Μεγάλο πρόβλημα με πρώην - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Miliva21
    Guest
    Γι αυτο ακριβως..ΕΣΥ τον πλησιασες! αυτος μπορει κ να μη σου ξαναεστελνε...του εστειλες και εκεινος βρηκε εδαφος και σε χρησιμοποιησε.....( μην πληγωνεσαι επδ εισαι μικρουλα....) μην στεναχωριεσαι..εξαλλου πιστευω δεν χανεις και κατι και δες το και εσυ ετσι...σχεση μαζι του ειχες εξαλλου.....το "γλυκο" του δλδ το εχεις δοκιμασει....ενταξει εκανες και λαθος επιλογη μετα με εναν αχρηστο που σε χτυπουσε...( να τους αποφευγεις και σιγα σιγα θα μαθεις να προστατευεσαι απο τετοιους τυπους)....γενικως δεν χρειαζεται να χαλιεσαι καθολου τις σχεσεις σου τις ειχες..τις εμπειριες σου τις πηρες (και ασχημες κ ομορφες)...απο τα λαθη σου θα μαθεις...μικρη εισαι ακομα θα βρεις κατι καλυτερο οπως το θες εσυ...αφησε τους εκει που ανηκουν στο παρελθον και μη σε ποναει...οτι δεν προχωρησε δεν ηταν γραφτο..τελειωσε για να ερθει κατι καλυτερο
    Last edited by Miliva21; 10-02-2017 at 01:09.

Miliva21
    Guest
    Οχι καλυτερα να μην τον ρωτησεις αν σε χρησιμοποιησε κ αν νιωθει κατι...γτ αν σε χρησιμοποιησε ( που ετσι το κοβω) δεν νομιζω οτι προκειται να το παραδεχτει και αν σ πει οτι νιωθει κατι μπορει να τ κανει γ να συνεχισει να παιρνει αυτο π θελει....δωσε ενα τελος σ αυτην την ιστορια κ κρατα αποστασεις ...οσο το δινεια το δικαιωμα τοσο θα το συνεχιζει...και πιστεψε με αυτο με τον τροπο που το κανει δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελεις εσυ....
    Last edited by Miliva21; 10-02-2017 at 01:10.

Junior Member
    zxvzxvzxvxz
    Last edited by depoi29; 10-02-2017 at 00:24.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by depoi29 View Post
    θα πρωτα απ'ολα θα του ξεκαθαρισω τι θεση μου οτι δεν προκειτε να ξανα γινει κατι μεταξυ μας και μετα ανλογως με τις απαντησεις του
    Αμα το κανεις αυτο δυο σεναρια ειναι τα πιο πιθανα ή να σε στειλει...ή να σε τουμπαρει αν δν εχει βρει κτ αλλο γ ν συνεχισει ν σ χρησιμοποιει........ή ακομα χειροτερο να σε εχει σαν καβατζα
    μπορεις ν παρεις τις αποστασεις σου χωρις ν του ανακοινωσεις οτι δεν θ ξανασυναντηθειτε......επδ το τριτο σεναριο το οποιο θες εσυ να γινει ( δλδ να ειστε ξανα οπως πριν) δν νμζ οτι εχει τις ιδιες πιθανοτητες με τα αλλα δυο.....το ξερει οτι τον θες.αν σε ηθελε θα σου μιλουσε θα σε εψαχνε και αυτη τη στιγμη δν θ καθοσουν ν αναρωτιεσαι αν σ θελει ή οχι θ ησουν σιγυρη οτι σ θελει.....( γ αυτο σ λεω προσεχε μην απογοητευτεις παλι)
    Μην στοχευεις στο να τον "εκβιασεις" γ να παρεις αυτο π θες

Banned
    Quote Originally Posted by depoi29 View Post
    Εχουμε 4 χρονια διαφορα
    Για μένα δεν αλλάζει κάτι.Το 2013 εσύ ήσουν 13 και αυτός 17.Αυτός σχεδόν ενήλικος ή ενήλικος σύμφωνα με το νόμο και εσύ ανήλικη.Θεωρώ πως σε εκμεταλλεύτηκε και κανονικά θα έπρεπε οι γονείς σου να του κάνουν μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου.

Junior Member
    zxgsdgsdgsdg
    Last edited by depoi29; 10-02-2017 at 00:25.

Miliva21
    Guest
    δυστυχως εγω δν ξερω αν και πως μπορει να το διαγραψεις....κλ τυχη οτι κ αν αποφασισεις
    Last edited by Miliva21; 10-02-2017 at 01:11.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    δυστυχως εγω δν ξερω αν και πως μπορει να το διαγραψεις....κλ τυχη οτι κ αν αποφασισεις
    Σ'ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια

Senior Member
    αστους ερωτες προς το παρων και επικεντρωσου στο διαβασμα γτ αυτα τα χρονια θα κρινουν το μελλον σου..
    επισης καλο θα ηταν να βελτιωσεις και την ορθογραφια σ χααχαχ:p
    αντε και καλη επιτυχια στις πανελληνιες
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Miliva21
    Guest
    Ευχομαι να μην πληγωθηκες πολυ απο αυτην την ιστορια και ν μην σε στεναχωρησα.....αλλα ακομα κ αν λυπηθηκες να ξερεις οτι απο αυτο θα βγεις καλυτερη και πιο δυνατη...
    Last edited by Miliva21; 10-02-2017 at 01:11.

Page 2 of 2 FirstFirst 12