την εχω μεσα στο μυαλο.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 132
    Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Είναι φυσιολογικό να μας λες από τη μία ότι έχεις συναισθήματα και μετά να "πετάς" επειδή θέλεις να κάνεις σεξ; Εμένα αυτό με ενοχλεί και πάντα το κατακρίνω είτε είναι σε ένα φόρουμ ή σε μια παρέα ή με ένα άτομο απέναντί μου. Όσο μου επιτρέπεται βέβαια γιατί είναι μερικοί που δεν σηκώνουν κουβέντα. Το ότι δεν δέχομαι να χωρίσεις ένα ζευγάρι και να την έχεις και μόνο για το σεξ την κοπέλα σημαίνει πως δεν έχω ζωή; Απλά κάποια πράγματα με πειράζουν όπως είπα. Τώρα κλεισμένη στον εαυτό μου είμαι, ναι, όταν ακούω τέτοια πράγματα που με προσβάλλουν σα γυναίκα.
    λοιπόν έχεις μπερδέψει τα πράγματα... ναι έχω συναισθήματα επίσης έχει και αυτή... και στην τελική αυτή το θέλει να κάνει sex μαζί μου από εκεί και πέρα που είναι το πρόβλημα?

από την στιγμή που θέλει η ίδια να είναι μαζί μου θα είναι... αν ποτε αλλάξει γνώμη τότε η πόρτα είναι ανοιχτή να φύγει..

ποτε δεν θα πλήγωνα μια κοπέλα ούτε θα την είχα απλά για να περνάω την ώρα μου.. :)

Banned
    Κοίτα αν τη συγκεκριμένη δεν την πειράζει εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Απλά αναρωτιέμαι γιατί είναι έτσι οι άνθρωποι να πληγώνουν τους άλλους και κυρίως οι άντρες τις γυναίκες αφού οι περισσότεροι σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι και όπως είδες εσύ είπες ότι την αφήνεις να φύγει όποτε θέλει. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν την θέλεις πολύ, όποιος θέλει διεκδικεί και στην τελική θα πληγώθηκε και το αγόρι της αν είναι αλήθεια αυτά που λες, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.........Δεν σώζεται αυτή η κοινωνία με τίποτα μάλλον........

Senior Member
    Κοίτα αν τη συγκεκριμένη δεν την πειράζει εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Απλά αναρωτιέμαι γιατί είναι έτσι οι άνθρωποι να πληγώνουν τους άλλους και κυρίως οι άντρες τις γυναίκες αφού οι περισσότεροι σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι και όπως είδες εσύ είπες ότι την αφήνεις να φύγει όποτε θέλει. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν την θέλεις πολύ, όποιος θέλει διεκδικεί και στην τελική θα πληγώθηκε και το αγόρι της αν είναι αλήθεια αυτά που λες, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.........Δεν σώζεται αυτή η κοινωνία με τίποτα μάλλον........
    ε τι θέλεις να πω? δεν μπορείς μια κοπέλα να την υποχρεώσεις να μείνει αν η ίδια δεν το θέλει... εδώ ήθελα να καταλήξω με την πρόταση μου..

από την στιγμή που έχει σχέση αλλα ο δικός της βρίσκετε σε απόσταση νομίζω τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά... δεν θα κάθεται να τον περιμένει μέχρι να γυρίσει... εξάλλου στην σημερινή νεολαία είναι λογικό να χαθεί η αγάπη όταν το αγόρι της λυπεί για σπουδές στο εξωτερικό... νομίζεις αυτός δεν θα έχει κάποια άλλη? θα κάθεται και θα περιμένει ποτε θα επιστρέψει και να είναι διαθέσιμη η δικια του? όχι βεβαια... είναι σπάνιο πλέον στους σημερινούς ανθρώπους...

καμια σχέση δεν κρατάει από απόσταση... :)

Banned
    Εντάξει έτσι όπως το θέτεις τώρα δεν μπορώ να πω κάτι........Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο, αλλά δεν έχει νόημα.

Senior Member
    Εντάξει έτσι όπως το θέτεις τώρα δεν μπορώ να πω κάτι........Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο, αλλά δεν έχει νόημα.
    τα πάντα έχουνε νόημα ακόμα και αν δεν ισχύουνε για κάποιους ανθρώπους... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Χτες το μεσημέρι:

Χτες το το βράδυ:

Χτες μετά τα μεσάνυχτα:

Πότε πρόλαβες να την δεις, να της μιλήσεις, να πάρεις το τηλέφωνό της, να την πάρεις τηλέφωνο την ίδια μέρα, αυτή να σου πει ότι παρατάει τον τύπο με τη μία για σένα, να σου πει ότι θα βγείτε το βράδυ ενώ ήταν ήδη βράδυ (δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι αύριο), αφού δεν έβγαιναν οι ώρες να σε καλέσει σπίτι τις στη 1 το βράδυ (απόλυτα νορμάλ κίνηση για έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες στη δουλειά ενώ έχεις σχέση). Μπράβο είσαι γρήγορο πιστόλι!

Όταν λες ότι την πήγες στη δουλειά της υποθέτω ότι εννοείς στην δουλειά σας αφού από σήμερα θα δουλεύατε στο ίδιο μέρος; :)

Εμ τι... παιζουμε. Σημερα θα την χωρησει γτ τα εχουν πολυ καιρο και βαρεθηκε. χαχα

Κοιτα ακη προσωπικα δεν εχω προβλημα με την ιστορια αυτην. Αλλα εκανες τοσα λάθοι που με ξενερωσες..... Αφησες κενα, πολλες αντιφασεις κλπ. Ενα καλο trolling πρεπει να ειναι αψεγαδιαστο. Καλη προσπαθεια παντως. Αν και χθες με νευριασε λιγο με αυτο που είπες με την παντρεμενη γυναικα που πρεπει να κανει σεξ με αγνωστους και ο αντρας να ειναι ηλιθιος και να την δεχεται πίσω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Καλησπέρα Γουάι! Να μας πει κι εμάς πώς το κάνει, να ρίχνουμε κι εμείς τόσο γρήγορα αυτούς που γουστάρουμε. :p

Ναι θελω ιδιαιτερα μαθηματα. Why γεια. Θελεις να ερθεις και εσυ στο μαθημα; Πληρωνω εγω!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    λοιπόν έχεις μπερδέψει τα πράγματα... ναι έχω συναισθήματα επίσης έχει και αυτή... και στην τελική αυτή το θέλει να κάνει sex μαζί μου από εκεί και πέρα που είναι το πρόβλημα?

από την στιγμή που θέλει η ίδια να είναι μαζί μου θα είναι... αν ποτε αλλάξει γνώμη τότε η πόρτα είναι ανοιχτή να φύγει..

ποτε δεν θα πλήγωνα μια κοπέλα ούτε θα την είχα απλά για να περνάω την ώρα μου.. :)

Τον αλλον που οπως λες ειναι στη θεση που ησουν εσυ πριν λιγο καιρο τον σκεφτηκες;
    Του εκανες οτι σου εκανε ενας αλλος μονο και μονο για να... τι;;; ακομα δεν εχω καταλαβει.
    Δεν με νοιαζει τι θελεις απο αυτήν. Ειμαι σίγουρός πως αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριαζατε. Αυτο που με ενοχλει
    στην ιστορια ειναι η ευκολια που προκαλεις τον ιδιο πονο που ενιωσες εσυ, σε καποιον αλλον που δεν σου εκανε τιποτα. Ξερω τι θα πεις. Δεν με πειραξε γτ η νεολαια που ειμαι δεν τους νοιαζει αν γινουν κεραταδες. Ομως εγω διαπιστωνω εναν πληγωμενο αντρα....ή ενα τρολ. Διαλεξε ποιο εισαι
    Και εισαι κοντα στην κόντα στην ηλικία μου...... δεν ειμαι 40... 29 ειμαι. Και ειμαι σιγουρος πως εσυ εχεις περισσοτερες εμπειρίες σε σχεσεις απο εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ε τι θέλεις να πω? δεν μπορείς μια κοπέλα να την υποχρεώσεις να μείνει αν η ίδια δεν το θέλει... εδώ ήθελα να καταλήξω με την πρόταση μου..

από την στιγμή που έχει σχέση αλλα ο δικός της βρίσκετε σε απόσταση νομίζω τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά... δεν θα κάθεται να τον περιμένει μέχρι να γυρίσει... εξάλλου στην σημερινή νεολαία είναι λογικό να χαθεί η αγάπη όταν το αγόρι της λυπεί για σπουδές στο εξωτερικό... νομίζεις αυτός δεν θα έχει κάποια άλλη? θα κάθεται και θα περιμένει ποτε θα επιστρέψει και να είναι διαθέσιμη η δικια του? όχι βεβαια... είναι σπάνιο πλέον στους σημερινούς ανθρώπους...

καμια σχέση δεν κρατάει από απόσταση... :)

Δυστηχως αυτο ειναι αληθεια :(

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ναι θελω ιδιαιτερα μαθηματα. Why γεια. Θελεις να ερθεις και εσυ στο μαθημα; Πληρωνω εγω!!
    Και δεν έρχομαι?:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και δεν έρχομαι?:Ρ
    ακη ποσα θες για ιδιαιτερα; Πληρωνω για δυο!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ακη ποσα θες για ιδιαιτερα; Πληρωνω για δυο!!!!
    για δυο ιδιαιτερα, η για δυο ατομα? ;p

Senior Member
    melissa
    https://www.e-psychology.gr/forum/im...er-offline.png
    Senior MemberJoin DateNov 2008Posts639

Χτες το μεσημέρι:

Originally Posted by akis1
    καλησπέρα σε όλο το forum.. γνώρισα μια κοπέλα εντελώς άγνωστη σήμερα που είναι ακριβώς ίδια με την πρώην μου... όταν λέω ίδια... το ενοοώ... είναι λες και την ξέρω παρα πολλά χρονια... με κοίταζε επίμονα και την κοίταζα και εγώ... πιάσαμε την κουβέντα και έμαθα ότι θα έρθει από αύριο στην ίδια εταιρία που δουλεύω...

Χτες το το βράδυ:

δεν άντεξα... την πήρα τηλέφωνο τις μίλησα ανοιχτά... της είπα χύμα ότι την γουστάρω.. μόλις το άκουσε με ρωτάει αλήθεια τώρα το λες αυτο? τις λέω εννοείτε...! και μου λέει και εγώ δεν έχω σταματήσει όλη μέρα να σε σκέφτομαι...! ένταξη παιδιά το γκομενάκι το χτύπησα ήδη κανονίσαμε το βραδάκι να βγούμε...

Χτες μετά τα μεσάνυχτα:

περίμενα χτες τηλέφωνο της για να βγούμε έξω με πήρε κατά τις 1:15 το βραδυ και μου είπε πως δεν είχε και πολύ διάθεση να βγει και είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της.. έτσι και πήγα πέρασα πραγματικά πανέμορφα μαζί της... ήτανε λες και είχαμε πραγματική σχέση... είναι η κοπέλα που πραγματικά με έκανε να ξεχάσω τα πάντα... πέρασα όλο το βραδυ μαζί της και το πρωί την πήγα στην δουλειά της..

Πότε πρόλαβες να την δεις, να της μιλήσεις, να πάρεις το τηλέφωνό της, να την πάρεις τηλέφωνο την ίδια μέρα, αυτή να σου πει ότι παρατάει τον τύπο με τη μία για σένα, να σου πει ότι θα βγείτε το βράδυ ενώ ήταν ήδη βράδυ (δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι αύριο), αφού δεν έβγαιναν οι ώρες να σε καλέσει σπίτι τις στη 1 το βράδυ (απόλυτα νορμάλ κίνηση για έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες στη δουλειά ενώ έχεις σχέση). Μπράβο είσαι γρήγορο πιστόλι!

Όταν λες ότι την πήγες στη δουλειά της υποθέτω ότι εννοείς στην δουλειά σας αφού από σήμερα θα δουλεύατε στο ίδιο μέρος;

XAXAXAXAXAXAXAXA!
    ακριβως τα ιδια προσεξαμε, μελισσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

XAXAXAXAXAXAXAXA!
    ακριβως τα ιδια προσεξαμε, μελισσα...
    Ε ναι, και το πιο κορυφαίο είναι ότι μετά μας κατηγορεί για ανωριμότητα το τρολ αντί ξέρω γω να ντραπεί με τα χάλια του που ούτε ένα καλό τρολάρισμα δεν μπορεί να κάνει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για δυο ιδιαιτερα, η για δυο ατομα? ;p
    2 ατομα φυσικα. Εμενα και του why

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast