Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 109 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν μιλάω για χθες μόνο!! Όλους τους πόντους μου τους έχω που μάλωσα μαζί σου!!! Και άλλες φορές μαλώσαμε μαζί για τον ίδιο λόγο!!! Δεν έχεις δηλαδή άλλους πόντους θέλεις να πεις μόνο τους χθεσινούς???? Από χθες και εγώ μόνο 2 έχω!!! Δεν βαρέθηκες να μου λες τα ίδια κάθε και τα ίδια κάθε φορά.....Εντάξει μου είπες την γνώμη σου, το κατάλαβα ε σταμάτα επιτέλους!!!!
    Να μείνεις με την απορία και να σκάσεις, δεν θα σου πω...
    Εσύ να σταματήσεις που από χθες όλο με αναφέρεις για να σταματήσω κι εγώ. Εσύ μου επιτίθεσαι συνέχεια σήμερα. Ή παύεις να με αναφέρεις ή δεν θα σε αφήσω ήσυχη, διάλεξε και πάρε...αρκετά! Δεν μιλάω και κάνω υπομονή αλλά το παράκανες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εντάξει εγώ για στις συγκεκριμένες φίλες μου δεν κρατάω κακία γιατί τότε είμασταν παιδιά 16 μόλις χρονών
    Εγώ όμως δελφίνι μου τους κρατάω, τι πάει να πει «ήμασταν παιδιά»;; κι εγώ παιδί ήμουνα αλλά δεν φερόμουνα έτσι στους άλλους, ούτε το έπαιζα είδωλο, ούτε υποτιμούσα ανθρώπους, ούτε έβγαζα κακία στους άλλους. Εγώ δεν είχα προβλήματα;; Συγγνώμη αλλά η ηλικία δεν είναι δικαιολογία. Άλλωστε εμένα μου τα έκαναν αυτά όταν ήμασταν ήδη ενήλικες, σε ηλικία 18-19 χρονών και μάλιστα με χτύπησαν στην πιο αδύναμη στιγμή της ζωής του εκείνη την εποχή. Το να χτυπάς τον άλλο πάνω στην αδυναμία του κι εκεί που πονάει το θεωρώ ό,τι πιο πρόστυχο. Άμα είσαι τόσο μάγκας ή μάγκισσα ν' αναμετριέσαι με τους άλλους επι ίσης όροις κι όχι όταν ο άλλος είναι πεσμένος. Εύχομαι να το πληρωθούν κάποια στιγμή κι αν όχι οι ίδιοι, στα παιδιά τους. Να δουν πως είναι όταν τα κάνουν οι άλλοι σ' εκείνους.
    Last edited by novia35; 24-08-2016 at 14:05.

Senior Member
    Ομολογω οτι ζαλιστηκα σε μια προσπαθεια να καταλαβω τι εγινε...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Kαλησπέρα Μάρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ομολογω οτι ζαλιστηκα σε μια προσπαθεια να καταλαβω τι εγινε...
    Θα στα πω επιγραμματικά αν και μετά μπορεί να μη μου ξαναμιλήσεις αλλά η αλήθεια είναι αυτή...της έκανα κριτική για το ότι βρίζει τα μέλη του παλιού (έβρισε μια κοπέλα στο φεισμπουκ) και μετά παραπονιέται ότι δεν τη θέλουν, μπήκε ένα άλλο μέλος στη μέση για να την υπερασπιστεί, εκνευρίστηκα τρομερά και στο τέλος δεν άντεξα και είπα την πραγματική μου γνώμη για το δελφίνι που δεν είναι καθόλου καλή και που περιείχε μέσα και μια όχι καλή λεξούλα...αυτά πάνω κάτω Μάρα...
    Πάντως ακόμα κι αν δεν μου ξαναμιλήσεις θέλω να σ' ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια που μου πρόσφερες στο θέμα που έχω ανοίξει, μου ήταν πολύτιμη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γεια σου Why!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γεια σου Why!!
    Πως είσαι?
    Ξεκίνησα διάβασμα από προχθές....
    Την εξεταστική μου μέσα...

Senior Member
    Κουρασμενη ειμαι! ειχα δουλειες αυτες τις μερες και το κεφαλι μου ειναι διαλυμενο...

Senior Member
    Κυκνε, με το Δελφινι δεν εχετε να χωρισετε κατι. Αλλα θεματα εχει η μια, αλλα η αλλη. Τσακωμοι, συγκρισεις, και χαρακτηρισμοι δεν εχουν νοημα...απλα χανετε χρονο. Αντι να αντιμετωπιζετε τα θεματα σας, αναλωνεστε αλλου και αποπροσανατολιζεστε.
    Εδω ειμαστε για να συζηταμε τα προβληματα μας. Τσακωνομαστε και στην πραγματικη μας ζωη, δεν χρειαζομαστε ενα φορουμ ιντερνετικο για να βριστουμε...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κουρασμενη ειμαι! ειχα δουλειες αυτες τις μερες και το κεφαλι μου ειναι διαλυμενο...
    Ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες για εσένα,και να ηρεμήσεις! : )

Senior Member
    Κυκνε, με το Δελφινι δεν εχετε να χωρισετε κατι. Αλλα θεματα εχει η μια, αλλα η αλλη. Τσακωμοι, συγκρισεις, και χαρακτηρισμοι δεν εχουν νοημα...απλα χανετε χρονο. Αντι να αντιμετωπιζετε τα θεματα σας, αναλωνεστε αλλου και αποπροσανατολιζεστε.
    Εδω ειμαστε για να συζηταμε τα προβληματα μας. Τσακωνομαστε και στην πραγματικη μας ζωη, δεν χρειαζομαστε ενα φορουμ ιντερνετικο για να βριστουμε...
    Πολύ σωστά Μάρα μου!

Τι δουλειές είχες και κουράστηκες? Αν θέλεις μου λες! Εγώ πήγα στο γυμναστήριο αυτές τις μέρες. Μια μέρα έκανα 3 ώρες γυμναστική. Το πήρα πολύ ζεστά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πολύ σωστά Μάρα μου!

Τι δουλειές είχες και κουράστηκες? Αν θέλεις μου λες! Εγώ πήγα στο γυμναστήριο αυτές τις μέρες. Μια μέρα έκανα 3 ώρες γυμναστική. Το πήρα πολύ ζεστά.
    Με μέτρο,ειδικά τώρα στην αρχή...

Senior Member

Πηγα στην πολη χθες, κατι γραφειοκρατικα ειχα, δεν θελω να πω λεπτομερειες, ημουν ολη μερα σχεδον στο δρομο.
    Με τη γυμναστικη μπραβοοοοοοοοο!!!! ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!
    3 ωρες βρε θηριο? τι εκανες??
    και μενα μου εχει λειψει που δεν παω...περιμενω πως και πως να ερθει ο Σεπτεμβρης να ξεκινησω...

Senior Member
    Μήπως είναι πολλές οι ώρες και δεν κάνω καλά?

Senior Member
    Μια μέρα έκανα 3 ώρες γυμναστική. Το πήρα πολύ ζεστά.
    Ναιιιι με μετρο! δεν θελει υπερβολες! θελει καθε μερα τοσο οσο μπορεις, χωρις να ξεπατωνεσαι!!

Page 69 of 109 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast