Results 61 to 75 of 83
-
01-09-2016, 10:10 #61
Βρε συ , πως θαντιμετωπισεις αυτηντην ζουγκλα , που λεγεται κοινωνια , αμα δεν εισαι σκληρος ? ακομη και στις σχεσειςε θελει σκληροτητα ......εγω , σαν μεγαλυτερος , ξερω τι λεω , εχω αντιμ,ετωπισει καταστασεις και καταστασεις , οπως αυτη που αναφερω παραπανω, κι αλλες πολλες .,.....εδω στην Ελλαδα , ολοι ψαχνουν για θυματα ........
- 01-09-2016, 10:13 #62
Δεν ξέρω, μπορεί και να πεθάνω πριν την ώρα μου...προς το παρόν πάντως πέρασα την ετήσια δοκιμασία και κατάφερα να μην με βλάψω επειδή έλειπε η ψυχολόγος μου...πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν στο νοσοκομείο...
Όσο για τις σχέσεις νομίζω πως δεν θα έπρεπε να θέλει σκληρότητα, αγάπη θα έπρεπε να υπάρχει αλλιώς ποιο το νόημα;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-09-2016, 10:19 #63
Ασε τους θανατους , εδω στην Ελλαδα ,, αμα δεν σε φοβουνται , αμα δεν πατησειε αγριοφωναρες , και εχεις και την καταλληλη σωματικη διαπλση , δεν κανεις δουλεια , ακομη και στις σχεσεις , μαχη ειναι , ποιος θα βγει απ πανω , εχω μια ρεαλιστικη αποψη , απο πολλα πολλα ζευγαρια , αμα σε βρουν μαλακο , σε πατανε ......δεν σε λιωνουν , αλλα σε πατανε ......
01-09-2016, 10:39 #64
Για τους θανάτους ας είναι καλά τα φάρμακα μου που με κάνουν κι αντέχω...πήρα τα πρωινά τώρα γιατί νιώθω μια ταραχή και τρέμουν τα χέρια μου, περιμένω να δράσουν αλλά είναι βασανιστική η αναμονή...
Με τις αγριοφωνάρες δεν το έχω και πολύ εκτός ακραίων καταστάσεων, για σωματική διάπλαση είμαι γυναίκα οπότε τι συζητάμε όσο για τα ζευγάρια αυτό που λες είναι απογοητευτικό, καλύτερα μόνη μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-09-2016, 10:53 #65
δυστυχως ετσι ειναι, όχι παντα αλλα στο 90% ειναι.
Η χειριστικοτητα δινει και παιρνει... εκτος αν βρεις χαρακτηρες καλλιεργημενους, προσγειωμενους, ισορροπημενους που δεν καιγονται ντε και καλα να κανουν κουμαντο στη ζωη του αλλου και να τον πατροναρουν.
Εγω προσωπικα βρηκα τη λυση στις αποστασεις, οχι πολλα-πολλα, και εχω την ησυχια μου.
Αν ο αλλος δεχεται χιουμορ και ευελιξια, ακομη καλυτερα.
Αλλιως αν γουσταρει να τραβηξει το χαλι κατω απο τα ποδια μου, εκει ποιος ειδε το θεριο και δεν φοβηθηκε??
Παντως τις χειροτερες συμπεριφορες απο γυναικες τις εχω δεχτει, οι αντρες ειναι πιο κουλ.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
01-09-2016, 11:59 #66
Και εγώ δυστυχώς τις χειρότερες συμπεριφορές τις έχω δει από γυναίκες αλλά περισσότερο στον ερωτικό τομέα... Επίσης θα συμφωνήσω στο κομμάτι "εκτος αν βρεις χαρακτηρες καλλιεργημενους, προσγειωμενους, ισορροπημενους", όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ θυμάμαι ήμουν όταν είχα θέματα στον τομέα της τότε εργασίας μου γιατί είχα να κάνω με το άκρος αντίθετο από αυτό που προανέφερα, ήμουν σχεδόν στα όρια μου με την συμπεριφορά των ανθρώπων που με περιτριγυρίζαν.
Countless as the sands of the sea are human passions
01-09-2016, 12:12 #67
01-09-2016, 15:22 #68
νομιζω δηλ ετσι οπως το πας οτι την αδιαφορια την ερμηνευεις ως ισορροπια και τον ανεκπεδευτο ως μη χειριστικο. το χω ξαναπει οπιος εχει τα γενια εχει και τις τσατσαρες δεν ειναι μονο η καλη πλευρα που θες παντα να βλεπεις οταν πετυχεις σε ενα πραγμα γινεσαι ιδιοτροπος αναποδος και δεν σταματας στο οχι.
με αυτο το σκεπτικο πχ θα κολησεις σε πραγματα μετρια δηλαδη ισορροπημενα.
01-09-2016, 15:36 #69
01-09-2016, 17:43 #70
πιο πολυ με πατεντα για να αρεσεις μιαζει αυτο ισορροπημενος καλλιεργημενος μη χειριστηκος κλπ στη πραξη ολοι εχουν και την αρνητικη πλευρα τους πισω απ αυτο και καπια στιγμη θα αρχισει να φαινεται αν κολας πραγματι με καπιον η οχι.
01-09-2016, 19:21 #71
01-09-2016, 19:35 #72
2-3 καλοι φιλοι,ενα καλο συντροφο,και οι γονεις/αδερφια (αν αξιζουν,γιατι δυστυχως δεν αξιζουν παντα).
Παραπανω ανθρωπους δε χρειαζεται ενας ανθρωπος.Επιζημιοι ειναι.
Να πανε να γαμηθουν και οι μεγαλες παρεες,και οι γειτονες και οι συναδελφοι.
01-09-2016, 19:36 #73
Γαμος και δουλεια Κυκνε.Η μονη σου ελπιδα.Η απομονωση και τα φαρμακα απο μονα τους δε σε βοηθανε.Κανε ο,τι μπορεις για αυτους τους 2 τομεις.
Ναι, όντως με κρατάνε πίσω οι φοβίες μου αλλά αυτές προκλήθηκαν από τις άσχημες εμπειρίες, πριν δεν τις είχα...
Φίλες έχω, όχι πολλές αλλά έχω αλλά αυτή που μπορώ να της εμπιστεύομαι τα προσωπικά μου μένει σε άλλο μέρος τώρα πια (παντρεύτηκε και μετακόμισε)
01-09-2016, 19:42 #74
Μπα , Μαρα . σημερα πηγα στο ταχυδρομειο για φασαρια , μου καναν την ζωη δυσκολη τις προαλλες , γυναικα , καλα το μαντεψες , ειδα τονδιευθυντη , με αγριες διαθεσεις , στην πορεια διαπιστωνω , οτι ασυναισθητα , δεν ακουω λεξη αποσα μου λεει , σκεφτομαι , μιλαγε ο τυπος , τι κανω εδω, εγω θα βαλω ταξη στο μπουρδελο αυτο που λεγεται Ελλαδα ? ουτε ακουσα τιποτα απο την απολογια του , ευγενης ηταν , τον ευχαριστησα , κι εφυγα , υπαρχει ενας ορος οταν απο τα πολλα πολλα παραιτεισαι , δεν τον θυμαμαι , αλα αυτο εκανα , παραιτηθηκα , λεω δεν αντεχω να φωναζω απο δω κι απο κει , για να γινεται η δουλεια μου , ολα σαπια ειναι συτη την χωρα ...................
01-09-2016, 20:14 #75
Τι να κάνω για το πρώτο αλαφροίσκιωτε; Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι, νομίζω πως είναι θέμα τύχης...εσύ τι λες;
Έβαλα πληθυντικό γιατί συμπεριέλαβα και τους γονείς μου μέσα...άλλη άσχημη εμπειρία ήταν το bullyuing που υπέστην στο σχολείο αν και δεν με κυνηγάει τόσο όσο το άλλο γεγονός αλλά μιας και με ρώτησες είπα να το αναφέρω...μερικές φορές έφαγα κι εκεί ξύλο αλλά οκ, τα παιδάκια δεν μπορούν να χτυπήσουν κι ιδιαίτερα δυνατά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...