Results 91 to 105 of 170
Thread: Προβλημα με αγορι!
-
18-01-2017, 20:39 #91
- 18-01-2017, 21:50 #92
Κοπελιά εσύ θα μας τρελάνεις ανέκδοτο ήταν ένας τύπος παρθένος και θα παντρευόταν μία κοπέλα πολύ έμπειρη και όμορφη αλλά τον ήθελε για τα λεφτά τέλος πάντων σκεφτόταν αυτοσ τι θα κάνει την πρώτη νύχτα του γάμου δεν είχε ξαναπάει με γυναίκα πάει στον πατέρα του του λέει ο πατέρας του παιδί μου θα κανεισ ότι κάνει κι αυτή φτάνει η πρώτη νύχτα πάνε στο κρεβάτι θυμάται αυτοσ ότι κάνει αυτή ξεντυνεται αυτή ξεντυνεται κι αυτός ξαπλώνει αυτή ξαπλώνει κι αυτός χωρίς καμία κίνηση ότι έκανε αυτή έκανε κι αυτός οπότε γυρνάει και του λέει αυτή άντε να δούμε ποιος θα μας ικανοποιήσει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-01-2017, 03:41 #93
Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά!!Αντι να γίνονται καλύτερα γίνονται χειρότερα!!
29-01-2017, 02:38 #94
Καλησπερα και παλι σε ολους!Λοιπον οσον αφορα το θεμα που εχω ανοιξει εδω και καιρο αποφασισα να κανω κατι μπας και γινει τιποτααα!Επειδη βλεπω οτι βγαινουμε ξαναβγαινουμε αλλα δεν γινεται τιποτα εδω και αρκετο καιρο,μου ηρθε μια ιδεα!Σκεφτηκα λοιπον μια μερα να κανονισουμε να μαζευτουμε στο σπιτι του για ταινια που το συνηθιζουμε κιολας να πηγαινουμε,και φευγοντας εγω και καλα να ξεχασω το κινητο μου(επιτηδες για να υπαρξει μια αφορμη)και να γυρισω πισω μονη μου να το παρω!Και εκει που θα φυγω να γυρισω να του πω οτι θελω κατι να του πω ή κατι παρομοιο με αυτο αλλα τελικα να το παρω πισω να μην του το πω και να του πω αστο καλυτερα ή ξεχνα το και μετα να πω καληνυχτα και να φυγω!Ετσι λοιπον και εγω δεν εκτιθεμαι γιατι δεν προκειται να του πω κατι αλλα ετσι οπως θα το κανω θα το καταλαβει οτι εννοω αυτο!Αμα κανει κινηση και ταρακουνηθει και κανει κατι τελοσπαντων μου πει κατι σημαινει οτι θελει αμα δεν κανει κατι και μου πει και εκεινος καληνυχτα σημαινει οτι εχει τελειωσει για εκεινον!Αυτο λεω να κανω δεν υπαρχει αλλος τροπος τουλαχιστον για εμενα για να μαθω τι γινεται επιτελους!Ποια ειναι η γνωμη σας να το κανωωω??
Ευχαριστω πολυυυ!
29-01-2017, 05:20 #95
Επιτέλους αποφάσισες να κάνεις κάτι! ολόκληρο σενάριο βέβαια αλλά εντάξει :p
Εγώ λέω να τον πάρεις και τηλ πριν πας, δηλαδή τύπου ξέχασα το κινητό μου έρχομαι να το πάρω...αλλά από πού θα τον πάρεις? από την παρέα? η ξέχνα κάτι άλλο , κλειδιά, τσιγάρα, γυαλιά, ένα φουλάρι , μια σερβιέτα χαχχα και πάρτον από το κινητό σου και πες του έρχομαι να το πάρω, λέω να το ξέρει ας πούμε, να χει προετοιμαστεί ψυχολογικά μην ανοίξει την πόρτα και σε δει ξαφνικά για να το χειριστεί και καλύτερα ο ίδιος αν θέλει.....τώρα το έχω να σου πω άστο καλύτερα δεν ξέρω αν είναι καλό...να γίνει αργά όχι ''έχω να σου πω εντάξει άστο ας φύγω τρέχοντας''....
29-01-2017, 14:18 #96
Ναι αυτό το να τον πάρουμε τηλ πριν πάω μου το είπε και η φίλη μου,και μπορούμε να τον πάρουμε τηλ από κάποιο αλλο κινητό και να του πούμε ότι πάω να το πάρω!!Εγω είπα για το κινητό γιατί είναι το πιο σημαντικό από όλα τα αλλά που ανέφερες να ξεχάσει κάποιος στο σπίτι κάποιου άλλου και δεν θέλω να φανεί καθόλου ότι έγινε επίτηδες για να μείνουμε οι δυο μας και να γίνει αυτό,θέλω να πιστεύει ότι ηταν απόφαση της στιγμής!!Αυτο που μου λες στο τελος ότι δεν σου φαίνεται καλό αυτό που θα του πω,εσυ τι έχεις να μου προτείνεις να του πωω;;Χωρίς να εκτεθώ βέβαια γιατί δεν πρόκειται να του πω κατιι αλλά θέλω να φαίνεται ότι θα πάω να του πω αυτό για να δω πως θα αντιδράσει!!Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος;;
29-01-2017, 16:23 #97Miliva21GuestΦίλη μου δεν ξέρω αν αυτό που σκέφτηκες θα σε βοηθήσει και αν και εκείνος πρόκειται να καταλάβει έτσι... αν είναι και λίγο στον κόσμο του μπορει να μην σου δώσει και σημασία..να το περάσει στο ντούκου δλδ και μετά θα νομίζεις ότι έφαγες χυλόπιτα ενώ εκείνος δεν θα έχει καταλάβει χριστό...... αν πάλι καταλάβει τι προσπαθείς να κάνεις πιστεύω ότι θα ξενερώσει ακόμα περισσότερο γτ θα κάνεις και καλά το βήμα να του μιλήσεις αλλά κ πάλι θα κολώσεις να του το πεις και από ότι μας λες έχει ήδη ξενερώσει από την επιφυλακτικότητα σου....
το σύμπερασμά μ είναι το ίδιο..εδώ όπως έγιναν τα πράγματα χρειάζεται μια πιο ξεκάθαρη και άμεση προσέγγιση.....στη τελική αφού σε παιδευει τ θεμα τόσο πλ κ ασχολείσαι πες του το στα ίσα να σου φύγει κ το βάρος...( όμως αν πιστεύεις ότι λόγω της συστολής σου αυτο θ γίνει ατσούμπαλα αστο καλύτερα) σε παλιότερη απαντησή μ σ εγραψα τόοοσα πράγματα π μπορείς ν κάνεις ..αυτά σε δυσκολεύουν????
και όταν λέμε να έχετε έστω μια επικοινωνία γραπτή ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ.....για άσχετα θέματα πως ειναι τι κανει...πως τα παει με την εξεταστική....ήρεμα...και να του στελνεις ν μιλατε συχνα πυκνα...
γνώμη μ...μν κάνεις περίπλοκα κ έμμεσα σενάρια γτ δε νμζ οτι θα τα πιάσει ούτε κ ξέρω αν θ ασχοληθεί
Ή ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Ή ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ....ετσι είναι αυτα τα πράγματα πρεπει ν ρισκάρεις.... ..
ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.?? ;)
29-01-2017, 16:35 #98
Nα σου πω ότι το σκέφτηκα αυτό με το ότι το αντικείμενο είναι ασήμαντο, αλλά είπα να μην το γραψω γιατί θα τρομάξεις :P
E καλύτερα ας φανεί και τίποτα επίτηδες!
Μliliva και εγώ είπα να του στείλει με μια αφορμή , αν είναι να μην κάνει τίποτα όμως ας κάνει αυτό !!!
Δεν είναι θέμα αν θα τα πιάσει, αν ενδιαφέρεται θα τα πιάσει, αν έχεις μπάστακες 10 άτομα μονίμως, τι να κάνεις? τίποτα.....
Αλλιώς ας προκύψει κάπου να πάτε οι δυο σας και στο περίπτερο , ε δεν γίνεται να μην μένεις ούτε λεπτό με τον άλλον...
29-01-2017, 17:30 #99
Ναι δεν αντιλέγω θυμαμαι όσα μου έχεις γράψει και δεν αντιλεγω να τα κάνουμε και αυτά αλλά όλα αυτά δεν είναι κάτι άμεσο!Και τώρα βγαίνουμε ξαναβγαίνουμε αλλά δεν γίνεται κάτι και το κυριότερο δεν μένουμε ούτε για μια στιγμή μόνοι!Ετσι κι αλλιως κανονίσαμε το επόμενο Σάββατο να βγουμε όλοι μαζί βραδυ και έτσι θα γίνει και αυτό που μου είχες πει εσυ!!Οσον αφορά το αλλο θέμα δεν είναι χαζός για να μην το καταλάβει σίγουρα θα το καταλαβει
29-01-2017, 17:32 #100
29-01-2017, 18:26 #101Miliva21GuestΩραια χαίρομαι που θα βγειτε ..εγω το κόβω πολύ πιθανό αυτό που θες να γίνει τοτε....εφόσον του αρέσειΣ και αυτουνού κ ψάχνει ευκαιρία...αρκεί να μην κολλησεις και κάθεσαι να τον κοιτάς από μακριά να χορεύει με άλλες ....θα πιείτε και πανω στο κεφι θα τον
πιασεις ΕΣΥ να χόρεψετε και μην τον αφήσεις χΔ....λογικά είσαι ερωτευμενη/γουσταρεις ....όταν γουσταρουμε κάποιον θέλουμε να είμαστε δίπλα του κάθε λεπτό...άμα του το δειξεις θα κάνει κίνηση ΣΤΑΝΤΑΡΡ κ θα περάσετε κ ομορφα
29-01-2017, 20:19 #102
29-01-2017, 20:51 #103
Εγώ θα τον έριχνα πάντως
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-01-2017, 22:08 #104Miliva21GuestΒγείτε για ένα ποτό βράδυ με όλη τη παρεα όπως σ είπα πρώτα καλύτερα ....και αν δεν γίνει κτ δοκίμασε ότι άλλο θες ...γνώμη μου πάντα έτσι...Απλά αν τλκ πάρεις το ρίσκο κ γίνεις πιο εκδηλώτικη να έχει ένα όριο ...μν φτασεις στ αλλο ακρο να τρέχεις κ να σε φτύνει ..(που δν νμζ).έλα εγώ είμαι αισιόδοξη....έχει δείξει παλιότερα ότι τ αρεσεις δν γντ να μην παιχτεί κτ όταν βγείτε :P
29-01-2017, 22:10 #105Miliva21Guest