ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (Μέρος 'Α) - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 42 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 618
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καλα οκ...το εχεις ξεφτυλισει τωρα με προσωπικες μπηχτες σε ολους αλλα εγω θα πω το εξης και σταματω: το πιστευω οτι οι προθεσεις σου ειναι καλες και θελεις να ενημερωσεις τους αλλους κλπ κλπ αλλα σε μεγαλο βαθμο εχει να κανει με δικο σου ψυχολογικο βραχνα....αυτο που πηγες να θεραπευσεις εγινε χειροτερο με επικεντρο του αυτη τη φορα ομως τους ψυχοθεραπευτες. Οντως σκατα τα εκανε αυτος που πηγες. Απο εκει και περα δεν ξερω αν το παρατηρεις αλλα με τη τακτικη που ακολουθεις εκθετεις ολο και περισσοτερο τον εαυτο σου και μπαινουν στη διαδικασια να σε ακουσουν η να σε παρουν στα σοβαρα ολο και λιγοτερα μελη. Παρ'το αλλιως αν θελεις να μη κανεις τρυπες στο νερο.
    Οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές εννοείται ότι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να με ακούσουν. Πως το είχε πει η Remedy; "Διαβάζω αυτά που γράφεις διαγωνίως" οπότε και της συνέστησα να βάλει και δεύτερη οθόνη υπο γωνία για να μην πιάνεται.

Σχετικά με την "τρύπα στο νερό" δεν πας να διαβάσεις την πρόσφατη ανάρτηση ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΨ (Μέρος Α) (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%82-%CE%91%29) και μετά πέρνα να τα ξαναπούμε αν αντέχεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post

Δηλαδή, μόνο αν έλεγα ότι με έκανε καλά ο Λαμόγιομ ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής θα γινόμουν πιστευτός ε;

:)
    ΟΧΙ, για να γινεις πιστευτος οτι θεραπευουν οι παπαδες, θα επρεπε να παραθεσεις αποδειξεις και επιχειρηματα. εσυ δεν ειχες κανενα.
    ουτε καν λιστες αποθεραπευμενων.
    μα που ειναι οι λιστες?? :)

Senior Member
    Ρε παιδιά ας μας σώσει κάποιος από τον τρελό...προς τα παιδιά της διαχείρισης απευθύνομαι, κάντε κάτι πριν μη μου καεί εντελώς ο εγκέφαλος με την ψύχωση που έχει πάθει το άτομο...μας έχει ταράξει στο spam και στα ατέλειωτα κατεβατά χωρίς κανένα νόημα! Απορώ με όσους εξακολουθούν να τον διαβάζουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επι της ουσιας τα ειπα ολα και τα διαβασαν και τα καταλαβαν ολοι οι κοινωνοι της κοινης λογικης. για σενα δεν μπορω να κανω κατι.
    . εσυ δεν ειπες τπτ επι της ουσιας.
    που ειναι οι λιστες αποθεραπευμενων των παπαδων ?
    Κάνουν παρέα στις λίστες αποθεραπευμένων ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΕΨ ΚΑΙ ΠΨΣ! :)

Οι γραφές διδάσκουν το "κάντο το καλό και ρίχτο στο γυαλό..." όχι το "κράτα μετρήσεις και στατιστικές προς επεξεργασία" το οποίο διδάσκει η επιστήμη. Ίσως γι' αυτό δεν μπορώ να στις δείξω.

Banned
    ΟΧΙ, για να γινεις πιστευτος οτι θεραπευουν οι παπαδες, θα επρεπε να παραθεσεις αποδειξεις και επιχειρηματα. εσυ δεν ειχες κανενα.
    ουτε καν λιστες αποθεραπευμενων.
    μα που ειναι οι λιστες?? :)
    Στο σχόλιο #57 αναφέρθηκα σε ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Πήγαινε να το διαβάσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ρε παιδιά ας μας σώσει κάποιος από τον τρελό...προς τα παιδιά της διαχείρισης απευθύνομαι, κάντε κάτι πριν μη μου καεί εντελώς ο εγκέφαλος με την ψύχωση που έχει πάθει το άτομο...μας έχει ταράξει στο spam και στα ατέλειωτα κατεβατά χωρίς κανένα νόημα! Απορώ με όσους εξακολουθούν να τον διαβάζουν...
    Πότε ξεκινάει το κυνήγι κύκνων ρε παιδιά; Ας μου πει κάποιος...!

Senior Member
    ...
    Οι γραφές διδάσκουν το "κάντο το καλό και ρίχτο στο γυαλό..." όχι το "κράτα μετρήσεις και στατιστικές προς επεξεργασία" το οποίο διδάσκει η επιστήμη. Ίσως γι' αυτό δεν μπορώ να στις δείξω.

πολυ ωραια.
    εφοσον παραδεχεσαι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παραθεσεις λιστες αποθεραπευμενων παπαδων (δεν μας ενδιαφερει ο λογος), μολις απεδειξες εστω και με την δικη σου λογικη, οτι οι παπαδες δεν θεραπευουν.
    το ιδιο που ισχυριζεσαι για τους ψυχοθεραπευτες δηλαδη.
    οποτε γιατι να πανε στους παπαδες?

Senior Member
    Στο σχόλιο #57 αναφέρθηκα σε ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Πήγαινε να το διαβάσεις.
    πηγα δεν ειχε απολυτως κανενα επιχειρημα και καμια αποδειξη. αυθαιρεσιες αοριστολογιες, παπαρολογιες. οπως παντα.

Banned
    ΟΜΟΡΦΑ!

ΕΔΩ προχωράει η συζήτηση! Για να μπορείς να απευθυνθείς σε δικούς σου ανθρώπους χρειάζεται ΚΥΡΙΩΣ να έχουν ηθικές αξίες. Υπάρχει και το κομμάτι της ψυχικής υγείας, αλλά αυτή όπως βλέπεις από τα "μετρήσιμα αποτελέσματα τα οποία ευλαβικά τηρεί η επιστήμη της ψυχολογίας / ψυχοθεραπείας" και το συμφέρον των φαρμακευτικών και όσων αναφέρω στη σελίδα 50 (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...E%91%29/page50) του νήματος Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ, πάει από το κακό στο χειρότερο. Παρόλη την πρόοδο της ψυχολογίας / ψυχιατρικής... Για φαντάσου...!

Για να έχεις ψυχικά υγειή πληθυσμό, ή ακόμα καλύτερα ψυχικά υγειής οικογένεια (πράγμα το οποίο ο Φρόυντ απεχθανόταν) πρέπει να έχεις μια τουλάχιστο γενιά γονιών με ψυχική υγεία.

Πάμε τώρα στο πως θα το αποκτήσουμε αυτό:

Αποκλείσαμε τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές λόγω συμφερόντων ή όχι; Απάντησε μου και συνεχίζουμε.
    Πρακτικά όχι.........

Senior Member
    το κυνηγι του παπαρα προσεχε να μην ξεκινησει μονο ...

Senior Member
    Κανείς δεν πρόκειται να σου πει γιατί εγώ δεν τους ενοχλώ ενώ εσύ τους έχεις πρήξει, κρίμα που δεν υπάρχει κυνήγι για άλογα άτομα σαν κι εσένα να ησυχάσουμε...άντε συνέχισε να παραληρείς τώρα...τρελός παπάς σε βάφτισε φαίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτο θα ηταν περιττη λογοκρισια, εφοσον δεν προσβαλλουν τα κατεβατα του καποιον και εφοσον γραφει στο δικο του θεμα δεν υπαρχει προβλημα. Εδω αφηναμε τον why να γραφει τα δικα του εδω θα κολλησουμε που εχει πιο σοβαρες ανησυχιες το μελος; Απλα ισως θα μπορουσε η διαχειρηση να ενσωματωσει ολα τα θεματα σε ενα για να μην πεταγεται παντου με παραπομπες στα ιδια του τα θεματα νομιζοντας πως αυτο δινει κυρος στα λεγομενα του. Αν ειναι ολα μαζεμενα σε ενα θεμα και ας γραψει και βιβλιο αμα θελει.

Banned

πολυ ωραια.
    εφοσον παραδεχεσαι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παραθεσεις λιστες αποθεραπευμενων παπαδων (δεν μας ενδιαφερει ο λογος), μολις απεδειξες εστω και με την δικη σου λογικη, οτι οι παπαδες δεν θεραπευουν.
    το ιδιο που ισχυριζεσαι για τους ψυχοθεραπευτες δηλαδη.
    οποτε γιατι να πανε στους παπαδες?
    Το ότι ο Χριστιανισμός δεν επιβάλει την τήρηση μετρήσεων κλπ δεν σημαίνει ότι η ψυχοθεραπευτική διαδικασία δεν αντιγράφηκε από αυτόν ούτε και ότι δεν είναι ικανή να θεραπεύσει, να βοηθήσει ή να μην βοηθήσει. Η μη-τήρηση καταστάσεων / μετρήσεων για την θρησκεία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Πες μου τώρα εσύ: Για έναν "επιστημονικό φορέα" ο οποίος ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τηρεί τέτοια στοιχεία και δεν τα τηρεί τι σημαίνει αυτό για σένα Remedy;

Θυμήσου, ότι ως επιστήμη - αν μη τι άλλο - ασπάζεται το "πείραμα και παρατήρηση".
    Last edited by M87; 29-06-2016 at 19:57.

Senior Member
    το κυνηγι του μαλακα να μην ξεκινησει μονο ...
    Χα χα χα χα χα!!!

Επίσης αυτό το άσμα ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση του συγκεκριμένου...

https://www.youtube.com/watch?v=dOGAcK-Kauc

Senior Member
    βρε λεγε οτι θες.
    χωρις αποθεραπευμενους παπαδων και αποδειξεις δεν ισχυει τπτ.
    μια τρυπα στο νερο εκανες.
    κι οι περιπτεραδες μπορουν να ισχυριστουν οτι θεραπευουν εφοσον το ισχυριζονται οι παπαδες.
    αντε τρεχα στους περιπτεραδες

Page 11 of 42 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast