Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 109 FirstFirst ... 65696104105106107108 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Εννοεις οτι εχεις παεικάποιες φορες ή κανεις κατι συστηματικο;

Είχα κάνει και κάτι συστηματικό για 3 χρόνια και τώρα θα ξαναπάω.

Βασικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι που κλαίγονται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου τώρα. Στο γυμνάσιο έβγαζα 17 και στο γενικό λύκειο 16 άσχετο αυτό αλλά να τα λέμε και αυτά. Ήμουνα ένα τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδί μέχρι τα 25 μου που έγινε αυτό με τον γκόμενο αυτηνής!!! Κλάψ
    σνιφ!!!

Αλλά αυτό που έλεγε ότι ωραίο μπαμπά έχεις σκέφτηκες ποτέ να κάνεις με τον μπαμπά σου με ξεπερνάει..... το ΤΣΟΥΛΙ
    Last edited by δελφίνι; 16-01-2017 at 15:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Και τώρα έχω γίνει βαριά, δεν μπορώ να κάνω με την ίδια χάρη που έκανα τότε γυμναστική που πετούσα στην κυριολεξία για να διορθώσω το σώμα μου από τόσα χρόνια καθισιό. Θα αυτοκτονούσα αλλά σκέφτομαι τους γονείς μου που θα στενοχωρηθούνε και έχω και μία ελπίδα ότι μπορεί τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον. Τεμπελιάζω να κάνω οτιδήποτε και το αναβάλλω γιατί μωρέ τι έχω πάθει? Ποιος θα με κρατήσει σε δουλειά έτσι?? Εντωμεταξύ είχα χάσει τόσα κιλά και είχα φτάσει 73 και ξαναπήγα στα 82. Έβαλα 9 κιλά σε 2 μήνες. Όλο αυτό κάνω χάνω μερικά και μετά τα ξαναβάζω. Πότε θα φτάσω έτσι στον στόχο μου που είναι τα 55 κιλά? Δεν θα τα καταφέρω με τον χαρακτήρα που έχω!!! κλαψ σνιφ!!!

δελφινι θα με ζουρλανεις... εισαι τωρα 82 κιλα?? με γυμναστηριο???
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δελφινι θα με ζουρλανεις... εισαι τωρα 82 κιλα?? με γυμναστηριο???
    \

Δυστυχώς πάλι είμαι τόσα....:(

Δεν έκανα γυμναστική για έναν μήνα περίπου λόγο του χιονιά.

Συγνώμη βρε παιδιά που σας απογοητεύω....
    Last edited by δελφίνι; 16-01-2017 at 16:14.

Senior Member
    \

Δυστυχώς πάλι είμαι τόσα....:(

Δεν έκανα γυμναστική για έναν μήνα περίπου λόγο του χιονιά.

Συγνώμη βρε παιδιά που σας απογοητεύω....
    δεν μας απογοητευεις....ΑΛΛΑ τι στο καλο ετρωγες? 9 κιλα σε ενα μηνα? θα παθεις τιποτα....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ο χιονιας θελει λιπακι, δεν το συζητω... αλλα 9 κιλα ειναι far toooooo much...
    ποσα καρβελια ψωμι ετρωγες? ζυμαρικα??

Senior Member
    Έφαγα πολλά πατατάκια και γαριδάκια μου άνοιξε η όρεξη για κάποιον λόγο. Φτου και από την αρχή τώρα άντε να δούμε θα τα καταφέρω ποτέ να φτάσω τον στόχο μου???

Banned
    Α ρε δελφινι πως σε καταλαβαινω κι εγω το ιδιο προβλημα εχω τρωω και μετα ψαχνω να δω πληροφοριες για το πως να χασω κιλα και το επαναλαμβανω συνεχεια αυτο εμμονη μου εχει γινει αλλα κιλα δεν λεω να χασω!! :( :( :(

Senior Member
    Σήμερα με πλάκωσε στο ξύλο πάλι ο αδελφός μου και μου δημιούργησε καρούμπαλο στο μέτωπο το μαλακισμένο και αυτό. Εγώ δεν ήθελα αδέλφια ήθελα να είμαι μοναχοπαίδι με βαρούσε κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο και κόντεψε να με σκοτώσει. Δεν πήγα σήμερα στο γυμναστήριο γιατί ήμουνα πρησμένη στο μέτωπο.

Να σας ρωτήσω παιδιά εγώ που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου είμαι σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Στέλλα Μπεζεντάκου της ίδιας ανοησίας με αυτής της ίδιας κλάσης???/

Senior Member
    Σήμερα με πλάκωσε στο ξύλο πάλι ο αδελφός μου και μου δημιούργησε καρούμπαλο στο μέτωπο το μαλακισμένο και αυτό.
    οι γονεις σου που ηταν??

Senior Member

Να σας ρωτήσω παιδιά εγώ που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου είμαι σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Στέλλα Μπεζεντάκου της ίδιας ανοησίας με αυτής της ίδιας κλάσης???/
    Δελφινι, ξερεις τι σημαινει κλεβω??

αν εσυ μου προσφερεις κατι, και εγω το παρω, με θεωρεις κλεφτρα??

αφου ο τυπος προσφερθηκε για ξεπετα, σου την επεσε κοινως, τι σκας??
    Κλεφτρα θα ησουν αν τον υπνωτιζες, αν του εριχνες ναρκωτικο στο ποτο του και τον εριχνες στο κρεβατι, αν ηταν παντρεμενος με παιδια και μια πιστη συζυγο να τον περιμενει κλπ...Ησουν ολα αυτα? οχι!
    Στην εκκλησια για αλλο λογο σε κοροιδευαν...οχι για την ξεπετα με τον τυπο. Μη σου πω οτι σε ζηλεψαν κιολας που ειχες το θαρρος να πας μαζι του...Εσυ ομως τα ταυτισες, και εχεις κολλησει...

Senior Member
    Δελφίνι θα σου πω αλήθεια είσαι ένα πανέξυπνο κορίτσι που δουλευεισ τους άντρες σε κάποιους θα αρέσει αυτό σε κάποιους δεν αρέσει εμένα μ αρέσει γιατί όλες οι φίλες μου είναι έτσι άλλοι το βλέπουν ως πουτανια αλλά ανάλογα με τις εμπειρίες είδα και τι μπέσα έχουν οι άντρες άσε μία χαρά είσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οι γονεις σου που ηταν??
    Βλέπανε έγινε στα ξαφνικά και αυτοί δεν το περιμέναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δελφίνι θα σου πω αλήθεια είσαι ένα πανέξυπνο κορίτσι που δουλευεισ τους άντρες σε κάποιους θα αρέσει αυτό σε κάποιους δεν αρέσει εμένα μ αρέσει γιατί όλες οι φίλες μου είναι έτσι άλλοι το βλέπουν ως πουτανια αλλά ανάλογα με τις εμπειρίες είδα και τι μπέσα έχουν οι άντρες άσε μία χαρά είσαι
    Εσύ γλυκό μου άντρας είσαι ή γυναίκα??? Τους δουλεύω τους άντρες γιατί με δουλέψανε και αυτοί. Τα είχα 4 χρόνια με έναν μαλάκα και στο τέλος πήγαινε και με άλλες ενώ εγώ είχα μάτια μόνο για κείνον και στο τέλος με εγκατέλειψε κιόλας και ήτανε και ο πρώτος μου. Τέτοια γκαντεμιά....

Senior Member
    Βλέπανε έγινε στα ξαφνικά και αυτοί δεν το περιμέναν.
    απλα κοιταζαν? δεν τον σταματησαν??

Senior Member
    απλα κοιταζαν? δεν τον σταματησαν??
    Δεν προλάβανε άρχισε ο τρελός το μπουνίδι και δεν σταματούσε με τίποτα και βαρούσε όπου νάναι για να με σκοτώσει το έχει ξανακάνει πολλές φορές.