Results 1,471 to 1,485 of 1630
Thread: Με αποκλείουν συνέχεια.
-
08-01-2017, 18:06 #1471
Το αν είσαι μία μετριότητα, σίγουρα δε θα το κρίνει η μητέρα σου. Και στην τελική, ποιος μπορεί να κρίνει έναν άλλο άνθρωπο και με ποια κριτήρια;
Καταλαβαίνω πως δεν είναι ότι καλύτερο το να σου μιλά ένας άνρωπος του πολύ κοντυνού περιβάλλοντός σου, με αυτό τον τρόπο, αλλά λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω, όπως και το προηγούμενο σχόλιό μου, νομίζω πως καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να φιλτράρεις όσα σου λένε και να τα βάζεις στο ανάλογο πλαίσιο, αντί να τα δέχεσαι άκριτα.
- 08-01-2017, 18:08 #1472
08-01-2017, 18:55 #1473
ναι δελφίνι έχει τύχει και να μας υποβιβάσουνε και να μας υποτιμήσουν και να μας ξευτιλήσουν και να μας προσβάλουν συνέχεια και όχι από κάποια εκκλησία αλλά από πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Κατανοητό είναι αν για τη ζωή σου επαιξε καποτε σημαντικό ρόλο η εκκλησία αυτή, αλλά είναι ενας μηχανισμός μόνο και τίποτε άλλο...
όλος ο κοσμος δεν ειναι μια εκκλησια και η σχεση ενός πιστού με το θεό έχει να κάνει με το πως εφαρμόζει αυτά που πιστεύει και οχι οι αγιαστουρες...
Λες για Μετριότητα.... Και ποιοι ειναι δηλαδή οι επιτυχημενοι; Οι αριβίστες; οι απατεώνες; αυτοί που φορανε μια γραβατα κανουν τους ευσεβείς και θαβουν τον πλησίον τους;
Προσωπικά επιλέγω τότε να ειμαι από τους αποτυχημενους
08-01-2017, 21:22 #1474
Εγώ θέλω να είμαι επιτυχημένη πάντως όχι ιδιαίτερα απλά να κάνω οικογένεια.
08-01-2017, 22:37 #1475
Δελφίνι πάντως για να κανεισ οικογένεια πρέπει να είσαι κι έτοιμη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-01-2017, 23:46 #1476
Επιτυχημενη; Οχι ευτυχισμενη; Η λεξη που διαλεξες μου δειχνει οτι το μονο που θες ειναι την επιδοκιμασια των "αλλων", σε νοιαζει πολυ το "για τα ματια του κοσμου", να σου πουνε μπραβο δελφινι, σε αγαπαμε δελφινι, τι φοβερη που εισαι δελφινι...κοιτα νοικοκυρευτηκε το δελφινι. Εχει και παιδια το δελφινι. Τι καλη μαμα το δελφινι...ποσο πολυ θαυμαζουμε το δελφινι. Βαλτε την πανω σε ενα βαθρο να την καμαρωνουμε, χειροκροτηστε...αυτη η φαντασιωση σε κανει δυστυχισμενη. Αυτο και η ιδεα που εχεις οτι νοιαζονται οι αλλοι αν εισαι "πετυχημενη" η "αποτυχημενη"...αμα σου πω οτι χεστηκανε θα με πιστεψεις; Ο κοσμος ειναι περισσοτερο απορροφημενος με τη δικια του οπτικη και τα δικα του θεματα για να καθεται να σε αξιολογει στο βαθμο που νομιζεις. Αντε να στο κανουν η οικογενεια σου και να σου γαμανε τη ψυχολογια μονο αυτοι, κανεις αλλος ομως δε νοιαζεται αν παντρευτεις η οχι, και αυτο δεν ειναι καλο ουτε και κακο. Σιγα τα ωα.
Απλα νιωθεις σε μεγαλο βαθμο την απορριψη στη ζωη σου και την μεγαλοποιεις στο μυαλο σου και την παιζεις συνεχεια σε επαναληψη στο μυαλο σου με αποτελεσμα να την προκαλεις κι ολας απο ενα σημειο και μετα με τα μοτιβα της σκεψης και της συμπεριφορας σου. Και μετα βολευεσαι στη θεση του θυματος.
Αυτο ειναι το θεμα σου ολο και ολο σε δυο τρεις σειρες. Αλλα ξερω κι αλλη γυναικα με τετοιο σκεπτικο του θυματος...πολυ δυσκολο εως και αδυνατο να το δεις αυτο που σου λεω καθαρα και να το παραδεχτεις στον εαυτο σου. Η άρνηση στην οποια βρισκεστε σας προστατευει γιατι η αληθεια θα ηταν υπερβολικα τραυματικη και θα απαιτουσε αλλαγες που σε πρωτη φαση θα σας κοστιζαν παρα πολυ ψυχικα και το αποτελεσμα δεν θα ηταν εγγυημενο. Πιο μπεσα δεν θα στα πει ποτε κανεις δελφινι να το ξερεις...
Αλλα ξερω οτι δεν θα αλλαξει κατι, θα συνεχισεις να γραφεις τα δικα σου τα κλασσικα...καλη τυχη σου ευχομαι.
09-01-2017, 00:47 #1477
09-01-2017, 12:28 #1478
Δελφιναρα μου εγώ ξέρω ότι έχεις μυαλό προσπάθησε λίγο να είσαι πιο θετική οι άνδρες είναι χαιβανια κάνε μία προσπάθεια λίγο διαφορετική να δεις τι θα βγάλει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-01-2017, 18:56 #1479
Επίσης ένα άλλο θέμα που με απασχολεί πάρα πολύ είναι ο αδελφός μου. Λοιπόν όσον αφορά αυτόν έχω να πω πάρα πολλά και όλα είναι φριχτά. Ο αδελφός μου λοιπόν δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Έβγαλε το γυμνάσιο και μετά δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Καθότανε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι βάζοντας στην διαπασών μουσική, τόσο που είχε σπάσει τα νεύρα μας τρέφοντας ιδιαίτερο μίσος για μένα και για τον μπαμπά μου. Εμένα με μισούσε γιατί μέχρι τα 10 μου του έπαιζα την μαμά και τον μάλωνα και τον χτυπούσα για να διαβάσει, να φάει και κοιμηθεί (μικρό ήμουνα και δεν με έκοβε). Τον μπαμπά τον μισούσε γιατί ο μπαμπάς δεν τον αποδέχτηκε ποτέ γιατί τον θεωρούσε από μικρό χαζό ανώριμο και χαμένο. Κάθε μέρα είχαμε λοιπόν φασαρία μέσα στο σπίτι, άγρια μάλιστα με τον Γιάννη να φωνάζει συνέχεια με τον μπαμπά και γρονθοκοπεί εμένα μέχρι θανάτου ορισμένες φορές. (μια φορά θυμάμαι με το γόνατό του με έδωσε μπουνιά στην μύτη μου και τρέχανε αίματα, άλλη μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο και κατέληγα με μαυρισμένα μάτια και μώλωπες παντού στο σώμα, μια άλλη φορά με μαχαίρωσε με μαχαίρι και πήγα στο νοσοκομείο να κάνω ράμματα, έσπασε τον μπαμπά μου μπουκάλι στο πρόσωπο και έκανε 35 ράμματα στο νοσοκομείο, έσπασε της μαμά μου τα πλευρά και άλλα τέτοια.) Απηυδήσαμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Εγώ κόντεψα να τρελαθώ στην κυριολεξία. Κάθε μέρα μα κάθε μέρα στην κυριολεξία ξύλο φωνές φασαρία να γινόμαστε ρεζίλι στην γειτονιά να έρχεται το 100 και άλλα τέτοια. Προβληματική κατάσταση. Δεν ήξερα που να πάω. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μπορώ άλλο και ότι έπρεπε να φύγω από το σπίτι και να ζήσω μόνη μου γιατί δεν αντέχω και δεν θέλανε να μείνω μόνη μου. Μια φορά με γρονθοκοπούσε μέχρι θανάτου τόσο που μου κόπηκε η αναπνοή μου έφυγα έξω έξω φρενών και ζητούσα βοήθεια από τους γείτονες. Όλοι στην γειτονιά μας ξέρανε και λέγανε το σπίτι του τρελού. Είχα γίνει ρεζίλι δεν άντεχα άλλο. Από παντού για ένα διάστημα κόντεψα να πάθω ασφυξία και στην εκκλησία χάλια και παντού χάλια. Πώς δεν πήρα τα όρη και τα βουνά απορώ. Λεκτική κακοποίηση και σωματική και ψυχική. Να με βρίζει λέγοντάς με ότι είμαι χάλια και άλλα τέτοια. Έπλεξε και με τα ναρκωτικά έκανε χρήση ηρωίνης 3 χρόνια στα 30 του με πλήρη συνείδηση. Μας έβγαλε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα μας. Να φοβάται μην κόλλησε ηπατίτιδα και AIDS. Ερωτεύτηκε και ένα φρικιό μια ναρκομανού ένα ρεμάλι που πήγαινε για σεξ με όλους τους γύφτους με χωρίς δόντια και τέτοια και να λέει και συν τοις άλλοις ότι τάχα εκείνη είναι καλύτερη από μένα και πιο έξυπνη και από τον μπαμπά. Πήγε σε νυκτερινό τεχνικό λύκειο και πέρασε και στα τει αλλά σιγά να μην πήγαινε να το τελειώσει. Πέρασα μια κόλαση και με τον αδελφό μου. Τώρα έκοψε τα ναρκωτικά είναι καθαρός μόνος του τα έκοψε και κάθεται στο σπίτι χωρίς να κάνει τόσο συχνά φασαρίες κάνει πάλι άλλα όχι τόσο συχνά και συνεχίζει να μην κάνει τίποτα όπως πάντα και μόνο παίρνει τηλέφωνο στα μέντιουμ για να ρωτήσει αν αυτή η παλιοπατσαβούρα τον γουστάρει η οποία δεν δίνει δεκάρα για πάρτη του και κάλεσε πάρα πολλές φορές την αστυνομία γιατί την ενοχλούσε αυτός. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να τον βοηθήσω άλλα μάταιος κόπος δεν μπορώ να βοηθήσω. Πραγματικά θα ήθελα κάτι να γίνει να τον ερωτευτεί καμία (πράγμα απίθανο) και να σηκωθεί να φύγει για πάντα από το σπίτι ή να παντρευτώ εγώ να φύγω από το σπίτι και να μην τον ανοίξω ποτέ την πόρτα του σπιτιού μου. Αυτό το παιδί έκανε τα αδύνατα δυνατά να καταστρέψει όλο το σπίτι μου και να μας τρελάνει. 'Ηταν ένα διάστημα που επιθυμούσα τον θάνατό του, ήθελα να πεθάνει τόσο μα τόσο πολύ.... Αυτό με τον αδελφό μου συμβαίνει για πολλά χρόνια εδώ και 30 χρόνια. Πιστεύω ότι αν δεν είχα αυτό το μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα δεν θα αντιδρούσα με αυτόν τον τρόπο όταν με κολλούσε ο γκόμενος της φίλης μου και σίγουρα αυτός ο βλάκας δεν θα με πηδούσε ποτέ.... ούτε και θα έβριζα τους παλαιοημερολογίτες ποτέ.
Last edited by δελφίνι; 10-01-2017 at 19:20.
10-01-2017, 19:10 #1480
10-01-2017, 19:15 #1481
10-01-2017, 19:17 #1482
10-01-2017, 19:20 #1483
10-01-2017, 19:23 #1484
10-01-2017, 19:27 #1485