ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΙΑΚΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 128
    Senior Member
    ο φιλςο της "εφυγε" δυστυχως...δεν ειναι πια στη ζωη..διαβασε παραπανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Icare πριν απο χρονια ειχα μια σχεση μμε μια κοπελα για ενα χρονο οπου συζουσαμε κιολας εμενα τοτε η ψυχωση ενεργοποιηθηκε και επινα και πολυ αλκοολ καθε μερα ειχαμε τσακωμους εγω ζηλευα και τρσαμπουκιζα ακομα και φιλους της την μια μερα δεν ηθελα να την δω και την αλλη την φροντιζα απ το πρωι ως το βραδυ μεχρι που ξεκινησα χρηση ηρωινης....εκει τα εδινα ολα ψυχη σωμα πνευμα λεφτα τα εδινα ολα στην ηρωινη μου σταθηκε για λιγο χρονο...μετα θυμαμαι που μ χε πει να κανουμε μια καινουρια αρχη και ακριβως δεκα λεπτα μετα με βρηκε στην τουαλετα να πινω....ε και αυτο ηταν χωρισαμε ανα διαστηματα μαθαινω απ την θεια μου οτι ρωταει για μενα αλλα ως εκει...

Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως αν θες ακομα να τον βοηθησεις πρεπει να καθαρισει απο αυτα που πινει μου το πες και εσυ οτι πηγαινε στους ΑΑ σου δινω τον λογο μου πως αν παει ξανα εκει και μεινει να παρακολουθει ομαδες θα βρει το δρομο του...
    Και κατι αλλο χωρις να μαι γιατρος αλλα με εμπειρια στις ουσιες σου διαβεβαιω πως οι ανθρωποι με διαταραχες χρησης ουσιων εχουν στοιχεια χαρακτηρα που μοιαζουν με την οριακη διαταραχη ειναι ετσι ηφυση του εθισμου...μπορει να κανω λαθος και οντως ο τυπος να χεισυνοσηροτητα με οριακη αυτη ειναι η αποψη μου να παει στο ΑΑ και ποιος ξερει μπορει να τον γνωρισω καποτε χωρις να το καταλαβω στις ομαδες

καλε μου καλα το καταλαβες...οριακη καταθλιψη ειχαν διαγνωσει οι γιατροι...δυστυχως ομως εμενα ο καλος μου εφυγε...δεν αντεξε...απο τις ουσιες κ το αλκοολ τη κακη διατροφη κ την ακινησια σε συχδιασμο με χαπια τον ποδωσε η καρδια του..κατι που δεν ειχα υπολογισει...για αυτο σου ειπα πως χαιρομαι για σενα που εχεις αυτογνωσια, δυναμη κ θεληση..ο δικος μου δεν ειχε, αρνιοταν...δε θα τον γνωρισεις λοιπον, αλλα ειμαι σιγουρη πως θα γνωρισεις αλλους ανθρωπους εκει με δυναμη ψυχης κ αυτογνωσιας οπως εισαι εσυ...κ ευχομαι να φτασεις καποτε σε τετοιο σημειο που να μπορεις εσυ να βοηθας αλλους :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ολοι χανομαστε ,ειναι ωραιο να χανεσαι..:)
    σταματα να με ευχαριστεις,γτ θα σε μαλωσω χαχα:p
    δε σε ξερω, αλλα πραγματικα μ αρεσει ο τροπος σου κ η ψυχη σου..να σαι παντα καλα! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ICare View Post
    καλε μου καλα το καταλαβες...οριακη καταθλιψη ειχαν διαγνωσει οι γιατροι...δυστυχως ομως εμενα ο καλος μου εφυγε...δεν αντεξε...απο τις ουσιες κ το αλκοολ τη κακη διατροφη κ την ακινησια σε συχδιασμο με χαπια τον ποδωσε η καρδια του..κατι που δεν ειχα υπολογισει...για αυτο σου ειπα πως χαιρομαι για σενα που εχεις αυτογνωσια, δυναμη κ θεληση..ο δικος μου δεν ειχε, αρνιοταν...δε θα τον γνωρισεις λοιπον, αλλα ειμαι σιγουρη πως θα γνωρισεις αλλους ανθρωπους εκει με δυναμη ψυχης κ αυτογνωσιας οπως εισαι εσυ...κ ευχομαι να φτασεις καποτε σε τετοιο σημειο που να μπορεις εσυ να βοηθας αλλους :)

οσο για τη φιλη σου ειμαι σιγουρη πως το μονο που δεν νατεξε ειναι να σε βλεπει να αυτοκαταστρεφεσαι κ εκεινη να μενει ανυμπορη....ξερεις καμια φορα θαβουμε οσα νιωθουμε, ελπιζοντας πως θα ταρακουνησουμε αυτον που αγαπαμε..κ το ξερω εκ πειρας, το πως ειναι να θαβεις συναισθηματα...ειμαι σιγουρη πως το ιδιο ενιωσε...οπωσ ελεγα κ εγω στο φιλο μου, η ασθενεια σου δε με φοβιζει, με φοβιζουν ομως οι εθισμοι σου..ειναι πιο πανω απο εμενα κ νιωθω αχρηστη...κ επιδη τον λατρευα ματωνε η ψυχη μου, επειδη τον ειχα δει να ειναι κ καλα με μετρα κ με ορια κ την ομαδα..αλλα δυστυχως εκεινος τη παρατησε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ο φιλςο της "εφυγε" δυστυχως...δεν ειναι πια στη ζωη..διαβασε παραπανω.
    να ξερεις οτι προσπαθω να ακολουθω ολλωνων σας τις συμβουλες..καλυτεροι και απο φιλοι...νιωθετε ολα οσα οι αλλοι γυρω μου δε καταλαβαινουν,κ δε τους αδικω, οχι βεβαια, αλλα προτιμω να μη βλεπω κ ακουω κανεναν...γιατι φοβαμαι τι μπορει να ακουσω απο το καθενα τηους κ δε θα ειμαι ηρεμη..κ δε το θελω..

Senior Member
    δε σε ξερω, αλλα πραγματικα μ αρεσει ο τροπος σου κ η ψυχη σου..να σαι παντα καλα! :)
    kai εσυ να εισαι καλα :)

Senior Member
    kai εσυ να εισαι καλα :)

αυτη τη φορα θα παρω το χρονο μου...αλλα θα ειμαι καποια στιγμη :)

Senior Member
    αυτη τη φορα θα παρω το χρονο μου...αλλα θα ειμαι καποια στιγμη :)
    Μακαρι στο ευχομαι :)

Senior Member
    Μακαρι στο ευχομαι :)
    :) :) :) ειμαι δυνατη, λενε...

Senior Member
    :) :) :) ειμαι δυνατη, λενε...
    Είσαι!μετά από όλα αυτά είναι το μόνο σίγουρο.. αλλά προχώρα κοίταξε τη ζωή σου τώρα φτιάξε την από την αρχή !!!

Senior Member
    [QUOTE=maria eleni;641051]Είσαι!μετά από όλα αυτά είναι το μόνο σίγουρο.. αλλά προχώρα κοίταξε τη ζωή σου τώρα φτιάξε την από την αρχή !!![/QU

εμαθα να ειμαι για τους αλλους...για μενα ξεχασα...σκοπευω να περασει αυτη η χρονια κ να φυγω εξω...εχς τη καλυτερη μου φιλη εκει...να αλλαξω σελιδα κ να κανωωοπως λες νεα αρχη..αρκει να φυγει αυτη η κωλοχρονια... :)

Senior Member
    [QUOTE=ICare;641055][QUOTE=maria eleni;641051]Είσαι!μετά από όλα αυτά είναι το μόνο σίγουρο.. αλλά προχώρα κοίταξε τη ζωή σου τώρα φτιάξε την από την αρχή !!![/QU

εμαθα να ειμαι για τους αλλους...για μενα ξεχασα...σκοπευω να περασει αυτη η χρονια κ να φυγω εξω...εχς τη καλυτερη μου φιλη εκει...να αλλαξω σελιδα κ να κανωωοπως λες νεα αρχη..αρκει να φυγει αυτη η κωλοχρονια... :)[/QUOTE

και να σου πω κ το αλλο..ουτε ο θανατος καταφερε να μου τον παρει..η καλη του ψυχη ειναι εδω μαζι με τη δικη μου..δεν θα τον αφησω να με νικησει..πηρε το σωμα του μονο, ολα τα αλλα ειναι εδω μαζι μου!δε τα καταφερε..

Senior Member
    [QUOTE=ICare;641055]
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Είσαι!μετά από όλα αυτά είναι το μόνο σίγουρο.. αλλά προχώρα κοίταξε τη ζωή σου τώρα φτιάξε την από την αρχή !!![/QU

εμαθα να ειμαι για τους αλλους...για μενα ξεχασα...σκοπευω να περασει αυτη η χρονια κ να φυγω εξω...εχς τη καλυτερη μου φιλη εκει...να αλλαξω σελιδα κ να κανωωοπως λες νεα αρχη..αρκει να φυγει αυτη η κωλοχρονια... :)
    θα φύγει λίγο έμεινε ... ήταν όντος και μένα μια από τις χειρότρες τις μέχρι τώρα ζωήσ μου..

Senior Member
    [QUOTE=maria eleni;641059]

θα φύγει λίγο έμεινε ... ήταν όντος και μένα μια από τις χειρότρες τις μέχρι τώρα ζωήσ μου..
    για μενα η δευτερη...2006 κ 2016...κ μεσα σε αυτη τη δεκαετια .κεφαλι δε σηκωσα...

Senior Member
    και μενα το 2016 δεν θα την ελεγα τοσο ιδανικη χρονια.....
    τι στο διαολο καταραμενη χρονια ηταν για ολους?:P

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread