δεν ξέρω τι θέλω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Banned
    Εγώ λέω να τους χέσεις όλους :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ο δεύτερος είναι ρεμάλι ή καλό παιδί?
    είναι καλός χαρακτήρας κατά βάθος αν και θέλει να δείχνει πάντα σκληρός και αλύγιστος..
    Βγάζει αυτή την αντρήλα που ζητάμε οι περισσότερες και ταυτόχρονα είναι και γλυκούλης... :rolleyes:

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ λέω να τους χέσεις όλους :P
    μακάρι να μπορούσα να τους έβγαζα όλους από το μυαλό μου.. μόνο προβληματισμούς μου προσφέρουν και λίγη ευχαρίστηση για δείγμα

Banned
    Τους ξέρουμε αυτούς τους ''κατά βάθος'' καλούς χαρακτήρες...........κατά πολύ βάθος........συνήθως είναι σκατόπαιδα, ανώριμοι δηλαδή όχι κακά παιδιά.......
    Αλλά σε αυτές τις ηλικίες βλάπτουν..........

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τους ξέρουμε αυτούς τους ''κατά βάθος'' καλούς χαρακτήρες...........κατά πολύ βάθος........συνήθως είναι σκατόπαιδα, ανώριμοι δηλαδή όχι κακά παιδιά.......
    Αλλά σε αυτές τις ηλικίες βλάπτουν..........
    πιο μικρός ήταν όντως σκατόπαιδο... και τι δεν είχε κάνει.. η μία ανωριμότητα μετά την άλλη και γενικά η συμπεριφορά του ήταν πολύ άσχημη.. όμως τώρα ποια δείχνει να έχει αλλάξει και να έχει σοβαρετεί

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgia01 View Post
    πιο μικρός ήταν όντως σκατόπαιδο... και τι δεν είχε κάνει.. η μία ανωριμότητα μετά την άλλη και γενικά η συμπεριφορά του ήταν πολύ άσχημη.. όμως τώρα ποια δείχνει να έχει αλλάξει και να έχει σοβαρετεί
    Εσύ τέτοιους θες?

Banned
    Εσύ τέτοιους θες?
    Άμα έχουν χρήματα και ομορφιά φυσικά και τους θέλουν ρε γουαι
    Εδώ ένας στην φυλακή είχε μπει για κατά συρροή δολοφονίες και ένα σωρό γυναίκες του έστελναν ερωτικά γράμματα....
    Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο κάθε ένας

είναι καλός χαρακτήρας κατά βάθος αν και θέλει να δείχνει πάντα σκληρός και αλύγιστος..
    Βγάζει αυτή την αντρήλα που ζητάμε οι περισσότερες και ταυτόχρονα είναι και γλυκούλης... :rolleyes:
    Αρα ξερεις τι θελεις:π....αρηγορια.

Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Συμπέρασμα :άμα είσαι καλός, σοβαρός, έντιμος και σωστός τύπος οι γυναίκες σε έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι
    Ελήφθη!
    Toυλ.αυτη επειδη ειναι μικρουλα,ειναι ειλικρινης.

Αν ηταν πιο μεγαλη θα ελεγε οτι ειναι εγκεφαλικη και ψαχνει αντρα με χιουμορ ;) ;)

Junior Member
    Εσύ τέτοιους θες?
    δεν θέλω τέτοιους.. τον συγκεκριμένο θέλω.. είναι ότι ακριβώς θέλω και η συμπεριφορά του πλέον δείχνει ότι έχει αλλάξει

Junior Member
    Εδώ ένας στην φυλακή είχε μπει για κατά συρροή δολοφονίες και ένα σωρό γυναίκες του έστελναν ερωτικά γράμματα....
    δεν είναι ούτε τα χρήματα.. ούτε η ομορφιά.. υπάρχει πολλοί πιο όμορφοι από εκείνον.. και όσο για τα χρήματα δουλεύει και βγάζει το χαρτζιλίκι του τίποτα το ιδιαίτερο.. απλά έχω κολλήσει μαζί του και τον θέλω..

δεν θέλω τέτοιους.. τον συγκεκριμένο θέλω.. είναι ότι ακριβώς θέλω και η συμπεριφορά του πλέον δείχνει ότι έχει αλλάξει
    Πως δεν σου αρεσουν,αφου και ο πρωτος κωλοπαιδο ηταν και ησουν κολλημενη μαζι του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Toυλ.αυτη επειδη ειναι μικρουλα,ειναι ειλικρινης.

Αν ηταν πιο μεγαλη θα ελεγε οτι ειναι εγκεφαλικη και ψαχνει αντρα με χιουμορ ;) ;)
    δεν ξέρω τι θα ψάχνω σε μεγαλύτερη ηλικία πάντως ότι ψάχνω τώρα, το έχω βρει σε εκείνον... και δεν έχω ιδέα πως να να τον διεκδικήσω ή έστω πως να τον πλησιάσω περισσότερο..(με τις παρέες του δν έχω καμία απόλυτος σχέση... ειδικά με τα κορίτσια της παρέας του δν έχω καμία σχέση και πέφτει πολύ σνομπάρισμα και από τις δύο πλευρές..

δεν ξέρω τι θα ψάχνω σε μεγαλύτερη ηλικία πάντως ότι ψάχνω τώρα, το έχω βρει σε εκείνον... και δεν έχω ιδέα πως να να τον διεκδικήσω ή έστω πως να τον πλησιάσω περισσότερο..(με τις παρέες του δν έχω καμία απόλυτος σχέση... ειδικά με τα κορίτσια της παρέας του δν έχω καμία σχέση και πέφτει πολύ σνομπάρισμα και από τις δύο πλευρές..
    Και οταν μεγαλωσεις τα ιδια θα θες,απλως θα λες δηθεν οτι εισαι εγκεφαλικη.Τελος παντων.
    Απ'οτι καταλαβα τα εχεις με εναν τριτο?Τα χεις γραψει μπερδεμενα στο αρχικο ποστ.

Παρακαλω μη βγαζουμε τωρα συμπερασμα οτι οι γυναικες θελουν πλουσιους κτλ.
    Δε λεω οτι δεν υπαρχουν γυναικες που το κανουν αλλα δεν ειναι και γυναικειο χαρακτηριστικο να θελουν τα χρηματα , ειναι στο χαρακτηρα του καθενος τι κανουν.
    Και αντρες μπορει να θελουν μια γυναικα για τα χρηματα της η την ομορφια της μονο αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει κατι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast