με παρακολουθουν - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 63 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 935
    Senior Member
    Boo δύναμη θέλει πολύ κ κουράγιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ευχαριστω.της ειπα και μου ειπε οτι ειναι ιδεοληψιες και οτι δε προκειται να κανω κακο σε κανεναν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Θετικα τα λογια της μπου :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ναι ευυυχς γιατι το ειχα αγχος κι αυτο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ευτυχως ναι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα πω και εγω boo κοψε ολα τα χορτα, ναρκωτικα κλπ.

ειναι σαν να βαζεις βενζινη στη φωτια.

ασε που λενε οτι οι σχιζοφρενεις ειναι ειρηνικοι και δεν κανουν τιποτα, μονο αμα παρουν ναρκωτικα γινονται επικινδυνοι.

για αυτο μακρυα.

πες στο γιατρο να σου γραψει κατι να σου ανεβασει τη διαθεση, κανε γυμναστικη κλπ.

εσυ εισαι και μικρη και θα δεις σε μερικα χρονια θα βρουν τη θεραπεια και θα εισαι μια χαρα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Boo επειδη κανω ομαδες εγω και σχετιζομαι καθημερινα με ανθρωπους θα σ πω πως οι φαντασιωσεις βιας ειναι φυσιολογικες και νιωθεις χαρα γτ εισαι καταπιεσμενη με οσα σου συμβαινουν..
    Δεν ειν παρορμηση αυτο παρορμηση θα ηταν αν το κανες οπως εχω γραψει και σε αλλα ποστ εγω το εχω κανει ημουν σε επεισοδιο μ την εδωσε και μαχαιρωσα καποιον... το αν θα το κανεις πραξη εξαρταται απο πολλα πρωτον αν εχεις ιστορικο βιας η παραβατικοτητας και δευτερον τα ναρκωτικα προδιαθετουν πιο ευκολα για τετοιες καταστασεις

Senior Member
    Δεν εχω ιστορικο βιας.παλιοτερα μονο σε επεισοδιο ειχα σπασει τα τζαμια στο παραθυρο,ειχα σπασει πιατα κουπες,εσκιζα οτι εβρισκα.αλλα οχι βια.μου το ειπε και η γιατρος και η ψυχολογος οτι ειναι ιδεοληψια αυτο.τωρα τελευταια καπνιζω χορτο για να ξεφεθγω λιγο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εμένα πάλι ο δικός μου τώρα που είμαι καλύτερα, μου ζήτησε να κόψω τελείως το χόρτο και το έκανα και απολαμβάνω τη ζωή! Κουράγιο boo..

Senior Member
    επειδη δεν ειναι ζωη αυτη να ειμαι 300 κιλα και να μη μπορω να κανω τιποτα απο τα φαρμακα αποφασισα να μη πινω δε θελω να ζω μια ζωη με φαρμακα,βεβαια αν θα το τηρησω ειναι αλλο θεμα

Senior Member
    εγω παλι τοσα χρονια με τα φαρμακα δε βαζω ουτε γραμμαριο οτι κι αν παρω.

μου ειπε η γιατρος καλυτερα λιγο κρασι παρα χορτο.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εχω πολυ αγχος να με πιασει το aloperidin. αν δε με πιασει μονο το invega και το leponex μου μενουν.ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει.
    νιωθω καλυτερα.
    αλλα οταν το σκεφτομαι και τσεκαρω τον εαυτο μου αν συμβαινουν ακομα τοτε μου ξανασυμβαινουν.
    αγχος ειναι αυτο ή δεν εχουν περασει ακομα τα ψυχωτικα?
    εσεις οταν τα σκεφτεστε σας ξαναερχονται στην επιφανεια παλι?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εγω παλι τοσα χρονια με τα φαρμακα δε βαζω ουτε γραμμαριο οτι κι αν παρω.

μου ειπε η γιατρος καλυτερα λιγο κρασι παρα χορτο.
    τυχερη εισαι που δε βαζεις κιλα.προσεχεις τι τρως?
    στο προγραμμα μου χανε πει οτι για καποιες ωρες που εχεις καπνισει χορτο εισαι σε διαδικασια ενεργης ψυχωσης δηλαδη ειναι σα να εισαι σε επεισοδιο.να σου πω την αληθεια που ειπες οτι ειχες οπτικα απο αυτο φοβηθηκα τοσο που σχεδον σταματησα και να σκεφτομαι το χορτο

μπου μου, θα θελει κανα 10ημερο, δε θα θελει ? προσπαθω να μη θυμαμαι αρνητικα συμπτωματα αλλά οταν το κανω τα ξανα ζω, οχι με ιδια ενταση αλλά παει αναλογα με το πως ειναι και αλλοι τομεις στη ζωη μου, αν ειμαι νταουν τα νιωθω επι 20 οποτε προσπαθω να απασχολησω το μυαλο με κατι αλλο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by loca View Post
    τυχερη εισαι που δε βαζεις κιλα.προσεχεις τι τρως?
    στο προγραμμα μου χανε πει οτι για καποιες ωρες που εχεις καπνισει χορτο εισαι σε διαδικασια ενεργης ψυχωσης δηλαδη ειναι σα να εισαι σε επεισοδιο.να σου πω την αληθεια που ειπες οτι ειχες οπτικα απο αυτο φοβηθηκα τοσο που σχεδον σταματησα και να σκεφτομαι το χορτο
    τρωω τα παντα.απλα δε μπορω να παρω κιλα.με το ζορι ειμαι στα 51-52 κιλα 1.72 υψος.ειναι ετσι η κραση μου.μονο με το remeron εβαλα καποια κιλα αλλα κι αυτα τα ξαναεχασα οταν το ειχα σταματησει..
    ναι πολλες φορες το χορτο βγαζει ψυχωτικα.εμενα με βαρεσε ετσι τωρα με οπτικα.προσεξε το.εγω που εχω ψυχωση απο οταν εκανα το παλιοτσιγαρο μου εβγαλε οπτικα και μου εμειναν ακομα και τωρα που εχει περασει η επιρρια.

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    μπου μου, θα θελει κανα 10ημερο, δε θα θελει ? προσπαθω να μη θυμαμαι αρνητικα συμπτωματα αλλά οταν το κανω τα ξανα ζω, οχι με ιδια ενταση αλλά παει αναλογα με το πως ειναι και αλλοι τομεις στη ζωη μου, αν ειμαι νταουν τα νιωθω επι 20 οποτε προσπαθω να απασχολησω το μυαλο με κατι αλλο.
    ναι 7-10 μερες μου ειπε.
    προς το παρον εχω υπερκινητικοτητα στα ποδια και λιγο τρεμουλο στα χερια.ειμαι στην 5η μερα.αμα μου κανει διπλωπιες οπως παλια θα το σταματησω.
    σημερα αγορασα ακουστικα για το κινητο ετσι ωστε οταν ποερπαταω να αποσπαται η προσοχη απο τα ψυχωτικα.ελπιζω να βοηθησει.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 27 of 63 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast