Φοβάμαι το μέλλον με το αντίθετο φύλο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Μπορείς να μου κανεις ένα link να δω το προηγούμενο πρόβλημα σου γιατί δεν έτυχε να το δω μπας και καταλάβω καλύτερα;
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...99%CE%92%CE%91

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    ENNOEITAI πως δεν θα ξανα κανω κατι που δεν θελω.. και η βλακεια ειναι οτι παντα το ελεγα σαν συμβουλη στους αλλους και σε μενα..αλλα την πατησα.. ευχαριστω για τις απαντησεις σου..
    Στις 'συμβουλές' όλοι είμαστε φοβεροί :P

Senior Member
    Τώρα πόσων χρονών είσαι??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Στις 'συμβουλές' όλοι είμαστε φοβεροί :P

Ναι , στους αλλους , στους εαυτους μας , ειμαστε επιεικεστατοι ................

27 ειναι , τοπε η κοπελα ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post

Θολωμένη ήμουν άσχημα τόσο ανόητη πραγματικά δεν υπήρξα τόσα χρόνια.. τέσπα..

Banned

Α εσύ λες για τις διορθώσεις ! ε εκεί έχουμε και διδακτορικό..............

Senior Member

ναι το ειδα αλλά μπερδεύτηκα γιατί κάπου έλεγε για πανελλήνιες...

ΜαρίαΕλένη, μη νομίζεις, και εμείς που είμαστε κάποια χρόνια μεγαλύτερες, φοβόμαστε επίσης το μέλλον με το αντίθετο φύλο. Ειδικά άμα έχεις φάει κάποιες απογοητεύσεις λογικό δεν είναι??

Θα εκφραστώ κάπως ποιητικά...
    Κάνουμε έναν αγώνα να ανοίξουμε την καρδιά μας, να νιώσουμε αυτό το κατιτίς και τελικά όταν το πετυχαίνουμε με αφορμή κάποιον εισπράττουμε απογοήτευση, για αστάθμητους λόγους. Οχι ντε και καλά, χυλόπιτα, μπορεί να είναι σε άλλη φάση, μπερδεμένος με άλλη σχέση, κουρασμένος, να θέλει να ζήσει ελεύθερος και ωραίος, ανέμελα και ξέγνοιαστα, κλπ κλπ. Η δική μας η καρδιά δεν είναι λογικό να μαραζώσει και να κατεβάσει ρολά? τόσο εύκολο είναι να ξανασκιρτήσει για άλλον? τί είναι η καρδιά? μηχανή που πατάω on/off??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ναι το ειδα αλλά μπερδεύτηκα γιατί κάπου έλεγε για πανελλήνιες...

ΜαρίαΕλένη, μη νομίζεις, και εμείς που είμαστε κάποια χρόνια μεγαλύτερες, φοβόμαστε επίσης το μέλλον με το αντίθετο φύλο. Ειδικά άμα έχεις φάει κάποιες απογοητεύσεις λογικό δεν είναι??

Θα εκφραστώ κάπως ποιητικά...
    Κάνουμε έναν αγώνα να ανοίξουμε την καρδιά μας, να νιώσουμε αυτό το κατιτίς και τελικά όταν το πετυχαίνουμε με αφορμή κάποιον εισπράττουμε απογοήτευση, για αστάθμητους λόγους. Οχι ντε και καλά, χυλόπιτα, μπορεί να είναι σε άλλη φάση, μπερδεμένος με άλλη σχέση, κουρασμένος, να θέλει να ζήσει ελεύθερος και ωραίος, ανέμελα και ξέγνοιαστα, κλπ κλπ. Η δική μας η καρδιά δεν είναι λογικό να μαραζώσει και να κατεβάσει ρολά? τόσο εύκολο είναι να ξανασκιρτήσει για άλλον? τί είναι η καρδιά? μηχανή που πατάω on/off??
    ναι 27 ειμαι αλλα θα ξανα δωσω, καλα τα λες το on off δεν υπαρχει στην καρδια καποια στιγμη θα μου ξανα συμβει δεν πειραξα καννεναν εμενα μονο πειραξα με την εμπιστοσυνη που του εδειξα κανεις δεν νιωθει με το ζορι αλλα οχι και ετσι..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ναι 27 ειμαι αλλα θα ξανα δωσω, καλα τα λες το on off δεν υπαρχει στην καρδια καποια στιγμη θα μου ξανα συμβει δεν πειραξα καννεναν εμενα μονο πειραξα με την εμπιστοσυνη που του εδειξα κανεις δεν νιωθει με το ζορι αλλα οχι και ετσι..
    Πιστεύω ότι με τον επόμενο που θα βρεις,θα περάσεις πολύ όμορφα και θα είσαι ευτυχισμένη!

Senior Member
    Καλά κάνεις που προσπαθείς, καλή επιτυχία!

Επειδή είμαι σε φάση φιλοσόφησης, μη με παρεξηγησετε, αυτό το on/off στην καρδιά εμείς το ορίζουμε ή όλως τυχαίως συμβαίνει??
    γιατί αν συμβαίνει τυχαία ζήτω που καήκαμε...
    Μήπως έχουμε εκπαιδευθεί/προγραμματίσει το μυαλό μας να περιμένουμε το μεγάλο Ερωτα που θα μας συνταράξει?
    και αν οντως έχουμε προγραμματιστεί έτσι, πες ότι το παίρνουμε χαμπάρι, αναγνωρίζουμε το λάθος. Μετά πώς προγραμματιζόμαστε? με το να γνωρίζουμε κόσμο, να είμαστε ανοιχτοί, να έχουμε μάτια ανοιχτά στο τί χαρακτήρας είναι ο άλλος ούτως ώστε σιγά σιγά να προκύψει κάποιο αίσθημα?
    Αλλά ελέγχεται ένα συναίσθημα όπως είναι ο έρωτας??

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πιστεύω ότι με τον επόμενο που θα βρεις,θα περάσεις πολύ όμορφα και θα είσαι ευτυχισμένη!
    Η ζωή πρέπει να επιστρέφει συμπεριφορές οπότε ελπίζω όση αγάπη χαράμισα να την πάρω πίσω.. :)

Senior Member
    δικιο εχουν ολοι από αυτά που διαβαζω..εχω περασει κ γω μια τραυματικη εμπειρια που με εχει κανει να μαι κ γω ολιγον πως να το πω να μην δεχομαι κανεναν να με αγγιξει αν δεν μου προτεινει σχεση...Φυσικα μ λενε ολοι κανε κατι κ ας μην κανεις σωνει κ ντε σχεση περνα απλα καλα ..αλλα εγω δεν μπορω..κατι στη φυση μ με οδηγει να κανω μονο αν ξερω πως ο άλλος θελει να ναι μαζι μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    δικιο εχουν ολοι από αυτά που διαβαζω..εχω περασει κ γω μια τραυματικη εμπειρια που με εχει κανει να μαι κ γω ολιγον πως να το πω να μην δεχομαι κανεναν να με αγγιξει αν δεν μου προτεινει σχεση...Φυσικα μ λενε ολοι κανε κατι κ ας μην κανεις σωνει κ ντε σχεση περνα απλα καλα ..αλλα εγω δεν μπορω..κατι στη φυση μ με οδηγει να κανω μονο αν ξερω πως ο άλλος θελει να ναι μαζι μου
    Καλά κάνεις ότι θέλει η ψυχή σου να κάνεις,δεν πρόκειτε ξανά στη ζωή μου να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα και να πρωχορήσω και μάλιστα εφόσον δεν θέλω,ούτε να ανοίξω την ψυχή μου καλύτερα να χαθεί ένας ενθουσιασμός ή και κάτι παραπάνω παρά να χάσω ξανά τον εαυτό μου ήμουν το πιο γελαστό παιδί που ξέρω, σχεδόν ξέσαχα να γελάω και να πιστεύω στους ανθρώπους ενα μεγάλο κενό εγώ που πάντα ημουν γεμάτη !!!

Senior Member
    Επειδη εχω ακριβως τα διπλα σου χρονια , πρωτα περναω απο κοσκινο την υποψηφια , και μετα αφηνομαι , αγαπητη ........

Senior Member
    Η ζωή πρέπει να επιστρέφει συμπεριφορές οπότε ελπίζω όση αγάπη χαράμισα να την πάρω πίσω.. :)
    Η ζωη δεν επιστρεφει τιποτα , ουτε σου οφειλει κατι .............τιποτα δεν δινεται δωρεαν , τιποτα δεν χαριζεται , ειναι μια διαρκης μαχη ............προσοχη στις επιλογες μας , ειμαστε προιοντα αυτων ...................................

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast