Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 109 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    συνεχως!!
    και ποναει...
    να πας να κάνεις και μία ακτινογραφία .... να δεις τι έχεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν ξέρω αλλά λένε ότι αυτό δεν φεύγει , το αυχενικό εννοώ.
    σου εδειξα πριν και μετα...
    πως σου φανηκε?

Senior Member
    Eνταξει Μαρα , δεν επιμενω , θα πρεπει να μπω σε λεπτομερειες , αστο λοιπον ..........

Δελφινι, αμα πιεσεις τον αυχενα σου με το δαχτυλο , πιανεις κατι σκληρο , σαν γρομπαλακια ?

Senior Member
    Μα το ιδιο πραγμα λεμε στην ουσια του, απλα εσυ το πιανεις σε πολυ advanced level, ενω εγω απο το επιπεδο της τελειως ασχετης με αθληση και αρχαριας.
    Δεν ειναι δυνατο να κανουν παρομοια διατροφη και γυμναστικη η τελειως αρχαρια, αγυμναστη και χοντρομπαλου 35+ γυναικα με τον αντρα που γυμναζεται 30 χρονια, εχει χτισει μυς και κορμι. Νομιζω αυτονοητο ειναι.
    Αλλο target εχεις εσυ, αλλο το Δελφινι.
    Εσυ εχεις χτισει μυς και κανεις συντηρηση. Το Δελφινι εχει να χασει λιπος συσσωρευμενο και να σφιξει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eνταξει Μαρα , δεν επιμενω , θα πρεπει να μπω σε λεπτομερειες , αστο λοιπον ..........

Δελφινι, αμα πιεσεις τον αυχενα σου με το δαχτυλο , πιανεις κατι σκληρο , σαν γρομπαλακια ?
    Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Με ενοχλεί ο αυχένας αυτό καταλαβαίνω μόνο!

Senior Member
    Σήμερα πάλι δεν αισθάνομαι καλά. Αυτά τα κιλά με έχουνε καταρρακώσει!! Θα χαθούνε επιτέλους να ησυχάσω??? Σαν μπόγος είμαι.... αν είναι να είμαι έτσι την υπόλοιπη ζωή μου καλύτερα να αυτοκτονήσω..... Α δεν ήξερα ότι η ζωή είναι τόσο δύσκολη!!! Για άλλους είναι παιχνιδάκι και ζούνε και βασιλεύουνε και για μένα ένα βασανιστήριο. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα όπως το να παραμείνεις αδύνατος για μένα είναι Γολγοθάς!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

Senior Member
    Πηγαινε γυμναστηριο! και κανε μια βολτα!!

Senior Member
    Θα πάω το απόγευμα στο γυμναστήριο!

Εμείς είμασταν όμορφη οικογένεια. Εγώ ιδίως ήμουνα μια καλλονή και τώρα είμαστε όλοι μας για τα μπάζα. Εμένα η ζωή μου φέρθηκε πολύ άδικα και γενικώς ήμουνα πάρα πολύ άτυχη με αυτά που μου συνέβησαν στην ζωή μου. Τα πάνω κάτω μου ήρθανε. Είμαι και εγώ τέτοιος χαρακτήρας στενόχωρος ....αλλά πάλι ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ να λέμε θα μπορούσα να είμαι και χειρότερα. Τώρα τι έχω ασχήμια, κιλάκια , αυχενικό , ανυπαντρία, ανεργία δηλαδή σε όλα είμαι πάτος , τα πάντα μου λείπουνε από που να πιαστώ??? Από πουθενά....δεν έχω ότι κάτι καλό συμβαίνει στην ζωή μου....

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Με ενοχλεί ο αυχένας αυτό καταλαβαίνω μόνο!

Ναι , το καταλαβα, αλλα η ερωτηση αυτη , ειναι σημαντικη για την διαγνωση ..........

Senior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι η ζωή μου έτσι θα κατέληγε έστω και αν δεν υπήρχαν οι παλαιοημερολογίτες και δεν γινότανε όλο αυτό το σκηνικό μαζί τους???

Senior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι η ζωή μου έτσι θα κατέληγε έστω και αν δεν υπήρχαν οι παλαιοημερολογίτες και δεν γινότανε όλο αυτό το σκηνικό μαζί τους???
    Δελφινι, απο τα ιδια και τα ιδια θα αρχισω να βγαζω αφρους σε λιγο...
    ειπαμε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ! οι παλαιο/τες και ο γκομενος της φιλης ηταν η αφορμη, η αιτια ειναι αλλου, και πρεπει να την ξεκαθαρισεις εσυ για την παρτη σου!!
    Καταλαβες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι, απο τα ιδια και τα ιδια θα αρχισω να βγαζω αφρους σε λιγο...
    ειπαμε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ! οι παλαιο/τες και ο γκομενος της φιλης ηταν η αφορμη, η αιτια ειναι αλλου, και πρεπει να την ξεκαθαρισεις εσυ για την παρτη σου!!
    Καταλαβες??
    A οk ησύχασα τώρα , τουλάχιστον να μην νευριάζω με αυτούς.

Αυτές τις μέρες προσέχω την διατροφή μου αλλά χθες σηκώθηκα το βράδυ και έφαγα μπισκότα Μιράντα πολλά και la vache qui rit με φρυγανιές.

Banned
    για να μη σε αποκλειουν συνεχεια θα πρεπει να κανεις τα σχεδον αντιθετα απο οσα κανεις τωρα δηλαδη αντι να λες το ιδιο τροπαριο συνεχεια να αλαζεις θεματα συζητισης συνεχεια να προσεχεις την εμφανιση σου και να εισαι περιποιημενη σα να πηγαινεις συνεχεια στο κολεγιο..και να κανεις τη πλακα σου αντι να τα παιρνεις ολα σοβαρα.

Banned
    Δελφίνι άμα σαβουριάζεις και μάλιστα περίεργες ώρες,θα κάνεις μια τρύπα στο νερό σχετικά με το αδυνάτισμα και πάλι θα είσαι εδώ και θα κλαίγεσαι ότι δεν χάνεις τα κιλά.. Είναι κρίμα για σένα να κάνεις τόση υπερπροσπάθεια με την γυμναστική που από ότι καταλαβαίνω δεν σου αρέσει και την κάνεις επειδή "πρέπει" και να την χαλάς με σαβουριάσματα

Banned
    Αν δεν γινότανε αυτό το σκηνικό μπορεί να γινότανε κάτι άλλο ή να μην γινότανε και τίποτε.Δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα.Πετυχημένος και έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που έχει μάθει να προσαρμόζεται ανάλογα τις συνθήκες που προκύπτουν στην ζωή του.Εσύ δεν έχεις μάθει να προσαρμόζεσαι και γιαυτό συνέχεια αποτυγχάνεις.

Page 78 of 109 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast