ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 162 of 162
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Μάλιστα... Για μια στιγμή ένιωσα ότι είναι η ντροπή του ανθρώπινου γένους. Άλλαξα γνώμη!
    (Εγώ μπορώ να τον κακολογώ ελεύθερα, by the way...!)

Εντάξει, δίκιο έχεις. Δεν είναι ωραίο να γίνεσαι θέμα συζήτησης.
    Η προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να καταντήσει να είναι του επιπέδου 8-στηλο στο Ciao...

Καλά έκανε και καλά κανεις!
    και εδω που τα λέμε συνήθως λέμε μια ιστορία σε κάποιον για να ξελαφρώσουμε, να μας φύγει ενα βαρος να βρούμε καποιον που μας κατανοεί.όταν ομως ο ανθρωπος που υπήρξες δεν καταλαβε, είναι σπάνιο να καταλάβει κάποιος άλλος και πόσο μάλλον απ το ίδιο περιβάλλον.Οπότε σιωπή

Senior Member
    Quote Originally Posted by venetia1995 View Post
    και εδω που τα λέμε συνήθως λέμε μια ιστορία σε κάποιον για να ξελαφρώσουμε, να μας φύγει ενα βαρος να βρούμε καποιον που μας κατανοεί.όταν ομως ο ανθρωπος που υπήρξες δεν καταλαβε, είναι σπάνιο να καταλάβει κάποιος άλλος και πόσο μάλλον απ το ίδιο περιβάλλον.Οπότε σιωπή
    Είναι και μια παροιμία που έχουν πολλοί λαοί: Πόνος που τον εξομολογείσαι σε κάποιον, μισός πόνος.
    Εγώ στην περίπτωσή μου, για πολύ καιρό σιωπούσα. Και ο πόνος, μεγάλωνε.
    Μέχρι που μια μέρα, δεν άντεξα... Το είπα!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Είναι και μια παροιμία που έχουν πολλοί λαοί: Πόνος που τον εξομολογείσαι σε κάποιον, μισός πόνος.
    Εγώ στην περίπτωσή μου, για πολύ καιρό σιωπούσα. Και ο πόνος, μεγάλωνε.
    Μέχρι που μια μέρα, δεν άντεξα... Το είπα!
    και αυτο ηταν το 50 ποστ μου !!! :P περιμένω με ανυπομονησια την ιστορία σου στο τσατ!!

Senior Member
    και αυτο ηταν το 50 ποστ μου !!! :P περιμένω με ανυπομονησια την ιστορία σου στο τσατ!!
    Κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να σου στείλω ακόμη.
    Για κάνε το 51ο πόστ, μπας και μάθεις τι μου συνέβη!

Edit: Κάνε μια κλίκ εκεί που λέει: PositiveWave.
    Θα σου εμφανιστούν κάποιες επιλογές.
    Μια απο αυτές είναι "Προσωπικό Μήνυμα"!

Κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να σου στείλω ακόμη.
    Για κάνε το 51ο πόστ, μπας και μάθεις τι μου συνέβη!

Edit: Κάνε μια κλίκ εκεί που λέει: PositiveWave.
    Θα σου εμφανιστούν κάποιες επιλογές.
    Μια απο αυτές είναι "Προσωπικό Μήνυμα"!
    ωραια μισο λεπτακι να κανω και το 51!!!

ολες οι επιλογες π μ βγαζει ειναι view μονο

Senior Member
    ωραια μισο λεπτακι να κανω και το 51!!!
    Να σου πω. Σου εμφανίζει την επιλογή "Προσωπικό Μήνυμα" όταν κλικάρεις επάνω στο PositiveWave;

Senior Member
    ολες οι επιλογες π μ βγαζει ειναι view μονο
    Έχεις ΠΜ!
    Επιτέλους...!

Καλά, δεν γ...ται!

Πάρε μια μικρή γεύση της ιστορίας μου!

https://www.e-psychology.gr/forum/th...AF%CE%B1%29%21

Αν θες, συνεχίζουμε τη συζήτηση στο θέμα μου.
    Λοιπόν , καταρχήν θέλω να σου πω συγχαρητήρια για τον λόγο σου και την σκέψη σου.Μακάρι ιδίως οι άντρες συνομίληκοί σου να σκέφτονταν όπως εσυ , να εκφράζονταν όπως εσυ, να κυνηγούσαν την γυναίκα που τους γεννούσε συναισθήματα με επιμονή, υπομονή και παράλληλα μια γλυκιά συστολή . Διαβάζοντας την ιστορία σου δεν σου κρύβω πως χαμογελούσα και θεωρούσα πολυ γλυκες και μετρημένες τις κινήσεις σου και ειπα απο μέσα μου αχ αυτα τα απωθημενα!! Πίστεψε με το είχα παθει και εγω απο τα 13 μεχρι τα 16 με εναν γείτονα ο οποίος δεν μου έλεγε καν γεια και εγω θεωρούσα πως εχουμε ενα ερωτικό μυστικο , ( πλέον με χαιρετάει και εγω ψιλοβαριεμαι αλλα ενα γεια το λεω :P ) Σε πιο πρακτικό επίπεδο θα ηθελα να σ πω πως δεν υπαρχει πιο σπουδαία πράξη σε αυτον τον κόσμο απ το να διεκδικούμε με παθος και χωρις λογικη αυτον/αυτην/ αυτο ( ονειρο,επαγγελμα) που κανει την καρδια μας να χτυπα!! Χαρακτηριστικά , την τελευταία φορα που ειδα τον πρώην μου και του είπα ελα να το χτισουμε απ την αρχή , να παλέψουμε για κατι υγιές και μου είπε δεν μπορω να το κανω εγω αυτο, δεν είναι ο χαρακτήρας μου ετσι , ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ καταλαβα την μεγαλυτερη και κρισιμότερη διαφορα μας, υπαρχουν ανθρωποι σε αυτον τον κόσμο που παλεουν για το καθε τι εφικτο , στα μετρα τους και υπαρχουν και ανθρωποι που παλευουν για το ανεφικτο!! Σπουδαια όνειρα, σπουδαίοι έρωτας που θα γκρεμιστούν το βραδυ και θα ξαναγεννηθούν το πρωι, κορυφαίοι επαγγελματικοί στοχοι. Κάθε τι, σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια που ανήκεις στην δευτερη κατηγορία , ο κοσμος μας χρειάζεται τετοιους ανθρωπους !( οταν θα βρεις την γυναικα που θα σε αγαπα και θα την αγαπας παλεψε και για αυτην εεεε ακομη και αν φτασετε στο μηδεν, η κορυφη ανηκει σε αυτους που παλεψαν)!

Senior Member
    Λοιπόν , καταρχήν θέλω να σου πω συγχαρητήρια για τον λόγο σου και την σκέψη σου.Μακάρι ιδίως οι άντρες συνομίληκοί σου να σκέφτονταν όπως εσυ , να εκφράζονταν όπως εσυ, να κυνηγούσαν την γυναίκα που τους γεννούσε συναισθήματα με επιμονή, υπομονή και παράλληλα μια γλυκιά συστολή . Διαβάζοντας την ιστορία σου δεν σου κρύβω πως χαμογελούσα και θεωρούσα πολυ γλυκες και μετρημένες τις κινήσεις σου και ειπα απο μέσα μου αχ αυτα τα απωθημενα!! Πίστεψε με το είχα παθει και εγω απο τα 13 μεχρι τα 16 με εναν γείτονα ο οποίος δεν μου έλεγε καν γεια και εγω θεωρούσα πως εχουμε ενα ερωτικό μυστικο , ( πλέον με χαιρετάει και εγω ψιλοβαριεμαι αλλα ενα γεια το λεω :P ) Σε πιο πρακτικό επίπεδο θα ηθελα να σ πω πως δεν υπαρχει πιο σπουδαία πράξη σε αυτον τον κόσμο απ το να διεκδικούμε με παθος και χωρις λογικη αυτον/αυτην/ αυτο ( ονειρο,επαγγελμα) που κανει την καρδια μας να χτυπα!! Χαρακτηριστικά , την τελευταία φορα που ειδα τον πρώην μου και του είπα ελα να το χτισουμε απ την αρχή , να παλέψουμε για κατι υγιές και μου είπε δεν μπορω να το κανω εγω αυτο, δεν είναι ο χαρακτήρας μου ετσι , ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ καταλαβα την μεγαλυτερη και κρισιμότερη διαφορα μας, υπαρχουν ανθρωποι σε αυτον τον κόσμο που παλεουν για το καθε τι εφικτο , στα μετρα τους και υπαρχουν και ανθρωποι που παλευουν για το ανεφικτο!! Σπουδαια όνειρα, σπουδαίοι έρωτας που θα γκρεμιστούν το βραδυ και θα ξαναγεννηθούν το πρωι, κορυφαίοι επαγγελματικοί στοχοι. Κάθε τι, σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια που ανήκεις στην δευτερη κατηγορία , ο κοσμος μας χρειάζεται τετοιους ανθρωπους !( οταν θα βρεις την γυναικα που θα σε αγαπα και θα την αγαπας παλεψε και για αυτην εεεε ακομη και αν φτασετε στο μηδεν, η κορυφη ανηκει σε αυτους που παλεψαν)!
    Τι να σου πω...! Θα το έχω στα αγαπημένα του browser μου αυτό το μήνυμα, να το βλέπω όταν είμαι down!
    Χωρίς υπερβολή!

Senior Member
    Ερωσ ανικατε μαχαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παιδιά και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας, όταν ( που είναι σίγουρο) πέσω πάνω του στην σχολή θεωρείται πως πρέπει να πω ένα γεια? παρά τον πόνο κ την πικρία μου και όλα τα άλλα δεν θέλω να δωσω και τόσο άσχημα δικαιώματα στον κόσμο
    αναλογα τον χωρισμο..εαν ηταν ασχημος κοψε και το γεια ,εαν δεν ηταν τοσο ασχημος πες του...
    αλλα να ξερεις το γεια ισως του δωσει ελπιδες

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011