ερωτεύτηκααααα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 196
    Nefeli28
    Guest
    Καποτε είπα στον ψυχοβγαλτη, οτι η θεραπευτική σχεση ειναι σχεση ανιση.
    Ο ασθενής παντα θα ειναι κατω απο την εξουσια του θεραπευτή.
    Η απάντηση ηταν οτι η σχεση δεν ειναι ετσι.
    Οτι εκείνος,λεει, δεν το βλεπει ετσι οτι δηλ με εξουσιάζει.
    Άλλωστε ( με τη φιλολογική παντα επιμέλεια) ειπε οτι δεν εχει λογο να φερθει εξουσιαστικα γιατι εξουσια σημαινει εκ+ουσια δηλ εκτος ουσίας.
    Αρα εκείνος ειπε οτι δεν εχει λογο να λειτουργει ετσι.
    Και έκλεισε το mail εκείνο, λέγοντας πως περισσότερο νιωθει σαν υπάλληλος σε καταστημα που εξυπηρετει, παρα σαν καποιον με εξουσια.

Πως γίνεται να τα ελεγε αυτα, ενω οι πραξεις του έδειχναν ακριβως το αντίθετο;
    Πως γίνεται να μην ειναι σε θεση εξουσιας αφου εκ των πραγμάτων η ιδιότητά του τον βαζει σε πλεονεκτικοτερη θεση απο τον ασθενή του;

Nefeli28
    Guest
    Να προσθέσω οτι για μηνες προσπαθουσα να καταλαβω αν οντως λειτουργουσε σαν υπαλληλος στο κατάστημά μου.
    Δεν ένιωθα ομως ετσι.
    Ενιωθα τον απολυτο χειρισμο πανω μου και την απολυτη εμπειρία του να κουμανταρει τα μεσα μου εκει που ηθελε εκείνος.
    Τι στο καλο πια;
    Μήπως εγώ τα έβλεπα ετσι;
    Δεν αντεχω αλλο αυτες τις σκέψεις, δεν μπορώ να προχωρησω....

Senior Member
    Αφου του εστελνες και σου εστελνε εμαιλ στα ριχνε νεφελη με ποιο comme il faut τρόπο! Ας του καθόσουν και συ και θα βλεπες , όχι δεν θα σου λεγε! Σατυροι...

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Καποτε είπα στον ψυχοβγαλτη, οτι η θεραπευτική σχεση ειναι σχεση ανιση.
    Ο ασθενής παντα θα ειναι κατω απο την εξουσια του θεραπευτή.
    Η απάντηση ηταν οτι η σχεση δεν ειναι ετσι.
    Οτι εκείνος,λεει, δεν το βλεπει ετσι οτι δηλ με εξουσιάζει.
    Άλλωστε ( με τη φιλολογική παντα επιμέλεια) ειπε οτι δεν εχει λογο να φερθει εξουσιαστικα γιατι εξουσια σημαινει εκ+ουσια δηλ εκτος ουσίας.
    Αρα εκείνος ειπε οτι δεν εχει λογο να λειτουργει ετσι.
    Και έκλεισε το mail εκείνο, λέγοντας πως περισσότερο νιωθει σαν υπάλληλος σε καταστημα που εξυπηρετει, παρα σαν καποιον με εξουσια.

Πως γίνεται να τα ελεγε αυτα, ενω οι πραξεις του έδειχναν ακριβως το αντίθετο;
    Πως γίνεται να μην ειναι σε θεση εξουσιας αφου εκ των πραγμάτων η ιδιότητά του τον βαζει σε πλεονεκτικοτερη θεση απο τον ασθενή του;
    Εφόσον τους πληρώνουμε εμείς, το χρήμα πέφτει από εμάς, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ. Τους αναθέτουμε δουλειά, καλώς / κακώς.

Εύλογο νομίζω αν σε ρωτήσω Νεφέλη, ο άντρας σου πού ήταν σε όλο αυτό;;; Συζητούσες με άλλους, που σου έλεγαν να του πεις για τον έρωτά σου και ο άντρας σου;;; Δεν αντιλήφθηκε κάτι στη συμπεριφορά σου, στην καθημερινότητά σου;;;
    Για τα προβλήματά σου πότε μιλούσατε με τον συγκεκριμένο ψυ;;
    Τι ήταν αυτό που σ' έκανε να τον εμπιστευτείς, να του αφεθείς;;
    Πάμε στο γραφείο ενός αγνώστου για έναν συγκεκριμένο λόγο και μετά;;;
    Εδώ τη βρύση μου θέλω να διορθώσω και σκέφτομαι ποιον υδραυλικό θα βάλω σπίτι, πόσο μάλλον ν' ανοίξω την ψυχή μου σ' 'εναν Χ.
    από πού πηγάζει όλη αυτή η αφήγηση, η μυθοπλασία.
    Δεν κάνω επίθεση, θέλω να μπω στη θέση σου, για μα βοηθηθούν και άλλοι πιθανόν.
    Ετυχε να σκεφτείς ότι, εφόσον δεν σ' έβλεπε ν' αντιδράς, ήθελες ν' ακούς τα "περί γκομενιλίκια του";;
    Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου, Νεφελη.

"Με θέλεις συνέχεια δικό σου", μου είπε ο "δικός μου" ψυ, όταν είπα πόσο μ' ενοχλούν και με αποσπούν τα τηλεφωνήματα της γυναίκας του.

"Σε καμία περίπτωση δεν θα επέλεγα έναν τόσο αδύναμο άντρα", του απάντησα.

Μου πήρε μήνες να συνέλθω, αλλά τώρα γελώ με την μίζερη έκφραση που πήρε το πρόσωπο του...

Αυτά και πάω σε άλλη ενότητα του φόρουμ :)

Δεν μου ταιριάζει πια να λιβανίζω ή να είμαι αιωνίως το θύμα. Υπάρχουν και επιλογές στη ζωή....

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Αναζητηση View Post
    "Με θέλεις συνέχεια δικό σου", μου είπε ο "δικός μου" ψυ, όταν είπα πόσο μ' ενοχλούν και με αποσπούν τα τηλεφωνήματα της γυναίκας του.

Μου πήρε μήνες να συνέλθω, αλλά τώρα γελώ με την μίζερη έκφραση που πήρε το πρόσωπο του...

Δεν μου ταιριάζει πια να λιβανίζω ή να είμαι αιωνίως το θύμα. Υπάρχουν και επιλογές στη ζωή....
    Συμφωνοι.
    Αλλα η συνομιλια που αναφερεις παραπεμπει σε αλλη σχεση κι οχι σε θεραπευτη-θεραπευομενο.
    Το νιωθεις αυτο;
    "Με θελεις συνέχεια δικο σου" εσωκλεει κατι σαν: " θα ηθελα να με θες κι αλλο απο οσο βλεπω οτι με θες, συνέχεια δικο σου"
    Ειναι αυτα θεραπευτικα πλαισια;

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Συμφωνοι.
    Αλλα η συνομιλια που αναφερεις παραπεμπει σε αλλη σχεση κι οχι σε θεραπευτη-θεραπευομενο.
    Το νιωθεις αυτο;
    "Με θελεις συνέχεια δικο σου" εσωκλεει κατι σαν: " θα ηθελα να με θες κι αλλο απο οσο βλεπω οτι με θες, συνέχεια δικο σου"
    Ειναι αυτα θεραπευτικα πλαισια;
    Φυσικά και ΔΕΝ είναι θεραπευτικά πλαίσια.
    Κοντράρουν τα ίδια μας τα λόγια, είτε ν΄αμυνθούν ή να βγάλουν το ψωμάκι τους και τις ανασφάλειές τους.

Χρειάστηκε να μείνω μήνες μακριά από αυτή τη σχέση, για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου το ΠΩΣ λειτουργούν πολλοί από αυτούς.

Ναι, το νιώθω, το έζησα και ουκ ολίγες φορές τον βοήθησα σε δημόσιες ομιλίες ή εκδηλώσεις του. Η σύζυγος τον έχει υπηρετριούλα κι εγώ σα μαμ@κας έγραφα τις ομιλίες του, έβαζαα τίτλους σε βιβλία του, για να τον βλέπω επιτυχημένο.

Και η αμοιβή του πάντα στο ακέραιο.

Ε, όχι πια.

Nefeli28
    Guest
    Φυσικά και ΔΕΝ είναι θεραπευτικά πλαίσια.
    Κοντράρουν τα ίδια μας τα λόγια, είτε ν΄αμυνθούν ή να βγάλουν το ψωμάκι τους και τις ανασφάλειές τους.

Χρειάστηκε να μείνω μήνες μακριά από αυτή τη σχέση, για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου το ΠΩΣ λειτουργούν πολλοί από αυτούς.
    Εγω δεν μπορω να πω το ιδιο.
    Ουτε πως λειτουργούν εχω ξεκαθαρισει, ουτε τι γινοταν εκει που πηγαινα μπορώ να ξεδιαλυνω.
    Ξερεις τι νιωθω;
    Οτι με βίασε.
    Κι ενω ηταν βιασμός κανονικός,
    κάποιο κομματι μου το δεχόταν και αρεσκοταν σ'αυτό, αφου ποτέ πριν δεν ειχε ξαναπαει με κάποιον...

Senior Member

Αναζητηση οντως αυτα δεν παραπεμπουν σε σχεση ασθενη και θεραπευτη με τιποτα!

Banned
    θέλω να μπω στη θέση σου, για μα βοηθηθούν και άλλοι πιθανόν.
    Ετυχε να σκεφτείς ότι, εφόσον
    εχει διαφορα να μπαινεις στη θεση καπιου και να μπαινεις υποτιθετε για να γινει κουβεντα στο τελος περναει σε αυτο που ισχυει πραγματικα ο μυθος δε κρατα για πολυ....

Senior Member
    μελινa τι εγινε ποτε εχεις ραντεβου με τον ερωτα?:p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Την δευτερα εχω νικ....:) :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Την δευτερα εχω νικ....:) :) :)
    τα φιλια μου,εγω κουμπαρος:p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Χαχαχαχ αγαπω :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Χαχαχαχ αγαπω :p
    xaxaaxaxxa εμενα η τον γιατρο?:p

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast