Results 121 to 135 of 220
Thread: Δεν θέλω να ειμαι μόνος
-
02-07-2016, 11:22 #121
Καλημερα και σε εσενα , αγαπητε ................ καποιο σοβαρο προβλημα εχεις και δεν εχεις συναψει σχεση με γυναικα μεχρι τωρα , και δεν φταιει οτι δεν αρεσεις , ουτε η ΓΑΔ , δικαιολογιες , κατι αλλο φταιει ................ μαλλον δεν εισαι επικοινωνιακος , μαλλον το ενα , μαλλον το αλλο , που να καταλαβει καποιος ποιο ειναι το προβλημα , μονο ενας ψυχολογος θα καταλαβει το προβλημα σου , και θα σε βοηθησει , ειναι ανηκουστο να λες οτι επειδη δεν αρεσεις στις γυναικες , δεν εχεις κανει ουτε καν εναν υποτυπωδη δεσμο , κρυβεσαι απ τον ιδιο σου τον εαυτο , και αποφευγοντας να συνειδητοποιησεις , η ναντιμετωπισεις το προβλημα , το προβλημα ολο και θα γιγαντωνεται , οποτε βρες μια λυση συντομα ................... λεω γω τωρα ....αυτα απο μενα ...
- 02-07-2016, 13:27 #122
02-07-2016, 15:09 #123
Τι διαπιστωμενα πραγματα μου λες, διαπιστωμενα απο ποιον, απο εσενα με τη διαστρεβλωμενη σου σκεψη; Η μηπως συνιστουν στις γυναικες 29 κατασκευαστες πλυντηριων "μεινετε μακρια απο τον 85Eon"????
Επισης οποιος αντρας λεει δε με γουσταρουν οι γυναικες επειδη δεν ειμαι πλουσιος στο μυαλο μου καλα να παθει που ειναι μπακουρης με τετοιο σκεπτικο συγνωμη κι ολας. Το οτι δεν αρεσεις τωρα πιθανον εχει καποια αιτια, και δεν υπαρχει λογος να ειναι αμεταβλητη...Ας πουμε το πρωτο πραγμα που βλεπω και δεν μ'αρεσει σε σενα ειναι ο αρνητισμος σου...τζιζους κραιστ σουπερσταρ και νομιζα οτι εγω ημουν απαισιοδοξη παλια! Ασπρο θα πω μαυρο θα πεις, οτι καλο και να σου πει καποιος "μαααυρα κορακια μας περιτρυγιριζουν, θα πεθανουμε ολοι" θα πεις, προσπαθησε θα σου πει, δεν το κανω θα πεις. Γιατι; Γιατι ετσι. Εχω μια κοσμοθεωρια λεει, και μεχρι να βγαλω ενα θεωρητικο μοντελο που να εξηγει τα παντα (!! ουτε λιγο ουτε πολυ αυτο μου ειπες χτες) δε κανω τιποτα...θα καθομαι και θα γκρινιαζω. Τετοιους κλαψομουνηδες ξερεις πως τους φωναζαμε με μια φιλη; Μαρθα Βουρτση λολ. Κανε κατι για ολο αυτον τον ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ σου, αυτο ειναι το νουμερο 1 προβλημα σου. Μπορω να σου δωσω απειρα θεωρητικα μοντελα για τα της καρδιας και γενικα, το αφεντικο τρελαθηκε και τα χαριζει, εσυ θα κανεις τιποτα πραξη μετα αν πειστεις;;;
02-07-2016, 15:13 #124
Επισης δεν μου ειπες τι σου συνεβη και απαξιωνεις τοοοσο πολυ τον ευατο σου. Οταν λες πως δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης κανεις λαθος. Ειναι μονο θεμα αυτοπεποιθησης. Αλλα τεσπα δεν θα κατσω να διαφωνησω πανω σε αυτο μαζι σου...αλλα πες μου τι επαθες, γιατι μειωνεις τοσο τον ευατο σου; Και μη μου πεις οτι δεν το κανεις...αμαν δηλαδη τι σκατα σου ειπε/εκανε αυτη η γυναικα με τη μια τραυματικη εμπειρια που ειχες οπως λες;
02-07-2016, 15:13 #125
Kαι γιατί να σε πλησιάσουν εκείνες και όχι εσύ?
Συμφωνώ με ναταλία γενικότερα....από αυτά που γράφεις φαίνεται να έχεις μια παθητική στάση..
Οι πράξεις έχουν ρίσκο, πρώτα κάνεις το πείραμα και μετά βγάζεις την θεωρία...εσύ πρώτα έβγαλες την θεωρία, ότι δεν θα την κάνεις ευτυχισμένη..
Ε ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις, ούτε ξέρεις αν είναι ο άνθρωπος της ζωής σου κλπ... μπορεί να κάνετε μια σχέση να συγκατοικήσετε και να σκοτώνεστε....ρηχό? ναι αλλά έτσι πιστεύω
Το πλούσιος πάλι δεν ισχύει....έχεις δει πολλούς με λεφτά στα 30 τους? οι πιο πολλοί για 500 ευρώ δουλεύουν και πορεύονται και μια χαρά περνάνε.....
02-07-2016, 15:33 #126
02-07-2016, 16:34 #127
Και γιατί να τις πλησιάσω εγώ και όχι εκείνες; Εμένα δεν με ενοχλούν οι γυναίκες μου αρέσουν. Και πώς θα πλησιάσεις κάποιον χωρίς να έχεις συναίσθημα εφόσον είναι άγνωστος; Δεν είναι κοροϊδία αυτο;
Αν μπορείς, δώσε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω στο τι εννοείς ότι δεν αρέσεις καθόλου.
Μπορω να σου δωσω απειρα θεωρητικα μοντελα για τα της καρδιας και γενικα, το αφεντικο τρελαθηκε και τα χαριζει, εσυ θα κανεις τιποτα πραξη μετα αν πειστεις;;;
02-07-2016, 16:46 #128
Καταδικαζεις τον εαυτο σου χωρις λογο...δεν καταλαβαινω γιατι...τεσπα οπως νομιζεις. Αλλα ο τιτλος και το θεμα που ανοιξες άλλα μου λενε. Θελεις και παραθελεις. Απλα τα θελεις ολα ευκολα (και για αυτο τα διογκωνεις και τα κανεις στο μυαλο σου πολυ πιο δυσκολα απο οτι οντως ειναι)...
02-07-2016, 16:50 #129
02-07-2016, 16:58 #130
Μα τα κανεις ολα στο μυαλο σου πιο δυσκολα απο οτι ειναι στη πραξη ακριβως επειδη δεν εισαι διατεθειμενος να καταβαλεις τον κοπο που χρειαζεται!
Οσο πιο δυσκολο σου φαινεται κατι τοσο περισσοτερο κουραγιο θελει για να κανεις το πρωτο βημα...Και επειδη εσυ δεν καταλαβαινεις πως το ενα βημα οδηγει στο αλλο και το αλλο στο παραλλο και οτι ετσι βλεπουμε σιγααα σιγα προοδο και οτι θα αργησει το αποτελεσμα, αλλα βιαζεσαι να δεις αποτελεσματα μπαμ και κατω απαξιωνεις ολη αυτη τη διαδικασια. Και επειδη την απαξιωνεις και βιαζεσαι να δεις αποτελεσματα δεν κανεις κανενα βημα. Και για να εκλογικευσεις το οτι δεν κανεις κανενα βημα στο μυαλο σου λες "αααα ειναι πολυ δυσκολο, ειναι φιλοσοφια πυρηνικη φυσικη και απαιτει διαλογισμο χρονων και θυσιες στο σατανα για αυτο δεν το κουναω ρουπι" λολ. Δε ξερω αν με πιανεις.
02-07-2016, 17:02 #131
Θα στο πω ακομα πιο απλα:
Το κανεις στο μυαλο σου να φαινεται πιο δυσκολο απο οτι ειναι για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ τον εαυτο σου μεσα σου που βαριεσαι να μπεις στη διαδικασια να αρχισεις να κανεις μικρα βηματα αυτοβελτιωσης.
Το καθε βηματακι δεν ειναι δυσκολο οχι. Το δυσκολο ειναι να συνεχισεις να κανεις βηματακια χωρις να τα παρατας οταν βλεπεις πως το αποτελεσμα αργει!
02-07-2016, 17:03 #132
02-07-2016, 17:07 #133
02-07-2016, 17:09 #134
Ακριβως. Και να προσθεσω και το αλλο: Λες πως θα πλησιασεις καποιον αμα δεν νιωθεις...ε αμα δε πλησιασεις τον ανθρωπο για να τον γνωρισεις λιγο πως νιωθεις; Μπερδευεις μηπως το "αουγκα ξετυλιχτηκε η γλωσσα μου σα τη γλωσσα του τζιμ καρευ στη μασκα οταν την ειδα" με συναισθηματα; Ναι μια ελξη πρεπει να υπαρχει...αλλα πρεπει να προσεγγισεις τον αλλον και να τον γνωρισεις για να πεις οτι κατι νιωθεις...ετσι παει, οχι το αναποδο...πως θα νιωσεις δηλαδη αν δε μιλησετε καν λιγο; Απο τον αερα; Τι ειναι τα συναισθηματα κρυολογημα;
02-07-2016, 17:11 #135
Οχι δεν σου προτεινω να αρχισεις να την πεφτεις εν ψυχρω στις γυναικες αυτο ειναι κακια ιδεα. Σου προτεινω να αφησεις το αμεσο κομματι προσεγγισεων και το κεφαλαιο "γυναικες" λιγο σε δευτερο πλανο και να κανεις βηματα αυτοβελτιωσης...να αγαπησεις τον εαυτο σου και να νιωσεις καλα στο πετσι σου (μπορεις να το διανοηθεις αυτο; Να νιωθεις καλα στο πετσι σου; Παω στοιχημα δεν θες να το σκεφτεσαι καν, σου φαινεται γελοιο το ενδεχομενο ετσι;)