να το πω οτι πηγε να με φιλησει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Υποτίθεται ότι θα το ξεκόψεις της κοπέλας,δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς απ'όλη την παρέα.
    Αν και εμένα μου φαίνεται ότι σου αρέσει όλο αυτό και κολακεύεσαι....δε χρειάζεται τόσο εκτενης συζήτηση για ένα τέτοιο θέμα.
    Οτι νομίζεις κάνε,εσύ θα αποφασίσεις στο τελος!

ωραια δλδ εσυ μου προτεινεις να πιασω αυτην και να μην πω τπτ στον φιλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ωραια δλδ εσυ μου προτεινεις να πιασω αυτην και να μην πω τπτ στον φιλο?
    Οχι δεν χρειάζεται να πιάσεις κανέναν....την επόμενη φορά που θα σε πλησιάσει,γύρνα της πλάτη.
    Ούτε καν να της πεις τίποτα και αν συνεχίσει πες της: pleaaase ξεκολλάς λίγο από δίπλα μου; γιατί παίζω και μ'ένα ωραίο γκομενάκι και μου την χαλάς!χαχαχαχα θα μείνει με το στόμα ανοικτό....

''Σε διπλό ταμπλό κουκλίτσα δεν παίζουμε και ειδικά στην ιδια παρέα.......''

Senior Member
    το μαζεψε την ******* που εχεις λες να ειναι υπερβολη?
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    και μετα λετε εμενα οτι ακουγομαι σκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Οχι δεν χρειάζεται να πιάσεις κανέναν....την επόμενη φορά που θα σε πλησιάσει,γύρνα της πλάτη.
    Ούτε καν να της πεις τίποτα και αν συνεχίσει πες της: pleaaase ξεκολλάς λίγο από δίπλα μου; γιατί παίζω και μ'ένα ωραίο γκομενάκι και μου την χαλάς!χαχαχαχα θα μείνει με το στόμα ανοικτό....

''Σε διπλό ταμπλό κουκλίτσα δεν παίζουμε και ειδικά στην ιδια παρέα.......''
    χαχα οκ θα δω...ακουγεται καλη η συμβουλη σου..
    παντως μετα θα παω απο εκει ..θα δω αν θα το πω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    και μετα λετε εμενα οτι ακουγομαι σκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εμ μαρα τα ειπαμε φαινοσουν σκληρη..αλλα τελικα δεν εισαι ,εισαι γλυκουλα ;)

Senior Member
    Ποιά ενοχή μωρέ,έχει κάνει κάτι το παιδί για να κατηγορηθεί;
    Ας κάνει ότι νομίζει,εγώ πάντως δεν θα το έλεγα .
    απο μονος του ειπε, οτι ισως η κοπελα παρεξηγησε καποιο γελακι η κατι που ο ιδιος ειπε για πλακα και μονο και σε καμια περιπτωση για να την προκαλεσει.
    εαν λοιπον αυτο το "κατι" βγει στην φορα, μετα δεν θα μπορει με τπτ να υπερσπισει τον εαυτο του.
    ο φιλος του και με το δικιο του, θα του πει οτι αν του την επεσε η κοπελα του, οφειλε σαν φιλος να το πει εγκαιρως, οχι τωρα που εκτεθηκε.
    εγω το βλεπω ξεκαθαρα, εσυ δεν ξερω πως δεν το βλεπεις.

Senior Member
    λοιπον παω και θα δω αν θα του το πω..

Banned
    Nick το πράγμα είναι απλό.Με το που μπεις στο μαγαζί θα πας στον dj και θα του πεις να βάλεις αυτό το κομμάτι
    https://www.youtube.com/watch?v=rkkciMLP-kE
    Last edited by Deleted-150217; 12-10-2016 at 20:49.

Banned
    Γεια σου ρε νικ ερωτιάρη :p
    Eγώ πάντως λέω το χειρότερο είναι να απομακρυνθείς ............
    Ε άμα ήταν να χαλούσαν οι παρέες και οι φιλίες για την κάθε κοπελίτσα που χώνεται, τώρα λες 2 μήνες σχέση, σιγά τα αυγά, ζήτω που καήκαμε............

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nick το πράγμα είναι απλό.Με το που μπεις στο μαγαζί θα πας στον dj και θα του πεις να βάλεις αυτό το κομμάτι
    https://www.youtube.com/watch?v=rkkciMLP-kE
    xaaxxa καλο αμα το εβλεπα πριν θα του το αφιερωνα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γεια σου ρε νικ ερωτιάρη :p
    Eγώ πάντως λέω το χειρότερο είναι να απομακρυνθείς ............
    Ε άμα ήταν να χαλούσαν οι παρέες και οι φιλίες για την κάθε κοπελίτσα που χώνεται, τώρα λες 2 μήνες σχέση, σιγά τα αυγά, ζήτω που καήκαμε............
    ti να κανω ρε cube Πες μου να γινω ασχημος?δεν αντεχω βοηθεια :P

Banned
    Τι έγινε το είπες?

Senior Member
    Φοβερα πραγματα γιναν :p

τελικα πηγα απο το μαγαζι του...αραζαμε εκει και πιναμε μπυρα....και ξαφνικα μετα απο κανα μισαωρο που ημουν ετοιμος να του πω για την γκομενα....χτυπαει το τηλεφωνο...ελα μωρο ακουω...χαχαχα με πιανει γελιο...καλα ειμαι ,μολις τελειωσα..ειμαι εδω με τον "νικ",,.....ναι ναι......πινουμε μπυρα.....μα θα ερθω εγω σε κανα δυωρο....οχι μωρε δεν βαριεσαι να ερχεσαι τωρα?.......καλα ελα σε περιμενω...

σκεφτομαι ..ωχ τωρα δεν ειναι καλη στιγμη......τελικα μετα απο κανα μισαωρο εμφανιζεται και αυτη....την βλεπω με χαιρεταει με ενα χαμογελο...τις ανταποδιδω το χαμογελο......καθομαστε...μιλ� �γαμε.....
    με ειχε πιασει σπαστικο γελιο..δεν μπορουσα να κρατηθω.......μετα απο λιγο τις πεταω...καμια φιλη δεν εφερες μαζι?μου λεει οχι γτ θα επρεπε? ε ναι τις λεω...ελευθερο παιδι ειμαι....να μην γλεντησω..γελαει αυτη..και την βλεπω σηκωνε τα μαλλια της συνεχεια......επιμενω εγω......παρε καμια φιλη σου να βγουμε ολοι μαζι....μπα μου λεει ολες δουλεια θα εχουν τωρα......πεταγεται ο φιλος μ και λεει εχει μια πολυ ωραια πιστευω θα σ αρεσει.....ε αντε ρε(ονομα τις) κανε μ το κονε...να την γνωρισω....καλα μου λεει..................μετα αρχισα και πεταγα μαλακιες...και ηταν τερμα τσαντισμενη νομιζω..ηταν ετοιμη να κλαψει..την εβλεπα δεν μιλαγε και την ρωταγε συνεχεια ο αλλος τι επαθες?.......και το εκοψα την λυπηθηκα....φαινεται καλη κοπελα...δεν ξερω νομιζω οτι την συμπαθω ρε γμτ......ε μτα τελοπαντων τους λεω την κανω...να αφησω το ζευγαρακι μονο του....και μετα της απευθυνω τον λογο και τις λεω...εαν θες να με ξαναδεις φερε και καμια φιλη σου...(με χαμογελο παντα και αστεια περιπου το ειπα).....γτ με ζευγαρακια δεν μ αρεσει να βγαινω...χαιρεταω τον φιλο μου..και σηκωνεται και με φιλαει αυτη στο μαγουλο και εφυγα...

δεν ξερω ...λετε να παω να την πιασω αυτη και να της μιλησω ?να μου πει γτ το εκανε?.....δεν φενεται για *******..φενεται πολυ καλη κοπελα ρε γαμωτο..δεν μπορω να καταλαβψ γτ το εκανε αυτο...

Banned
    Μου φαίνεται νικ ότι τα θέλει ο κώλ.ς σου.....

Senior Member
    Φοβερα πραγματα γιναν :p

τελικα πηγα απο το μαγαζι του...αραζαμε εκει και πιναμε μπυρα....και ξαφνικα μετα απο κανα μισαωρο που ημουν ετοιμος να του πω για την γκομενα....χτυπαει το τηλεφωνο...ελα μωρο ακουω...χαχαχα με πιανει γελιο...καλα ειμαι ,μολις τελειωσα..ειμαι εδω με τον "νικ",,.....ναι ναι......πινουμε μπυρα.....μα θα ερθω εγω σε κανα δυωρο....οχι μωρε δεν βαριεσαι να ερχεσαι τωρα?.......καλα ελα σε περιμενω...

σκεφτομαι ..ωχ τωρα δεν ειναι καλη στιγμη......τελικα μετα απο κανα μισαωρο εμφανιζεται και αυτη....την βλεπω με χαιρεταει με ενα χαμογελο...τις ανταποδιδω το χαμογελο......καθομαστε...μιλ� �γαμε.....
    με ειχε πιασει σπαστικο γελιο..δεν μπορουσα να κρατηθω.......μετα απο λιγο τις πεταω...καμια φιλη δεν εφερες μαζι?μου λεει οχι γτ θα επρεπε? ε ναι τις λεω...ελευθερο παιδι ειμαι....να μην γλεντησω..γελαει αυτη..και την βλεπω σηκωνε τα μαλλια της συνεχεια......επιμενω εγω......παρε καμια φιλη σου να βγουμε ολοι μαζι....μπα μου λεει ολες δουλεια θα εχουν τωρα......πεταγεται ο φιλος μ και λεει εχει μια πολυ ωραια πιστευω θα σ αρεσει.....ε αντε ρε(ονομα τις) κανε μ το κονε...να την γνωρισω....καλα μου λεει..................μετα αρχισα και πεταγα μαλακιες...και ηταν τερμα τσαντισμενη νομιζω..ηταν ετοιμη να κλαψει..την εβλεπα δεν μιλαγε και την ρωταγε συνεχεια ο αλλος τι επαθες?.......και το εκοψα την λυπηθηκα....φαινεται καλη κοπελα...δεν ξερω νομιζω οτι την συμπαθω ρε γμτ......ε μτα τελοπαντων τους λεω την κανω...να αφησω το ζευγαρακι μονο του....και μετα της απευθυνω τον λογο και τις λεω...εαν θες να με ξαναδεις φερε και καμια φιλη σου...(με χαμογελο παντα και αστεια περιπου το ειπα).....γτ με ζευγαρακια δεν μ αρεσει να βγαινω...χαιρεταω τον φιλο μου..και σηκωνεται και με φιλαει αυτη στο μαγουλο και εφυγα...

δεν ξερω ...λετε να παω να την πιασω αυτη και να της μιλησω ?να μου πει γτ το εκανε?.....δεν φενεται για *******..φενεται πολυ καλη κοπελα ρε γαμωτο..δεν μπορω να καταλαβψ γτ το εκανε αυτο...

δεν φενεται απο πανω ολοκληρο

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast