Results 1,246 to 1,260 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
07-07-2016, 14:31 #1246
Κύκνε σου πέρασε η επιθυμία για το αίμα?
Προσπάθησε να το αποφύγεις αυτό,γιατί ενώ έχω καταλάβει πως δεν είναι αμιγώς αυτοκτονική επιθυμία αλλά περισσότερο αυτοτιμωρητική μέχρι κάποιου βαθμού,μπορεί να εξελιχθεί άσχημα.
Αυτό που με λυπεί είναι πως ούτε η φαρμακοθεραπεία αλλά ούτε και η Ψυχοθεραπεία μπορούν να σε φέρουν σε ένα επίπεδο πιο λειτουργικό...
Σκέφτομαι τι άλλες λύσεις υπάρχουν...
- 07-07-2016, 15:52 #1247
Προς το παρόν μου πέρασε αλλά δεν ξέρω αν θα ξανάρθει...πιστεύω πως εκτός από την αυτοτιμωρία βασίζεται και στο φόβο γιατί πριν που ήθελα να το κάνω ήμουν ολομόναχη, η μαμά μου ήταν πάλι στο νοσοκομείο κι αυτό μου θυμίζει τον ένα μήνα που έλειπε σχεδόν κάθε βράδυ και φοβόμουν...
Κατάφερα και κοιμήθηκα αλλιώς από θέμα φαρμακοθεραπείας θα έπαιρνα αλοπεριντίν όπως μ' έχει συμβουλέψει ο γιατρός όταν με πιάνουν τέτοιες κρίσεις αλλά αν σκεφτείς καμιάν άλλη λύση ευχαρίστως να την ακούσω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-07-2016, 17:25 #1248
Πήρα το γιατρό και μου επιβεβαίωσε ότι πρέπει να πάρω αλοπεριντίν όταν με ξαναπιάσει αυτό...οπότε όταν θα θελήσω να μπω για μπάνιο πρώτα θα περιμένω να δράσει το χάπι και μετά...για την ώρα δεν θέλω καθόλου, δεν θέλω ν' ασχοληθώ καθόλου με τον εαυτό μου και γενικά με τίποτα, είμαι πολύ πεσμένη και νιώθω μοναξιά...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-07-2016, 17:36 #1249
Aloperidin σε χαπάκι το παίρνεις ή σε ένεση?
07-07-2016, 17:57 #1250
Σε χάπι...παλιά είχα έναν γιατρό που κάποιες φορές όταν με έπιανε πανικός μου έκανε ένεση και με βοηθούσε πάρα πολύ γιατί δεν βασανιζόμουν να περιμένω να δράσει το χάπι...θυμάμαι την πρώτη φορά μου την έκανε γιατί φοβόμουν να φύγω από το ιατρείο του μετά το τέλος της επίσκεψης γιατί πίστευα πως εκείνος είναι κάπου εκεί έξω και θα μου κάνει ξανά κακό...
Αν μπορείς μείνε λίγο να μιλήσουμε, φοβάμαι να είμαι μόνη μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-07-2016, 19:59 #1251
Kύκνε το χαπάκι αργεί πολύ να σε πιάσει!2-6 ώρες λέει!!Ενώ ενδομυϊκά μόλις 20 λεπτά!
Δεν το συζητάς με τον γιατρό σου για ενέσιμη μορφή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
Δεν μπορείς να φλερτάρεις έτσι με τον Θάνατο!Και τα λίγα λεπτά παίζουν ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις!
07-07-2016, 20:06 #1252
Το να παίρνεις τα φάρμακά σου συνεχώς και να μην τα σταματάς το εχεις σκεφτεί ποτέ;
07-07-2016, 20:16 #1253
Α Σταύρο, δεν το ήξερα αυτό γι' αυτό δεν νιώθω καλύτερα;;; Λέω κι εγώ, παιδεύομαι τόσην ώρα...ναι, θα το πω στο γιατρό τέλος του μήνα που θα πάω (νωρίτερα δεν γίνεται λόγω οικονομικών προβλημάτων δυστυχώς). Αυτή την ένεση μπορώ να την κάνω και μόνη μου; Γιατί θα ήθελα να μην το ξέρει η μητέρα μου...
Άσχετο αλλά πρέπει να ξέρεις καλά υπολογιστές απ' αυτά που κάνεις, ε;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-07-2016, 20:44 #1254
Ρε κύκνε γιατί τα βάζεις με τον εαυτό σου και δεν τα βάζεις με τον άλλο γιατί δεν έχεις άμυνες? Και εγώ έφαγα ξύλο όταν ήμουν μικρός και ψιλό το έχω στο μυαλό μου ότι εύκολα γίνεται αλλά έκανα προπόνηση και αντέχω τον πόνο δηλαδή κάνε κάτι να αυξήσεις τη δύναμη σου θα σ δώσει άλλη ψυχολογία εγγυημένα αυτά που έχεις είναι ψυχωτικό στοιχεία κανε λίγο γυμναστική άκουσε με
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-07-2016, 21:11 #1255
σημερα ειχα συνεδρια και η γιατρος μου αυξησε το ρισπερνταλ απο 3 σε 4mg αντε παλι να το συνηθισωβτο κωλοχαπο....σημερα συζητησαμε για το κυριοτερο συμπτωμα της ψυχωσης μου το διωκτικο παραληρημα η αλλιως νομιζω λεγεται μανια καταδιωξης και μου πε απο ολη την ενταση που ειχα τοτε που νομιζα οτι απειλειται η ζωη μου μαχαιρωσα τον αλλον το μονο περιεργο μ πε ηταν που οταν μιλαγα για το περιστατικο γελαγα ταυτοχρονα...επισης ειπαμε και για τα αλλα συμπτωματα οπως οτι ενιωθα να υπηρχε καμερα μεσα στο κρανιο μου οι παραισθησεις π εβλεπα σε προσωπα αγνωστων τις μουρες φιλων μου καθως και το οτι διαβαζουν τη σκεψη μου αυτο το τελευταιο το χω ακομα....
και εγω εχω φαει ξυλο τελευταια φοεα εδωσα και εφαγα τον φεβρουαριο εγινε το σκηνικο με παρεες και μετα με δεσανε με προσαγωγη αλλα μετα δεν ενιωθα λυπη η φοβο ανακουφιση ενιωθα...ειναι τοσο βαρυα τα ψυχικα τραυματα μου που παιζω ξυλο και νιωθω γαληνη...τεσπα απλα τωρα με την αγωγη δεν κανω κατι χωρις λογο ειμαι πιο κουλ χωρις την αγωγη ημουν πολυ επιθετικος γιατι νομιζα οτι οι γυρω μου σκαρωνανε σκευωριες και εγω δεν επρεπε να δειξω αδυναμια αλλιως θα με γελοιοποιουσαν στις παρεες η ακομα και σε ολοκληρη την περιοχη μου οι αγνωστοι με τους οποιους ειχα συγκρουση...
εγω εγινα εται απο αγανακτηση νομιζω αφου ετρωγα ψυχικες φαπες μικρος απο το περιβαλλον μου μεγαλωσα και νομιζω οτι και ολοι οι αλλοι θελουν να μ κανουν κακο και απλα λογο προσωπικοτητας αποφασισα να επιτιθομαι και μερικες φορες χωρις λογο κιολας απλα χωρις την αγωγη εκτος απο τα ψυχωτικα ημουν επισης πολυ ευερεθιστος και το να τσακωθω με καποιον χωρις λογο φανταζε λογικο......δεν ειμαι νταης μιαω τους νταηδες απλα ειμ αρρωστος
07-07-2016, 21:58 #1256
Το ότι γέλαγες λέγεται απροσφορο συναίσθημα είναι σύμπτωμα ψύχωσησ το είχα κι εγώ κι αυτά που λες τα είχα κι εγώ και τα έχω ακόμα με το ζόρι κρατιέμαι συνέχεια όπως κατάλαβες πάντως τα θεωρώ όλα αυτά ιδέα μου αλλά άμα γίνει τίποτα και δεν είναι ιδέα μου έχω κάνα δυο πρόχειρους να καθαρίσω έτσι και βρεθώ φυλακή και κάνω κονέ απλά κρατιέμαι ακόμα το παίζω ψύχραιμος παίρνω και φάρμακα καλά είμαι αλλά μόνο να μάθω την αλήθεια μετά μπορώ να κάνω τα πάντα θα δω τι έκανε ο καθένας κι ανάλογα άμα μου είναι εύκολο θα πάρω εκδίκηση κι ας είμαι φυλακή άμα πάω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-07-2016, 00:41 #1257
μπα σε μενα δεν υπηρχε λογος που το κανα απλα μ γινε εμμονη και το κανα...τωρα οσον αφορα την φυλακη πως το βλεπεις; εχεις κανει ποτε κρατητηριο να δεις πως σου φαινεται;βεβαια πανω σε ενεργη ψυχωση σιγα μην σκεφτεις αυτα αλλα τεσπα εγω π.χ δεν τα σκεφτηκα
08-07-2016, 08:22 #1258
Κυκνακι καλημερα, για να μην εχει προτεινει ενεσιμο μαλλον κρινει πως μπορεις να το παλεψεις. Απο οσο ξερω νοσοκομειακα γινονται η αν εχεις αποκλειστικη σπιτι, κοστιζει. Ρωτα αλλα ισως κ αυτο να σε χαλασει αν το αρχισεις.
Καμια φορα οταν ισχυροποιουνται συμπτωματα ειναι δεικτης οτι ισως να ψηλωνει κ η υγιης φωνη σου."Make sure your worst enemy isn't you"
08-07-2016, 09:40 #1259
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-07-2016, 09:44 #1260
Elis, πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα βάζω μ' εμένα σε γενικές γραμμές, την έχω αυτή την τάση αυτοτιμωρίας γενικά...αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω τύψεις που δεν βρίσκουμε το γατάκι...έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ αν το βρούμε θα γαληνέψω...
Εν τω μεταξύ χθες τελικά το είπα στη μάνα μου ότι ήθελα να κοπώ γιατί δεν με εμπιστευόμουν και πήρε πάλι το γιατρό και είπε να πάρω ένα ακόμα aloperidin κι έτσι κατάφερα και κοιμήθηκα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...