ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Κοιταξε απο νομικης πλευρας εχεις καποια πατηματα που μπορεις να χρησιμοποιησεις για να βελτιωσεις την οικονομικη σου κατασταση αλλα απο την αλλη,θα καταρακωσεις την οικογενειακη σου κατασταση με τους συγγενεις.Μπορει να εχεις τριβες μαζι τους, αλλα αυτη τη στιγμη περα απο τον συντροφο σου ,που ειναι κατι αμφιβολο εως ενα βαθμο ,αυτοι ειναι ενα σταθερο ψυχολογικο στηριγμα.
    Ειναι λοιπον θεμα ιεραρχισης πρωτερεοτητων με μεγαλες επιπτωσεις σε οτι και αν διαλεξεις, γιατι ενα σταθερο εισοδημα χωρις συγγενεις ή μια κατοικια που νιωθεις ανεπιθημιτη αλλα με συντροφο και συγγενεις ειναι ,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    Η τριτη λυση ειναι να φυγετε μαζι σε ενα νεο σπιτι και να βρεις καλυτερα αμοιβομενη εργασια αλλα επι του παροντος ξερω οτι σου ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο.
    Αν συνεχισεις παντως να μενεις μαζι τους για να εισαι μαζι του ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι στο μελλον θα του "χρεωσεις". Ακουσια θα τον θεωρησεις υπευθυνο για το οτι ανεχοσουν τοσα χρονια τις ιβρεις και και την αδικια των γονιων του.Τωρα θα πρεπει να "πληρωσει" με οτι και αν θα ειναι αυτο στο μελλον .Με λιγα λογια αυτη τη στιγμη δηλητηριαζεις την σχεση σας .

Member
    κοιτα βασει των πιο πανω που εχω γραψει δεν νομιζω οτι οι συγγενεις μου αποτελουν ψυχολογικο στηριγμα για μενα...καμια σχεση...τουναντιον θα ελεγα...γιατι λες οτι ο συντροφος μου ειναι αμφιβολος εως ενα βαθμο......μακαρι να μπορουσα να βρω καλυτερα αμοιβομενη εργασια αλλα δεδομενου της κρισης που επικρατει μετα βιας βρηκα την πρωτη....το ξερω οτι ισως αθελα μου χρεωνω στον φιλο μου καποια πραγματα...ειμαι σε δυσκολη θεση....

Member
    και ειναι κ αυτος σε δυσκολη θεση.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by REDC View Post
    γιατι λες οτι ο συντροφος μου ειναι αμφιβολος εως ενα βαθμο.
    Ειπα εως ενα βαθμο ,που μπορει να αγγιζει το μηδενικο . Αλλα οταν π.χ. μαλωνετε ,αναμφιβολα περναει απο το μυαλο σου οτι αν χωρισετε θα μεινεις μονη σου . Δεν λεω οτι το σκεφτεσε στα σοβαρα.Αλλα σου δημιουργει μια ανασφαλεια.Οι συγγενεις παραμενουν συγγενεις.Ακομη και μαλωμενοι .
    Μακαρι ο χρονος και η υπομονη σας ,να δωσουν μια λυση στο προβλημα σας.
    Μεχρι τοτε να βγαινετε απο το σπιτι οσο πιο συχνα μπορειτε,μαζι. Να το συζητατε .

Member
    κοιτα γενικα δεν εχω τετοιου τυπου ανασφαλειες....δεν ειμαι ανθρωπος των τυπων αλλα της ουσιας...τι να τους κανω τους συγγενεις οταν ειναι αδιαφοροι...ειναι σαν να μην υπαρχουν επι της ουσιας....σ ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου...

Senior Member
    Να αρχίσεις να εισπράττεις εσύ τη σύνταξη του πατέρα που δικαιούσαι. Δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτονόητα πηγαίνει στη μητέρα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by REDC View Post
    κοιτα γενικα δεν εχω τετοιου τυπου ανασφαλειες....δεν ειμαι ανθρωπος των τυπων αλλα της ουσιας...τι να τους κανω τους συγγενεις οταν ειναι αδιαφοροι...ειναι σαν να μην υπαρχουν επι της ουσιας....σ ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου...
    Κοιτα , δεν μπορω να το πω πιο ευγενικα , αλλα απο την μια σου λεω οτι μπορεις να διεκδυκισεις καποια πραγματα (συνταξη, περιουσια) και απο την αλλη εσυ ουτε που το σκεφτεσαι να ερθεις σε αντιπαραθεση .Οποτε υπεθεσα οτι εχεις μια σχεση εξαρτησης μαζι τους . Μετα λες οτι δεν τους δινει καμοια σημασια και οτι με τον ανθρωπο σου η σχεση σας ειναι βραχος.Αλλα και παλι ουτε κουβεντα για διεκδικιση και ριξη με την παλια σου οικογενεια . Οποτε που καταληγουμε? Καταληγω στο συμπερασμα οτι εισαι ΠΟΛΥ θυμωμενη μαζι τους αλλα ακομη τους αγαπας και δεν θελεις να του κανεις κακο.
    Μη στεχωριεσε , θα στρωσουν τα πραγματα.

Member
    ξερεις τι ομηρικους καβγαδες εχω κανει??μου λεει κ πως θα τα βγαζω εγω περα?φταινε βεβαια κ τα αδερφια μου που δεν την πιανουν να την μιλησουν..δεν μου συμπαραστεκονται...ο αδερφος μου εχει την αποψη οτι βρες μονη σου την λυση...δεν ειμαι μικρη κοπελα εννοειται οτι θα παρω την ευθυνη της ζωης μου αλλα ρε παιδια ειναι η κριση που δεν σου δινει την δυνατοτητα να ονειρευτεις κ να κυνηγησεις τα ονειρα σου...η μανα μου κοιταει το βολεμα της...καμια φορα σκεφτομαι εαν η μανα μου μ αγαπαει?δεν θελει να με δει παντρεμενη?να δει εγγονια?να σημειωσω οτι ειμαστε 3 αδερφια κ κανενας δεν ειναι παντρεμενος...τι να πω??ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

Member
    οταν μια μερα το ειπα στον αδερφο μου γουρλωσε τα ματια στραβοκαταπιε κ μου λεει...κ πως θα τα βγαζει περα η μανα μας...40ετων μαντραχαλος μενει με την μανα μου κ δεν ξερει να βραζει ουτε ενα αυγο..

Senior Member
    Κοιτα, παραμενω στην προηγουμενη αποψη μου .Απλα θα σου προτεινα να περνεις εσυ τα χρηματα που σου αναλογουν και μετα να λες στα υπολοιπα 3 αδερφια: Εγω δινω 100 € στην μαμα για να περασει ,δωστε και εσεις απο 100 και θα ειναι μια χαρα. Ετσι στην ουσια δεν θα εισαι πλεον εσυ η κακια και δεν θα παρακαλας.

Member
    σημερα ηταν μια σχημη μερα...ανεβηκε πανω η 'πεθερα'κ φωναζε οπως παντα....αρχισε παλι τα ιδια...που ειναι η προικα σου κ πως ηρθε ετσι...δεν ειμαστε εμεις υποχρεωμενοι να επιπλωσουμε το σπιτι κτλ.ανοιξα την πορτα κ εφυγα ,κατεβηκα τα σκαλια της πολυκατοικιας κ αυτη ετρεχε απο πισω μου βριζοντας με...βγηκα στο δρομο κ την ακουγα να φωναζει....τρομαξα πολυ...κρατουσα κατι γαντια στο χερι λογω κρυου κ το ενα απο την ταραχη μου επεσε κατω....ετρεμα σαν το χελι απο την ταραχη η καρδια μου πηγε να βγει απο την θεση της....ο φιλος μου της φωναζε τι ειναι αυτα που κανεις...ντροπη σου...αλλα αυτη τιποτα....δεν νοιωθω πολυ ασφαλης σ αυτο το σπιτι...

Member
    δεν θελω να ξαναπαω εκει....

Senior Member
    11-08-2016, 21:30 REDC: Παιδια καλησπερα!εχω ιδψ διαταραχη ,περνω τα φαρμακα μου και το φθινοπωρο θα αρχισω ψυχοθεραπεια με τον ψυχιατρο μου.Μένω με την μανα μου ειναι μεγαλη σε ηλικια….

22-11-2016, 00:01 REDC: Γεια σας!εδω κ 4 χρονια μετακομισα στην Αθηνα για δουλεια.ειμαι απο επαρχιακη πολη κ μενω με καποιο αγορι σε μια οικογενειακη πολυκατοικια.

23-08-2016, 20:47 REDC: Γειά σας παιδιά!Πριν από λιγο καιρό πέθανε ο πατέρας μου από την επάρατη νόσο ( στον εγκέφαλο)…Ο πατέρας μου ''έφυγε'' τον Μαιο και εγώ από τότε δεν είμαι καλά....

02-12-2016, 22:38 REDC: Ο πατερας μου πεθανε το 1995... εχει γινει αποδοχη κληρονομιας....ξερω τι μου ανηκει…

12-07-2016, 16:14 REDC: Γειά σας σε όλους!Είμαι νέα στο forum και αφορμή στάθηκε ο αρραβωνιαστικός μου που έχει IΔΨ διαταραχή…

11-08-2016, 23:04 REDC: Θελει να ειμαι εξαρτημενος απο αυτην....μου λεει να τρωω απο τα δικα της φαγητα κλπ.

Άρα προσπαθώντας να συνοψίσω τα ανωτέρω Posts καταλήγω πως και οι 2 σας (αγόρι σου & εσύ) πάσχετε από ΙΔΨ,πως ο πατέρας σου πέθανε πριν λίγο καιρό (21 μόνο χρόνια ago) και πως ενώ μένεις με την μάνα σου στην επαρχιακή πόλη,ταυτόχρονα διακτινίζεσαι και στην Αθήνα μένοντας με το αγόρι σου!
    Σύμφωνα δε με το Post της 11-08-2016,23:04 αναφέρεις την λέξη <εξαρτημένος> και όχι <εξαρτημένη>,άρα ποιο είναι το φύλο σου???
    Όσο για τον θάνατο του πατέρα σου,πότε πέθανε τελικά?Το 1995 ή τον Μάιο του 2016?
    Αν δεν είσαι Troll,που πιθανολογώ πως δεν είσαι,χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια.
    Last edited by Stavros; 10-12-2016 at 23:40.

Page 3 of 3 FirstFirst 123