''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 263
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν πιστεύεις σε ιππότες,αλλά σε πότες?:Ρ
    χαχα πιστευω σε μενα... ο μονος ηρωας που θα με σωσει ;) και σου χαλασαμε και το θεμα sorry

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σου θυμίζω τα ποστ στον μακ, στον μ87, στον γουάι, στην ρέμεντυ......για ποια ευγένεια λες? και για ποια κομψότητα? εσύ κάνεις επιθέσεις, εγώ προσπαθώ να συζητάω τουλάχιστον, όχι να επιτίθεμαι.......και μου φορτώνεις εμπάθειες και επιθέσεις, μπορώ να πω την γνώμη μου ή θα με φιμώσεις κιόλας? θες να κάνεις τον ιππότη στη μαρία ελένη και τον ευγενικό? δεκτό, εμένα τι με παραμυθιάζεις? Και μου λες ''σε παρακαλώ''? σε έπιασε η ευγένεια ξαφνικά? φαντάσου να μην σε συμπαθούσα κιόλας! χαχχα
    κιουμπ γτ γινεσαι κακια?...εγω απλα τονισα την εμπαθεια που βγαζεις ορισμενες φορες...
    δεν θελω να κανω τον ιπποτη γτ πολυ απλα δεν ειμαι ιπποτης......απλα τονισα οτι με ενοχλει αυτο το επιθετικο υφος που βγαζεις....σε μελη οπως π.χ η μαρια ελενη που δεν ειπε κατι κακο...μια αποψη απλα εξεφρασε.....και επεσες να την φας σαν κορακι.....
    και σου μιλησα ευγενικα για να καταλαβεις πως εκανες ενα λαθος και δεν ειναι σωστος ο τροπος π μιλας ορισμενες φορες...
    παρολαυτα εγω σ συμπαθω κιουμπ δε σ κραταω κακια....:)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    χαχα πιστευω σε μενα... ο μονος ηρωας που θα με σωσει ;) και σου χαλασαμε και το θεμα sorry
    Συγχωρεμένη.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κιουμπ γτ γινεσαι κακια?...εγω απλα τονισα την εμπαθεια που βγαζεις ορισμενες φορες...
    δεν θελω να κανω τον ιπποτη γτ πολυ απλα δεν ειμαι ιπποτης......απλα τονισα οτι με ενοχλει αυτο το επιθετικο υφος που βγαζεις....σε μελη οπως π.χ η μαρια ελενη που δεν ειπε κατι κακο...μια αποψη απλα εξεφρασε.....και επεσες να την φας σαν κορακι.....
    και σου μιλησα ευγενικα για να καταλαβεις πως εκανες ενα λαθος και δεν ειναι σωστος ο τροπος π μιλας ορισμενες φορες...
    παρολαυτα εγω σ συμπαθω κιουμπ δε σ κραταω κακια....:)
    Επιμένεις για την εμπάθεια έτσι? ε δεν έχω εμπάθεια, θα θελες πολύ να έχω από ότι φαίνεται αλλά δεν έχεις δίκιο.....όσο για τις ορισμένες φορές που λες σπανίως μιλάω έτσι, ή και καθόλου , μη σου πω ότι στην μαρία ελένη μίλησα πιο άσχημα γενικότερα.....και αυτή την πλήρωσε για όλους, το κοράκι είσαι εσύ που την έπεσες στον καημένο τον γουάι να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, μην το ανοίξω τώρα το στόμα μου και ξεκατινιαστούμε, εγώ δεν την έπεσα στην μαρία ελένη με τέτοια κίνητρα, είπα την άποψή μου λίγο απότομα ίσως και άσχημα.......εσύ βάζεις αγκάθια, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις.........

Senior Member
    Επιμένεις για την εμπάθεια έτσι? ε δεν έχω εμπάθεια, θα θελες πολύ να έχω από ότι φαίνεται αλλά δεν έχεις δίκιο.....όσο για τις ορισμένες φορές που λες σπανίως μιλάω έτσι, ή και καθόλου , μη σου πω ότι στην μαρία ελένη μίλησα πιο άσχημα γενικότερα.....και αυτή την πλήρωσε για όλους, το κοράκι είσαι εσύ που την έπεσες στον καημένο τον γουάι να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου, μην το ανοίξω τώρα το στόμα μου και ξεκατινιαστούμε, εγώ δεν την έπεσα στην μαρία ελένη με τέτοια κίνητρα, είπα την άποψή μου λίγο απότομα ίσως και άσχημα.......εσύ βάζεις αγκάθια, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις.........
    λοιπον επειδη εχεις αρχισει και χαλας θεμα του παιδιου ,κοψτο κιουμπ.....
    εχεις νευρακια....αλλα δεν θα ενδωσω στον "στημενο" καβγα π πας να κανεις...
    εγω σ ειπα δυο πραγματα ,ευγενικα ...εαν θες να τα ακουσεις ακουσε τα εαν οχι μην τα ακους....
    και σταματα να κανεις σαν 10χρονο...........
    ασε τα κινητρα δεν ξερουμε τι κινητρα εχεις και δεν μας ενδιαφερουν.........
    και επισης σταματα να απευθυνεσαι σε αλλους οτι τους εβριζα εγω...σταματα να τους γλυφεις.....
    οκ σε μερικους εκανα λαθος π εβρισα χωρις λογο...το παραδεχομαι....αλλα να γλυφω οχι δεν το κανω...αυτη ειναι η ιδιοτητα σου κιουμπ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μην σπαμάρετε!!!!
    Φύγετε καλύτερα και οι 2 και πάτε σε άλλο θέμα!!!

Banned
    λοιπον επειδη εχεις αρχισει και χαλας θεμα του παιδιου ,κοψτο κιουμπ.....
    εχεις νευρακια....αλλα δεν θα ενδωσω στον "στημενο" καβγα π πας να κανεις...
    εγω σ ειπα δυο πραγματα ,ευγενικα ...εαν θες να τα ακουσεις ακουσε τα εαν οχι μην τα ακους....
    και σταματα να κανεις σαν 10χρονο...........
    ασε τα κινητρα δεν ξερουμε τι κινητρα εχεις και δεν μας ενδιαφερουν.........
    και επισης σταματα να απευθυνεσαι σε αλλους οτι τους εβριζα εγω...σταματα να τους γλυφεις.....
    οκ σε μερικους εκανα λαθος π εβρισα χωρις λογο...το παραδεχομαι....αλλα να γλυφω οχι δεν το κανω...αυτη ειναι η ιδιοτητα σου κιουμπ
    Γιατί ποιον έγλειψα εγώ? Εγώ είπα ότι έχεις επιτεθεί στον γουάι και στη ρέμεντυ, από που και ως που τους γλείφω? λες να με νοιάζει να γλείφω την ρέμεντυ? και δεν τα λέω πίσω από την πλάτη σου, μπροστά σου τα λέω ότι τους έχεις επιτεθεί αδίκως..........σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει τον γουάι τον συμπαθώ , δεν τον γλύφω...........Εγώ ξέρω δεν έχεις μπέσα καθόλου, όλα τα ανέχτηκα αυτό όχι....ε αει παράτα με ............

σορυ γουάι .........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί ποιον έγλειψα εγώ? Εγώ είπα ότι έχεις επιτεθεί στον γουάι και στη ρέμεντυ, από που και ως που τους γλείφω? λες να με νοιάζει να γλείφω την ρέμεντυ? και δεν τα λέω πίσω από την πλάτη σου, μπροστά σου τα λέω ότι τους έχεις επιτεθεί αδίκως..........σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει τον γουάι τον συμπαθώ , δεν τον γλύφω...........Εγώ ξέρω δεν έχεις μπέσα καθόλου, όλα τα ανέχτηκα αυτό όχι....ε αει παράτα με ............

σορυ γουάι .........
    Δεκτή η συγγνώμη,αλλά ξαναλέω.
    Μην σπαμάρετε!Αλλιώς φύγετε.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεκτή η συγγνώμη,αλλά ξαναλέω.
    Μην σπαμάρετε!Αλλιώς φύγετε.
    Γιατί εσύ δεν σπάμαρες σε άλλα θέματα όταν τσακωνόσουν με τον νικ? άντε μην τσακωθώ και μαζί σου....χαχα δεν είμαι καλά σήμερα φαίνεται........

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια, Deep, Μακ! Και σεις είστε καλοπροαίρετοι!!
    Last edited by cdeleted29517; 25-10-2016 at 16:32.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί εσύ δεν σπάμαρες σε άλλα θέματα όταν τσακωνόσουν με τον νικ? άντε μην τσακωθώ και μαζί σου....χαχα δεν είμαι καλά σήμερα φαίνεται........
    Ναι,αλλά εγώ ηρέμησα...

Senior Member

σορυ γουάι .........
    Cube είσαι ψυχούλα. Μια χαρά τα είπες, αυτοί που βλέπουν επιθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν ας βάλουν γυαλιά για να δουν ότι αυτά που χρεώνουν στους άλλους τα κάνουν οι ίδιοι και μάλιστα γίνονται και άδικοι. Ε δεν άντεξα. Εσύ καλά τα λες και πάντα σε παρατηρούσα να παίρνεις το μέρος αυτού που θεωρείς πως είναι ο πιο αδύναμος και που έχει δίκαιο. Γι' αυτό σου λέω πως είσαι ψυχούλα και δεν ήθελα να το αφήσω ασχολίαστο. Και τώρα σας αφήνω με ηρεμία. Ούτε ο Νικ είναι κακός γι' αυτό ελπίζω να μην τ' ακούσω κι' εγώ λολ..

Καληνύχτα!

Senior Member
    Ολοι καλοι ειστε , εγω συμπαθω πολυ την Κιουμπ, εινα καλοπροαιρετο μελος , αλλα τα λεει τσεκουρατα αμα λαχει , πολυ την ' παω ' , συμπαθω τον Γουαι , του συμπαρισταμαι , προσπαθει το παιδι , κι ο Νικ ειναι καλος , δεν εχει κακια μεσα του , ενταξει , κομπαζει λιγο , αλλα δεν πειραζει , ετσι ειναι οι ωραιοι , το παιρνουν πανω τους , και την deep συμπαθω , καλοπροαιρετη , και την Μαρια Ελενη , ολους σας αγαπω ......

Αμαν με αυτη την ιστορια με τα κακα παιδια και τα καλα , μονο μια οχι εξυπνη γυναικα , θα ερωτευθει ενα κακο παιδι , μια εξυπνη , ποτε ........................και δεν εννοω χαλβα , αλλα Κυριο , με Κ κεφαλαιο .........

Senior Member
    μια φεραρι μ λειπει :p
    Κι ομως , εγω που μπορω να παρω μια μεταχειρισμενη , δεν παιρνω , αυτες ειναι για κομπλεξικους ( στην Ελλαδα ) , η για νονους της νυχτας ..........προτιμω το Μ3 μου ......ουτε πορσε θελω ......

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Συμφωνώ με Natalia_sups, Mara Z. και Remedy. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ λένε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω.Συμφωνώ! Όσες μπαινουν εδώ στο φορουμ για θέμα σχέση, λένε πάνω κάτω την ίδια ιστορία, πάνω κάτω προκειται για τον ίδιο χαρακτήρα γυναίκας/άντρα, οι ίδιες στην ουσία συμπεριφορές. Απλά ψάχνουν να βρουν εδώ κατάλληλα άτομα αποσκοπώντας απλά να πουν τον πόνο τους, και το πιο πιθανό δεν θα καταλάβουν ούτε θα λάβουν υπόψη τις συμβουλές/απόψεις/καθοδήγηση που τους δίνει κάποιος για να τις βοηθήσει. Απλά όταν θα ξανακτυπήσει το τηλέφωνο ή η πόρτα ή όταν κάποιος έξω τους κάνει γλυκά μάτια θα επαναληφθεί η ιστορία για την οποία ήλθαν εδώ.
    Τώρα αν οι άντρες που απαντάνε σε αυτό το θέμα θέλουν να φαντάζονται κάτι άλλο γιατί τους εξυπηρετεί στο σενάριο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους και δικαιολογεί τις αποτυχίες τους, είναι δικό τους θέμα. Μπορεί να ισχύει αυτό, δλδ να βγάζουν απωθημένα. Όμως όποιος βγάζει απωθημένα δεν πάει να πει πως οι απόψεις που λεει για θέματα σχεσεων ειναι λάθος!! Κάποτε η στάση τους αυτη ειναι θεμα παρατήρησης μέσα από τα πολλά παραδείγματα που βλεπουν καθημερινά εκει που ζουν. Ίσως και να μην βρέθηκε κάποια η οποία πραγματικά (και όχι από ψευδαίσθηση ή επιπολαιότητα) να τους κάνει το κλικ για να την κυνηγήσουν, να φάνε απόρριψη και έτσι να ισχύει στην εντέλεια ότι έχουν απωθημένα.
    Οι άντρες εδώ μέσα που γκρινιάζουν είναι οι ίδιοι που δεν θα κοιτάξουν ποτέ μια γυναίκα άχρωμη, άοσμη, με παραπάνω κιλά, συνεσταλμένη μα κατα τ'άλλα καλή κοπέλα για σπίτι. Γιατί καλέ, αφού είναι καλή κοπέλα;Έχεις θέμα, γι αυτο το λες αυτό! Βελτίωσε τον εαυτό σου αφού εισαι για σπίτι για να γίνεις πιο ποθητή!
    Όλως τυχαίως τότε θυμούνται ότι πρέπει ο άλλος να μας αρέσει για να κάνουμε κάτι μαζί του. Γιατί κάποιος κοινωνικός και ευχάριστος να είναι σκατοχαρακτήρας; Και γιατί κάποιος μη ευχάριστος να είναι απαραίτητα καλός; Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η συσχέτιση. Δεν κάνω τέτοια συσχέτιση. Μπορεί κάποιος να είναι ομιλητικός, ανοικτός, ειλικρινής και να τον απορρίπτουν επειδή δεν δίνει εντύπωση μαγκιάς.
    Ίσα ίσα έχω γνωρίσει άντρες που προβάλανε σαν μόνο στοιχείο προσωπικότητας ότι είναι καλά παιδιά και στην πράξη όταν τους δινόταν η ευκαιρία με μια γυναίκα αποδεικνυόταν πόσο παλιοχαρακτήρες ήταν γιατί απλά το παίζανε και είχαν απωθημένα. Να τα λέμε και αυτά.Δεν την γούσταραν την κοπέλα! Αυτός ειναι ο λόγος. Αν την γούσταραν τα απωθημένα θα είχαν θαφτεί βαθιά και η κοπέλα θα τους άλλαζε τη ζωή.
    Αυτά με κόκκινο φόντο!!
    Κάποτε, πριν μερικά χρόνια, μια απ εδώ που είχε προβλήματα με τον γκόμενο της και της έδωσα σημασία (κακώς) για να την βοηθήσω επειδή η κοπέλα είχε και άλλα θέματα ψυχολογίας, στο τέλος ήθελε κατάντησε πρήχτης, βρήκε σε μένα το άτομο να φορτώνει τα προβλήματα με τον γκόεμνο της και ήθελα να της δώσω και skype για να μου τα λέει απ εκει. Άσε που σχεδόν καθε μέρα ερχόταν και τη γαμούσε.
    γιάννης

Φαινεται οτι αξιζε πολυ το ****** για να ανεχεται ολα τα ολα.Πουτσοδουλες απλα.

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast