Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 94
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 94 of 109 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast
Results 1,396 to 1,410 of 1630
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτες ειναι ασκησεις που τις κανουμε στο γυμναστηριο ετσι κι αλλιως.
    Μια χαρα, απλα πρεπει να κανεις ενα ζεσταμα πριν. Θελει και λιγη προσοχη αν δεν εχεις εναν καθρεφτη μπροστα σου να διορθωνεσαι...
    Δηλαδή δεν σου έστειλα χαζομάρες.
    Κρατάω αυτό που είπες στο δελφίνι για την υπομονή.
    Π.χ. Τον Μάρτιο ήμουν 61 κιλά,αλλά τώρα είμαι στα 66,3 δίχως να τα πάρω στην κοιλιά,αλλα σε αλλα σημεία του σώματος μου.
    Και για αυτό μια δυο φορές αισθάνθηκα εμφανίσιμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Βρε δελφινάκι γιατί βασανίζεις έτσι τον εαυτό σου; Άσε πια το μακρινό παρελθόν και προσπάθησε να ζήσεις το σήμερα. Γιατί έχεις κολλήσει σε μια βλακεία που έγινε πριν πολλά χρόνια; Δεν μπορείς να βάλεις μπροστά την λογική;
    Τί νόημα έχει πια όλο αυτό το αναμάσημα του παρελθόντος; Σε βοηθάει κάπου; Όχι!
    Ξέχνα το επιτέλους! Κάθε φορά που σου έρχεται αυτή η σκέψη διώχνε την από το μυαλό σου, μην κάθεσαι και την επεξεργάζεσαι. Μόνο έτσι θα πάει η ζωή σου μπροστά.
    Αυτή η ΒΛΑΚΕΙΑ μου είχε ως συνέπεια να φύγω από το παλαιό και να μου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα με τους παλαιοημερολογίτες να με κάνει κατώτερη στα μάτια τους και έγινε ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό.

Μεγαλη ευθυνη εχει η μητερα του δελφινιου που ολο θελει να πηγαινει η ιδια και το δελφινι σε αυτην την εκκλησια,και ολο της παινευει τους παλαιοημερολογιτες.Ενας λογος που δεν τους ξεχνα ειναι και αυτος,τους της θυμιζει η μανα της.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι πρέπει να ξεκολλήσεις από όσα σου λέει η μάνα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μεγαλη ευθυνη εχει η μητερα του δελφινιου που ολο θελει να πηγαινει η ιδια και το δελφινι σε αυτην την εκκλησια,και ολο της παινευει τους παλαιοημερολογιτες.Ενας λογος που δεν τους ξεχνα ειναι και αυτος,τους της θυμιζει η μανα της.
    Ρε συ Αλαφροίσκιωτε όλη μου η ζωή ήτανε το παλαιο ημερολόγιο με αυτό βαφτίστηκα είμαι εκεί από μωρό παιδί , πώς να τους ξεχάσω???

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    οι παλαιοημερολογίτες είναι καλύτεροι από μένα και δεν το ανέχομαι ζηλεύω.
    εμ το μυαλο σου και οι συγκρισεις που φτιαχνεις σε εφαγαν, οχι ο γκομενος και η φιλη, 20 χρονια πριν !
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Από τις κακουχίες τα έπαθα όλα τα κακά...

Ρε συ Αλαφροίσκιωτε όλη μου η ζωή ήτανε το παλαιο ημερολόγιο με αυτό βαφτίστηκα είμαι εκεί από μωρό παιδί , πώς να τους ξεχάσω???
    Το εχω καταλαβει και εκει ειναι το κακο!Οτι ηταν ολη η ζωη σου.
    Γιατι πρεπει να περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο μια εκκλησια?

Senior Member
    ποιες κακουχιες?
    εζησες πολεμο?
    εχεις καμια αρρωστεια που σε υποχρεωνει να πηγαινεις νοσοκομειο καθημερινα?
    Να ευχαριστεις το Θεο που ειχες 2 γονεις εξαιρετικους και αντι να βγεις στον αγωνα του μεροκαματου για την επιβιωση σου, εχεις ενα πιατο φαι να φας χωρις να δουλευεις...
    τα προβληματα σου ηταν το γκετο του παλαιου και οι συγκρισεις που φτιαχνεις με το μυαλο σου, η μεγαλομανια σου να εισαι η πρωτη και καλυτερη και οι παλ/τες να σε προσκυνανε σαν βασιλισσα, αλλιως καταρρεεις...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

ουτε τα παιδακια απο τη συρια δεν κανουν ετσι για συνελθε λιγο αντε μπραβο....
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ποιες κακουχιες?
    εζησες πολεμο?
    εχεις καμια αρρωστεια που σε υποχρεωνει να πηγαινεις νοσοκομειο καθημερινα?
    Να ευχαριστεις το Θεο που ειχες 2 γονεις εξαιρετικους και αντι να βγεις στον αγωνα του μεροκαματου για την επιβιωση σου, εχεις ενα πιατο φαι να φας χωρις να δουλευεις...
    τα προβληματα σου ηταν το γκετο του παλαιου και οι συγκρισεις που φτιαχνεις με το μυαλο σου, η μεγαλομανια σου να εισαι η πρωτη και καλυτερη και οι παλ/τες να σε προσκυνανε σαν βασιλισσα, αλλιως καταρρεεις...
    Ε πώς δεν πέρασα δύσκολα τα τελευταία 20 χρόνια??? Από τότε που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και μετά το μετάνιωσα??? Το μάθανε οι παλαιοημερολογίτες και έγινα ρεζίλι. Με απορρίψανε όλοι. Αυτοί οι παλαιοημερολογίτες περνάνε ωραία ενώ εγώ χαντακώθηκα στον πάτο. Πολλά ψυχολογικά... κατάθλιψη, στενοχώρια, αυχενικό , πάχος , ασχήμια. Ανώτεροι είναι από μένα οι παλαιοημερολογίτες...κλαψ αφού αυτοί τα καταφέρνουνε και τα ξεπερνάνε και εγώ όχι...κλαψ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δηλαδή δεν σου έστειλα χαζομάρες.
    Κρατάω αυτό που είπες στο δελφίνι για την υπομονή.
    Π.χ. Τον Μάρτιο ήμουν 61 κιλά,αλλά τώρα είμαι στα 66,3 δίχως να τα πάρω στην κοιλιά,αλλα σε αλλα σημεία του σώματος μου.
    Και για αυτό μια δυο φορές αισθάνθηκα εμφανίσιμος.
    οχι χαζομαρες δεν ειναι, αλλα καλο ειναι να τα κανεις με επιβλεψη γυμναστη και οχι μονος σου. Μερικες ασκησεις χωρις καθρεφτη και επιβλεψη μπορει να ειναι επικινδυνες...
    Εγω νομιζω οτι εμφανισιακα εισαι ενας κουκλος. Δεν εχεις αναγκη ουτε απο παραπανω κιλα ουτε τιποτα. Τωρα πως κατεληξες να σε βλεπεις ασχημο και να εχεις τοση ανασφαλεια, δεν ξερω, αυτο πρεπει να δουλεψεις....

Senior Member
    Ε πώς δεν πέρασα δύσκολα τα τελευταία 20 χρόνια??? Από τότε που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και μετά το μετάνιωσα??? Το μάθανε οι παλαιοημερολογίτες και έγινα ρεζίλι. Με απορρίψανε όλοι. Αυτοί οι παλαιοημερολογίτες περνάνε ωραία ενώ εγώ χαντακώθηκα στον πάτο. Πολλά ψυχολογικά... κατάθλιψη, στενοχώρια, αυχενικό , πάχος , ασχήμια. Ανώτεροι είναι από μένα οι παλαιοημερολογίτες...κλαψ αφού αυτοί τα καταφέρνουνε και τα ξεπερνάνε και εγώ όχι...κλαψ
    Δελφινι, ξαναδιαβασε αυτο το νημα απο την αρχη!!!!!
    Οταν το διαβασεις, γραψε μια περιληψη εδω τι απαντησεις ελαβες!!!!

Ολγα λογω οικογενειας κλειστηκες σε μια πολυ μικρη θρησκοληπτη κλικα,κατι που δεν ειναι υγιες ειτε σε αποδεχοταν αυτη η κλικα ειτε οχι.
    Αν θες οντως επαφη με το θεο,και δεν το κανεις απο συνηθεια ή επειδη στο λεει η μαμα,μπορεις να πας σε ορθοδοξες εκκλησιες.Τοσες υπαρχουν και με περισσοτερο κοσμο οποτε γινονται δυσκολοτερα κλικες.
    Ο θεος αν υπαρχει δεν κοιταει αν το ημερολογιο ειναι 13 μερες μπρος ή πισω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ολγα λογω οικογενειας κλειστηκες σε μια πολυ μικρη θρησκοληπτη κλικα,κατι που δεν ειναι υγιες ειτε σε αποδεχοταν αυτη η κλικα ειτε οχι.
    Αν θες οντως επαφη με το θεο,και δεν το κανεις απο συνηθεια ή επειδη στο λεει η μαμα,μπορεις να πας σε ορθοδοξες εκκλησιες.Τοσες υπαρχουν και με περισσοτερο κοσμο οποτε γινονται δυσκολοτερα κλικες.
    Ο θεος αν υπαρχει δεν κοιταει αν το ημερολογιο ειναι 13 μερες μπρος ή πισω!
    Αλαφροίσκιωτε, γιατί λες ότι οι παλαιοημερολογίτες είναι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ??? Τεκμηριώσε το μου σε παρακαλώ!

Page 94 of 109 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast