αερολογιες, αμπελοφιλοσοφιες κ τιτιβισματα..κ λιγο χιουμορ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Banned
    χαχαχα.ρε τον περιπτερά..να ξέρω άλλη φορά να μην πάρω από εκείνον

Banned
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Τον σεισμο της Αθηνας του '99 λες?

Τον μονο μεγαλο σεισμο που θυμαμαι. Και ηταν και μεσημερι και γυρναγα απο την δουλεια. Με γυρναγε με το αυτοκινητο ενας φιλος σπιτι μου και την στιγμη που ανοιγα την πορτα να βγω νοιωθω να κουνιεται το αυτοκινητο και σκεφτηκα πως ηταν της φαντασιας μου χαχαχα. Και ο φιλος μου μου λεει κλεισε την πορτα, κατι συμβαινει. Και βγαινω στον δρομο ολοι να ειναι εξω απο τα σπιτια τους και εγω να περπαταω χαλαρη και ηρεμη σαν να μην συμβαινει τιποτα

Α και μετα κοιμηθηκα κιολας, σιγα μην εσκαγα για να εναν παλιοσεισμο
    Οχι.Το 1995 είχε γίνει ένας μεγάλος σεισμός με επίκεντρο το χωριό ρύμνιο κοζάνης και είχε γίνει αισθητός μέχρι και την θεσσαλονίκη.Δεν υπήρξαν θύματα και οι πιστοί της περιοχής το απέδωσαν στην βοήθεια των Αγίων Νικάνορα και Νικολάου και από τότε κάθε χρόνο κάνουν λιτανεία την ημέρα του σεισμού για να ευχαριστήσουν τους άγιους και τον θεό που βγήκαν όλοι σώοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post

το χτυπάει στο μηχανακι 4 euros Μου λεει... ρε μαλακα ελληνας είμαι του λεω!!! α 2μιση μου λεει σε χαμηλη φωνη
    ε
    Πραματικα , ειναι απιστευτο ...........εντυπωσιαστηκα ......αρνητικα εννοειται ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    πηγα περπατησα σημερα στην πολη.... ε εκει στον λευκο πυργο σε ένα περιπτερο λεω να παρω παγωτο...

μολις ειχε ερθει και ένα λεωφορειο με τουρίστες ολοι ξενοι.. και πηγαιναν στο περιπτερο για κανα νερο και παγωτακι ε παω και εγω χτυπαω το παγωτακι πυραυλο και πεταω ένα... hello there... σε αγγλικη προφορα...

το χτυπάει στο μηχανακι 4 euros Μου λεει... ρε μαλακα ελληνας είμαι του λεω!!! α 2μιση μου λεει σε χαμηλη φωνη

χεχε
    για αυτο δεν θα γινουμε ποτε ανθρωποι..δυστυχως..ολοι κοιτουν πως να ριξουν τον αλλο...κουτοπονηριες που τελικα βγαινουν εις βαρος μας σαν χωρα...χαιρετισματα στον "εξυπνακια " περιπτερα....

Senior Member
    Ο περίπτερα μία μολότοφ θέλει....κ θα ρθει στα ίσια του ο κλέφτης!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Ο περίπτερα μία μολότοφ θέλει....κ θα ρθει στα ίσια του ο κλέφτης!
    Καλη ιδεα , μονο που αμα αρχισεις τις μολοτωφ στους κλεφτες/απατεωνες , θα φας ολα τα λεφτα σου σε βεζινες , και διλιτρα μπουκαλια κρασι ................πιο απλη λυση , δεν πατε καποιον ? σας αρεσει η αυτιοδικια ( ω , ναι !! ) , βραδυ , περιλουεις το αυτοκινητο του με δυο τρια μπουκαλια υγρα φρενων , 3 ευρω το μπουκαλι , 300 ml εκαστον , παει το χρωμα , ειναι καυστικο ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    δεν πατε καποιον ? σας αρεσει η αυτιοδικια ( ω , ναι !! ) , βραδυ , περιλουεις το αυτοκινητο του με δυο τρια μπουκαλια υγρα φρενων , 3 ευρω το μπουκαλι , 300 ml εκαστον , παει το χρωμα , ειναι καυστικο ........
    ασχολιαστο....

Banned
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    ασχολιαστο....
    Ε ναι, τι σιγά μην δίνουμε 9 ευρώ για τον κάθε απατεώνα..χοχοχοοχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε ναι, τι σιγά μην δίνουμε 9 ευρώ για τον κάθε απατεώνα..χοχοχοοχ
    Η ηθικη ικανοπιοηση που θα παρεις , ειναι ανεκτιμητη .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    ασχολιαστο....
    Ασχολιαστο,ε ? πλακα εχεις , βλεπεις εχω και αυτοσχεδιο οπλοστασιο , οποτε μην με θυμωνετε ......

Senior Member
    Ασχολιαστο,ε ? πλακα εχεις , βλεπεις εχω και αυτοσχεδιο οπλοστασιο , οποτε μην με θυμωνετε ......
    ..ωχ! φοβηθηκα τωρα...θα παθω κριση πανικου...

Banned
    Η ηθικη ικανοπιοηση που θα παρεις , ειναι ανεκτιμητη .......
    Κοίτα μπορείς να του τρυπήσεις και τα λάστιχα ή να του σπάσεις τα τζάμια......
    Και δεν θα πληρώσεις και θα του κάνεις και μικρότερη ζημιά και θα πάρεις ικανοποίηση...
    Είμαστε καλοί άνθρωποι τελικά..............
    Μακ εσύ τέτοια κάνεις?

Senior Member
    Κοίτα μπορείς να του τρυπήσεις και τα λάστιχα ή να του σπάσεις τα τζάμια......
    Και δεν θα πληρώσεις και θα του κάνεις και μικρότερη ζημιά και θα πάρεις ικανοποίηση...
    Είμαστε καλοί άνθρωποι τελικά..............
    Μακ εσύ τέτοια κάνεις?
    Mεχρι τωραα οχι , δεν ειναι ανρτρικιο , αμα α τρακαρει καποιος , και φυγει , θα τον βρω , θα προτιμουσα να ελθει να πλακωθουμε στο ξυλο , αλλα επειδη δεν νομιζω οτι θα κατεβει , ασε τα μπλεξιματαμε τους μπατσους , θα τοκανα κατ πασα πιθανοτητα , ειμαι υπερ της αυιοτοδικιας ,ειναιμια μορφη διοαιοσυνης ..................ενας που μεκλεισε στην Εθνικη ,ασχημα ,τον στριμωξα , καιτου ελεγανα κατεβει εξω απο τυτοκινητο, ε , δε εβγαινε , ο μεσος ανθρωπος αποθευγειτον καυγα , αυτος εκανε μια μ@λακια , το ξεχασα , αλα αν συμβει αυο που αναφερω στην πρωτη παραγραφο , να με τρακαρει και να φυγει , εκει θα το θεωρουσα αποδοση δικαισυνης , μουκανες , σου κανω , δικαιο δεν ειναι? δεν θα περιμενω την τρχαια να τον καταικασι , και να πληρωσει ενα προστιματακι , εχω δηλωσει αλλωτε οτι ειμαι υπερ της αυτοδικιας , γιατι ? γιατι με παιρνει ..........κανω και το αλλο , αμα σε καποιο μαγαζι , ιδιοκτητο ,μου κανει παγαποντια ιδιοκτητης , παω και βαζω το βραδυ κολλα super glue στις κλειδαρεις του , μετα δεν ανοιγουν παρα μονο με αντικατασταση απο κλειδαρα , παλι το θεωρω αποδοση δικαιοσυνης ............σουκανα μουκανες ........αμα σπασω τα τζαμια , ασε που θα γινει ανεπιθυμητη φασαρια ,αλλα μπορει μναναι καλυμμενος κατα θραυση κρυσταλλων,το να σκασω τα λαστιχα , το θεωρω δειλια ...........γυναικουλιστικο ......
    Δενξερω ανειμαστε καλοι ανθρωποι , αλλα εγω δεν ανεχομαι τετοιους ανθρωπυος ,θα τους κανω να πληρωσουν .......ειναι καλο ξεσπας τον θυμο σου ,,σε τετοια υποκειμενα ..............................μονο σε σοβαρες παριπτωσεις παντα .......

Banned
    Mεχρι τωραα οχι , δεν ειναι ανρτρικιο , αμα α τρακαρει καποιος , και φυγει , θα τον βρω , θα προτιμουσα να ελθει να πλακωθουμε στο ξυλο , αλλα επειδη δεν νομιζω οτι θα κατεβει , ασε τα μπλεξιματαμε τους μπατσους , θα τοκανα κατ πασα πιθανοτητα , ειμαι υπερ της αυιοτοδικιας ,ειναιμια μορφη διοαιοσυνης ..................ενας που μεκλεισε στην Εθνικη ,ασχημα ,τον στριμωξα , καιτου ελεγανα κατεβει εξω απο τυτοκινητο, ε , δε εβγαινε , ο μεσος ανθρωπος αποθευγειτον καυγα , αυτος εκανε μια μ@λακια , το ξεχασα , αλα αν συμβει αυο που αναφερω στην πρωτη παραγραφο , να με τρακαρει και να φυγει , εκει θα το θεωρουσα αποδοση δικαισυνης , μουκανες , σου κανω , δικαιο δεν ειναι? δεν θα περιμενω την τρχαια να τον καταικασι , και να πληρωσει ενα προστιματακι , εχω δηλωσει αλλωτε οτι ειμαι υπερ της αυτοδικιας , γιατι ? γιατι με παιρνει ..........κανω και το αλλο , αμα σε καποιο μαγαζι , ιδιοκτητο ,μου κανει παγαποντια ιδιοκτητης , παω και βαζω το βραδυ κολλα super glue στις κλειδαρεις του , μετα δεν ανοιγουν παρα μονο με αντικατασταση απο κλειδαρα , παλι το θεωρω αποδοση δικαιοσυνης ............σουκανα μουκανες ........αμα σπασω τα τζαμια , ασε που θα γινει ανεπιθυμητη φασαρια ,αλλα μπορει μναναι καλυμμενος κατα θραυση κρυσταλλων,το να σκασω τα λαστιχα , το θεωρω δειλια ...........γυναικουλιστικο ......
    Δενξερω ανειμαστε καλοι ανθρωποι , αλλα εγω δεν ανεχομαι τετοιους ανθρωπυος ,θα τους κανω να πληρωσουν .......ειναι καλο ξεσπας τον θυμο σου ,,σε τετοια υποκειμενα ..............................μονο σε σοβαρες παριπτωσεις παντα .......
    Τι εννοείς παγαποντιά ? Σαν τι δηλαδή?

Senior Member
    Τι εννοείς παγαποντιά ? Σαν τι δηλαδή?
    πχ. ειχα αγορασει ενα γατο , περσικο, τοτε 70.000 δρχ. , απο καταστημα , τουλεω θελω τα πιστοποιητικα του , δεν ταχω θα στα φερω αυριο , οκ , του λεω , παρε τωρα 60.000 και ταλλα 10 με τα πιστοποητικα ,,,,,,,,τον παιρνω μια , δυο τηλεφωνο , δεν ταφερνε , ετσι μουσαι . λεω , του κολλησα το βραδυ ολες τις κλειδαριες με εποξικη κολλα , και εληξε το θεμα .......

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast