Κέρατο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 143

Thread: Κέρατο

Junior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Φιλε μου ακου. Καταλαβαινω πως νιωθεις. Πληγωθηκε η αγαπη σου, η εμπιστοσυνη σου και η περιφανια σου. Μετα απο τοσο καιρο εφυγε η αγαπη αλλα η περιφανια ποναει ακομα. Οσο για το σεξ, εγω ειμαι 29 χρονων τωρα και ειμαι ακομα παρθενος. Και δεν ειμαι καν ο μεγαλυτερος. Τουλαχιστον εφτασες πολυ κοντα, δεν το ετσι. Εγω ακομα δεν εχω φτασει ουτε στο μισο απο αυτο που εφτασες εσυ.
    Κοίτα το οτι δεν το έχω κάνει ακόμα δεν με απασχολεί και τόσο αλλα αυτο που με απασχολεί ειναι οτι τώρα τελευταια φαντάζομαι πως θα ηταν μια τέτοια εμπειρία με εκείνη μιας και που είχαμε σχεδόν ξεκινήσει (ηταν και τούμπανο :P) και μου την δίνει καμια φορά αλλα δεν μπορουμε να τα 'χουμε όλα.Οταν ακούω περιπτώσεις σαν την δική σου δεν με πέρνει να μιλάω οπότε μπραβο για την υπομονή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    Το μηνυμα μου ηταν "σκληρο" και "ισοπεδωτικο" . Θελω να δειξω ,οτι ,οταν ισοπεδωνεις, θα ισοπεδωθεις . Δεν μπορεις να γενικευεις χωρις να γενικευσεις και το εαυτο σου. Καλα εκανε και σας ενοχλησε λοιπον .Σημαινει οτι σκεπτεστε ;)

Σκεφτομαι αρα υπαρχω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yung Atsouk View Post
    Κοίτα το οτι δεν το έχω κάνει ακόμα δεν με απασχολεί και τόσο αλλα αυτο που με απασχολεί ειναι οτι τώρα τελευταια φαντάζομαι πως θα ηταν μια τέτοια εμπειρία με εκείνη μιας και που είχαμε σχεδόν ξεκινήσει (ηταν και τούμπανο :P) και μου την δίνει καμια φορά αλλα δεν μπορουμε να τα 'χουμε όλα.Οταν ακούω περιπτώσεις σαν την δική σου δεν με πέρνει να μιλάω οπότε μπραβο για την υπομονή σου.

Ευχαριστω φιλε. Αν και οπως καταλαβαινεις εχει αρχισει να εξαντλειται.
    Αυτο που θελω να σου πω ειναι μην τα παρατας. Αρεσες εστω και λιγο σε κοπελα αρα θα αρεσεις και το μελλον.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Προσωπικα δεν εχω παει ποτε αλλα μηπως να σκεφτοσασταν και την επιλογη μιας εκδιδομενης ? Οχι οποια κ'όποια .Με τις εξετασεις της ,με το ραντεβου το σπιτι κλπ High class . Μπορει να βγει λιγο πιο ακριβη αλλα δεν θα εχει καμοια σχεση με αυτες που βλεπουμε στα σκοτεινα σοκακια. Ετσι για να ξεκολλησετε και να ξεκινησετε την ενασχοληση με το "χομπι" . Ξερω ακουγετε ασχημο ,αλλα ρωτησατε τον ψυχολο σας μηπως τελικα σας κανει καλο ?

Senior Member
    Παιδιά, βγείτε σε ένα μπαρ... Εκεί η γνωριμία είναι εύκολη... Πίνεις ένα ποτό παραπάνω και κάνεις σεξ, είναι σαν μαθηματικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Παιδιά, βγείτε σε ένα μπαρ... Εκεί η γνωριμία είναι εύκολη... Πίνεις ένα ποτό παραπάνω και κάνεις σεξ, είναι σαν μαθηματικά!

.............. πςςςςς πως δεν το ειχα σκεφτει ρε φιλε. Καλα που μου το πες.

Με δουλευεις!!!! εκει κι αν με γραφουν οι γυναικες. Γλαστρα ειμαι και καθομαιστο μπαρακι κι αν κανω την ηλιθιότητα να πλησιασω καποια...... στην καλυτερη θα με στειλει στο διαολο με το βλεμα της.... στην χειροτερη, θα μου το πει

η γνωριμια στο μπαρακι ειναι πολυ πολυ πιο δυσκολη. Μονο για αυτούς που κανουν σεξ παντου θα κανουν κι εκει

Senior Member
    Προσωπικα δεν εχω παει ποτε αλλα μηπως να σκεφτοσασταν και την επιλογη μιας εκδιδομενης ? Οχι οποια κ'όποια .Με τις εξετασεις της ,με το ραντεβου το σπιτι κλπ High class . Μπορει να βγει λιγο πιο ακριβη αλλα δεν θα εχει καμοια σχεση με αυτες που βλεπουμε στα σκοτεινα σοκακια. Ετσι για να ξεκολλησετε και να ξεκινησετε την ενασχοληση με το "χομπι" . Ξερω ακουγετε ασχημο ,αλλα ρωτησατε τον ψυχολο σας μηπως τελικα σας κανει καλο ?

εγω το σκεφτομαι, αν και αμφιβαλω να με βοηθησει να ξεκινησω την ανασχοληση με το "χομπι". Το μονο που θα αλλαξει θα ειναι να εχω μια παραπανω αναγκη που θα πρεπει να πληρωσω για να ικανοποιησω

Senior Member
    Δεν σε δουλεύω καθόλου! Αν βγαίνεις για να κάνεις τη γλάστρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σεξ! Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να βγείς και καθώς περνάς καλά να κάνεις και καμία γνωριμία...
    Αν αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν γλάστρα, κάπως έτσι θα σε βλέπουν και οι γυναίκες!
    Αν δεν κάνεις γνωριμία στο μπαρ, που θα κάνεις;;;

Senior Member
    arhagel εισαι ασχημος? υπερβαρος? Εχεις καποιο εμφανες προβλημα ?

Junior Member
    Κοίτα οταν πάω σε ενα club ενα ποτο ειναι αρκετο για να με κάνει να πάω να χωθώ.Τώρα τελευταία εχω αρχίσει να πηγαίνω πιο συχνά με καλα αποτελέσματα (και ας ειμαι ο κοντοστούπης των 170cm :P).Λογικά θα βοηθήσει λίγο και η τύχη και κατι θα γίνει.

Junior Member
    Αυτη ειναι μια καλή λύση να ξεκολλήσει καποιος αλλα εγω νομίζω πως θα το μετανιώσω την στιγμή που θα γινει (επιτελους) σε μια σχέση.

Senior Member
    Θα πω μια ιστορια .Μια νυχτα που βγηκα ημουν χαλια.Χαλια παρεα ,χαλια μαγαζι , χαλια ψυχολογια . Ως αυτομαστιγωμα ,δεν ξερω πως μου ηρθε ,αλλα λεω απο μεσα μου : πως μπορω να κανω ΑΚΟΜΗ ποιο χαλια αυτη τη νυχτα ; Θα φαω και μια χιλοπυτα και θα το ολοκληρωσω!!
    Αρχιζω λοιπον να ψαχνω ενα "στοχο" με εγγυημενη την αποτυχια μου ! Διαλεξα την πιο ομορφη (κατ εμε) .Ηταν μπαργουμαν, σε ρεπο εκεινο το βραδυ, και ολες ηταν απο διπλα της .Μιλαμε για σφιγγοφωλια ! Αρχισα να την κοιταζω επιμονα ,περιμενοντας εκεινο το μπλαζε υφος, με γυρισμα της πλατης. Ε λοιπον δεν θα το πιστεψεις αλλα η κοπελα τσιμπησε και εστειλε την μπαργουμαν φιλη της να με καλεσει στη παρεα . Να μην τα πολυλογω ,αφου συνηλθα απο το σοκ της επιτυχιας ,γνωριστηκαμε , αλλα δεν εγινε τιποτα γιατι δεν ειχα την ψυχολογια για παρακατω εκεινο το βραδυ .
    Συμπερασμα: Εχουμε πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση .Δεν εχουμε ιδεα πως μας κοιταζουν και τι αποψη εχουν οι αλλοι για εμας. Αν δεν πας κοντα να το διαπιστωσεις ο ιδιος ,παντα θα εισαι ο χειροτερος κριτης του εαυτου σου και θα τον υποδαυλιζεις. Θα πεσεις σε ενα τρυπακι αυτοκριτικης και πεσιμισμου.Αυτη η κακη ψυχολογια ειναι ο χειροτερος συμβουλος .
    Χτυπα ενα σφηνακι, παρε θαρρος και προχωρα.
    Υ.Γ. Παρατηρησε οτι ακομη και οταν εφτιαξε η νυχτα μου ,αντι να πεταω απο την χαρα μου και να περασω τελεια, τελικα δεν εκανα κατι μαζι της και εφταιγα εγω.Αν σε παρει απο κατω δυσκολα επανερχεσε .Θελει προσοχη να μην σε περνει απο κατω

Senior Member
    Δεν σε δουλεύω καθόλου! Αν βγαίνεις για να κάνεις τη γλάστρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σεξ! Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να βγείς και καθώς περνάς καλά να κάνεις και καμία γνωριμία...
    Αν αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν γλάστρα, κάπως έτσι θα σε βλέπουν και οι γυναίκες!
    Αν δεν κάνεις γνωριμία στο μπαρ, που θα κάνεις;;;

Φιλε δεν παω στο μπαρ να κανω την γλαστρα. Ολες ετσι με αντιμετωπίζουν. Αν τους μιλησω θα φυγουν, αν τις φλερταρω απο μακρια θα γυρισουν αλλου την μουρη τους.
    Μια φορα πχ ειχα παει σε ενα μπαρακι και ηταν γεματο. Τελικα βρηκα μια θεση στο μπαρ διπλα σε μια ωραια κοπελα. Την πλησιαζω και την ρωταω αν η θεση ειναι ελευθερη. Γυρισε, με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω και ειπε (πρεπει να ειχε ακουσει το ανεκδοτο) "ειναι ελευθερη αλλα αν κατσεις θα ειναι ελευθερη και η δικιά μου"...... Αυτο με πληγωσε πολυ γτ δεν την πλησιασα για αυτο, θα εκανα προσπαθεια αλλα εκεινη την στιγμη να κατσω ηθελα. Για κακια της τυχη ομως ειχα ακουσει κι εγω το ανεκδοτο και ειχα ετοιμη απαντηση.
    Εκατσα στην θεση λοιπον, παρολο που ηθελα να φυγω απο εκει.... μου ειχε χαλασει την διαθεση, και της ειπα "Ωραια γτ περιμενω παρεα!!!" Αν εβλεπες την μουρη της θα γελουσες. Εκατσα εκει μεχρι που εφυγε. Μαλιστα οποτε γυρνουσε θυμωμενη να με κοιταξει, της εκανα νοημα να φυγει. Οταν εφυγε περιμενα λιγο και μετα εφυγα κι εγω. Μου χαλασε την βραδια αλλα της χαλασα κι εγω την δικια της.

Στο μπαρ δεν μπορεις να κανεις γνωριμια. Πρωτα πολλα δεν μπορεις να μιλησεις για να γνωριστεις. "Γνωριμια" σε μπαρ (και το βαζω σε εισαγωγικά γτ την μονη εμπειρια που μπορεις να κανεις εκει ειναι "one-night stand") μπορουν να κανουν εκεινοι που αρεσουν στις γυναικες, σε εκεινους που περνανε καλα παντου. Δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    arhagel εισαι ασχημος? υπερβαρος? Εχεις καποιο εμφανες προβλημα ?

Δεν ξερω. Οσους με ξερουν και μιλαμε για αυτο το θεμα λενε πως ειμαι ωραίος...... εγω προσωπικα με θεωρω κακασχημο.

Υπερβαρος ημουν μικρός, στο Λυκειο. 98 κιλα. Τωρα ειμαι 77 κιλα αν και εχω τεραστια χαλαρωση στην κοιλια.

Καποιο εμφανες προβλημα; μμμ θα ελεγα πως δεν μου ταιριαζει το θεμα κοπελα.... εννοω πως αν με δεις με κοπελα χερι χερι, ή αγκαζε ειναι σαν να βλεπεις μια κοπελα να κραταει εναν πιθηκο (και αν σκεφτεις το προβλημα τριχοφυΐας που εχω, το πιθηκος ηταν το τελειο παραδειγμα)

Senior Member
    ο.κ. Τα μπαρ δεν είναι από τα μέρη που νιώθεις άνετα... Εγώ εμπειρικά μίλησα κι επειδή δούλεψα σε πολλά μαγαζιά εστίασης και σε τέτοια μέρη συμβαίνουν τα πάντα, σχέσεις, γνωριμίες, σεξ.... Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει μέσω φίλων και γνωστών... Δεν έχεις κάποιο χόμπυ που να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο κοινωνικοποίσης; Κάτι στο οποίο να είσαι καλός και να σου δίνει αυτοπεποιθήση; ...Γενικότερα το να χεις τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν βοηθάει στην κοινωνικοποίηση, ούτε στη γνωριμία! Εννοώ πως αν νιώθεις σαν πίθηκος, το πολύ να γνωρίσεις καμιά μαϊμού! Δεν το λέω για να σε προσβάλω, ούτε για να σε εκνευρίσω, αλλά για να σε αποδεχτείς τουλάχιστον, αν δεν μπορείς σ αγαπήσεις. Εφόσον, είσαι ωραίος, όπως λένε αυτοί που σε ξέρουν, δεν έχεις λόγους για τόσο αυτομαστίγωμα (όχι ότι αν ήσουν άσχημος θα έπρεπε να αυτομαστιγώνεσαι, αλλά ένα παραπάνω). Έχεις κάποια ψυχική διαταραχή που σε εμποδίζει;..

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast