Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 109 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εδω εχουμε ακουσει χειροτερα Δελφινι....
    Αντρας παντρεμενος να εχει σχεση με την αδερφη της γυναικας του, να χωριζει τη συζυγο και να παντρευεται την αδερφη της, να κανουν παιδια, και να το παιζει και κυριος απο πανω.
    Και εσυ σκας για μια ξεπετα με εναν ανυπαντρο...
    Να ηταν παντρεμενος να κανω μια προσπαθεια να καταλαβω γιατι εχεις φαει τετοιο χοντρο κολλημα... αλλα με ελευθερο πραγματικα δεν το αντιλαμβανομαι...
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... . πλάκα μας κάνεις ωρε δελφίνι;; Μπας και μας τρολλάρεις;; Της π...ας γίνεται!! Εδώ γνωστή μου παντρεμένη με δυο παιδιά, στο fb προφιλ της το παίζει ελεύθερη κι ωραία, τον μ...κα τον άντρα της ούτε φωτογραφία του δεν έχει στο προφίλ, ούτε τα παιδιά της κι όταν την ρώτησα γιατί μου είπε γιατι το έχει για επαγγελματικούς λόγους και θέλει να προφυλάξει την ιδιωτική της ζωή. Απο πότε είναι κακό να έχεις γυναίκα και παιδιά;; Δηλαδή όλοι οι άλλοι που έχουν φωτογραφίες με τις οικογενείες τους είναι λάθος κι αυτή είναι η σωστή;;;; Κι όταν την πήρα χαμπάρι, γιατί πήγε να χρησιμοποιήσει η κ...λα εν αγνοία μου στις π...ιες της, με απείλησε ότι αν μάθει πως κάτι έχω σχολιάσει φοβάται και τον ίδιο της τον εαυτό για το τι μπορεί να μου κάνει. Όχι μόνο ενοχές δεν είχε η βρ...αρα αλλά το παίζει και κυριλέ.
    Ναι γιατί η μαμά μου μου λέει ότι δεν είναι συνηθισμένο για αυτό!!! Ίσως για το παλαιό να μην είναι τόσο συνηθισμένο αλλά πάλι η ξαδέλφη της Μαρίας δεν της έκλεψε τον πρώην γκόμενό της και μάλιστα ήταν και ξαδέλφες και ζούνε και οι 2 και βασιλεύουνε παντρεμένες με παιδιά???

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    E ναι..Η θεωρία είναι πάντα ωραία και απλή.Μπορείς τα πάντα αρκεί να αγαπήσεις τον ευατό σου κτλ..
    καλα ναι με τα λογια λενε χτιζεις ανωγια και κατωγια. σοφες οι παροιμιες.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Να μην το αφησεις,γιατι απο κει ξεκινουν ολες αυτες οι εμμονες.Αν ησουν υγιης θα το χες ξεπερασει χρονια τωρα.

Ολα αυτα εγιναν το '96 και τωρα εχουμε 2016.Στο διαστημα αυτο ενας νορμαλ ανθρωπος τελειωνει σχολειο,σχολη,στρατο(αν ειναι αντρας),βρισκει δουλεια και πιθανον παντρευεται.

Και εσυ εχεις κατσει ολη αυτην την 20ετια να ψαχνεις αν εισαι καλος ανθρωπος ή οχι και αν θα σε κανουν παρεα απο το παλαιο.
    Αυτό σωστό! Μπορεί να είμαι γενικώς νορμάλ άνθρωπος όχι ότι έχω ψύχωση όμως.

Δεν έπρεπε να το θυμάμαι καν .....έπρεπε να το είχα ξεχάσει εντελώς... Αχ μακάρι να το ξεχάσω για πάντα.

Senior Member
    Ίσως δεν μπόρεσα να το ξεχάσω γιατί και η ζωή μου δεν πήγε μπροστά....

Δελφινι εμενα γιατι με γραφεις ? :P αστειευομαι εννοειται μη το παρεις προσωπικα παρακαλω , τουλαχιστον σου γραφουν κι αλλοι κι λενε παρομοια οσα κι εγω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ίσως δεν μπόρεσα να το ξεχάσω γιατί και η ζωή μου δεν πήγε μπροστά....
    Αυτό είναι βρε δελφινάκι μου.... αν σου είχε συμβεί κάτι καλό στη ζωή σου το παλαιό θα το είχες γράψει στα παλαιά σου.

Senior Member
    Δελφινι πηγες γυμναστηριο σημερα? ή ολη μερα στο φορουμ εισαι??

Senior Member
    Δελφινι πηγες γυμναστηριο σημερα? ή ολη μερα στο φορουμ εισαι??
    Όχι πήγα. Αλλά οι κοπέλες εκεί έχουνε πολύ ωραία σώματα και αισθάνομαι λίγο σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Με αυτό το σώμα είμαι δυστυχισμένη......:(

Τα πράγματα στην ζωή μου πήγαιναν πολύ καλά και τώρα όλα πάνε χάλια....

Εγω δε το πιστευω οτι το δελφινι εχει ψυχωση ειναι πολυ ευκολο να λεμε ''ειμαι ετσι γιατι εχω ασθενεια'' .
    Γιατι κι εγω θα μπορουσα να πω οτι η εσωστρεφεια μου και η δυσκολια μου να καταλαβω τα συναισθηματα των αλλων οφειλεται στον αυτισμο μου.
    Ομως λεω μια γνωμη δε λεω οτι αυτο που λεω ειναι και η αληθεια.
    Λες οτι εισαι καλυτερη απο τους αλλους γιατι ετσι νοιωθεις καλα κι με την επιβεβαιωση των αλλων σου ανεβαινει ο εγωισμος σου για να νοιωθεις μια ικανοποιηση στη τοση δυστυχια σου , μονο που αυτη η ικανοποιηση δεν εχει κανενα νοημα.
    Δεν εισαι καλυτερη απο εκεινους αλλα ουτε εκεινοι απο εσενα.
    Μπορει κι ο εγωισμος σου να ειναι το προβλημα γιατι ειναι πολυ πληγωμενος κι δε δεχεσαι καθολου να τον κατεβασεις.
    Κι το προβλημα σου δεν ειναι καθολου ασυνηθιστο , κι η μητερα σου που σου ειπε οτι ειναι ασυνηθιστο η ειναι τοσο αθωα η δε ξερει τι γινεται στο κοσμο.
    Ολοι εδω μεσα εχουμε περασει απομονωμενοι κοινωνικα , οποιος ρωτησεις εδω μεσα ειμαι σιγουρη οτι εχει περασει κοινωνικο αποκλεισμο.
    Κι εμενα με εχουνε κοροιδεψει ασχημα πολλα ατομα ακομη κι ατομα στο δρομο που δεν ηξερα καν ποια ηταν.
    Εκαναν πως τρομαζαν που με εβλεπαν δηθεν για την ''ασχημια'' μου , ενας ελεγε οτι κανω ουσιες επειδη φορουσα μαυρα και οι περισσοτεροι με ελεγαν χαζη κι αναρωτιοντουσαν αν εχω διανοητικο προβλημα , αλλα τα ξεπερασα αυτα τωρα δε με νοιαζουν , κι ακομη μου φερονται ατομα λες κι ειμαι κατωτερη τους αλλα δε με νοιαζει .
    Κι τοτε οταν ατομα με κοροιδευαν κι εγω οπως εσυ ρωτουσα συνεχως τον φιλο μου κι τους γονεις μου κι την αδερφη μου αν ειμαι εξυπνη κτλ κι ελεγα οτι ειμαι πιο εξυπνη κι πιο καλη απο αυτους κτλ κι εβγαζα κακια κι θυμο.
    Ομως καποια στιγμη εβγαλα τον εαυτο μου απο την προταιρεοτητα κι ενοιωσα ταπεινη γιατι παρολο που ειχα εγωισμο δεν εβγαινε καπου γιατι η στεναχωρια μου εμενε.
    Τωρα θα μου πεις οτι λεω απλα λογια ομως σκεψου εχουνε περασει 20 ολοκληρα χρονια , για να καταλαβω αυτα που σου ειπα πιο πανω μου πηρε πολυ λιγοτερο καιρο.
    Κι οχι δε λεω οτι εμενα η ζωη μου ειναι καλυτερη , απλα καταφερα να μη νοιαζει κι να μη στεναχωρουν συγκεκριμενα πραγματα.
    Οποτε σταματα να τα σκεφτεσαι ολα αυτα δεν εισαι το κεντρο του συμπαντος , ημαστε ολοι παρα πολυ μικρη , σε μια γη ημαστε ολοι και πολυ μικροι , αν δεις βιντεο που δειχνουν το μεγεθος της γης με αλλους πλανητες θα νοιωσεις πολυ μικρη και ταπεινη κι αν εχεις κατεβασει εστω κι λιγο τον εγωισμο σου θα απορησεις με τι καθεσαι κι ασχολεισαι.
    Ακομη κι ολο τον εγωισμο σου αν εξαλειψεις ακομη καλυτερα τοτε θα εισαι πραγματικα ελευθερη .

Senior Member
    Όχι πήγα. Αλλά οι κοπέλες εκεί έχουνε πολύ ωραία σώματα και αισθάνομαι λίγο σαν την μύγα μέσα στο γάλα.
    Ωραια! να βλεπεις ποιος ειναι ο στοχος σου...
    Αν πηγαινεις καθημερινα, ετσι θα γινεις, πιστεψε με!!
    Θελει λιγο χρονο βεβαια, δεν γινονται θαυματα σε 2 μηνες, αλλα γινεται!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραια! να βλεπεις ποιος ειναι ο στοχος σου...
    Αν πηγαινεις καθημερινα, ετσι θα γινεις, πιστεψε με!!
    Θελει λιγο χρονο βεβαια, δεν γινονται θαυματα σε 2 μηνες, αλλα γινεται!!!!
    Καταλαβαίνω πως αισθάνεται το δελφίνι σε αυτό το θέμα απόλυτα!

Senior Member
    Το αυχενικό σου Μάρα το αισθάνεσαι καθόλου? Εγώ έχω ελαφρύ ευθειασμό και 2 κοίλες και με ενοχλεί λίγο ...δεν με πονάει πολύ αλλά με ενοχλεί....

Ξέρεις Μάρα είμαι λίγο λυπημένη σήμερα. Θες είναι το σώμα μου που είναι χάλια και αισθάνομαι άσχημα. Θες είναι όλα αυτά που έγιναν στο παλαιό που δεν με θέλουνε και δεν με έχουνε σε εκτίμηση. Χάλασε η διάθεσή μου. Και λέω γιατί σε μένα ενώ οι φίλες μου είναι ευτυχισμένες με τον άντρα τους και τα παιδάκια τους.

Senior Member
    Δελφινι κλεινω ενα μηνα χωρις γυμναστηριο αυτη τη βδομαδα, ποναει ολο το σωμα μου, τα ποδια μου τα σερνω... Περιμενω πως και πως την αλλη βδομαδα να ανοιξει να επανελθω στο προγραμμα μου.
    Και η πλατη με ποναει και ο αυχενας, ολο το πακετο χαχαχαχα
    ενταξει, προσπαθω να κανω καποιες διατασεις, βοηθανε.
    Στα προγραμματα θα μαθεις καποιες διατασεις να ανακουφιζεσαι....

Senior Member

Θες είναι το σώμα μου που είναι χάλια και αισθάνομαι άσχημα.
    με το γυμναστηριο δεν εκτονωνεσαι? δε νιωθεις τη διαφορα??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφινι κλεινω ενα μηνα χωρις γυμναστηριο αυτη τη βδομαδα, ποναει ολο το σωμα μου, τα ποδια μου τα σερνω... Περιμενω πως και πως την αλλη βδομαδα να ανοιξει να επανελθω στο προγραμμα μου.
    Και η πλατη με ποναει και ο αυχενας, ολο το πακετο χαχαχαχα
    ενταξει, προσπαθω να κανω καποιες διατασεις, βοηθανε.
    Στα προγραμματα θα μαθεις καποιες διατασεις να ανακουφιζεσαι....
    Όταν κάνω ασκήσεις για πλάτη,τα δίνω όλα λέμε!!!
    Και για χέρια φυσικά.
    Α,και μόλις αρχίσεις ξανά gym,χαλαρά στην αρχή! : )

Page 74 of 109 FirstFirst ... 2464727374757684 ... LastLast