να το πω οτι πηγε να με φιλησει? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε νικ...
    με λαθος "προβλημα" μας απασχολεις τοσες μερες.
    το προβλημα σου δεν ειναι ο φιλος σου και οτι η δικια του στην επεσε και αν πρεπει να το πεις.

το προβλημα σου ειναι οτι γουσταρεις την κοπελα του φιλου σου και δεν ξερεις αν εχεις περιθωριο να του την παρεις.

συμφωνω απολυτα με την μελισσα. αφενος μας ειπες ηδη οτι κατι εκανες κιε συ αλλα δεν ειχες κανεναν σκοπο για καποια συνεχεια αλλα εκανες "πλακα", καθως δεν εισαι κωλοπαιδι να κυνηγας την κοπελα του φιλου σου, αφετερου μας περιγραφεις μια σκηνη οπου εσυ της κανεις ναζια..
    αυτα που εκανες χθες ουτε για ξεκαθαρισμα ειναι ουτε για να ενημερωσεις τον φιλο.
    ειναι ξεκαθαρα για να την προκαλεσεις και να δεις αν ειναι διατεθιμενη να το τραβηξει κι αλλο.
    την προκαλεσες κι αυτη τσιμπησε τοτε στο μπαρ, τα εριξες σε εκεινην, και τωρα σκας γιατι δεν ξερεις αν σκοπευει να το προχωρησει η αν θα αφηνε τον φιλο σου για σενα, η σου εκανε πλακα επειδη σε ειδε να ξεροσταλιαζεις για να τονωσει τον εγωισμο της. ε ρωτα την. εμας ρωτας? μπορει απλα να κολακευτηκε απο το ενδιαφερον σου, αλλα να προτιμαει τον δικο της:rolleyes:

αν το καταλαβαινουμε εμεις, δεν μπορει να μην το ξερεις , εσυ..
    χαχαχα με παρεξηγησες δεν τις κανω ναζια τις πεταω μπηχτες...απο την περιγραφη μπορει να ακουγεται αλλιως....αλλα μπηχτες ηταν και το τελευταιο π της ειπα ηταν ξεκαθαρο μηνυμα.....
    και επισης δεν θελω να κανω τιποτα μαζι της...αμα ηταν θα το ελεγα και εδω τι προβλημα δλδ θα ειχα?
    χαχαχα δλδ λες οτι με ενδιαφερει?
    και επισης πιστευω οτι ετσι και αλλιως ειναι θεμα χρονου να αφησει τον φιλο μου..δεν τον γουσταρει κανει μπαμ.....και δεν εχει και τα προσοντα για κρατησει τετοια γκομενα ετσι και αλλιως...
    αλλα εγω δεν θα εκανα τιποτα μαζι της...ειτε χωριζε τον φιλο μου ποσω μαλλον τωρα...

Banned
    Tι προσόντα θες να κρατήσεις μια πουτ@να δηλαδή? Άσε μην πεις.......
    Μάθημα πρώτο, δεν υποτιμάμε τους φίλους μας, αλλιώς δεν είναι φίλοι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Tι προσόντα θες να κρατήσεις μια πουτ@να δηλαδή? Άσε μην πεις.......
    Μάθημα πρώτο, δεν υποτιμάμε τους φίλους μας, αλλιώς δεν είναι φίλοι....
    οκ αλλα μπορει να μην ειναι και ******* απλως να εχει eνθουσιαστει πολυ μαζι μου χαχαχαα :p
    δεν τον υποτιμησα..εγω μιλαω ξεκαθαρα....επειδη τον ξερω...ξερω και τι γυναικα του αναλογει..αυτη ειναι πανω απο τα στανταρ του....ασχετα αμα ειναι ******* η γοητευτικε απο εμενα:cool:

Senior Member
    Ρίξε σ αυτόν μερικές μπηχτές, ότι θαρρείς πως παίζει το ματάκι της κτλ Αν δεν είναι ντιπ τυφλωμένος θα καταλάβει.

Ψυχρότητα και απαξίωση σ αυτήν. Μην συνεχίζεις το πίτσι-πίτσι, και τα αχ καλέ γιατί με θέλεις που είμαι τόσο κούκλος και συ τόσο συμπαθητικιά... είναι εντελώς αναξιοπρεπές.

Και πρόσεξε... αν γίνει κάτι, έστω και ημιτελές, και μαθευτεί, θα χάσεις όλους τους άντρες φίλους σου στην παρέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ρίξε σ αυτόν μερικές μπηχτές, ότι θαρρείς πως παίζει το ματάκι της κτλ Αν δεν είναι ντιπ τυφλωμένος θα καταλάβει.

Ψυχρότητα και απαξίωση σ αυτήν. Μην συνεχίζεις το πίτσι-πίτσι, και τα αχ καλέ γιατί με θέλεις που είμαι τόσο κούκλος και συ τόσο συμπαθητικιά... είναι εντελώς αναξιοπρεπές.

Και πρόσεξε... αν γίνει κάτι, έστω και ημιτελές, και μαθευτεί, θα χάσεις όλους τους άντρες φίλους σου στην παρέα.
    μα το εχω τονισει πολλες φορες οτι δεν προκειται να κανω τιποτα με την κοπελα.....
    και οταν βγηκα μπηχτες πεταγα....και στο τελος με αυτο που τις ειπα ..μηνυμα τις εσteiλα...
    γτ μ λενε ολοι για πιτσι πιτσι και οτι την γουσταρω?:P
    ισως το καλυτερο να ειναι να του πεταω μπηχτες....και ας κανει οτι θελει

Senior Member
    Βρε παιδί μου, μην της δίνεις σημασία. Πώς θα φερόσουν αν ήταν γκόμενα φίλου και κακάσχημη? Έτσι να φέρεσαι!

Πίτσι πίτσι λέω γιατί ασχολείσαι. μου είπε, της είπα, της πέταξα να φέρει φίλη της, αυτή μούτρωσε κτλ. Δεν έχουν καμμιά σημασία όλα αυτά. Κολακεύουν τον εγωισμό σου, κατανοητό, αλλά πρόσεξε μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να έχει συμβεί κιόλας τπτ. Πάρε απόσταση. Όταν βγαίνετε μην της μιλάς. Να είσαι ψυχρός- όχι επιθετικός. Ψυχρός, αδιάφορος. Αυτό.

Senior Member
    Βρε παιδί μου, μην της δίνεις σημασία. Πώς θα φερόσουν αν ήταν γκόμενα φίλου και κακάσχημη? Έτσι να φέρεσαι!

Πίτσι πίτσι λέω γιατί ασχολείσαι. μου είπε, της είπα, της πέταξα να φέρει φίλη της, αυτή μούτρωσε κτλ. Δεν έχουν καμμιά σημασία όλα αυτά. Κολακεύουν τον εγωισμό σου, κατανοητό, αλλά πρόσεξε μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να έχει συμβεί κιόλας τπτ. Πάρε απόσταση. Όταν βγαίνετε μην της μιλάς. Να είσαι ψυχρός- όχι επιθετικός. Ψυχρός, αδιάφορος. Αυτό.
    ισως αυτο που μου προτεινεις να ειναι και το καλυτερο....
    αμα ηταν κακασχημη δεν θα κολακευομουν :p και τοτε ηταν π δεν θα το ελεγα απο την ντροπη μου χαχα
    αλλα αμα αυτη κανει καμια κινηση?? οχι τιποτα αλλο αλλα θα εκτεθω και εγω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ισως αυτο που μου προτεινεις να ειναι και το καλυτερο....
    αμα ηταν κακασχημη δεν θα κολακευομουν :p και τοτε ηταν π δεν θα το ελεγα απο την ντροπη μου χαχα
    αλλα αμα αυτη κανει καμια κινηση?? οχι τιποτα αλλο αλλα θα εκτεθω και εγω...

Άμα είσαι ψυχρός και δεν της δίνεις σημασία, αν δεν της πολυμιλάς και δείχνεις ξεκάθαρα ότι δεν την γουστάρεις ούτε σαν γκόμενα αλλά ούτε σαν φίλη, τότε δε δίνεις χώρο για κινήσεις δικές της. Δεν θα τολμήσει τπτ αν της είναι ξεκάθαρο ότι θα φάει τα μούτρα της.

Senior Member
    Άμα είσαι ψυχρός και δεν της δίνεις σημασία, αν δεν της πολυμιλάς και δείχνεις ξεκάθαρα ότι δεν την γουστάρεις ούτε σαν γκόμενα αλλά ούτε σαν φίλη, τότε δε δίνεις χώρο για κινήσεις δικές της. Δεν θα τολμήσει τπτ αν της είναι ξεκάθαρο ότι θα φάει τα μούτρα της.
    μα και πριν δεν εκανα τπτ...αλλα αυτη εκανε σαν τρελη...ετοιμη να τα τιναξει ολα στον αερα...
    εισαι σιγουρη πως αμα την γραφω δεν θα κολησει περισσοτερο?

Senior Member
    Να τα πεις στο φίλο σου. Αυτή και να της κάτσεις τα ίδια θα σου κάνει μετα, αλλά αν είσαι σωστός, θα το πεις στο φίλο σου. ΓΙατί να είναι ο μλκς της υπόθεσης ο καημένος; οφείλεις να τον προφυλάξεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Να τα πεις στο φίλο σου. Αυτή και να της κάτσεις τα ίδια θα σου κάνει μετα, αλλά αν είσαι σωστός, θα το πεις στο φίλο σου. ΓΙατί να είναι ο μλκς της υπόθεσης ο καημένος; οφείλεις να τον προφυλάξεις.
    οχι δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω κατι μαζι της...
    απλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να το πω η οχι....παιζουν πολλα.....
    πριν γραψω το θεμα η αληθεια ειναι οτι ειμουν ετοιμος να του το πω..αλλα δεν ξερω στην πορεια το μετανιωσα....
    εχω σκεφτει πολλα να κανω..αλλα δεν προχωρησα σε κατι...
    αυτο π σκεφτομαι ειναι να γινω ψυχρος τελειως και να μην πω τιποτα.....λογω οτι ειναι και μικρουλα.......αμα δω και συνεχιζει ομως θα το πω..
    ο μαλακας της υποθεσης ειναι οντως...αλλα σκεψου τωρα να το πω?θα μ πει και ηρθες και βγηκες μαζι μας?αρα κατι συμβαινει γι αυτο σ λεω μπερδευτηκαν τα πραγματα τωρα.

Senior Member
    Μην το σκέφτεσαι ετσι. Χαλάρωσε το μυαλό σου. Αν πεις την αλήθεια μπορεί να θυμώσει για το ότι βγήκες μαζι του αλλα αν του εξηγήσεις πως δεν ηθελες να δωσεις δικαίωμα θα καταλαβει. Εγώ θα σου έκοβα την καλημέρα αν ποτέ μάθαινα ότι δεν είπες τίποτα. Μπαμπεσιά ρε παιδι μου. Ασε τις ενοχές και τους φόβους και φέρσου τίμια. Δεν ξέρω αν είναι κ σωστο, αποψη μου.

Senior Member
    Μην το σκέφτεσαι ετσι. Χαλάρωσε το μυαλό σου. Αν πεις την αλήθεια μπορεί να θυμώσει για το ότι βγήκες μαζι του αλλα αν του εξηγήσεις πως δεν ηθελες να δωσεις δικαίωμα θα καταλαβει. Εγώ θα σου έκοβα την καλημέρα αν ποτέ μάθαινα ότι δεν είπες τίποτα. Μπαμπεσιά ρε παιδι μου. Ασε τις ενοχές και τους φόβους και φέρσου τίμια. Δεν ξέρω αν είναι κ σωστο, αποψη μου.
    κοιτα εσενα σ φενεται απλο γτ εισαι εξω απο τον χωρο εγω π το ζω δεν μ φενεται τοσο απλο...
    το ξερω οτι δεν ειναι σωστο να το κρυβω αλλα ειναι και δυσκολο να το πεις...υπαρχουν πολλοι παραγοντες π εχω παραπανω σε αλλα ποστ...
    και επιπλεον απο που θα το μαθει?:p αυτη να το πει αποκλειεται

1ο να πιασω αυτη να τις μιλησω...

2ο να το πω στον φιλο

3ο να κρατησω ψυχρη σταση απεναντι της

4ο να απομακρυνθω τελειως,οποτε ειναι και αυτη..

ποιο λες οτι ειναι το καλυτερο?

Senior Member
    Αν τον θεωρείς καλό σου φίλο να το πεις. Ξέρεις πως το σκέφτομαι και σου το προτείνω; Λέω τι μου αξίζει; να είμαι ντομπρος και ξεκάθαρος άνθρωπος ή να κάνω την κότα και ίσως κάτσει η φάση να μην χαλάσω καρδιές; Εγώ προσωπικά το 1ο επιλέγω. Μπορεί να είναι εντελώς λάθος συλλογισμός, δεν ξέρω απλώς ετσι το σκέφτομαι.
    Της κοπέλας τι να της πεις; αν είναι να της μιλήσεις, να το κάνεις επειδή θες να συνευρεθείς διαφορετικά δεν πιστεύω να την ενδιαφέρει αν το μάθει ο φίλος σου, μη σου πω ότι την εξιτάρει κιόλας. Αν τώρα φας κανένα πέσιμο μπορείς να της το ξεκαθαρίσεις ότι δεν ψήνεσαι, όπως λες και να της το ξεκόψεις.

Senior Member
    Αν τον θεωρείς καλό σου φίλο να το πεις. Ξέρεις πως το σκέφτομαι και σου το προτείνω; Λέω τι μου αξίζει; να είμαι ντομπρος και ξεκάθαρος άνθρωπος ή να κάνω την κότα και ίσως κάτσει η φάση να μην χαλάσω καρδιές; Εγώ προσωπικά το 1ο επιλέγω. Μπορεί να είναι εντελώς λάθος συλλογισμός, δεν ξέρω απλώς ετσι το σκέφτομαι.
    Της κοπέλας τι να της πεις; αν είναι να της μιλήσεις, να το κάνεις επειδή θες να συνευρεθείς διαφορετικά δεν πιστεύω να την ενδιαφέρει αν το μάθει ο φίλος σου, μη σου πω ότι την εξιτάρει κιόλας. Αν τώρα φας κανένα πέσιμο μπορείς να της το ξεκαθαρίσεις ότι δεν ψήνεσαι, όπως λες και να της το ξεκόψεις.
    καλος ειναι,κολητος δεν ειναι σιγουρα....
    αν κολητος δεν το συζηταω θα τ το ελεγα εκεινη την ωρα π εγινε...με την μια...
    δεν ξερω την κοπελα σκεφτομουν να την πιασω μπας και μ πει καμια δικαιολογια και τετοια..και ετσι ησυχασω και δεν χρειαζεται να πω τιποτα....
    ε αμα μ κανει και αλλο τεοτιο πεσιμο τι να πω...

ντομπρος ημουνα παντα ,αλλα αυτο π μ ετυχε ειναι περιεργο θεμα...δεν ειναι λιγο να πηγαινει να σε φιλησει κοπελα φιλου σου..γι αυτο και δεν ξερω τι να κανω...

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast