περι γνωμών ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μεγα τον ονομασαν οι ανθρωποι και ακομα φτιαχνουν τραγουδια για τον μεγα στρατηλατη
    Αυτο τιο μεγας , το δημιουργουν ανθρωποι , που ειναι συμπατριωτης τους ο ' δηθεν ' μεγας , μεγας Ναπολεων , σιγα τα ωα , πηραν τα μυαλα του αερα και την πατησε , ο μονος που θα του αξιζε να φερει τον τιτλο μεγας , ειναι ο Λεοναρτνο ντα Βιντσι , η μεγαλυτερη αναγνωρισμενη ιδιοφυια ανα τους αιωνας , πολυταλαντος , και πολυπλευρος ......

Senior Member
    Ενταξει απο μενα δεν κινδυνευεις απο σπασιμο νευρων :Ρ Παραδεχομαι οτι 1. εχω μεγαλυτερη αγνοια απο σενα σε ολους τους τομεις και 2. δε μου αρεσουν οι καυγαδες ουτε το bullying οποιασδηποτε μορφης μια και εχω υπαρξει θυμα ως παιδι και ξερω ποσο ασχημο ειναι.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο τιο μεγας , το δημιουργουν ανθρωποι , που ειναι συμπατριωτης τους ο ' δηθεν ' μεγας , μεγας Ναπολεων , σιγα τα ωα , πηραν τα μυαλα του αερα και την πατησε , ο μονος που θα του αξιζε να φερει τον τιτλο μεγας , ειναι ο Λεοναρτνο ντα Βιντσι , η μεγαλυτερη αναγνωρισμενη ιδιοφυια ανα τους αιωνας , πολυταλαντος , και πολυπλευρος ......
    δεν τον αναφωνουν μεγα μονο οι ελληνες αλλα ο ολος ο κοσμος... και ηταν ο πρωτος στην ιστορια που ονομαστηκε μεγας και όχι αδικα... ολοι οι μετέπειτα είναι καρικατούρες!!! για τον ντα βιντσι θα συμφωνησω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι γνωμες ειναι κατι που πρεπει να δινονται μονον στην περιπτωση που ζητουνται , αλλιως τις θεωρω παραβιαση της ελευθερης βουλησης του ατομου .........
    Αυτη ειναι η παγια θεση μου , δεν δινω συμβουλες , εκτος αν μου ζητηθουν , ουτε δεχομαι , εκτος αν ζητησω .......

Συμφωνειτε η οχι , και γιατι ?

ΥΓ. Δεν ανοιξα το θρεντ για να κανουμε κουβεντουλα , οπως εχω κανει σε αλλα , αλλα γιατι ειναι μια αποψη μου , η οποια βλεπω να μην τηρειται ιδαιτερως ....................εχουμε γεμισει ' αυτοκλητους σωτηρες ' οι οποιοι απλα μεκνευριζουν ......εσας ?
    αν μιλας για την "ζωη", θα συμφωνησω.
    αν μιλας και για το φορουμ, θα διαφωνησω.
    εδω ο χωρος ειναι απο γεννησιμιου του ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ενας χωρος οπου λεγονται αποψεις σε οσα εκφραζονται. αλλοι το ζητανε και μαλιστα επιμονα και ξεκαθαρα (ν ακουσουν γνωμες/ αποψεις_ αλλοι δεν το λενε αλλα το υπονοουν η το θεωρουν αυτονοητο.
    για τι αλλο να γραψει κανεις κατι που τον προβληματιζει? νμονο για να εκφραστει? το κανει κι σε ενα ημερολογιο, τοτε.

κατα τα αλλα δεν ξερω πως φτασατε στον μεγα αλεξανδρο. επ αυτου εχω να πω απλα οτι παραβλεπετε το πιο σημαντικο στοιχειο
    . καθε εποχη κρινεται/ αναλυεται συμφωνα με την τα ηθη της.
    ο τοτε κομσος δεν ηξερε αλλον τροπο να επιβιωνει απο τους πολεμους. ηταν μονιμη τακτικη ολων σχεδον των κρατων οσων ειχαν δυναμη. υποληψη κλπ και ο τροπος επιβιωσης πλουτισμου, κλπ.
    και ποιους περσες ρε παιδια, πλακα κανετε? οι περσες τι δουλεια ειχαν επι τοσες δεκαετιες να επιτιθενται στα ελληνικα κρατη??? ακου 'προφαση"... σιγα μην τους λυπηθουμε που τους κυνηγουσε ο αλεκος..

Banned
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Και δεν ειναι σπαστικοι μονο οσοι σου λενε την γνωμη τους ΑΝ ΔΕΝ την εχεις ζητησει, αλλα και αυτοι που σου λενε κατι, τους λες οτι οχι δεν ειναι ετσι (μιλωντας για τον εαυτο σου φυσικα που τον ξερεις καλυτερα απο τον καθενα) και αυτοι επιμενουν στο δικο τους. Και φυσικα οσοι σε προσβαλλουν λεγοντας σου την γνωμη τους. Για παραδειγμα να σου λενε "κλαιγεσαι σαν μωρο" ή "παχυνες". Ναι, αμα κλαιγομαι σαν μωρο τοτε μην με ξαναπαρεις τηλεφωνο και με ρωτας που χαθηκα και για το αλλο, εσενα περιμενα να μου πεις οτι εβαλα 3 κιλα, μονη μου δεν το ειχα καταλαβει. Γεμισε ο τοπος ξερολες και "διδασκαλους"
    αρα συμπερασματικα συμφωνα με οσα λες προτημας τη στρατηγικη να κανει καπιος τον κινεζο μεχρι να του μιλησεις λεγοντας κ ολας δε πολυκαταλαβαινω για τι πραγμα μιλας

Senior Member
    Κάτσε ρε Ρεμεντι...αν εγώ έχω γραφτεί εδώ για ένα λογο πχ επειδή έχω φοβιες, σημαίνει ότι πρέπει να κρινομαι για όλα τα κομμάτια της ζωής μου στο φόρουμ και να εκφέρουν όλοι αδιάκριτα απόψεις για οτιδήποτε τους κατέβει σχετικά με τη ζωή μου; Αυτή είναι ή ουσία του φόρουμ;

Μπορεί εγώ να έχω φοβιες και μόνο για αυτές να ζητάω γνώμη και στο άσχετο επειδή γουσταρω να αναφέρω πάνω στη κουβεντα ότι "θα κάνω τη τατουάζ την άλλη εβδομάδα". Και θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι είναι κακόγουστο και να μην κάνω και θα μου παραθέσει λίστα γιατί να μην κάνω. Μα δεν ρωτησα για αυτό, αυτό δε σχετίζεται με τη φοβία μου, έχω αποφασίσει ότι αυτό θέλω και γενικά δεν του πέφτει λόγος γιατί δεν του τον έδωσα.
    Άρα μία χαρά ισχυει και εδώ μέσα γενικά και ότι ισχύει στη ζωή.

Πόσο μάλλον όταν λες σε κάποιον να κάνει ή να μη κάνει παιδιά. Μπορεί και κάποιος 30ρης να είναι (κατά τη γνώμη σου) ντιπ ηλίθιος ή κακοποιητικος ή ακατάλληλος για χίλιους λογους, θα τολμήσει κανεις να του πει μη κάνεις παιδί; Γιατί το ηλικιακό κριτήριο θεωρείται οκ; Ξέρω άπειρους ανθρώπους που αν με ρωτούσαν αν πρέπει να κάνουν παιδιά θα τους έλεγα όχι :P
    Αλλά τα αναπαραγωγικα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Αλλιώς θα ήμασταν Κινα και οχι Ελλαδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κάτσε ρε Ρεμεντι...αν εγώ έχω γραφτεί εδώ για ένα λογο πχ επειδή έχω φοβιες, σημαίνει ότι πρέπει να κρινομαι για όλα τα κομμάτια της ζωής μου στο φόρουμ και να εκφέρουν όλοι αδιάκριτα απόψεις για οτιδήποτε τους κατέβει σχετικά με τη ζωή μου; Αυτή είναι ή ουσία του φόρουμ;

Μπορεί εγώ να έχω φοβιες και μόνο για αυτές να ζητάω γνώμη και στο άσχετο επειδή γουσταρω να αναφέρω πάνω στη κουβεντα ότι "θα κάνω τη τατουάζ την άλλη εβδομάδα". Και θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι είναι κακόγουστο και να μην κάνω και θα μου παραθέσει λίστα γιατί να μην κάνω. Μα δεν ρωτησα για αυτό, αυτό δε σχετίζεται με τη φοβία μου, έχω αποφασίσει ότι αυτό θέλω και γενικά δεν του πέφτει λόγος γιατί δεν του τον έδωσα.

Πόσο μάλλον όταν λες σε κάποιον να κάνει ή να μη κάνει παιδιά. Μπορεί και κάποιος 30ρης να είναι (κατά τη γνώμη σου) ντιπ ηλίθιος ή κακοποιητικος ή ακατάλληλος για χίλιους λογους, θα τολμήσει κανεις να του πει μη κάνεις παιδί; Γιατί το ηλικιακό κριτήριο θεωρείται οκ; Ξέρω άπειρους ανθρώπους που αν με ρωτούσαν αν πρέπει να κάνουν παιδιά θα τους έλεγα όχι :P
    Αλλά τα αναπαραγωγικα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Αλλιώς θα ήμασταν Κινα και οχι Ελλαδα.
    το "κριτικη" και το "γνωμη", οπως καταλαβαινεις μπορει να μπερδευτουν πολυ ευκολα.
    αν ζητας "γνωμη" , αποψη, οπως θες πες το για μια φοβια που εχεις κι ο αλλος κρινει οτι με αυτα που διαβασε η αιτια του ολου προβληματος μπορει να ειναιστον τροπο ζωης σου, η διαπαιδαγωγησης σου, ναι, πολυ πιθανον να στο πει. και μπορει και να μην εισαι ετοιμη να το ακουσεις, ακομα κι αν εχει απολυτο δικιο. ποσω μαλλον αν εχει αδικο...
    αν θες την γνωμη μου :)
    οι γνωμες εδω δεν ειναι το πιο αδιαβλητο η χρησιμο πραγμα, και περισσοτερη σημασια εχει η επιλογη που κανει οποιος μπαινει στην διαδικασια να συζητησει εδω, παρα η ιδια η "γνωμη¨...
    ΟΧΙ η ουσια του φορουμ δεν ειναι να ακους γνωμες που δεν ζητας η δεν χρειαζεσαι. ,αλλα η λειτουργια αυτη της συζητησης εμπειριων, αποψεων κλπ μπορει να εχει σαν αποτελεσμα να σου συμβει αυτο ακριβως. και πολυ χειροτερα ακομα..
    το αλλο με τα [παιδια που θα κανει η δεν θα κανει καποιος, δεν το πολυκαταλαβα. φυσικα ισχυει για ολα τα θεματα εδω να ακους απο τα πιο χρησιμα μεχρι τις μεγαλυτερες παπαριες :)

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post

Μα δεν ισχύει αυτό ούτε εδώ ούτε στη ζωή... Πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει ότι είσαι κακόγουστη, χωρίς να τον ρωτήσεις, γιατί αν σου πει ότι το τατουάζ είναι κακόγουστο είναι πταίσμα...

Senior Member
    Λες και τους αφορα τους αλλους.. Και μενα με εχουν κρινει χωρις να τους ρωτησω για καποιο ρουχο που φοραω ή επειδη δεν ταιριαξα τα χρωματα στα ρουχα μου... Και ουτε καν ρωτησα, ουτε ζητησα την γνωμη τους. Ή για τα σκουλαρικια που φοραω ή για την τρυπα που ειχα κανει στην μυτη για σκουλαρικι. Δικο μου ειναι το σωμα ο,τι θελω το κανω. Αυτοι αν δεν γουσταρουν ας μην φορανε αταιριαστα χρωματα, ας μη βαλουν μεγαλα σκουλαρικια και ας μην τρυπησουν ποτε την μυτη τους. Για μενα τι τους κοφτει;
    Ετσι και για την ζωη του καθενα. Αλλο να σου πει καποιος "ρε συ εχω το ταδε θεμα, η δικη σου γνωμη ποια ειναι;" ή "θελω να βαλω αυτο το ρουχο, εσυ τι πιστευεις;" και αλλο να πεταγεται καποιος σαν την π@ρδη και να κανει κριτικη για τα γουστα των αλλων που ουτε καν τον επηρεαζουν.

Banned
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Λες και τους αφορα τους αλλους.. Και μενα με εχουν κρινει χωρις να τους ρωτησω για καποιο ρουχο που φοραω ή επειδη δεν ταιριαξα τα χρωματα στα ρουχα μου... Και ουτε καν ρωτησα, ουτε ζητησα την γνωμη τους. Ή για τα σκουλαρικια που φοραω ή για την τρυπα που ειχα κανει στην μυτη για σκουλαρικι. Δικο μου ειναι το σωμα ο,τι θελω το κανω. Αυτοι αν δεν γουσταρουν ας μην φορανε αταιριαστα χρωματα, ας μη βαλουν μεγαλα σκουλαρικια και ας μην τρυπησουν ποτε την μυτη τους. Για μενα τι τους κοφτει;
    Ετσι και για την ζωη του καθενα. Αλλο να σου πει καποιος "ρε συ εχω το ταδε θεμα, η δικη σου γνωμη ποια ειναι;" ή "θελω να βαλω αυτο το ρουχο, εσυ τι πιστευεις;" και αλλο να πεταγεται καποιος σαν την π@ρδη και να κανει κριτικη για τα γουστα των αλλων που ουτε καν τον επηρεαζουν.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις έχει σημασία και ποιος το λέει και γιατί...είσαι πχ στο σπίτι και στο λέει μια φίλη σου με ωραίο τρόπο για να αλλάξεις μπλουζάκι? +1.... είσαι έξω και στο λέει για να σου γ@μήσει την ψυχολογία -1!

Banned
    Πάντως και τώρα σαν τις πορδές δεν πεταγόμαστε να πούμε την άποψή μας? :p

Senior Member
    Αλλο ρε παιδι μου να βαλεις μια μπλουζα που εχει εναν λεκε ή δεν σου παει καθολου επειδη μπορει να σε κανει να φαινεσαι σαν εγκυος 5 μηνων και να σου το πει η φιλη σου γιατι νοιαζεται για σενα οπως λες εσυ..
    Και αλλο αυτο που λεω, που ειναι το 2ο μερος, να εχω βγει για καφε με 2 φιλες μου, να με βλεπει η μια και να μου λεει "Τι σκουλαρικια τεραστια ειναι αυτα παλι;" και μια αλλη φορα "τα χρωματα που φορας δεν ταιριαζουν καθολου μεταξυ τους, πως ντυθηκες ετσι;". Τι την νοιαζει στη 2η περιπτωση; Αυτη τα φοραγε; Εγω τα φοραγα και μου αρεσαν. Δεν θα παρω και χρωματολογιο απο την βιβεχρωμ να ταιριαζω με τα γουστα της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Υπουλες και αθορυβες, χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "κριτικη" και το "γνωμη", οπως καταλαβαινεις μπορει να μπερδευτουν πολυ ευκολα.
    αν ζητας "γνωμη" , αποψη, οπως θες πες το για μια φοβια που εχεις κι ο αλλος κρινει οτι με αυτα που διαβασε η αιτια του ολου προβληματος μπορει να ειναιστον τροπο ζωης σου, η διαπαιδαγωγησης σου, ναι, πολυ πιθανον να στο πει. και μπορει και να μην εισαι ετοιμη να το ακουσεις, ακομα κι αν εχει απολυτο δικιο. ποσω μαλλον αν εχει αδικο...
    αν θες την γνωμη μου :)
    οι γνωμες εδω δεν ειναι το πιο αδιαβλητο η χρησιμο πραγμα, και περισσοτερη σημασια εχει η επιλογη που κανει οποιος μπαινει στην διαδικασια να συζητησει εδω, παρα η ιδια η "γνωμη¨...
    ΟΧΙ η ουσια του φορουμ δεν ειναι να ακους γνωμες που δεν ζητας η δεν χρειαζεσαι. ,αλλα η λειτουργια αυτη της συζητησης εμπειριων, αποψεων κλπ μπορει να εχει σαν αποτελεσμα να σου συμβει αυτο ακριβως. και πολυ χειροτερα ακομα..
    το αλλο με τα [παιδια που θα κανει η δεν θα κανει καποιος, δεν το πολυκαταλαβα. φυσικα ισχυει για ολα τα θεματα εδω να ακους απο τα πιο χρησιμα μεχρι τις μεγαλυτερες παπαριες :)
    Το ότι μπορεί μία γνωμη που θα εκφέρει κάποιος πάνω σε κάτι που φενομενικα ειναι άσχετο με το θέμα σου να συνδέεται κάπως με αυτό το θέμα ναι δεκτο, το έγραψα και εγώ, το ίδιο λεμε. Αλλά αν ειναι σε κάτι αντικειμενικά ασχετο;
    Στο παράδειγμα με το τατουάζ πχ;
    Αυτό με τα παιδιά είναι μάλλον ή αιτία που άνοιξε ο Μακ το όλο θέμα. Ειπε στο άσχετο ότι θέλει να κάνει παιδί και κάποιος άρχισε να του παραθέτει λόγους για να μη κανει. Και εγώ θα τα είχα πάρει στο κρανίο. Ούτε σε φίλη δεν θα έλεγα τετοιο πράγμα στα καλα καθουμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε όχι γιατί λέμε τις απόψεις μας περί απόψεων που είναι και το θέμα του νήματος :P

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast