απομυθοποιηση της φωνής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 152
    Senior Member
    @Μάρα η φωνη της ανήκει

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @Μάρα η φωνη της ανήκει
    δεν αντιλεγω. Το ειπες οτι η φωνη ειναι της θειας σου.
    ΑΛΛΑ
    η θεια σου είναι ανθρωπος που ζει στον εξωτερικο κοσμο, και οχι στο μυαλο σου, και εχει δικαιωμα να αγχωθει, να πληγωθεί, να νιωσει προδομενη. Να εχει προβληματα με το γαμο της. Να τσακωθει με τον αντρα της.

Δεν σε προδωσε, ισα ισα σε αγαπαει πολυ! Αλλα και η θεια σου εχει αναγκη απη αγαπη!!

Senior Member
    η θεια σου το ξερει οτι ακους τη φωνη της?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    @εσωτερική δεν πιστεύεις πως υπέφερες πολύ όλα αυτά τα χρόνια;;
    Οι οπτικές ψευδαισθήσεις που είχες
    Οι ακουστικές
    Το ότι πίστευες πως σου διαβάζουν την σκέψη κ.α
    Πως κρίνεις την ζωή σου με αυτά τα συμπτώματα;;Γιατί συμπτώματα μιας πάθησης είναι.Ήσουν ευτυχισμένη;;Πιστεύεις ότι ο κύριος παράγοντας που σε κάνει δυστυχισμένη είναι τα φάρμακα;;

Δεν ξέρω τι να σου πω για να διαπιστώσεις πως πολλά από αυτά που βιώνεις είναι μια φτιαχτή πραγματικότητα του μυαλού σου.Ειδικά στο κομμάτι του να αποδεχτείς το πρόβλημα δεν ξέρω πως να βοηθήσω.Είναι πολύ δύσκολο όταν ο άλλος είναι σε άρνηση και σίγουρα δεν θα με πιστέψεις.
    Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση σου!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    @φτατλ είναι η φωνή της οπότε λογικά το ξέρει

Senior Member
    @σειριε ολα αυτά πιστεύω οφείλονται στα φάρμακα με αποβλακωσαν με κάναν να έχω τις ψευδαίσθεις που λες αντικοινωνικη και όχι δεν είμαι ευτυχισμένη δε με αφήνουν να ζήσω.
    Όλο λίγο να σηκώσω κεφάλι υποτροπη και ψυχιατρειο
    Η φωνή που άκουγα ήταν η μόνη θετική που άκουσα ποτέ και τώρα με πρόδωσε

Senior Member
    είναι η φωνή της οπότε λογικά το ξέρει
    εσωτερική, η φωνή της είναι μεσα στο μυαλό σου, οποτε λογικα ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ !
    αν δεν της το εχεις πει, δεν το ξερει....
    Που να ξερει η θεια σου τι φωνες ακους εσυ στο μυαλο σου??

Senior Member
    Η φωνή που άκουγα ήταν η μόνη θετική που άκουσα ποτέ και τώρα με πρόδωσε
    Δεν προδωσε εσενα!
    Τον εαυτο της προδομενο μπορει να ενιωσε απο το θειο σου!
    Εσενα συνεχιζει να σε αγαπαει το ιδιο, να το ξερεις αυτο!!

Senior Member
    @φτατλ είναι η φωνή της οπότε λογικά το ξέρει

η φωνη της ειναι, εσυ εχεις πει στη θεια σου απο κοντα οτι ακους τη φωνη της?
    αν καποιος γνωστος σου φιλος σου η συγγενης ακουγε τη δικη σου φωνη χωρις να σου το πει εσυ θα το ξερες?

Senior Member
    @Μάρα αυτή πρόδωσε το θείο μου με ψέματα ζηλειες ακόμη και στο γραφείο της δουλειάς του έψαξε!από καιρό είχε σταματήσει να με επισκέπτεται η φωνή της και τελικά κατάλαβα ότι χεστηκε για μένα

Senior Member
    @φτατλ αυτή μου μιλούσε άρα το ήξερε ήταν πολύ αληθινή για να ειναι αποκυημα του μυαλού μου

Senior Member
    @Μάρα αυτή πρόδωσε το θείο μου με ψέματα ζηλειες ακόμη και στο γραφείο της δουλειάς του έψαξε!από καιρό είχε σταματήσει να με επισκέπτεται η φωνή της και τελικά κατάλαβα ότι χεστηκε για μένα
    σκεψου το εξης...
    Λες η φωνη να πηγαινει μονη της ξεχωριστα απο το σωμα?
    δηλαδη αλλου ειναι η θεια σου και αλλου η φωνη της?
    Γινεται η θεια σου να ειναι σπιτι της και η φωνη της να σου μιλαει στο σπιτι σου?
    Λογικά παντα? ΟΧΙ !

Το τι εκανε η θεια σου με το θειο σου ειναι δικος τους λογαριασμος, δικο τους προβλημα! ειτε τα βρουν ειτε χωρισουν, εσενα θα σε αγαπουν το ίδιο !

Senior Member
    Aυτό είναι και η παγίδα της ψύχωσης.Μοιάζει τελείως αληθινή γιατί χάνεται η κοινή λογική και αντικαθίσταται από μια άλλη προσωπική που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε.
    Σε όποιον και να πεις πως ακούς την φωνή της θείας σου θα σου πουν πως αυτό δεν στέκει.Δυστυχώς είναι μέρος μιας πάθησης όλο αυτό όπως και η αντικοινωνικότητα,το να μη έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα,συγκέντρωση κ.α Γι'αυτό άλλωστε παίρνεις και αντιψυχωσικά.Οι φωνές είναι στα θετικά συμπτώματα.Δεν ακούς την φωνή της όχι γιατί σε παράτησε και σε πρόδωσε απλά επειδή αναρρώνεις και γίνεσαι καλύτερα.
    Υπάρχουν άτομα που πίστευαν ότι είναι ο Θεός κάτι που φυσικά δεν ακούγεται πολύ λογικό.Μετά από αγωγή επανήλθαν σε μια πραγματικότητα που είδαν πως αυτή τους η άποψη δεν ήταν ρεαλιστική.Πολλές φορές άτομα με ψύχωση πέφτουν σε κατάθλιψη είτε γιατί είχαν τις φωνές σαν παρέα,είτε γιατί η ψεύτικη πραγματικότητα ήταν πιο ''όμορφη''.Έτσι καταλαβαίνω ότι για σένα η φωνή της θείας σου ήταν υποστηρικτική και σε βοήθησε δεν παύει όμως να ήταν δημιούργημα του μυαλού σου όπως κ οι υπολοιπες που ίσως είναι πιο αρνητικές.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    @φτατλ αυτή μου μιλούσε άρα το ήξερε ήταν πολύ αληθινή για να ειναι αποκυημα του μυαλού μου
    Σε ρωτησα και κάτι άλλο πιο πάνω αλλά μάλλον δεν έδωσες σημασία.
    Όπως είπε και η μαρα γίνεται ή θεία σου να ναι σπίτι της και συ να ακούς τη φωνή της σπιτι σου;

Senior Member
    εσωτερική σήψη , καταρχάς σε ευχαριστώ που απάντησες στο thread μου , θα προσπαθήσω να σου παρομοιάσω την δική μου φανταστική πραγματικότητα , με την δική σου. Ξέρεις τι συμβαίνει? Είμαστε προσωπικότητες που αν δουλέψουν στον χώρο της παραγωγής ταινιών και των σεναρίων , θα γίνουμε πάμπλουτοι. Το θέμα είναι ότι το μυαλό έχει ανάγκη να απασχολείται συνεχώς με σκέψεις . Εγώ προσωπικά ένιωθα και νιώθω ότι όλη μου η ζωή είναι μια σειρά από γεγονότα , όπου για όλα φταίνε τα μεταφυσικά. Το αμάξι μου εδώ και κάποιο καιρό έσβηνε εδώ και 5 μήνες. Το πηγαίναμε σε συνεργεία δε βρίσκαμε τίποτα. Τι πιστεύεις ότι σκέφτηκα? Ότι έγιναν μάγια στο αμάξι, και τώρα με έχει πιάσει μετατραυματικό στρές. Αναγκάζομαι και καταφεύγω σε δαίμονες , ενώ οι δικοί μου προσωπικοί δαίμονες με κατατρώνε. Το πέρασα μετά σε άλλο επίπεδο και οτιδήποτε συμβαίνει , έλεγα , ''α , μάγια είναι''. Θα με ρωτήσεις πολύ σωστά ''Και που ξέρεις ότι δεν είναι''. Εδώ θα σου μιλήσει ο πραγματικός κόσμος του ιδεοψυχαναγκαστικού. Οι φωνές που ακούς είναι καταπιεσμένες σκέψεις στο υποσυνειδητό σου. Εμένα δε μου βγαίνει με φωνές, αλλά με ''συμπτώσεις''. Οι πραγματικές φωνές είναι αυτές που θές να εκστομίσεις για να ελευθερωθείς. Τους δίνεις μια σημαντικότητα α , και έχουν τον έλεγχο. Δοκίμασε εναλλακτικά μια μέρα ΄μόλις ακούσεις τις φωνές να θέσεις στον εαυτό σου το εξής ερώτημα: Τι σημαντικότητα έχουν σήμερα? Γιατί σου υπογράφω ότι κάθε μέρα δεν είναι ίδια!

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast