Results 46 to 60 of 65
-
29-09-2016, 10:14 #46
μα γιατι να πιεζει καποιος τον εαυτο του να γνωρισει αμεσα μια νεα κοπελα?
τον εαυτο συο τον ρωτησες αν θελει ακομα?αν ειναι ετοιμος?
ολα ερχονται οταν νιωσουμε εντελως ετοιμοι...
- 29-09-2016, 14:00 #47
29-09-2016, 14:40 #48
μπορει να εισαι ετοιμος στα 35,στα 40,στα 30,στα 28...τι σχεση εχει αυτο?για να μην μπροει να γινει τωρα σημαινει οτι δεν ειναι ετοιμο να γινει...
εγω ερωτευθηκα στα 31...κακο ειναι?
στην ηλικια σου απλα περνουσα καλα..
29-09-2016, 14:52 #49
Όχι, δε με κατάλαβες μάλλον. Εγώ θέλω να βρω κοπέλα και ο λόγος που δε βρίσκω δεν είναι επειδή δε θέλω από επιλογή, άλλα επειδή δεν μπορώ! Και όχι, δεν είναι καθόλου εύκολο! Ούτε γνωριμίες έχω, ούτε μπλα μπλα έχω, ούτε αυτοπεποίθηση, ούτε τίποτα! ΜΑΚΑΡΙ νά'χα την πολυτέλεια της επιλογής! Μακάρι! Λυτρωμένος θά'μουνα!
Εγώ νιώθω έτοιμος από χτες να βρω κοπέλα άλλα και θέλω εγώ ο ίδιος να βρω! Πως να στο πω. Είμαι μόνος μου παρά τη θέλησή μου! Δεν μπορώ να περιμένω τόσα πολλά χρόνια! Κοντεύω να μουρλαθώ! Τι, να μείνω μπακούρι μέχρι αυτές τις ηλικίες; Ή κατάλαβα λάθος; Και για να διευκρινήσω, όχι δε λέω για τίποτα γάμους και τα σχετικά...
Τι εννοείς ότι ερωτεύτηκες στα 31; Ότι ήταν η πρώτη σου σχέση ποτέ;
29-09-2016, 16:12 #50
οχι δεν ηταν η σχεση μου στα 31..ερωτευθηκα 3 φορες.
κ ειχα σχεση κ με τους 3..απλα οταν δεν ημουν ετοιμη παραγματκα μεσα μου ...δεν ερχοταν.
ενω ηθελα καποιες φορες.
στα 26 χωρισα κ εμεινα 6 χρονια μονη μεχρι που κ στα 31 ξαναερωτευθηκα κ εκανα σχεση με την οποια ειμαι κ τωρα.δλδ σταα κενα των σχεσεων ενιωθα καπως μοναξια κ πιεση που ημουν μονη ..ειχα περιστασιακες σχεσεις που δεν μου λεγαν κ κατι...δεν μου καναν κ κλικ..ειχα ευκαιριες..οταν ενιωσα εγω ετοιμη πανετοιμη μεσα μου τσουπ ηρθε ο αντρακος μου.τελος.
ημουν 6 χρονια μονη..το διαβασες αυτο??δεν ειναι λιγα..
αυτα τα 6 ειχα φλερτ κ τιποτα δεν μου κανε κουκου για κατι παραπανω..απλα εκανα υπομονη..+ εφοσον δεν ερχοταν ο ερωτας περανγα καλα με τους φιλους,εκδρομες αλητειες, παρτυ χαμος..
χαλαρωσα..οταν χαλαρωσα ηρθε απο κει που δεν το περιμενα.στα 26 μου ενιωθα καμμενο χαρτι ..οτι δεν θα ξαναερωτευθω ...οτι τελος..θα μεινω μια ζωη μονη..δεν το περιμενα..δεν το διεκδικησα κιολας..οταν βρηκα τις ισορροπιες μου τοτε ανοιξε κ η καρδια μου κ ειδα στα 31 μου ενα βραδι τον ανθρωπο με τον οποιο ειμαι μαζι τωρα..
οταν ελεγα στον θεραπευτη μου οτι δεν μου κανει κανεις κλικ κ δεν μπορω να βρω καποιον..μου απανταγε.."γιατι εσυ δεν θελεις ακομα..νομιζεις οτι θελεις..εισαι κλειστη, οταν ανοιξεις τοτε θα ερθει"/
29-09-2016, 16:43 #51
Ναι, το διάβασα! Και σου απαντώ: 8 χρόνια μόνος! Απ'τα 17 μου το ψάχνω να βρω κοπέλα! Με μια διαφορά. Εγώ ΔΕΝ έμεινα μόνος από επιλογή μου! Εσύ τουλάχιστον είχες και τα 6 φλερτ σου, έκανες εκδρομες αλητειες, παρτυ χαμος, όπως γράφεις η ίδια παραπάνω. Εγώ δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ!
Και πάλι, δε με κατάλαβες ακριβώς. Πρώτον, δε λέω να ερωτευτώ από τώρα. Ούτε φλερτ έχω κάνει, ούτε έχω φιλήσει ποτέ γυναίκα, ούτε σχέση περνάω καλά έχω κάνει, ούτε τίποτα! Και το χειρότερο απ'όλα;; Έχω φτάσει 25 και είμαι ακόμα παρθένος και κοντεύω να δώσω τέλος στην πανάχρηστη ζωή μου! Πρέπει να καταλάβεις όμως, ότι δεν είμαστε καθόλου στην ίδια κατάσταση. Και χωρίς να σε ξέρω, θα μιλήσω γενικά παρακάτω χωρίς να απευθύνομαι σ'εσένα.
Κάτι πολύ βασικό, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ πιο εύκολο για μια γυναίκα (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) να βρει αγόρι, παρά ο άντρας κοπέλα. Νόμος!
Δηλαδή, μια γυναίκα μπορεί να είναι μόνη για χρόνια επειδή είναι επιλογή, όχι γιατί την απορρίπτουν όλοι άντρες. Ο άντρας απ'την άλλη, μπορεί να μείνει μόνος του για αιώνες χωρίς να το θέλει! Ο ένας λόγος για παράδειγμα είναι ότι τον απορρίπτουν όλες οι γυναίκες!
Σε μια γυναίκα είτε εμφανίσιμη ή όχι, της κάνουν καμάκι συνέχεια οι άντρες, ενώ στον άντρα δεν τον πλησιάζουν οι γυναίκες. Όταν ο άντρας δεν ξέρει να προσεγγίζει γυναίκα, είναι τελειωμένος!
04-10-2016, 01:21 #52
04-10-2016, 05:06 #53
E , βεβαια διαφερουν , μπορει νασαι φιλειρηνικος και ναχεις μπολικη αυτοπεποιθηση , ειναι ασχετο το ενα με το αλλο , οπως ειναι ασχετη η αυτοπεποιθηση που εχεις σαν ατομο , και αλλη η αυτοπεποιθηση που εχεις στο αλλο φυλο .............. τωρα , αν εισαι ευεξαπτος , ειναι θεμα ταμπεραμεντου ...............καποιος που εχει αυτοπεποιθηση ως ατομο , δεν σηκωνει και πολλα πολλα , χωρις να τσαμπουκαλευεται απαραιτητως , αλλωστε , η αυτοπεποιθηση , ειναι κατι που αποπνεει σεβασμο , στου γυρω σου , δεν εισαι ' ανυπαρκτος ' , παντα θα σεξυπηρετησουν , θα σε υπολογισουν , θα σε εμπιστευτουν ..............εχεις εναν ' αερα ' που τον αντιλαμβανονται ενστικτωδως οι αλλοι ..........
04-10-2016, 14:04 #54
04-10-2016, 15:09 #55
Μπα , εγω που εχω αυτοπεποιθηση , και μια σωματικη ικανοτητα , αμα δω να κανουν μπουλιν σε καποιον , και δεν βαριεμαι , θα κατεβω για να κατευνασω τα πνευματα , αμα αρχιζω και δερνω , σε τι θα διαφερω απο τους νταηδες ? δεν ειναι ο σκοπος να γινεις ο ιδιος χειροτερος απ αυτους , ειναι να σταματησεις τον καυγα ................... εκτος αν επιτεθουν σε μενα , που δεν το νομιζω , λογω διπλωματιας , και σωματικης διαπλασης ............. δεν μουχει τυχει παντως , αλλα δεν εχει σχεση με αυτοπεποιθηση , αμα δεν διαθετεις τις ικανοτητες να ' επιβληθεις ' , ειναι ανοησια να εμπλακεις καπου που δεν σε παιρνει ....
04-10-2016, 16:07 #56
Να διευκρινίσω κάτι. Όταν λέω για επίθεση σε νταήδες, εννοώ ότι άμα αυτοί επιτεθούν με ξύλο στο θύμα. Στην προκειμένη περίπτωση, εκεί που θα διαφέρεις με τους νταήδες άμα τους δείρεις είναι ότι υπερασπίστηκες το δίκιο (έσωσες άτομο που δεν μπορεί να αμυνθεί), έκανες τους υπεύθυνους να πληρώσουν το τίμημα της πράξης τους, άλλα κυρίως, τους έκανες να νιώσουν πως είναι να είναι αδύναμοι και να τους την πέφτουν!
Τώρα, αν στην πέσουν και σου επιτεθούν, άλλο αυτό! Εκεί ειδικά, έρχεσαι σε στάση άμυνας και τους δίνεις αυτό που αξίζουν! Τώρα για το άλλο, ναι, να πας να παίξεις ξύλο εκεί που δε σε παίρνει (π.χ. με άλλα 3-4 άτομα) είναι όντως ανοησία. Αλλα γενικά, οι νταήδες, δεν είναι δυνατοί άνθρωποι! Στην πρώτη μπουνιά κλαίνε! Έτσι έχω δει εγώ.
Νταήδες επίσης κατονομάζω κι αυτούς που κακοποιούν τα ζώα, που τα φωλιάζουν! Οι συγκεκριμένοι χρειάζονται διαγραφή απ'τη λίστα των ζωντανών υπάρξεων!
04-10-2016, 22:18 #57
@ Macgyver, και γενικά, η αυτοπεποίθηση δεν είναι το υπαριθμόν 1 πράμα που κοιτάζουν οι γυναίκες;
05-10-2016, 01:50 #58
Aν ειναι το Νο 1 ? σαν γενικη εντυπωση , θαλεγα ναι , πολυ σημαντικο , καμμια σχεση η εμφανιση , και το μετα ειναι δυσκολο , εχεις αυτοπεποιθηση , πολυ καλο αυτο , επονται αλλα στοιχεια του χαρακτηρα σου , ποσο καλος ακροατης εισαι , ποσο ευγενης εισαι , τι λες , πως το λες , κλπ. , ειναι και η καθε γυναικα τι ψαχνει , τι της εμπνεεις .........
05-10-2016, 03:44 #59
05-10-2016, 07:47 #60
Η αυτοπεποιθηση , ειναι αναντικαταστατη , οποτε ψαχνεις για ενα ' υποκασταστο ' της , ενα σημαντικο υποκαταστατο της ειναι το νασαι επικοινωνιακος , δεν χρειαζεται αυτοπεποιθηση γι αυτο , αρκει το νασαι καλος ακροατης , να κανεις την αλλη να μιλαει για τον εαυτο της , τα προβληματα της , να μην λες για τον εαυτο σου πραματα , εκτος αν ερωτασαι , χωρις νασαι κρυψινους , νασαι ευγενης , να δειχνεις αποφασιστικος ( τωρα πως γινεται αυτο , δεν ξερω ! ) , να μην δειχνεις ευκολος ' στοχος ' δλδ οχι εντελως διαθεσιμος , δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ............νομιζω αρκουν αυτα ......