Το έχασα το τραίνο; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Member
    Τι εννοείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anxious_ View Post
    Τι εννοείς;
    ζεις σε χωριο ρε παιδι μου?
    στην κρητη παντρευονται ολοι, πριν τα 30 τους.
    τι να εννοω?

Συμφωνώ με το "ή μικρός μικρός παντρέψου ...". Μετά τα περιθώρια στενεύουν! Κι οσο περναει ο καιρος στενεύουν επικύνδυνα και ερχεται το δήλημμα του συμβιβασμού το οποιο δύσκολα ανεχεται κανεις! Βρίσκεις μεν πολλές κοπέλες κοντά στην ηλικία σου αλλά τα δεδομένα τους είναι τετοια που δεν ανταποκρίνονται σ' αυτα που θες, σ' αυτα που πάντα ονειρευόσουν, ώστε να κανεις την κίνηση. Εκτός αυτού, όσες είναι ανω των 35 ωραιες και ελευθερες, δεν έχουν τον αγνό, αυθόρμητο, γλυκό χαρακτηρα μιας 20 - 30 μαξιμουμ χρονών, επειδη έχουν ήδη δει ή κάνει πολλά στη ζωη τους, κοιτάνε συμφεροντολογικά τον υποψήφιο, έχουν αυξημένες απαιτήσεις, είναι δύστροπες στη συμπεριφορα και στον τροπο ζωης τους και δεν ψάχνουν για γλυκες και έρωτες.
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ζεις σε χωριο ρε παιδι μου?
    στην κρητη παντρευονται ολοι, πριν τα 30 τους.
    τι να εννοω?
    Όχι δεν ζω σε χωριό, ούτε στη Κρήτη.
    Στην επαρχία μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και τα μεγάλα αστικά σημεία δεν πάνε πίσω. Επιβεβαιωμένο πολλάκις.

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ με το "ή μικρός μικρός παντρέψου ...". Μετά τα περιθώρια στενεύουν! Κι οσο περναει ο καιρος στενεύουν επικύνδυνα και ερχεται το δήλημμα του συμβιβασμού το οποιο δύσκολα ανεχεται κανεις! Βρίσκεις μεν πολλές κοπέλες κοντά στην ηλικία σου αλλά τα δεδομένα τους είναι τετοια που δεν ανταποκρίνονται σ' αυτα που θες, σ' αυτα που πάντα ονειρευόσουν, ώστε να κανεις την κίνηση. Εκτός αυτού, όσες είναι ανω των 35 ωραιες και ελευθερες, δεν έχουν τον αγνό, αυθόρμητο, γλυκό χαρακτηρα μιας 20 - 30 μαξιμουμ χρονών, επειδη έχουν ήδη δει ή κάνει πολλά στη ζωη τους, κοιτάνε συμφεροντολογικά τον υποψήφιο, έχουν αυξημένες απαιτήσεις, είναι δύστροπες στη συμπεριφορα και στον τροπο ζωης τους και δεν ψάχνουν για γλυκες και έρωτες.
    Μια χαρά τα λες. Και θα πρόσθετα από αυτά που ζω ότι μετά τα 40 οι γυναίκες ξεκινούν και το βασικό ψέμα περί της ηλικίας. Ντρέπονται για την ηλικίας τους και ενώ μπορεί να είναι πάνω από 45 ή και 50 ή και 55 ετών δηλώνουν ηλικίες κάτω από 40.
    Αυτό το φαινόμενο κυκλοφορεί πολύ μέσα στο ίντερνετ. Αλλά μέσα στο ίντερνετ γίνεται της κακομοίρας. Ου μπλέξεις.

Από εκεί και πέρα, όσες γυναίκες ξέρω ή γνωρίζω στο περιβάλλον που κινούμαι είναι όλες παντρεμένες.
    Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται έξω.

Senior Member
    Όπως τα είπαν οι άλλοι. Δραστηριότητες. Εγώ έκανα χορό 27 χρονών και γαλλικά (ω ναι). Ντάξει δεν τα κατάφερα (γιατί έχω κοινωνική φοβία) αλλά είδα ότι μπορούν να συναφθούν σχέσεις αν είσαι ανοιχτός. Αυτό συνέβη ιδιαίτερα στο χορό που ήταν τα κατάλληλα άτομα.

Όσον αφορά για "ομαδική ψυχοθεραπεία", βάλε ακριβώς αυτό στο γοογλ. Δεν μπορεί, θα βρεις ένα εκατομ. αποτελέσματα (αν ζεις Αθήνα). Ξέρω γιατί ψάχνω αυτή τη στιγμή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Όπως τα είπαν οι άλλοι. Δραστηριότητες. Εγώ έκανα χορό 27 χρονών και γαλλικά (ω ναι). Ντάξει δεν τα κατάφερα (γιατί έχω κοινωνική φοβία) αλλά είδα ότι μπορούν να συναφθούν σχέσεις αν είσαι ανοιχτός. Αυτό συνέβη ιδιαίτερα στο χορό που ήταν τα κατάλληλα άτομα.

Όσον αφορά για "ομαδική ψυχοθεραπεία", βάλε ακριβώς αυτό στο γοογλ. Δεν μπορεί, θα βρεις ένα εκατομ. αποτελέσματα (αν ζεις Αθήνα). Ξέρω γιατί ψάχνω αυτή τη στιγμή.
    με την κοινωνικοποιηση, τα μαθηματα χορου κλπ, σου ηταν πιο ευκολο να συναψεις προσωπικες σχεσεις, πχ ερωτικες, η κοινωνικες για παρεα κλπ?

με την κοινωνικοποιηση, τα μαθηματα χορου κλπ, σου ηταν πιο ευκολο να συναψεις προσωπικες σχεσεις, πχ ερωτικες, η κοινωνικες για παρεα κλπ?
    Η κοινωνικοποίηση, από μόνη της, δεν θα σου προσφέρει ούτε φιλίες, ούτε παρέες για καφέ και ποτό, ούτε ερωτικές σχέσεις, αν δεν έχεις τον αναλογο για τετοια χαρακτήρα, ικανότητα για τετοια αποτελέσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, την καταλληλη χημεία και αποδεκτότητα απ τους άλλους. Γι αυτό, ακόμα και πρωτοβουλίες να παίρνεις, κι οσο εξωστρεφής και ομιλητικός κι αν είσαι μαζί τους δεν θα τα καταφερεις. Απλά θα αποκτήσεις μια δεξαμένη με πάρα πολλούς γνωστούς. Γι αυτό κατέφευγε σε χόμπις και χώρους που σε ευχαριστούν και μην τρέχεις σε δραστηριότητες που θα τις κάνεις με το ζόρι απλα με την ελπίδα ότι εκει θα βρεις φίλους και έτερον ήμιση.
    γιάννης

Member

Εγώ πάντως από κοινωνική φοβία δεν πάσχω.
    Πάσχω από το σύνδρομο "θέλω παρέα που να μου ταιριάζει και ταυτόχρονα να μπορώ να ζω όπως εγώ θέλω στο σπίτι μου".

Εύκολα λες "δραστηριότητες", δύσκολα βρίσκεις όμως κάποιες που να σου ταιριάζουν αλλά και να προσφέρουν και κάτι.

Για την ιστορία και μόνο από "δραστηριότητες" κατάφερα να πάρω πιστοποιήσεις στα Αγγλικά, έκανα και δύο μεταπτυχιακά, έκανα και ένα τσουβάλι σεμινάρια, γράφτηκα και σε συλλόγους, γνώρισα κόσμο και κοσμάκη...
    Και λοιπόν; Και κάτι έτρεξε στα γύφτικα! ;)
    Πάλι μόνος είμαι...χα!χα! :p

υ.γ.χορό δεν έχω κάνει. Δεν μου αρέσουν οι χοροί που διδάσκονται σε σχολές χορού. :p

Member
    Χάος και εδώ...
    Στα τυφλά άκρη δεν βγαίνει.

Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στους Αμπελόκηπους έχει ως αίθουσα για την ομαδική ψυχοθεραπεία, το χώρο εισόδου στην ρεσεψιόν, εκεί που κάθονται οι επισκέπτες... Έλεος!...

Senior Member
    Εγώ πάντως από κοινωνική φοβία δεν πάσχω.
    Πάσχω από το σύνδρομο "θέλω παρέα που να μου ταιριάζει και ταυτόχρονα να μπορώ να ζω όπως εγώ θέλω στο σπίτι μου".

Εύκολα λες "δραστηριότητες", δύσκολα βρίσκεις όμως κάποιες που να σου ταιριάζουν αλλά και να προσφέρουν και κάτι.

Για την ιστορία και μόνο από "δραστηριότητες" κατάφερα να πάρω πιστοποιήσεις στα Αγγλικά, έκανα και δύο μεταπτυχιακά, έκανα και ένα τσουβάλι σεμινάρια, γράφτηκα και σε συλλόγους, γνώρισα κόσμο και κοσμάκη...
    Και λοιπόν; Και κάτι έτρεξε στα γύφτικα! ;)
    Πάλι μόνος είμαι...χα!χα
    ! :p

υ.γ.χορό δεν έχω κάνει. Δεν μου αρέσουν οι χοροί που διδάσκονται σε σχολές χορού. :p
    χμ...
    αυτες ομως ειναι οντως αρκετες δραστηριοτητες και προς την σωστη κατευθυνση.
    ας μνημονευσουμε και το θετικο, οτι απεκτησες γνωσεις και πιστοποιησεις για να μην τα διαγραφουμε ολα, αλλα εφοσον μιλαμς για ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, κι αφου οπως λες δεν εχεις καν κοινωνικες φοβιες, τι εγινε ολος αυτος ο κοσμος και κοσμακης??? γιατι δεν κρατησες με καποιους επαφες εστω για μια διασκεδαση?

Senior Member
    Χάος και εδώ...
    Στα τυφλά άκρη δεν βγαίνει.

Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας στους Αμπελόκηπους έχει ως αίθουσα για την ομαδική ψυχοθεραπεία, το χώρο εισόδου στην ρεσεψιόν, εκεί που κάθονται οι επισκέπτες... Έλεος!...
    ενταξει αυτα ειναι για γελια. καποια στιγμη πρεπει να πιστοποιησουν και τους χωρους τους αυτοι οι κυριοι..
    ως προς τους θεραπευτες, εχω παντα την γνωμη να πηγαινει κανεις σε συτημενους, γιατι υπαρχει μεγαλη λαμογιά κι ανικανοτητα στον χωρο.

Member
    χμ...
    αυτες ομως ειναι οντως αρκετες δραστηριοτητες και προς την σωστη κατευθυνση.
    ας μνημονευσουμε και το θετικο, οτι απεκτησες γνωσεις και πιστοποιησεις για να μην τα διαγραφουμε ολα, αλλα εφοσον μιλαμς για ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, κι αφου οπως λες δεν εχεις καν κοινωνικες φοβιες, τι εγινε ολος αυτος ο κοσμος και κοσμακης??? γιατι δεν κρατησες με καποιους επαφες εστω για μια διασκεδαση?
    Εννοείται ότι αποκόμισα και πολλά θετικά από αυτές τις δραστηριότητες...
    Αλλά μεταξύ μας, δεν μπορώ να κάθομαι διαρκώς στα θρανία, ούτε να υποκρίνομαι ότι κάποιες δραστηριότητες με ενθουσιάζουν.

Φαντάζομαι ότι όλος αυτός ο "κόσμος και ο κοσμάκης" συνεχίζει τη ζωή του.
    Δεν έχω κρατήσει επαφές. Και μεταξύ μας σε καμιά από όλες αυτές τις δραστηριότητες δεν ένοιωσα ότι μπορούν να αναπτυχθούν γνωριμίες, κοινωνικές επαφές κλπ... Όλες ήταν σχέσεις παροδικές, υποχρεωτικές συνευρέσεις για συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένα αντικείμενα. Φυσικά και καφεδάκια ήπιαμε και μπύρες ήπιαμε και ωραία τα περνάγαμε, αλλά μέχρι εκεί.
    Ο καθείς είχε τη ζωή του και μετά απλά εξαφανιζόταν...

Και δεν αναφέρομαι μόνο σε δραστηριότητες "θρανίων" αλλά και σε δραστηριότητες ενδιαφερόντων π.χ. αυτοκίνηση, μηχανοκίνηση, ποδηλασία, μουσική, γευσιγνωσία κλπ...

Senior Member
    Εννοείται ότι αποκόμισα και πολλά θετικά από αυτές τις δραστηριότητες...
    Αλλά μεταξύ μας, δεν μπορώ να κάθομαι διαρκώς στα θρανία, ούτε να υποκρίνομαι ότι κάποιες δραστηριότητες με ενθουσιάζουν.

Φαντάζομαι ότι όλος αυτός ο "κόσμος και ο κοσμάκης" συνεχίζει τη ζωή του.
    Δεν έχω κρατήσει επαφές. Και μεταξύ μας σε καμιά από όλες αυτές τις δραστηριότητες δεν ένοιωσα ότι μπορούν να αναπτυχθούν γνωριμίες, κοινωνικές επαφές κλπ... Όλες ήταν σχέσεις παροδικές, υποχρεωτικές συνευρέσεις για συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένα αντικείμενα. Φυσικά και καφεδάκια ήπιαμε και μπύρες ήπιαμε και ωραία τα περνάγαμε, αλλά μέχρι εκεί.
    Ο καθείς είχε τη ζωή του και μετά απλά εξαφανιζόταν...

Και δεν αναφέρομαι μόνο σε δραστηριότητες "θρανίων" αλλά και σε δραστηριότητες ενδιαφερόντων π.χ. αυτοκίνηση, μηχανοκίνηση, ποδηλασία, μουσική, γευσιγνωσία κλπ...
    ειπες "και σε συλλογους". οι συλλογοι δεν ειναι τοσο διεκπεραιωτικες συνευρεσεις οπως ενα σεμιναριο η μια πιστοποιηση.
    περισσοτερο για κοινωνικοποιηση πανε ολοι εκει.
    γιατι δεν προεκυψε κατι με τους συλλογους λοιπον??
    λες επισης οτι μπυριτσες και καφεδακια πινατε και καλα περναγατε, ε αυτο δεν θελεις??? αυτο μας ειεπς στα προηγουμενα, οτι δεν θες καποια δεσμευση, απλα να βγαινετε και να περνατε καλα την ωρα σας.

Senior Member
    Και γω δεν έχω καταλάβει τι θέλεις. Φιλίες ή παρέες?

Παρέες για μπυρίτσες, καφεδάκια και τα ρέστα μπορείς να ξανακάνεις μέσα από δραστηριότητες και συλλόγους- όπως παλιά. Αυτό που γράφει η Remedy πιο πάνω.

Οι φιλίες και οι δεμένες παρέες προκύπτουν σιγά-σιγά ανάμεσα σε ανθρώπους που ταιριάζουν.

Το θέμα σου -νομίζω- δεν είναι ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είναι ότι βαριέσαι τη διαδικασία, σε κουράζει και σε καταλαβαίνω, και γω κοντά στην ηλικία σου είμαι. Με κάποιον τρόπο προσπάθησε να ξαναβρείς την όρεξη για γνωριμίες και παρέες. Κανείς δε θα σε πλησιάσει αν αποπνέεις μιζέρια.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast