δεν νιώθω καθόλου καλά.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    μόλις γύρισα από ενδοκρινολόγο...! όντως έχω θέμα με τον θυροειδή (hashimoto) και από αύριο ξεκινάω το T4..

έπρεπε μου είπε να συνέχιζα τα T4 που έπαιρνα πριν 3-4χρονια... τα είχα σταματήσει με συμβουλή μιας ενδοκρινολόγου.. ήτανε λάθος αυτό... έτσι τώρα πρέπει να τα περνώ όλη μου την ζωή...

Senior Member
    ειδες που σου το πα? οτι εχεις HASHIMOTO?
    μετα απο κανα 3 βδομαδο θα εισαι περδικι!! αντε καλη επιτυχια κ το νου σου μη ξεχνας ποτε το τ4.
    εγω τι να πω η ερμη που καθε μερα παιρνω κ Τ4 κ αλλο ενα το μεσημερι για να κοιμαται ο θυρεοειδης μου?
    εγω εχω υπερθυρεοειδισμο graves , εξωφθαλο θυρεοειδοπαθια..ευτυχως δεν βγηκαν τα ματια μου...χεχε
    αλλιως θα ειχα γινει σαν κογκολεζος..
    εχω δλδ το αντιθετο ακριβως απο εσενα..
    να ξερεις οτι ο θυρεοειδης κανει ψυχιατρικα θεματα..απο δω κ στο εξης να εισαι τυπικος με εξετασεις κ οταν νιωθεις κουρελι σωματικα κ ψυχικα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι εξεταση θυρεοειδη για αλλαγη δοσολογιας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ειδες που σου το πα? οτι εχεις HASHIMOTO?
    μετα απο κανα 3 βδομαδο θα εισαι περδικι!! αντε καλη επιτυχια κ το νου σου μη ξεχνας ποτε το τ4.
    εγω τι να πω η ερμη που καθε μερα παιρνω κ Τ4 κ αλλο ενα το μεσημερι για να κοιμαται ο θυρεοειδης μου?
    εγω εχω υπερθυρεοειδισμο graves , εξωφθαλο θυρεοειδοπαθια..ευτυχως δεν βγηκαν τα ματια μου...χεχε
    αλλιως θα ειχα γινει σαν κογκολεζος..
    εχω δλδ το αντιθετο ακριβως απο εσενα..
    να ξερεις οτι ο θυρεοειδης κανει ψυχιατρικα θεματα..απο δω κ στο εξης να εισαι τυπικος με εξετασεις κ οταν νιωθεις κουρελι σωματικα κ ψυχικα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι εξεταση θυρεοειδη για αλλαγη δοσολογιας.
    είναι άτιμο πράγμα ο θυροειδής... κάνει πολύ κούλα συμτώματα...! άντε να δούμε μακάρι να νιώσω λίγο καλύτερα γιατί δεν την παλεύω... :P

Senior Member
    έγινα ακόμα χειρότερα... τα χερια μου παραλύσανε σε σημείο που δεν έχω καθόλου μυϊκή δύναμη... δεν μπορώ να κρατήσω ούτε ένα ποτήρι... δεν μπορώ να ζω έτσι....

τώρα με βάρεσε και τρομερή δύσπνοια.... περιμένω να δω τι άλλο θα πάθω... :/
    Last edited by akis1; 07-10-2016 at 21:56.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234