η καταρα του καλου παιδιου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 173
    Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Από πού ακριβώς προέκυψε το συμπέρασμα ότι η άνξιους είναι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ; Επειδή αγαπάει -και- τα ζώα;! Προφανώς και δεν θα ακολουθήσει ένας μη φιλόζωος την συμβουλή της! Για καλό το είπε, έλεος δηλαδή. Τα νευράκια σου να τα βγάλεις αλλού που θα σε ρωτήσει κιόλας για το αν πρέπει να γράψει την γνώμη της.
    σε ευχαριστω που με υπερασπιστηκες....αλλα τι φαση ρε φιλε?
    τι επαθες mac κ μου την λες τοσο?ετσι ξαφνικα?εχεις λιγα νευρα νομιζω...που θα πρεπε να ξερεις ομως ποτε κ που να τα βγαζεις...εγω δεν προσβαλλω κανεναν..
    κ μαλιστα δεν ειπα οτι ειμαι μισανθρωπος..απο που εβγλαες αυτο το συμπερασμα?
    ελα χριστε κ παναγια....μιλαμε ειστε ολοι φυτιλια εδω μεσα...αρπαζεστε πολυ ευκολα..να το προσεχετε αυτο.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κανε κουμαντο στον εαυτο σου , αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας , του ζωικου βασιλειου , το ενα ζωο, τρωει το αλλο , πλην τον εγγενως χορτοφαγων , ο ανθρωπος , ητο ανεκαθεν σαρκοφαγο , δεν θα ανατρεψεις εσυ ολη την φυση .........
    χαλαρωσε φιλε.......χαλαρωσε.....την ευαισθησια μου δηλωσα..εσυ γιατι μυγιαζεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πως το λέει η ατάκα με το κάπνισμα? Κάτι αντίστοιχο.... Διάβασα τόσα πολλά για τις βιομηχανίες και τις κακοποιήσεις ζώων που κάποια στιγμή αποφάσισα να κόψω το διάβασμα...........
    χααχαχα καλοοο!!! ελιωσα!!

Senior Member
    παντως τοσο μισος απο τους ανθρωπους οταν μιλαω για τα ζωα κ ποσο τα αγαπαω κ οταν λεω οτι δεν τρωω κρεας..πραγματικα δεν εχω ξανααντιμετωπισει στην ζωη μου..
    με το που πω ειμαι χορτοφαγος φυτιλιαζονται λες κ εγω τους τη λεω που τρωνε κρεας...
    ουτε καν ασχολουμαι...αληθεια γιατι ειστε ολοι τοσο κομπλεξικοι με τους ανθρωπους που δεν τρωνε κρεας?κ επιθετικοι συναμα?

Senior Member
    κ επισης ρε mac..θα πω την γνωμη μου οσο γουσταρω κ οσο θελω! δεν θα περιμενω την αδεια σου να την πω....σε φορουμ εισαι..κ αν δε συο αρεσει να βλεπεις γνωμες οταν τις ζητας να βγεις απο αυτο το φορουμ κ να κανεις δικο σου φορουμ..
    αντε πανε σε κανα μαθημα διαχειρισης θυμου..μπας κ ξεθυμανεις γιατι μου την λες αγρια κ τα πηρα κραναρα τωρα..
    κ δνε θα φαω σουβλακι φιλε..ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θα φαω! που την λενε στον κοσμο στα καλα καθουμενα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Συμφωνώ, αλλά ξέρουμε να επικαλούμαστε την φύση μόνο όταν μας συμφέρει...για την μάσα στην περίπτωσή μας...αλλιώς καταστρέφουμε τον κόσμο εξαιτίας της ανώτερης ευφυίας μας...αν και πιστεύω ότι αν πχ τα λιοντάρια είχαν ευφυία θα μας έκαναν μπιφτέκια, θα μας έκαναν πειραματόζωα, θα φορούσαν τα δέρματά μας, θα μας έβγαζαν βόλτα για κατούρημα...γιατί θα μπορούσαν...
    Μα και τα ζωα , που λενε οτι σκοτωνουν μονο για ναφανε , εινι μυθος , τα ζωα εκνευριζονται , οπως οι ανθρωποι , θυμωνουν , παλι οπως οι ανθρωποι , εχουν τομ χαρακτηρα τους , οπωςοι ανθρωποι ,....................μην κρινουμε απο τα κατοικιδια , που ταχουμε ' ευνουχισει ' και δεν τολμανε να κανουν κιχ , ο λογος που αντιπαθω τα σκυλια , ειναιοτι ειναι δουλοπρεπη , τους τραβας μια κλωτσια , και μετα τους κανεις , ελα . ελα βρε , και, τσουπ , ερχεται το κακομοιρο ...........ενω λατρευω τις γατες , ειμαι φανατικος γατοφιλος , ακριβως επειδη δεν σηκωνουν πολλα πολλα , ειναι ανεξαρτητες και αμα δεν σε γουσταρουν , σου χωνουν και καμμια , ποτε δεν ειπα οτι δεν ειμαι φιλοζωος , οπως καπου γραφει ο-η deep .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    σε ευχαριστω που με υπερασπιστηκες....αλλα τι φαση ρε φιλε?
    τι επαθες mac κ μου την λες τοσο?ετσι ξαφνικα?εχεις λιγα νευρα νομιζω...που θα πρεπε να ξερεις ομως ποτε κ που να τα βγαζεις...εγω δεν προσβαλλω κανεναν..
    κ μαλιστα δεν ειπα οτι ειμαι μισανθρωπος..απο που εβγλαες αυτο το συμπερασμα?
    ελα χριστε κ παναγια....μιλαμε ειστε ολοι φυτιλια εδω μεσα...αρπαζεστε πολυ ευκολα..να το προσεχετε αυτο.......
    Δεν ειναι εκνευρισμος , αν ηταν δεν θα συνεχιζα σημερα στο ιδιο μοτιβο , διαφωνια ειναι , εσυ δεν εγραψες καπου οτι σεχει απογοητευσει το ανθρωπινο ειδος ? καπου τογραψες , αν κανω λαθος , διορθωσε με πληζ ................δεν με απασχολει τι τρως , μπορεις νατρως οτι σου κανει κεφι , αλλαοταν βλεπω καποιον να υπερασπιζεται τα ζωα με τετοιο παθος , και να καταφερεται εναντιον των ανθρω[πων , συμπεραινω οτι αυτος ο ανθρωπος , δεν τα παει καλα με τους ανθρωπους , το κλασσικο που διαβαζω συχνα εδω μεσα , οι ανθρωποι ειναι κακοι , ειναι προδοτες , δεν υπαρχουν φιλοι κλπ. κλπ. , ε , δεν συμφωνω , αγαπαω τους ανθρωπους , αγαπω και τα ζωα , αλλα εσυ απαξιωνεις τους ανθρωπους , και αυτο ειναι που μενοχλει , αμα δεν εχεις την ευθυκρισια να ξεχωρισεις τους καλους απο τους σκαρτους , δεν φταινε οι ανθρωποι , εσυ φταις ...............
    Και κατι αλλο , εχεις ενα επιτακτικο στυλ ( πως μπορειτε και τρωτε τα γουρουνακια , παρτε εναν σκυλο , κλπ. ) , που δεν μαρεσει , ειμαι πολυ δημοκρατικος , για να λεω στους αλλους τι να κανουν , χωρις να ερωτηθω , αυτη ειναι η δικη μου ευαισθησια ...........

Senior Member
    κ επισης ρε mac..θα πω την γνωμη μου οσο γουσταρω κ οσο θελω! δεν θα περιμενω την αδεια σου να την πω....σε φορουμ εισαι..κ αν δε συο αρεσει να βλεπεις γνωμες οταν τις ζητας να βγεις απο αυτο το φορουμ κ να κανεις δικο σου φορουμ..
    αντε πανε σε κανα μαθημα διαχειρισης θυμου..μπας κ ξεθυμανεις γιατι μου την λες αγρια κ τα πηρα κραναρα τωρα..
    κ δνε θα φαω σουβλακι φιλε..ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θα φαω! που την λενε στον κοσμο στα καλα καθουμενα..
    Δεν σεμποδισα να πεις την γνωμη σου , μονη σου ' κουρδιστηκες ' , επειδη διαφωνησα μαζι σου ................ σου ειπα εγω ναλλαξεις φορουμ ? κατσε εδω και γραψε την γνωμη σου , οταν καποιος εκφραζει την γνωμη του δημοσιως , η γνωμη του υποκειται σε κριτικη , και επειδη διαφωνησα , εσυ εκνευριστηκες και παρερεκτραπης ................δλδ οποιος διαφωνει , ναλλαζει φορουμ , παιρνουμε και μαθηματα δημοκρατιας βλεπω ............αγαπητη ανξιους .....

Senior Member
    δεν ειναι επιτακτικο το στυλ που γραφω..πιθανον σε μπερδεψε ο γραπτος λογος ..αν με εβλεπες σοτ προφορικο σιγουρα θα ειχες αλλη γνωμη..
    κ αν εγω απαξιωνω τους ανθρωπους ειναι δικαιωμα μου κ στην τελικη ετσι νιωθω..οτι ναι τα ζωα τα θεωρω ανωτερα οντα...λυπαμαι..αλλα ετσι νιωθω..τι πρεπει να σταυρωθω?η να μου την πεις επειδη εγω απλα θεωρω ταζωα ανωτερα απο τους ανθρωπους?
    δικαιωμα μου ειναι να νιωθω ο.τι θελω..δεν καταλαβαινω για ποιον λογο με ειπες μισανθρωπο...
    κ εστω αν μισουσα τους ανθρωπους (που ιελικρινα δεν εχω μισησει ποτε στην ζωη μου κανεναν)...
    εσυ γιατι τα παιρνεις?
    αλλοι αγαπουν πολυ τα ζωα , αλλοι τους ανθρωπους, αλλοι τους ουτακοταγκους, αλλοι τους εξωγηινουνς...το να μιλησεις σε μενα απαξιωτικα κατοπιν ηταν κατι που δεν ηταν κ τοσο ευγενικο..
    ουτε ειμαι επιτακτικη σε κανεναν..σε φορουμ ειμαι κ στην τελικη...την ωρα μας περναμε κ παιρνουμε γνωμες..μου την ειπες κιολας που ΕΞΕΦΡΑΣΑ την αποψη μου κιολας...τωρα μετα απο αυτο καταλαβα ποσο δημοκρατικος εισαι...θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο χαλαρος με τους ανθρωπους κ οχι να τους λες μαλιστα οτι πρεπει να ζητησουν κ ΑΔΕΙΑ για να μιλησουν...
    εφαγες Χ.
    κ βασικα δεν με ενδιαφερεις τι κανεις....εισαι ενας αγνωστος οπου δεν γνωριζω απο που κραταει η σκουφια σου κ τι σοι εισαι...
    το να προσβαλλεις ομως εμενα δεν ειναι ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αλλα ουτε κ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν σεμποδισα να πεις την γνωμη σου , μονη σου ' κουρδιστηκες ' , επειδη διαφωνησα μαζι σου ................ σου ειπα εγω ναλλαξεις φορουμ ? κατσε εδω και γραψε την γνωμη σου , οταν καποιος εκφραζει την γνωμη του δημοσιως , η γνωμη του υποκειται σε κριτικη , και επειδη διαφωνησα , εσυ εκνευριστηκες και παρερεκτραπης ................δλδ οποιος διαφωνει , ναλλαζει φορουμ , παιρνουμε και μαθηματα δημοκρατιας βλεπω ............αγαπητη ανξιους .....
    δ
    δεν διαφωνισες φιλε μου απλα..με ειπες ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ κ μου ειπες μαλιστα οτι πεταγομαι κ λεω την γνωμη μου κ οτι δεν χρειαζεστε σωτηρες..ηταν αρκετα απξιωτικο αυτο που ειπες κ με χαρακτηρισες με την μια χωρις να με γνωριζεις καν...επιπλεον δεν θα ασχοληθω αλλο...ο.τιδηποτε με απαξιωνει κ με υποτιμα συνηθως το κανω περα.

Senior Member
    Οκ , διαφωνουμε , δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η διαμαχη , αλλες αποψεις εγω , αλλες εσυ ..............λεω να δωσουμε ενα τελος , γιατι να καθομαι να διαφωνω με καποιαν που δεν την γνωριζω , και πιθανον να ειχα αλλη αποψη αν σε γνωριζα απο κοντα , οπως κι εσυ το ιδιο , ταχει ο γραπτος λογος αυτα ............αν σενοχλησε τοσο πολυ το μισανθρωπος , ανακαλω ............... το αλλαζω σε , ΄δεν τα πας καλα με τους ανθρωπυς ' το οποιο φυσικα ειναι δικαιωμα σου , οπως ειναι δικαιωμα μου , να σε κρινω γι αυτην σου την αποψη ............

Senior Member
    Οτι πεταχτηκες , πεταχτηκες , και πουλαγες εξυπναδες στον Παναγιωτη24 , οτι εχεις διαβασει ολη την βιβλιογραφια , και ποτε δεν δινουν ενα αντικαταθλιπτικο χωρις βενζο , μια αυθαιρετη αποψη ,σεναν ανθρωπο, βαθυ γνωστη των φαρμακων .......

Senior Member
    ευχαριστω πολυ που ανακαλεσες..
    η αληθεια ειναι οτι τα παω υπεροχα με τους ανθρωπους , ειμαι υπερκοινωνικη κ εχω τεραστιο κυκλο με τον οποιο σχεδον καθε μερα συναναστρεφομαι...εχω φιλους κ παρεες κ διδασκω ανθρωπους χορο...
    εχω μια απολυτα αποδεκτη κοινωνικοτητα κ αγαπω τις μεγαλες παρεες..
    τωρα ποιον θεωρω ανωτερο κ ποιον κατωτερο ειναι πραγματικα κατι που ειναι εντελως δικο μου καθως εξαιτιας της θεσης μου αυτης (που θεωρω τα ζωα ανωτερα) δεν προσβαλλω κ δεν υποτιμω στην καθημερινοτητα μου κανεναν ανθρωπο..
    με ανθρωπο εχω σχεση..ανθρωπο λατρευω..η μανα μου κ η οικογενεια μου ειναι ανθρωποι κ τους βαζω πανω απο ολα...οι φιλοι μου ειναι επισης ανθρωποι τους οποιους σεβομαι κ τιμω παντα..
    απο κει κ περα..το οτι θεωρω ανωτερα τα ζωα ειναι κατι που πραγματικα ειναι για μενα πολυ προσωπικο.

Senior Member
    κ αν εγω απαξιωνω τους ανθρωπους ειναι δικαιωμα μου κ στην τελικη ετσι νιωθω..οτι ναι τα ζωα τα θεωρω ανωτερα οντα...λυπαμαι..αλλα ετσι νιωθω..τι πρεπει να σταυρωθω?η να μου την πεις επειδη εγω απλα θεωρω ταζωα ανωτερα απο τους ανθρωπους?
    ..
    Μπορει να ειναι η αποψη σου αυτη , οπως κι εγω να την θεωρω διεστραμμενη , τα ζωα εχουν την αισθηση της ιδιοκτησιας , και αν απειληθει αυτη , γινονται κι αυτα πολυ επιθετικα , οπως οι ανθρωποι , οποτε , οπού η ανωτεροτης ? εσυ κρινεις απο ενα σκυλακι,' ευνουχισμενο ' απο μας , τους ανθρωπους , που δεν τολμα να κανει γαβ ...............γι αυτο και η προτιμηση στις γατες .........

Senior Member
    ευχαριστω πολυ που ανακαλεσες..
    η αληθεια ειναι οτι τα παω υπεροχα με τους ανθρωπους , ειμαι υπερκοινωνικη κ εχω τεραστιο κυκλο με τον οποιο σχεδον καθε μερα συναναστρεφομαι...εχω φιλους κ παρεες κ διδασκω ανθρωπους χορο...
    εχω μια απολυτα αποδεκτη κοινωνικοτητα κ αγαπω τις μεγαλες παρεες..
    ο.
    Ειδες λοιπον , ειχα δικιο, ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται , παρεξηγηση ανευ λογου και αιτιας , ζητω λοιπον συγγνωμη, αλλο καταλαβα οτι εννοουσες ............

Μαρεσει που εισαι διαπραγματευσιμη , γιατι κι εγω , ετσι ειμαι ........μια παρεξηγησουλα , ευκολα λυθηκε , αντιλογος , με flexibility ...........μακαρι ναταν ετσι ολες οι διαφωνιες .........

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast