Μπακούρης ετών 25! - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 42 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Κι όχι μόνο αυτό! Πρέπει να έχεις γενικά και χαρακτήρα και να μπορείς να κρατήσεις τη σχέση! Ένα πράγμα θα πω, κι αυτό δυστυχώς το βίωσα κι εγώ. Οι γυναίκες ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ! Κάνε ένα παραμικρό λάθος μόνο! Δε θέλει και πολύ! Αυτό ισχύει τουλάχιστον στις δικές μας περιπτώσεις που είμαστε άπειροι και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση... Μιλάω εκ πείρας πάνω σ'αυτό! Όχι εμπειρίας με γυναίκα, άλλα εμπειρίων από απορρίψεις από γυναίκες!
    Ναι ρε, με το παραμικρο. Μονο αν σε γουστάρουν τρελα, πρεπει να κανεις μεγαλη χοντραδα, αλλα και παλι θα σε θέλουν. Και αυτο το τελευταίο δεν ισχυει σε εμας.... :(

Κι εδώ έχεις απόλυτο δίκιο! Έχω φάει χυλόπιτα και απ'αυτές!
    Δικος μου εισαι :Ρ

Υπερεκτιμημένες μεν, πανδύσκολες δε! Εγώ σκέφτομαι τώρα, άμα τρώω απορρίψεις από μέτριες και κάτω, οι όμορφες ΟΥΤΕ που θα με κοιτάζουν! ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!

Απλως ειναι ομορφες και εχουν σηκωμενη την μυτουλα τους για αυτο ειναι πανδυσκολες..... για μας.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    The million Dollar question! Ειλικρινά, δε γνωρίζω... Τώρα για την εμφάνιση, ντάξει, δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο, θα το παραδεχτώ! 1,85 είμαι και 82 κιλά... Δε θα επιρρίψω ευθύνες άμεσα στην εμφάνισή μου... Όσο για τα άλλα, δεν έχω αυτοπεποίθηση, δεν έχω μπλα μπλα, είμαι άπειρος, και γενικά, δεν ξέρω, έχω κάτι που ΔΙΩΧΝΕΙ τις γυναίκες και δεν ξέρω τι είναι...
    Αν το βρεις πες μου τι ειναι να το αποβαλω!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Τα ρούχα μου, ναι, τα προσέχω και μάλιστα πολύ! Και τα μαλλιά μου επίσης, είμαι πολύ καθαρός, όλα γενικά! Όταν λες το στυλ, τι εννοείς ακριβώς; Όσο για τα μαγαζιά, ναι, πηγαίνω σε καλά μαγαζία/στέκια με καλό κόσμο! Χρόνο μεν θέλουνε, αλλά εγώ βγαίνω συνέχεια έξω, και αποτέλεσμα μηδέν! Και για να σε προλάβω, όχι, δε με κοιτάζει καμία! Υπενθυμίζω πως φατσικά δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο... Σίγουρα μ'ένα βήμα δεν διασχίζεις το βουνό, άλλα εγώ δεν μπορώ να κάνω άλλα βήματα! Στην περίπτωσή τη δική μου είναι βουνό να βρω κοπέλα!:( Όσο για τον τρόπο που φέρομαι, εκεί χωράει συζήτηση πολλή! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν πλησιάζω να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα που με ενδιαφέρει ερωτικά γιατί ο υπαριθμόν 1 λόγος είναι γιατί δεν ξέρω τι να της πω! Το ίδιο και στα chat online! Και για να σε προλάβω κι εδώ, όσες φορές το δοκίμασα να μιλήσω, έφαγα πολύ δυνατή πόρτα όλες τις φορές, μηδενός εξαιρουμένου!

Κι εγω που μιλαω σε αγνωστες, και τις φλερταρω κιολας (στην δουλεια που ειμαι τωρα εχω πολλες γυναικες πελατισες), προκοπει δεν εχω δει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αν το βρεις πες μου τι ειναι να το αποβαλω!!!!
    Σωστός! Το ίδιο και για μένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μονο αλοιφη?θα σταζει ολοκληρη εγω λεω :p

Νταμιτζάνες ολοκληρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το φλερτ είναι μια κοινωνική δεξιότητα που καλλιεργείται. Κανεις δεν το έχει έμφυτο, απλώς σε κάποιους δόθηκε πιο πρόσφορο έδαφος για να το καλλιεργήσουν.
    Δεν χρειάζεται να είσαι ο Brand Pit για να μπορείς να έχεις κοπέλα προφανώς, έχει σχέση με το πόσο γνήσιαμπορείς ναα εκφράσεις τον εαυτό σου. Θέλει αυτοπεποίθηση, αέρα και επίσης οι γυναίκες συνηθως αρέσκονται να νιώθουν ασφάλεια και προστασία.
    Εγώ θα σε συμβούλευα αρχικά να πλησιάζεις προσιτές και επικοινωνιακές κοπέλες έστω για παρέα ώστε να μάθεις λίγο πως να επικοινωνείς με το άλλο φύλο πιο σωστά. Μην απομονώνεσαι στις αντρικές παρέες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι ρε, με το παραμικρο. Μονο αν σε γουστάρουν τρελα, πρεπει να κανεις μεγαλη χοντραδα, αλλα και παλι θα σε θέλουν. Και αυτο το τελευταίο δεν ισχυει σε εμας.... :(

Απλως ειναι ομορφες και εχουν σηκωμενη την μυτουλα τους για αυτο ειναι πανδυσκολες..... για μας.
    Σηκωμένη την μυτούλα,μπορεί να την έχει η οποιαδήποτε.

Senior Member
    Τώρα τι να πω; Ότι έχεις άδικο; Μ@λ@κί@ θα σου πω! Έτσι ακριβώς είναι! Για το τελευταίο, τι εννοείς; Μπερδεύτηκα λίγο...

Έτσι πάνε αυτά!:p

Και όχι μόνο αυτό! Να πούμε και το βασικότερο. Όταν της την πέφτουν πολλοί άντρες, εμένα θα κοιτάξουν που δεν έχω λέγειν και αυτοπεποίθηση ή που δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο;; Θα πάνε μ'αυτόν που ξεχωρίζει! Αν και ξεχωρίζω κι εγώ σ'ένα πράμα, ότι είμαι 25 στα 26 και δεν έχω κάνει τίποτα και έτσι όπως πάω θα φτάσω 35 χρονών μπακούρης ΕΥΚΟΛΑ! Περνάνε τα χρόνια γρήγορα! Εννοείται ότι αν μια κοπέλα μάθει ότι το πιθανό αγόρι της έφτασε τα 25 και δεν έκανε τίποτα με γυναίκα θα φύγουν ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο εδώ! Αυτό που λες τό'χω δει στην πράξη!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο εδώ! Αυτό που λες τό'χω δει στην πράξη!
    Το είπα ως γενική παρατήρηση.
    Όχι δηλαδή ότι κάποια που είναι ωραία,την έχει σηκωμένη ντε και καλά,ενώ κάποια που δεν είναι,όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχαχαχαχα να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα...
    Αν νομίζεις ότι με τέτοια κουλά εξυπνακίστικα θα ρίξεις γκόμενα, εμ για αυτό είσαι μπακούρης ετών 25, σόρρυ κιόλας με το θάρρος.
    Αντι να ξοδεύεις χρόνο στο ίντερνετ προσπαθώντας να μάθεις, ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, βγες έξω και παρατήρησε τους ανθρωπους της ηλικίας σου, πώς συμπεριφέρονται, πώς μιλάνε τα αγόρια της ηλικίας σου στις κοπέλες, που βρισκουν κοπελες για παρεα!
    ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ για να μάθεις να μιλάς! γιατί εσύ από ότι φαίνεται ζεις σε έναν ανδροκρατούμενο πλανήτη.
    και το τελευταίο, μην περιμένεις με την 1η να τη ρίξεις την άλλη... αυτές που πέφτουν αμέσως, είναι σιγκεκριμένης κοσμοθεωρίας, συχνάζουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά για το συγκεκριμένο λόγο.
    πχ αν πιάσεις κουβεντα με μια κοπελα για τη σχολή σου, για την κρίση, για δουλειές, βρες ενα θεμα για keep in touch. Ή πες της πχ ότι ψάχνω πληροφορίες για αυτό το θέμα, αν βρεις κάτι σχετικό προωθήσε το στο μειλ μου. Σα να μιλας σε ξαδερφή σου ομως, όχι να κάνει μπαμ η προθεση σου οτι τη γουσταρεις και πας επι τουτου. Θελουν μια ρεγουλα τα πραγματα ρε παιδια, όχι μπαμ και κατω, όχι αποτομα. Γιατι δηλαδη μια νορμαλ κοπέλα να σε εμπιστευθεί με την 1η ατάκα που θα της πεις και να σου ανοιχτει? Δως της την ευκαιρία να σε γνωρισει, κερδισε την εμπιστοσυνη της, περνα καλα μαζι της ή με παρεα σε καμια συναυλια, ποτακια, κλπ, και στο μηνα πάνω κάνεις μια κίνηση του τυπου ενα τυχαίο άγγιγμα να δεις αντιδραση. Και αν δεν γουσταρει θα στο κοψει. Τοσο απλα.

Εσυ για να τρως απορριψη άμεσα, ή υπάρχει πρόβλημα στην εμφανιση σου ή την πέφτεις απότομα σε νορμάλ κοπέλες λες και έχεις απέναντι σου μια ξεπεταγμένη χαζογκομενιτσα που σκέφτεται μόνο νύχια και τρίχες...
    Practice στο να κάνεις παρέα φιλικά και να μιλάς απονηρευτα με γυναίκες!!!!!

απλως αν πλησιασεις ετσι υπαρχει τεραστιος κινδυνος να μπεις στην friend zone. Και τοτε παπαλα

Banned
    Σου φαίνομαι για ψεύτης;; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να κάθομαι και να ψεύδομαι! Και όχι, δεν είμαι τρολλ! Σου λέω πως έχουν τα πράγματα! Τίποτα παραπάνω! Ο κύκλος μου ναι, είναι τόσο ανδροκρατούμενος! Άμα θες, με πιστεύεις!

Κοίτα, δεν είμαι κάνας βλάκας! Δεν ψάχνω για ατάκα για να ρίξω την άλλη! Χαίρω πολύ ότι δε γίνονται αυτά! Για συζήτηση γράφτηκα στο φόρουμ, όχι για να με προσβάλουν και να μου τη λένε για κάτι που δεν έκανα!
    Εγώ λέω να χαλαρώσεις!! Βγάζεις αρνητισμό.................και αν το πάω στις γυναίκες ότι χειρότερο αυτό το πράγμα............

Senior Member
    Σου φαίνομαι για ψεύτης;; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να κάθομαι και να ψεύδομαι! Και όχι, δεν είμαι τρολλ! Σου λέω πως έχουν τα πράγματα! Τίποτα παραπάνω! Ο κύκλος μου ναι, είναι τόσο ανδροκρατούμενος! Άμα θες, με πιστεύεις!

Κοίτα, δεν είμαι κάνας βλάκας! Δεν ψάχνω για ατάκα για να ρίξω την άλλη! Χαίρω πολύ ότι δε γίνονται αυτά! Για συζήτηση γράφτηκα στο φόρουμ, όχι για να με προσβάλουν και να μου τη λένε για κάτι που δεν έκανα!

Δεν το εννοει ετσι ρε rolen, απλως θελει να σου πει πως αποκλειεται να μην υπαρχει εστω και μια κοπελα γνωστη σου ή συγγενεις σου, καποια ξαδερφη θα εχει για να βγητε για καφε.

Senior Member
    Πιο μακροπρόθεσμα, μετά από κάποια ηλικία, ναι...

Σε ολες τις ηλικιες, ειδικα αυτες που λενε πως ειναι κατα του γαμου......

Καθε γυναίκα ανησειχει για το μελλον μεχρι την ημερα του γαμου της. Ενας αντρας ανησυχει για το μέλλον απο την ημερα του γάμου του....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πολλες ομορφες ομως την εχουν υπερβολικα ψηλα, Σε σημειο να πεσει πανω τους αεροπλανο με τζιχαντιστές.....

Page 23 of 42 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast