ηλιοθεραπεια, θεραπεια της καταθλιψης με ηλιο!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    πρωι??
    πχ 7 το πρωι??
    αν μπορεις να ξυπνησεις, μια βολτα τετοια ωρα ειναι απολαυση!!!!!!

μονο που θα ακουσεις τα πουλακια 7 η ωρα το πρωι να τιτιβιζουν ειναι μοναδικη απολαυση....που να δεις εχω ενα παπαγαλακι, με το που ξημερωσει και ανατειλει ο ηλιος τρελενεται, δεν ησυχαζει, ακουγεται δυο τετραγωνα απο το μπαλκονι...!!!

Banned
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    http://thesecretrealtruth.blogspot.c...post_2075.html

Οποιος θελει μπορει να το διαβασει , αν κι ειναι λιγο μεγαλο κειμενο .
    Λεει για τον ηλιο .
    Φαντάσου τι παθαίνει η υπόφυση όσων πάνε για σολάριουμ ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    πρωι??
    πχ 7 το πρωι??
    αν μπορεις να ξυπνησεις, μια βολτα τετοια ωρα ειναι απολαυση!!!!!!
    Mενω στην Φιλοθεη , σε μια ανηφοκατηφορα , 30 μοιρες επιεικως , δεν εχω δει ποτε ανθρωπο να κανει περιπατο εδω , παει στο ορειβασια ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Καλά, δεν το ήξερα αυτό! Απίστευτο! Μόλις το διάβασα νόμιζα ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
    Σε εργατικές γειτονιές, σε γειτονιές μεταναστών, σίγουρα κάτι τέτοιο φαντάζει πολυτέλεια! Εξ' ου και εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που πιθανόν να έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους, έχουν άλλο ένα: Έλλειψη ηλιακών ακτίνων!
    Δεν εχει εκει φτωχους , ακομη και οι αστεγοι , οι αλκοολικοι , για Σουηδια που ξερω , εχω γυρω στα 1000 ιδρυματα , που πας , μενεις εκει , σου δινουν καθε μερα την δοση σου σε αλκοολ, φαγητο , ολα κρατικα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε , κι εμενα το ιδιο , με αντιγραφεις νομιζω ...................εισαι η μονη που εχει αυτην την ιδιομορφια , σαν την δικη μου , αλλα αν δεν βγω , κοπαναω και μια D3 , 3-4.000 διεθνεις μοναδες , καλου κακου ......αλλα οπως λενεκο οι προλαλησαντες , 20-30 λεπτα στον ηλιο , οχι ολο το σωμα , αρκουν για να συνθεσουν την απαιτουμενη βιταμινη D ....................τον χειμωνα , ειμαι καλυτερα που δεν εχειτοσο φως , αλλα το βραδυ , ειναι η ωρα μου , εχεικατι το αποκοσμο , μυστηριωδες .........
    εγω φαντασου το βραδι νιωθω πιο ασφαλης...πιο ηρεμη..οταν ειμαι σε φαση καταθλιψης..η μερα με αναστατωνει απιστευτα..κ ο ηλιος.
    διαβασα ενα αρθρο παλαιοτερα κ ελεγε οτι ο ηλιος στον καταθλιπτικο αλλα αγχωτικο τυπο ανεβαζει καποιες ορμονες που προκαλουν ακομα πιο πολυ στρες λογω του οτι πρεπει ο ανθρωπος την ημερα να μπει σε εγρηγορση..οποτε σε φαση στρες καλο ειναι να αποφευγεται.
    παροτι καταθλιπτικη εντονα κατα καιρους ..δεν εχω παρει ποτε βιταμινη D.o ψυχιατρος μου την εγραψε να την κανω την εξεταση αλλα εγω δνε την εκανα γιατι πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι κοστιζει 30 ευρω!!
    οποτε παρολλο που δεν τρωω κρεας εχω δωσει βαρος στο ψαρι.
    επιπλεον το κρεας εχει ορμονες που αναστατωνουν ψυχικα τον οργανισμο..
    τα μοσχαρια που τρωμε κ τα γουρουνια...τρωνω κωλοζωοτροφες γεματες φαρμακα κ ορμονες που περνανε μεσα μας.
    οταν εκοψα το κρεας μετα απο κανα μηνα ενιωθα πιο ευδιαθετη..
    το συζητησα με μια φιλη χορτοφαγο κ μου ειπε οτι οσοι κοβουν το κρεας στην πελιοψηφια τους μπορει ακομα κ να θεραπευτουν απο την καταθλιψη!!
    μου φανηκε too much..ομως εχει μια βαση..αν σκεφτεις τις ορμονες που τρωνε τα ζωα...οι οποιες κ μετα το μαγειρεμα λεει μενουν..τωρα να ναι αληθεια δεν ξερω..

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    επιπλεον το κρεας εχει ορμονες που αναστατωνουν ψυχικα τον οργανισμο..
    τα μοσχαρια που τρωμε κ τα γουρουνια...τρωνω κωλοζωοτροφες γεματες φαρμακα κ ορμονες που περνανε μεσα μας.
    οταν εκοψα το κρεας μετα απο κανα μηνα ενιωθα πιο ευδιαθετη..
    το συζητησα με μια φιλη χορτοφαγο κ μου ειπε οτι οσοι κοβουν το κρεας στην πελιοψηφια τους μπορει ακομα κ να θεραπευτουν απο την καταθλιψη!!
    μου φανηκε too much..ομως εχει μια βαση..αν σκεφτεις τις ορμονες που τρωνε τα ζωα...οι οποιες κ μετα το μαγειρεμα λεει μενουν..τωρα να ναι αληθεια δεν ξερω..
    πω μακαρι να μην ισχυει αυτο με το κρεας, γιατι τοτε ολοι μας ειμαστε εκτιθημενοι σε οποιαδηποτε μορφης καρκινου!!! Να φανταστεις επειδη εχω σπιτικες κοτες για φαγητο, δεν συγκρινονται με καμια και με τιποτα απο αυτες του εμποριου...τουλαχιστον θελουμε να ελπιζουμε οτι τα παιδια μας θα παραλαβουν ενα κοσμο πολυ καλυτερο απο αυτον που βρηκαμε εμεις!!

Senior Member
    κοιτα απο οσα εχω διαβασει κ ασχοληθει..βλεπω οτι τα καιμενα τα ζωα που σφαζουν σε βιομηχανιες τρωνε τρομερη ενεση...ακομα κ για το γαλα τους..για να παραγουν γαλα..τα στηθια τους γινονται τεραστια κ δεν μπροουν να περπατησουν απο το πολυ χημικο που τους βαρανε για να παραγουν συνεχεια γαλα.
    κανονικα η αγελαδα παραγει γαλα οταν ειναι εγκυος..εδω εγω ειδα ντοκιμαντερ οτι με ορμονες ( χημικα για να ανεβει η προλακτινη τους) , τις αναγκαζουν να παραγουν συνεχεια γαλα για να κανουν παραγωγη..οποτε το ζωο πρηζεται κ το γαλα αυτο που παιρνουν ειναι γεματο πυον.
    βεβαια περναει μετα απο χημικη κατεργασια για να φυγουν τ βακτηρια κλπ..
    αλλα κ μονο που το ειδα..ενω αγαπω πολυ το γαλα κ τρελλαινομαι..αηδιασα κ δεν θελω να το πινω..πια..
    προτιμω γαλα αμυγδαλου μιας κ εχει τρομερες πρωτεινες μεσα.
    γενικα..δεν ειναι αθωα τα πραματα μεσα στις βιομηχανιες..
    αλλα αυτο λιγο αφορα τον κοσμο..τωρα αν εσυ εχεις μερικες κοτουλες κ τις σφαζεις για να φτιαξεις την σουπιτσα σου..δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο αγνο πραμα απο αυτο..
    βεβαια επειδη εγω ειμαι φιλοζωη αν ειχα κοτες, θα τους ειχα δωσει κ ονοματα κ θα κοιμομασταν κ μαζι το βραδι στο κρεβατι μου..οποτε μετα δεν θα αντεχα να τις σφαξω..χεχε!

Senior Member
    Αμα αρχιζεις , ανξιους , και ψαχνεις τι ειναι αυτα που τρως , στο τελος δεν θα φας τιποτα , δεν κανω πλακα , τα ψαρια , καλα κανεις και τα τρως , εχουν ω3, καλο για κτθλψη , τα μεγαλυτερα εχουν εναποθεσεις καδμιου και μολυβδου , τα κρεατα ειναι τιγκα στις ορμονες , τα κοτοπουλα επισης , αμε δεις δε , πως τα σκοτωνουν , τα αρσενικα , που δεν κανουν αναπαργωγη, αν εισαι ευαισθητη , δεν θα ξαναφας κοτοπουλο , για τα αυγα ισχυει το ιδιο , το δε γαλα , υποκειται σε υψηλη παστεριωση , 132 βθμους για 5 λεπτα , και καταστρεφονται σχεδον ολες οι βιταμινες , αντι να κανουν χαμηλη παστεριωση για μιση ωρα σε 70 βαθμους , ο χρονος ειναι χρημα βλεπεις , αμα δεις τις ζωοτροφες , γενικως , θα φρικαρεις , ακομα κι αν εξαιρεσουμε τα μεταλλαγμενα , μεταλλαγμενα παντου , ακομη καιτα ζαρζαβατικα , εκτος απο τις ορμονες , βλ. ντοματες γιγας , αγευστες , τα φυτοφαρμκα ειναι τοσο ισχυρα , που δεν φευγουν εντελως , το χωμα , επειδη ειναι πολυχρησιμοποιημενο , ειναι γεματο λιπασματα , δλδ δηλητηρια , τελειωμο δεν εχει το σηριαλ τροφες , οποτε τρως οτι θεωρεις καλυτερο , κανεις τον σταυρο σου , που δεν αρκει , γιατι , γιαυτους και περιβαντολλολιγικουςλογου ς , οι καρκινοι περασαν τις καρδιοπαθειες , σαν πρωτη αιτια θανατου ..............να σου κανω το τραπεζι ? οχι να το παραστησω , να φαμε μαζι , μετα απ ολα αυτα ?

Αυτο για τον ηλιο δεν τοξερα .......

Η νυχτα γενικα μου εμπνεει καποια ηρεμια , αφου ξερω οτι ολοι κοιμουνται , δεν εχουν εκεινη την ωρα τους φρενηρειςε ρυθμους .........
    Last edited by Macgyver; 07-09-2016 at 13:06.

Banned
    Και δεν είναι μόνο η τροφή....
    Εδώ λένε ότι οι αποδείξεις έχουν ενώσεις που είναι ορμονικοί διαταράκτες ..
    Ε μόνο αν κάτσουμε ακίνητοι, δεν τρώμε , δεν πίνουμε, δεν αναπνεύουμε.........κάτι μπορεί να γίνει......
    Παρόλα αυτά οι βιομηχανίες λένε ''δεν είναι κίνδυνος σε αυτήν ποσότητα ''
    Ε να τα τρώνε αυτοί τότε!

Senior Member
    δεν ξερω ρε παιδια..αν μπεις στο τριπακι οντως δεν σταματας..
    ιδιως αν εισαι βιγκαν που δεν τρωνε ουτε παραγωγα του κρεατος κλπ..τρως πολυ χημεια γιατι ολα τα φυτα κ τα φασολια τα παιρνουν κ τα επεξεργαζονται κ τα κανουνε μπιφτεκι..
    πχ μπιφτεκι σογιας, μπιφτεκι καλαμποκιου..κ το τρως κ εχει την γευση κρεατος..
    τιποτα δεν ειναι αληθινο ..
    το καλυτερο ειναι να εχεις το δικο σου μποστανι σε κανα χωριουδακι...
    τωρα εδω αθηνα να φτιαξω μποστανι λιγο δυσκολο...χααχ
    ευχαριστως μακ να φαμε μαζι..αλλα προσεχε! δεν τρωω καθολου κρεας κ αυγα..δεν πινω αλκοολ..πινω γαλα αμυγδαλου..αγαπω τα γλυκα κ τα σιροπιαστα κυριως..
    τρωω ψαρια..οποτε σε βλεπω να σου πηγαινει ο κουκος αηδονι φιλε μου!!χααχ

Senior Member
    τιποτα δεν ειναι αληθινο ..
    ευχαριστως μακ να φαμε μαζι..αλλα προσεχε! δεν τρωω καθολου κρεας κ αυγα..δεν πινω αλκοολ..πινω γαλα αμυγδαλου..αγαπω τα γλυκα κ τα σιροπιαστα κυριως..
    τρωω ψαρια..οποτε σε βλεπω να σου πηγαινει ο κουκος αηδονι φιλε μου!!χααχ
    Αφου τιποτα δεν ειναι αληθινο , τι σε πειραζει αν το ψαρι ειναι ψευτικο ? και γαλα αμυγδαλου , ψευτικο κι αυτο , και θα πληρωσω με λεφτα monopoly , ψευτικα κι αυτα ............σιροπιασστο αληθινο ομως , να λιγωθεις .......και να ξελιγωθεις .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αφου τιποτα δεν ειναι αληθινο , τι σε πειραζει αν το ψαρι ειναι ψευτικο ? και γαλα αμυγδαλου , ψευτικο κι αυτο , και θα πληρωσω με λεφτα monopoly , ψευτικα κι αυτα ............σιροπιασστο αληθινο ομως , να λιγωθεις .......και να ξελιγωθεις .....
    εξαιρετικα λοιπον!
    θα φαμε σε αδεια πιατα κ θα πιουμε με αδεια ποτηρια...κ μετα θα μας δεσουν....
    αλλα εμεις θα εχουμε χορτασει...χεχε

Senior Member
    να χα μια ποικιλια ψαριων τωρα ......μιαμ μιαμ..ποια καταθλιψη μου λες...
    κ χταποδακια κ καλαμαρακια..κ ενα βουνο πατατα τηγανητη..!!

πλακα πλακα η πατατα η τηγανητη απομακρυνει καθε ειδος μελαγχολιας..

Banned
    ανξιους μην μας ανοιγεις την ορεξη!!! Ηδη τα σαλια εχουν αρχισει και τρεχουν..... Μαλάκια τα αγαπημενα μου, τι θες απο γαριδες, μυδια, καλαμαρακια....Πατατα τηγανιτη, δεν μπορει να λειψει απο το τραπεζι, ελα μου ντε που ο γιατρος μας τα απογορευει....Μαζι με τον καφε που ειναι λατρεια...

Senior Member
    να χα μια ποικιλια ψαριων τωρα ......μιαμ μιαμ..ποια καταθλιψη μου λες...
    κ χταποδακια κ καλαμαρακια..κ ενα βουνο πατατα τηγανητη..!!

πλακα πλακα η πατατα η τηγανητη απομακρυνει καθε ειδος μελαγχολιας..
    Eνταξει βρε , με τετοια γουστα , σε ' αντεχω ' , οντως η τηγανητη πατατα μπορει να μου διαλυσει οποιαδηποτε διαιτα ....χταποδακι , κατσε να χτυπησω με το ψαροντουφεκο , ειναι η εποχη τουυς , και σε ειδοποιω ......
    ........μπας κι ειμαι οφ τοπικ ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast