ο αντρας μου πηγαινει και με αντρες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Banned
    Η επιθετικοτητα ειναι αλλο απο το θεμα της απιστιας και μαλιστα με αντρες. Εσυ πως το εμαθες οτι εχει αυτες τις προτιμησεις.Κατι δε σου πηγαινε καλα κ το εψαξες ή ηρθε αποκαλυψη απο το πουθενα?
    Δυστυχως το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω,οταν δε μας παει κατι καλα απο την αρχη το ενστικτο δεν πεφτει εξω ευκολα. Την επιθετικοτητα θεωρω παντως οτι κακως τη συνδεεις τοσο πολυ με το θεμα που αρχικα εθεσες. Σιγουρα ειναι προβλημα αλλα πολυ πιο "ελαφρυ" απο το να σε απατα ο αντρας σου και μαλιστα με τραβεστι.

Banned
    Θα πρεπει να παρεις μια νηφαλια αποφαση που θα βοηθησει εσενα κ το παιδι σου.Ηρεμησε παρε το χρονο σου. Ειδικα το παιδι σου πρεπει να ειναι πανω απο ολα!

Quote Originally Posted by dimitra79 View Post
    ενας ανθρωπος ειναι πολλα πραγματα.αυτος ειναι πολυ δυναμικος και δυνατος αντρας.ειναι πολυ εξυπνος πολυ ικανος .ενιωθα οτι μπορω να συζητησω τα παντα μαζι του και οτι μπορω να στιριχτω για ολα πανω του.οικονομικα ,οτιδηποτε.οταν τον γνωρισα εγω δεν ηταν ουτε χρηστης ουτε ειχε καμια σχεση με περιθωριο.εβλεπα βεβαια οτι ειναι νευρικος και βιαιος αλλα με γοιτευσε με αλλα πραγματα και νομισα οτι μπορουμε να εχουμε μια φισιολογικη ζωη.
    Μπορω να φανταστω γιατι σε τραβηξε μεχρι ενος σημειου.
    Οικονομικη ανεση,σε εξιταρε η αγριαδα του και πιθανον να ειναι ομορφος.
    Εξυπνο δεν τον κοβω με αυτα που μας λες οτι κανει.

Αυτα ομως (ειδικα τα 2 τελευταια) απο μονα τους δεν ειναι κριτηρια δημιουργιας οικογενειας,οταν εισαι 30 και 35 χρονων.Αν ηταν μια περιπετεια στα 20 σου να πω παει στο διαολο.

Εγω καταλαβαινω οτι αντιμετωπιζεις σοβαρα οικονομικα προβληματα για αυτο τον παντρευτηκες εξ αρχης.Οικογενεια δεν εχεις/ειχες να σε στηριξει;

καμια υποψια δεν ειχα.δε μου περναγε με τιποτα απο το μυαλο κατι τετοιο.αυτο που μου περναγε επειδη ειχε πολλες γιναικες στη ζωη του που ακομα και τωρα τον ενοχλουν ειναι μηπως υποκυψει καποια στιγμη.την επιθετικοτητα τη συνδεω γιατι ξερω οτι του αρεσουν μονο οι γυναικες.το αλλο πιστευω οτι το εχει κανει καθαρα λογω του βιαιου χαρακτηρα του που μπορει να ειναι τοσο βιαιος στο σεξ οσο ισως δε μπορει με μια γυναικα.δε ξερω σιγουρα αν με απατησε.μιλαω για το παρελθον.τωρα εχω υποψια μονο για μια φορα.γενικα σπανια βγαινει μονος με φιλους .γενικα θελει να ειμαι μαζι του οταν βγαινει

Ενας αντρας που δεν του αρεσουν οι αλλοι αντρες,δεν θα παει μαζι τους οσο επιθετικος και αν ειναι.Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου.Του αρεσουν και οι αντρες για αυτο τα κανει αυτα.

Banned
    καμια υποψια δεν ειχα.δε μου περναγε με τιποτα απο το μυαλο κατι τετοιο.αυτο που μου περναγε επειδη ειχε πολλες γιναικες στη ζωη του που ακομα και τωρα τον ενοχλουν ειναι μηπως υποκυψει καποια στιγμη.την επιθετικοτητα τη συνδεω γιατι ξερω οτι του αρεσουν μονο οι γυναικες.το αλλο πιστευω οτι το εχει κανει καθαρα λογω του βιαιου χαρακτηρα του που μπορει να ειναι τοσο βιαιος στο σεξ οσο ισως δε μπορει με μια γυναικα.δε ξερω σιγουρα αν με απατησε.μιλαω για το παρελθον.τωρα εχω υποψια μονο για μια φορα.γενικα σπανια βγαινει μονος με φιλους .γενικα θελει να ειμαι μαζι του οταν βγαινει

Κατσε γιατι με μπερδεψες. Μιλας για το παρελθον οταν δεν εισασταν μαζι οτι πηγε με αντρες? Οσο ειστε μαζι απλα εχεις υποψια για μονο μια φορα οτι σε απατησε?

Συμφωνω κι εγω οτι του αρεσουν οι αντρες, η εστω ΚΑΙ οι αντρες.

ειχα οικονομικα προβληματα σε καμια ομως περιπτωση δε τον παντρευτηκα για αυτο.η προηγουμενη σχεση μου ηταν ενας ανθρωπος πολυ πιο πλουσιος.η οικογενεια μου δε μπορουν να βοηθησουν.ναι ειναι ομορφος δυνατος και ειναι εξυπνος πολυ.αλλο ειναι το μιαλο και αλλο η αρωστια του χαρακτηρα του.σιγουρα εκανα μεγαλο λαθος.και τωρα το πληρωνω.παντος δεν τα ειχα δει ολα απο την αρχη.καποια τα ειδα οταν ηταν αργα πια

ειχα οικονομικα προβληματα σε καμια ομως περιπτωση δε τον παντρευτηκα για αυτο.η προηγουμενη σχεση μου ηταν ενας ανθρωπος πολυ πιο πλουσιος.η οικογενεια μου δε μπορουν να βοηθησουν.ναι ειναι ομορφος δυνατος και ειναι εξυπνος πολυ.αλλο ειναι το μιαλο και αλλο η αρωστια του χαρακτηρα του.σιγουρα εκανα μεγαλο λαθος.και τωρα το πληρωνω.παντος δεν τα ειχα δει ολα απο την αρχη.καποια τα ειδα οταν ηταν αργα πια
    Οι εξυπνοι ανθρωποι δεν μπλεκουν με το περιθωριο ουτε με τα ναρκωτικα,και ελεγχουν τα νευρα τους.Οπως και να χει,ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου,δεν εχεις και κανενα αλλον.

Banned
    Πρεπει να ζητησεις στηριξη απο καπου ρε συ ομως. Εστω μια στεγη κι ενα πιατο φαγητο μπορεις να τα βρεις στους γονεις σου. Σου λεμε το αναποφευκτο τωρα, οτι καποια στιγμη θα αναγκαστεις να πεις στον αντρα σου οτι ξερεις κ στους γονεις σου το τι εγινε.Δε μπορεις με ενα παιδι 10 μηνων στην αγκαλια να σηκωσεις τετοιο φορτιο.Το παιδι δε θες να μεγαλωσει σε περιβαλλον με τετοιου ειδους μυστικα, οσο ειναι καιρος φροντισε να παρεις αποφασεις για την κατασταση με νηφαλιοτητα οσο γινεται.

ναι ανακαλυψα κατι για το παρελθον.τωρα εχω υποψια μονο για μια φορα.

δε μπορω να το πω αυτο πουθενα.ουτε στον ιδιο ξερω αν θα το πω ακομα και αν χορισουμε

Banned
    Μαλιστα.Αρα τα δεδομενα ειναι οτι οσο ειστε μαζι ο ανθρωπος αυτος ισως εχει παει μια φορα (με αντρα?). Με το ισως δε μπορεις να στηριξεις κατηγορια. Αν ειχες λυμενο το οικονομικο θα εφευγες? Αν η απαντηση μεσα σου ειναι ναι (εμενα μη μου απαντησεις δε χρειαζεται) μιλησε στους γονεις σου (οταν θα ηρεμησεις σχετικα) για να δειτε τι μπορειτε να κανετε. Η ειλικρινια παντα ειναι η μονη και σωστη λυση, το να κρυβεσαι πισω απο το προβλημα και να το καταπινεις μονο εσενα κ το παιδι σου θα βλαψει.

αυτα εχουν να κανουν με το χαρακτηρα του και αυτο ειναι πολυ χειροτερο

δε μπορω να το σηζητησω με γονεις και γενικα με κανενα.αυτο το εχω αποκλεισει.αν ειχα μια δουλεια δε ξερω σιγουρα τι θα εκανα.θα ενιοθα ομως καλητερα.οτι οποτε το παρω αποφαση μπορω να φυγω

Banned
    Αρα μια πρωτη σκεψη ειναι να ψαξεις για δουλεια.Πριν γεννησεις που δουλευες?
    Καποια στιγμη παντως καπου θα τα πεις,το φορουμ καλο ειναι για λιγες ωρες/μερες αλλα καπου θα θες να τα πεις σε ατομα μεσα στη ζωη σου κ οχι διαδυκτιακα.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast