ο εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ειχε προβληματα γαλαζιο στα χρονια του σχολειου!! (μπουλινγκ)!! Περα απο το θεμα οικογενεια!!

Ειχα στα 13 μου στο φροντηστιριο των αγγλικων με κοροιδευαν επειδη μαρεσε ενα κινουμενο σχεδιο που εδειχνα εντονα οτι μαρεσει .
    Εννοω εφερνα αφισες του κινουμενου σχεδιου αυτου κι τις κοιτουσα , αυτο εκανα στα διαλειμματα κοιτουσα τις αφισες κι χαμογελουσα.
    Κι αρχισαν να με φωναζουν με το ονομα αυτου του cartoon .
    Αρχισαν να με λενε κι ασχημη κι χαζη κτλ κι με κοροιδευαν κι αλλα ατομα στο δρομο που ουτε καν ηξερα με κοροιδευαν γιατι οι συμμαθητες μου στα αγγλικα με εβγαλαν κι βιντεο οποτε υποθετω μαθευτηκε κι στο σχολειο τους κι σε αλλα σχολεια.
    Τραγικο κιολας που επειδη φορουσα μαυρα ελεγαν οτι παιρνω ναρκωτικα κι την αδερφη μου μαγισσα την ελεγαν μια φορα που την ειχαν δει.

Senior Member
    Εγω το παιζω ψυχολογος τωρα χαχα!! Και αυτο ειναι μια αιτια της κοινωνικης φοβιας Παντως και αυτοι που σε κοροιδευαν ειναι να τους λυπασαι (δεν τους δικαιολογο) αλλα πιος ξερει τι τραβουσαν και αυτη τι περνουσαν στο σπιτι ή τη μυνηματα πηραν απο το περιβαλλον τους (προτυπα γονεων)

Banned
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Ειχα στα 13 μου στο φροντηστιριο των αγγλικων με κοροιδευαν επειδη μαρεσε ενα κινουμενο σχεδιο που εδειχνα εντονα οτι μαρεσει .
    Εννοω εφερνα αφισες του κινουμενου σχεδιου αυτου κι τις κοιτουσα , αυτο εκανα στα διαλειμματα κοιτουσα τις αφισες κι χαμογελουσα.
    Κι αρχισαν να με φωναζουν με το ονομα αυτου του cartoon .
    Αρχισαν να με λενε κι ασχημη κι χαζη κτλ κι με κοροιδευαν κι αλλα ατομα στο δρομο που ουτε καν ηξερα με κοροιδευαν γιατι οι συμμαθητες μου στα αγγλικα με εβγαλαν κι βιντεο οποτε υποθετω μαθευτηκε κι στο σχολειο τους κι σε αλλα σχολεια.
    Τραγικο κιολας που επειδη φορουσα μαυρα ελεγαν οτι παιρνω ναρκωτικα κι την αδερφη μου μαγισσα την ελεγαν μια φορα που την ειχαν δει.
    Ωχ αυτές τις βλακείες με τις μάγγισες δεν τις μπορώ!!!
    Στο σχολείο γενικά πως περνούσες , την εφηβεία σου γενικά.........?

Senior Member
    Εγω στο δημοτικο γαλαζιο επεσα θυμα αλλα ετσι κι αλλιως εδω δεν μας συμπαθουσαν ποτε πιος ξερει και τι ελεγαν στα παιδια τους οι γονεις!! και στο λυκειο ηπιας μορφης!!

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν χρειαζεται να νιώθεις προστυχα η επιθυμια για σεξουαλικη επαφη ειναι το ποιο νορμαλ πραγμα ολοι οι ανθρωποι την εχουν..εσυ γτ νιλωθεις ασχημα?πρεπει να το αποβαλεις αυτο..
    ναι πρεπει να τα λες και να τα συζητας...καλη αρχη ειναι το φορουμ παντως...κανε μια προσπαθεια εδω...επεισης οταν πας στον γιατρο σ να του τα πεις ολα..και αμα σε κανει να νιώσεις καλυτερα μεινε αν οχι να αλλαξεις...μην μεινεις στο ιδιο..
    ωραια αρα απο ολα αυτα π μ λες δεν βλεπω κατι κακο σε σενα....οι γονεις σε εχουν επιβραβευση ποτε για κατι?
    εσυ γενικα ερχεσαι σ τριβη με κοσμο?εχεις καμια δρεαστηριοτητα?σπουδαζεις? κανεις δλδ κατι π θα σ βοηθησει σιγα σιγα να ανοιχτεις?

Εχει τυχει να με επιβραβευσουν αλλα κι παλι εχω θυμο μαζι τους , μου εχουνε μεινει τα αρνητικα που λενε.
    Χωρις τον φιλο μου οχι να ειμαι ειλικρινης.
    Εχω σπουδασει παιδαγωγικα σε ιεκ , τελειως ακαταλληλο ηταν για εμενα , δε μπορουσα τη πρακτικη ενοιωθα αβολα με τα παιδια εκει κι με εκνευριζαν με το φασαρια τους , δε με εκνευριζαν τα ιδια απλα δε μπορουσα τη φασαρια.
    Οταν βγαινουμε με τον φιλο μου μονο μερικες φορες προσπαθω να μιλαω αλλα λιγο.

Εγω το παιζω ψυχολογος τωρα χαχα!! Και αυτο ειναι μια αιτια της κοινωνικης φοβιας Παντως και αυτοι που σε κοροιδευαν ειναι να τους λυπασαι (δεν τους δικαιολογο) αλλα πιος ξερει τι τραβουσαν και αυτη τι περνουσαν στο σπιτι ή τη μυνηματα πηραν απο το περιβαλλον τους (προτυπα γονεων)

Οντως ! τωρα δε τους βλεπω ομως καθολου κι ειναι καλα .

Quote Originally Posted by cube View Post
    Ωχ αυτές τις βλακείες με τις μάγγισες δεν τις μπορώ!!!
    Στο σχολείο γενικά πως περνούσες , την εφηβεία σου γενικά.........?

Το σχολειο αδιαφορο μου ηταν κι αδιαφοροι ολοι εκει , στην εφηβεια με θυμαμαι συνεχως με νευρα επειδη με κοροιδευαν γιατι τοτε το εβλεπα σαν το τελος του κοσμου οτι ετσι παντα θα ειμαι κι οτι παντα μεχρι να πεθανω θα με κοροιδευουν.
    Κι τα ξεσπαγα αυτα τα νευρα στους γονεις μου γιατι μπροστα σε αυτους που με κοροιδευαν εδειχνα ηρεμη κι τους ελεγα οτι δε κερδιζουν κατι απο αυτο οτι δε τους κανει ανωτερους απο εμενα το οτι με κοροιδευουν αλλα γελουσαν πιο πολυ.

Εγω στο δημοτικο γαλαζιο επεσα θυμα αλλα ετσι κι αλλιως εδω δεν μας συμπαθουσαν ποτε πιος ξερει και τι ελεγαν στα παιδια τους οι γονεις!! και στο λυκειο ηπιας μορφης!!

Το δημοτικο αν κι απο θεμα φιλιας δε μαρεσε , μαρεσε το γεγονος οτι ειχα ερωτευτει εναν συμμαθητη μου κι αυτο ομορφεινε ολη την εικονα του δημοτικου που εχω.

Senior Member
    γαλαζιο απο που εισαι εαν επιτρεπεται??

Senior Member
    Νευριαζω κι αγχωνομαι οταν με κοιτανε νοιωθω πως βλεπουν μεσα μου , τις σκεψεις η αν σκεφτω κατι ''ντροπιαστικο'' οτι θα το δουν.
    Ξερω με τη λογικη μου δεν ισχυει ομως στο συναισθημα θα νοιωθω οτι αν με κοιτανε θα καταλαβουν το οτιδηποτε για εμενα.
    Ισχυει κι για αλλους ανθρωπους για αυτο δεν αντεχω να με κοιτανε οι αλλοι , ουτε εγω τους κοιταω ποτε.
    αποφευγεις τη βλεμματικη επαφη? λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο του αυτισμου αυτο.
    Εγω αντιθετα, κοιταζω μερικες φορες εντονα, παρατηρω για να καταλαβω τι ανθρωπο εχω απεναντι μου και μερικες φορες νιωθω οτι γινομαι αδιακριτη ...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

γαλαζιο απο που εισαι εαν επιτρεπεται??
    Αθηνα μενω .

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αποφευγεις τη βλεμματικη επαφη? λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο του αυτισμου αυτο.
    Εγω αντιθετα, κοιταζω μερικες φορες εντονα, παρατηρω για να καταλαβω τι ανθρωπο εχω απεναντι μου και μερικες φορες νιωθω οτι γινομαι αδιακριτη ...

Ναι ειμαι αυτιστικη γενικα .
    Στα 14 μου το ειχα ακουσει πρωτη φορα απο μια ψυχολογο που με ειχαν παει οι γονεις μου.

Senior Member
    δηλαδη σπουδασες βρεφονηπιοκομος!! ιεκ!

δηλαδη σπουδασες βρεφονηπιοκομος!! ιεκ!

Ναι αλλα δε μου ταιριαζε σιγουρα.
    Το σπουδασα γιατι μαρεσαν τα μαθηματα κι σκεφτηκα οτι δε θα ειναι κι τοσο προβλημα η πρακτικη ασκηση ομως ηταν.

Senior Member
    Ναι ειμαι αυτιστικη γενικα .
    Στα 14 μου το ειχα ακουσει πρωτη φορα απο μια ψυχολογο που με ειχαν παει οι γονεις μου
    το εχεις ψαξει τι ειδους αυτισμο εχεις??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast