Results 91 to 105 of 185
Thread: Απόρριψη στο γάμο και ζήλεια
-
22-01-2017, 21:40 #91
Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως κι εγώ δε θα χώριζα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 22-01-2017, 21:57 #92
22-01-2017, 22:09 #93
δικαιολογιες....δικαιολογιε ς.....δικαιολογιες.....ειμαι σιγουρος οτι λες στον εαυτο σου δικαιολογιες.....
επισης αν την συγχωρησεις θα το ξανακανει....και τοτε προσεξε μην τον κανει και με κανα γνωστο σ και τραβας τα μαλλια σου...
θα λες αχ...μ τα ελεγε ο νικ αλλα δεν τον ακουγα....
εγω επιμενω πως αμα εχεις λιγο εγωισμο μεσα σου χωρισε την...η γυναικα αυτη σου φερεται σαν να εισαι ενα σκουπιδι...νιωθεις σκουπιδι?...δεν την νιαζουν τα συναισθηματα σ,εαν πληγωθηκες,εαν σ ξεφτιλισε στην κοινωνια και φωναζουν να ο κερατας και πολλα αλλα.......
22-01-2017, 22:43 #94
23-01-2017, 12:01 #95
δεν ειναι κανονας οτι αν το εκανε μια φορα, θα το ξανακανει..
εγω δεν το ξανακανα..αυτος δεν ξερω αν το ξανακανε..δεν μπαινω καν στην διαδικασια..ειδα πως ηταν λαθος, πονεσα ,τον πονεσα.(οπως με ειχε πονεσει κ αυτος)..κ τωρα ειμαστε καλυτερα απο ποτε..αφου φαγαμε τα κερατα μας..
παιδια...ακουστε...ειμαστε ανθρωποι...καποιες φορες κανουμε λαθη..αλλες παλι κανουμε λαθη κ τα επαναλμβανουμε...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ η επαναληψη ενος λαθους.
Στις μακροχρονιες σχεσεις, υπαρχει αυτο το ενδεχομενο, ξερω θα μου πειτε οτι τα ισοπεδωνω ολα...ΟΧΙ..
δεν υπαρχει κανονας, δεν υπαρχει πρεπει κ νομοι..σε αυτο..
το θεμα ειναι αν υπαρχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
εννοω το εξης..
οταν βρεθηκα με κεινον τον αντρα μονη, αηδιασα...ενιωσα ξενη, μουδιασμενη..δεν απολαυσα κατι (καποιοι ξερετε την ιστορια) δεν μπορεσα καν να ολοκληρωσω κατι...δεν ανακουφιστηκα..δεν ενιωσα ηδονη..
αμεσως απομακρυνθηκα, αναγνωρισα το λαθος μου κ το αποκαλυψα στον συντροφο μου.
Με συγχωρεσε οπως τον ειχα κ εγω συγχωρησει... ξεκινησαμε παλι απο το 0.
Χτισαμε παλι μια νεα σχεση μεταξυ μας..πηρε χρονο ναι...
ομως...ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το ξανακανω..γιατι? γιατι εχω φιλοτιμο! γιατι διαπιστωσα ποσο πολυ τελικα τον αγαπω..γιατι πολυ απλα αν το ξανακανω εμενα θα πληγωσω κ οχι μονο εκεινον!
ολα ειναι θεμα χαρακτηρα κ προσωπικοτητας..
δεν σημαινει οτι επειδη τον κερατωσε οτι θα το ξανακανει..
εγω θα θεσω ενα ερωτημα στον ανθρωπο αυτον...
ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?
η απλα μεσα στην θυελλα ολη, αποκλαυψε οτι εγινε κ την βλεπεις παλι σφιγμενη?
αν ισχυει το πρωτο...τοτε κατσε μαζι της κ παλεψτε..
αν ισχυει το δευτερο τοτε απλα φυγε..τοτε θα σημαινει οτι απλα εχει βαρεθει, δεν σε αγαπαει κ απλα θα το ξανακανει πιθανον...
δεν ειστε ουτε οι πρωτοι, ουτε οι τελευταιοι που εχει συμβει αυτο στο γαμο τους..
κ δεν σημαινει οτι σε οποιον του συμβαινει, αξιζει λιθοβολισμου.
δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο συναισθηματων κ σχεσεων...δυστυχως..δεν ξερουμε ποτε τι μας ξημερωνει αυριο κ τιποτα δεν ειναι δεδομενο.
εγω προσωπικα αυτο που εκανα, το πηρα εως μαθημα, εμαθα που μπορω να φτασω κ που δεν μπορω, ημουν ειλικρινης απεναντι στον συτνροφο μου, ειπα στον αλλον ευθυς αμεσως "τι κανω εδω με σενα..αφου αγαπαω τον ανθρωπο μου?φυγε μη μακουμπας"..
μετανοιωσα κ συγκλονιστηκα...πηγα κ το ειπα στον ανθρωπο μου...του ειπα οτι εκανα ενα λαθος κ ζητησα συγχωρεση..
πλεον ξερω..ξερω που βαδιζω...πηρα ενα μεγαλο μαθημα για τη ζωη μου.
περασα πολυ δυσκολα...
εσυ πως το εμαθες?το αποκαλυψε η ιδια? η το εμαθες μεσω ψυχολογου?
υποψιαζομαι πως ο τυπος επηρρεασε αρκετα την κατασταση..δλδ το συναισθημα της.
εκει αλλαζει το πραμα..οπως κ να χει..αν την βλεπεις κ δεν κλαιει με μαυρο δακρυ που εκανε αυτο το λαθος, παρα ειναι ακομα σφιγμενη κ σκεφτικη...τοτε φιλε μου φυγε μακρια.
αυτη η γυναικα απλα δεν σαγαπαει..κ τελειωσε το.
23-01-2017, 15:59 #96
23-01-2017, 17:43 #97
3 φορες!!!???? ουπς....πονεσε αυτο.....αρα λαθος ηταν μονο η πρωτη φορα...σορρυ...αλλα ετσι ειναι..
για να το κανει 3 πα να πει οτι γουσταρε πολυ! οχι ρε φιλε!! θα ειχα ξενερωσει κ δεν θα την ακουμπαγα καν!! οχι ρε φιλε ελεος!!
23-01-2017, 17:45 #98
αυτα λεω και εγω ανξιους και με λιντσαρουν:p
23-01-2017, 18:26 #99
Αμα σας πω οτι παιζει το τριτο προσωπο να μην εχει βγει απο το πλανο καν;
Αμα ηταν μια, δυο,τρεις εγω κοβω το χερι μου ακολουθει τεταρτη και ουτω καθεξης. Βασικα σιγα μην ηταν τρεις φορες. Δεν το πιστευα κι εγω οτι ηταν κατ'εξακολουθηση μεχρι να μου πει καποιο μεγαλυτερο ατομο με τα δεδομενα που του εδωσα "ξυπνα ρε". Εκει φαινεται μονο και μονο απο τη συμπεριφορα του αλλου μετα τα αποκαλυπτηρια τι ισχυει και τι οχι...μπορεις να καταλαβεις αν μετανιωνει η οχι. Ψιλιασου λιγο. Σιγουρεψου αν τελειωσε η περιπετειουλα. Σου εγγυωμαι οτι το πολυ πολυ μπηκε σε pause.
Το θεμα ειναι οτι η γυναικα σου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σωσει το γαμο σας απο οσα μας περιγραφεις. Παει σε αυτοματο πιλοτο και κανει οσα νομιζει οτι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις (εξου και η συμβουλευτικη κλπ)...οσο και αν προσπαθησεις εσυ, αμα προσπαθει μονο ο ενας απο τους δυο θα δεις οτι δεν γινεται τιποτα. Μενει απραγη, δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη της και περιμενει να κουραστεις και μη σου πω θα ανακουφιστει οταν εσυ σηκωσεις τα χερια ψηλα.
Για αυτο θα τολμησω να προτεινω ακομα και αν θες να τη χωρισεις (που προσωπικα μου φαινεται μονοδρομος) μη της κανεις την χαρη. Αναγκασε την να αναλαβει αυτη ολη την ευθυνη της. Μη της κανεις το χατηρι να το παιξει μετανιωμενη και πληγωμενη και καημενη που θα τη σουταρεις. Καντην να κανει αυτο που επρεπε να ειχε κανει εδω και καιρο: να αναγνωρισει τα συναισθηματα τη και το φταιξιμο της, να αναλαβει την ευθυνη των πραξεων της και να αποκτησει τα @@ να στα πει ολα ξεκαθαρα και να φυγει αυτη. Να ειναι ξεκαθαρο οτι αυτη χαλασε το σπιτι σας, οχι εσυ.
Αυτο που προτεινω βεβαια ειναι τραβηγμενο και ψυχοφθορο και για εσενα, αλλα να το ξερεις ενα κομματι της θα ανακουφιστει κι ολας οταν βαλεις τελος...
23-01-2017, 18:29 #100
23-01-2017, 18:43 #101
Α επισης ειμαι αρκετα σιγουρη οτι σε ειχε απατησει ηδη πριν την πρωτη σας συζητηση σε εκεινον τον καφε που πηγατε...το να σου το παρουσιασει πως ο,τι εγινε εγινε μετα την συζητηση ειναι προσπαθεια να αποποιηθει κομματι της ευθυνης της και να σου την φορτωσει...οτι κοιταξε στα ειπα δεν στα ειπα; Εγω ημουν τιμια απεναντι σου σε προειδοποιησα...Απετυχες ομως να κανεις κατι για να σωσεις τη κατασταση, δε φταιω εγω εσυ με εσπρωξες εκει...για να εχει λιγο "ηθικο αλωθι" ας πουμε στο παρουσιασε ετσι.
Αλλα πιστεψε με...οταν αρχισει συζητηση οτι εισαι ετσι εισαι αλλιως μου λειπει το ενα μου λειπει το αλλο στη σχεση μας αυτα ειναι προσπαθειες να εκλογικευσει ο αλλος και να διακιολογησει στον εαυτο του ο αλλος την κουτσουκελα που εχει ΗΔΗ κανει,για να νιωσει καλυτερα με τη παρτη του.
23-01-2017, 18:53 #102
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που κάνετε.
23-01-2017, 18:55 #103
23-01-2017, 19:08 #104Nefeli28Guest....αλλωστε ο καθενας γραφει την άποψή του απο τη σκοπια του.
Ο ενδιαφερομενος διαβαζει και κρινει ανάλογα.
23-01-2017, 19:08 #105
Χρησιμευουν παρα παρα πολυ. Χρησιμευουν στο να περασει απο την αρνηση και τη διαπραγματευση που βρισκεται τωρα στην οργη και τη θλιψη μεχρι να το χωνεψει...αυτο θα γινει μονο αν καταλαβει τι πραγματικα συμβαινει και το να σου ανοιξουν τα ματια δυο τρεις ανθρωποι που τα βλεπουν αποστασιοποιημενα τα πραγματα χωρις τη δικη σου συναισθηματικη φορτιση/επενδυση βοηθαει.
Καταλαβαινω την τακτικη "ο καθενας ειναι διαφορετικος, δεν επεμβαινουμε, οπως νιωθεις, οπως αισθανεσαι, οτι νομιζεις, δες εσυ κλπ" αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι πολυ σιγουρη. Δε χρειαζεται καν να τους ξερω, ο θεματοθετης δινει αρκετα ολοκληρωμενη εικονα, ή επαρκη τελοσπαντων. Εκτος αυτου εγω θα ρωτησω το αντιθετο: σε τι χρησιμευει σε ενα ποστ οπου ζηταει ο αλλος γνωμες/συμβουλες το "οτι νομιζεις;" :P
Προφανως και θα κανει οτι νομιζει, δικη του ζωη ειναι, σκοπος ειναι ομως να προσφερουμε κατι που μπορει ο ιδιος να μη σκεφτοταν και να το επεξεργαστει αλλιως.