Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 109 FirstFirst ... 444525354555664104 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1630
    Senior Member
    Μπράβο γλυκιά μου Μάρα!!! Πάντα άξια!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Mάρα δεν είναι αδυναμία να φεύγεις από ένα χώρο όμως και να μην κάθεσαι εκεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    δεν είναι αδυναμία να φεύγεις από ένα χώρο όμως και να μην κάθεσαι εκεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα;;;
    Oχι βεβαια! οταν αυτος ο χωρος/κλικα/κυκλωμα σε πληγωνει, σε απορριπτει, σε κατακρινει, σε απογοητευει, τι νοημα εχει να υποστεις ολο αυτο το δηλητηριο ενω ο κοσμος ειναι τοσο μεγαλος και ζεις σε μια μεγαλη πολη?
    δηλαδη κατανταει μαζοχιστικο ολο αυτο...
    Αναλαμβανεις τις ευθυνες σου, βαζεις τα ορια σου, σηκωνεις αγκυρα και σαλπαρεις για αλλου!!

Εχεις να αντιμετωπισεις τα προβληματα της ψυχωτικης διαταραχης που περασες, αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο φορτιο. Γιατι να επιβαρυνεις τον εαυτο σου με ενα φορτιο στο κοινωνικο κομματι? η κοινωνικοτητα καλο ειναι να σε ξεκουραζει, να σε ηρεμει, οχι να σε προκαλει, οχι να πιεζεσαι να δειξεις κατι που δεν εισαι.
    Εχεις να χασεις 20 κιλά, αν θελεις να αγωνιστεις, αγωνισου στο γυμναστηριο και στην αθληση.
    Δουλεια δεν εχεις, αγωνισου να βρεις μια δουλεια που σε ικανοποιει.
    Υπαρχουν τοσοι στιβοι για αγωνες δημιουργικους, αν νιωθεις αγωνιστικη και θελεις να αντιμετωπισεις προβληματα, να δωσεις μαχες. Γιατι να δωσεις μια μαχη εκ προοιμιου χαμενη σε εναν κυκλο που σε περιθωριοποιησε και να μην κανεις ανοιγματα σε νεους χωρους?

Καπου γραφεις οτι ηττηθηκες στο παλαιο... χθες λοιπον διαβαζα ενα βιβλιο οπου ελεγε σε ενα σημειο για την προκληση να ανακαλυπτεις νοημα στις ηττες. Να αλλος ενας αγωνας για σενα...

Senior Member
    Και αυτό που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ούτε σε 100 χρόνια δεν θα ξεχαστεί και το χειρότερο δεν θα το ξεχάσω εγώ ποτέ μου κατέστρεψα την ζωή μου δεν μου αξίζει αυτό γιατί είμαι καλό κορίτσι.

Της έδωσα αξία αυτηνής με τους 3 γκόμενους και τώρα αυτή ζει και βασιλεύει και εγώ είμαι μέσα στα προβλήματα.

Μα πώς έκανα κάτι τέτοιο εγώ, αν είναι δυνατόν. Εγώ ποτέ μου δεν γύριζα να κοιτάξω τον γκόμενο της φίλης μου. Για να το έκανα αυτό κάποιο πρόβλημα θα είχα και δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι τότε.

Ως τότε τα πήγαινα πολύ καλά στο παλιό. Τους νικούσα όλους. Μετά από αυτό άρχισαν να με νικάνε.
    Last edited by δελφίνι; 18-08-2016 at 10:28.

Senior Member
    Και αυτό που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ούτε σε 100 χρόνια δεν θα ξεχαστεί και το χειρότερο δεν θα το ξεχάσω εγώ ποτέ μου κατέστρεψα την ζωή μου δεν μου αξίζει αυτό γιατί είμαι καλό κορίτσι.

Της έδωσα αξία αυτηνής με τους 3 γκόμενους και τώρα αυτή ζει και βασιλεύει και εγώ είμαι μέσα στα προβλήματα.
    Δελφινι, πως τον εκλεψες??? δεν εκανες σχεση μαζι του! δεν τον παντρευτηκες! δεν εζησες μαζι του! δεν κυκλοφορησες κοινωνικα μαζι του!!
    μια ξεπετα ειχατε, σεξ κανατε ενα απογευμα. Αυτος σου την επεσε, εσυ ενεδωσες. Τελος! συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες! εδω αλλοι ειναι παντρεμενοι, κανουν σεξ με διαφορες και γυρνανε μετα στη γυναικουλα και τα παιδια τους.
    Και εσυ το εχεις κανει θεμα λες και στιγματιστηκες, σου εβαλαν ταμπελα στο μετωπο <<η τσουλα που εκλεψε το γκομενο της φιλης της>>.
    Μπορεις να το εμπεδωσεις οτι δεν τον εκλεψες? τα ηθελε κι αυτος! γκομενος ηταν, δεν ηταν συζυγος ουτε παιδια ειχε να σε πουμε αντροχωριστρα...

Senior Member
    Πιστεύεις θα ξεχαστεί????

Senior Member
    Αν το ειχες παρει χαλαρα, το ειχες ριξει στην πλακα και στο χιουμορ, ναι θα ειχε ξεχαστει!!

Εσυ ομως εκανες λες και εγινες μια του πεζοδρομιου, τσακωθηκες με ολους, μπινελικωσες και μετα απομονωθηκες.

Επομενως, Δεν ξεχνιεται!!! οχι γιατι εκανες σεξ με τον τυπο, αλλα επειδη δεν χειριστηκες σωστα την αντιδραση και τη συμπεριφορα σου μετα στο κυκλωμα του παλαιου.

Senior Member
    Είχα κάποιο πρόβλημα Μάρα για αυτό έγιναν όλα αυτά ε?

Πήγα την ζωή μου πίσω....

Senior Member
    Δελφινακι εγω δεν μπορω να πω αν ειχες προβλημα ή δεν ειχες. Απαντω με βαση αυτα που λες και καταλαβαινω.
    Εσυ πρεπει να ψαξεις τις αιτιες μεσα σου και να βρεις την απαντηση...

Senior Member
    E για να κάνω κάτι τέτοιο πρόβλημα θα είχα. Έπρεπε τον βλάκα αυτόν να τον χειριστώ κατά το συμφέρον μου να τον χτυπούσα εν ανάγκη και να μην του καθόμουνα. Δεν θα μου δημιουργούσα τόσο μεγάλο πρόβλημα. \

Αυτή με τους 3 γκόμενους πιο έξυπνα χειρίστηκε την κατάσταση και νίκησε την κατάσταση και παντρεύτηκε και είναι μια χαρά στο παλαιό .... έκανε το άσπρο μαύρο και επιβίωσε στο παλαιό και τους έχει όλους φίλους.

Η δική μου θέση ήτανε πιο δύσκολη γιατί εγώ ήμουνα ας πούμε η "κακιά" της υπόθεσης και δεν μπορούσα να σηκώσω αυτό το βάρος.

Βρε πώς μπλέχτηκα έτσι;;;; Με γελάσανε!!!

Τελικά ότι δεν λύνεται κόβεται. Είναι ένα άλυτο πρόβλημα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Μόνο αν φύγω από το παλαιό θα βρω την ηρεμία μου.

Senior Member
    Αχ Μάρα μακάρι να ξεχάσω εγώ τα πάντα....

Senior Member
    μακάρι να ξεχάσω εγώ τα πάντα....
    Δελφινι στο ευχομαιιιιιιιιιι !!!

Senior Member
    Λίγο τώρα που έχω ξεκόψει από το παλαιό έχω ξεχάσει λίγο αλλά δεν μπορώ να ζω και απομονωμένη.

Senior Member
    Το χειρότερο πράγμα που συνέβη στην ζωή μου ήτανε αυτό. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ είναι πάνω από τις δυνάμεις μου....

Senior Member
    τι να διαχειριστεις? μια ξεπετα με εναν ανυπαντρο γκομενο 20 χρονια πριν??
    Αυτος εκανε τη ζωη του. Η φιλη σου επισης τη δικη της.
    Εσυ γιατι κολλησες ετσι?
    Αφου τους εβρισες ολους, κοιτα τη ζωη σου...