Eναλλακτικές θεραπείες για την Κατάθλιψη - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 28 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 410

Senior Member
    Μenis με αυτη τη δοση 1200 που επαιρνες ειδες καλυτερευση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Αχα χα πολυ cult!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    απο τους τελευταιους που ασχοληθηκε με το epa ημουν εγω!! και εγραψα αρκετα πανω σε αυτο το ποστ!! ο Κωστας εχει να μπει σχεδον απο τοτε που ανοιξε το θεμα, οποτε μην περιμενεις τον ιδιο να σε απαντησει...!!!

επαιρνα για ενα εξαμηνο epa 1200... ενω οι ερευνες μιλανε για θεραπεια της καταθλιψης με πανω απο τα 2000 ημερησιως... συνιστατε να τα παιρνεις μετα την ληψη του φαγητου, ωστε να αποφευχθει να εχεις καουρα στο στομαχι ή ρεψιματα ψαριου...

ακριβη μεν θεραπεια, αλλα την αποτελεσματικοτητα της δεν μπορω να την αμφισβητισω καθως δεν ακολουθησα την προτεινομενη δοσολογια!!
    Menis με αυτη την δοση που επαιρνες εσυ ειδες καλυτερευση;

Banned
    η απαντηση μου ειναι οχι!! δεν ειδα καλυτερευση σε αυτην την δοσολογια... ουτε το μισο, ας υποθεμουσε πως αφου εκανα χρηση της μισης περιπου απο την συστημενη δοσολογια..... αν θελεις και μπορεις, κανε την δικη σου ερευνα και θεραπεια να δεις αν οντως θα παει καλυτερα!!!

Senior Member
    Λοιπον εγω βρηκα της MINAMI που εχει Ε.P.A. κ οχι D.H.A.γιατι εγω που διαβασα ολο το thread απο την αρχη γιατι ειμαι καλο κοριτσι χα χα γραφει οτι για την καταθλιψη πρεπει να εχει μονο E.P.A.Το βρηκα σε πολυ καλη τιμη στο wifit ελληνικο σαιτ.Προσεξτε να εχει Ε.P.A οχι D.H.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Senior Member
    Θα δοκιμασω γιατι δεν εχω τιποτα να χασω.Ουτως η αλλως κανει καλο στον εγκεφαλο.

Banned
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Θα δοκιμασω γιατι δεν εχω τιποτα να χασω.Ουτως η αλλως κανει καλο στον εγκεφαλο.
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

ειναι αυτο το προιον που βρηκες? αν οχι, στειλε μου το link αν σου ειναι ευκολο!! εχει μεσα 30 καψουλες βλεπω με epa 580 οποτε θα χρειαζεσαι καθημερινα 4 καψουλες για να εισαι στα 2000mg την ημερα...!!! ενα κουτι θα σου φτασει για 7 ημερες περιπου.... οποτε 4 κουτια τον μηνα! επι εξι μηνες που χρειαζεται για να δεις διαφορα, παμε στα 4*6=24 κουτια το εξαμηνο... και 24*15Ε=360Ε οικονομικη λυση!!!! καλη αρχη.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

ειναι αυτο το προιον που βρηκες? αν οχι, στειλε μου το link αν σου ειναι ευκολο!! εχει μεσα 30 καψουλες βλεπω με epa 580 οποτε θα χρειαζεσαι καθημερινα 4 καψουλες για να εισαι στα 2000mg την ημερα...!!! ενα κουτι θα σου φτασει για 7 ημερες περιπου.... οποτε 4 κουτια τον μηνα! επι εξι μηνες που χρειαζεται για να δεις διαφορα, παμε στα 4*6=24 κουτια το εξαμηνο... και 24*15Ε=360Ε οικονομικη λυση!!!! καλη αρχη.....
    Πως στελνω link?Γιατι inbox δεν εχω δεν εχω συμπληρωσει 50 μυνηματα στο σαιτ.

Senior Member
    Κατσε γιατι ειμαι κ λιγο ασχετη με το κομπιουτερ.Θα πατησεις στο google το wefit.φαρμακειο κ θα σε βγαλει στη σελιδα.Θα μπεις στο search κ θα βαλεις Ωμεγα 3 λιπαρα κ θα σε βγαλει .Προσεξε να εχεο ΕPA κ ελαχιστο D.H.A.Το διαβασα απο το παιδι που ανοιξε το θεμα κ το εχει ψαξει πολυ το θεμα. Αυτο το sight ειναι το πιο φτηνο που βρηκα αν ξερει κ καποιος καποιο αλλο ας το δημοσιευσει.
    Α κ πολυ σημαντικο.Διαβασα σε μια ερευνα του εξωτερικου οτι το Ε.P.A. ειναι αποτελεσματικο για καταθλιψη στη δοσολογια 1000 m.g.
    Ξερεις κατι για αυτο;

Senior Member
    Επισης να τονισω προς αποφυγη παρεξηγησεων πως οι ερευνες διαφωνουν αλλοι λενε πως ειναι ωφελιμο για την καταθλιψη κ αλλοι πως δεν κανει τιποτα γι αυτο αλλα κανει καλο στον εγκεφαλο μνημη κ.λ.π.

Banned
    οπως βλεπεις η διαχειριση αυτην την στιγμη δεν επιτρεπει να βαζουμε σε δημοσιες αναρτησεις, προιοντα, γιατι αυτο θεωρειται σαν διαφημιση!! μπορεις να γραψεις σε αλλα ποστς ωστε μολις φτασεις τα 50 μηνυματα να μπορεις να στελνεις πριβε μηνυματα σε οποιονδηποτε!!!

Senior Member
    Eνταξει δικιο εχουν.Πες μου ομως οταν συμπληρωσω τα 50 post πως θα στειλω προσωπικο μυνημα.Διαβαζω που λενε u2u.Που θα το βρω αυτο;Επισης πες μου αν εισαι ενημερος για αυτο που σου εγραψα για την δοσολογια των 1000 E.P.A.τη μερα.Υποστηριζεται οτι αυτη η δοση βοηθαει στην καταθλιψη.Το εχεις υποψιν σου;

Senior Member
    Αυτο το ω-3 κανει και για γενικευμενη αγχωδη διαταραχη μικτη με καταθλιψη??

Senior Member
    ??????????

Page 21 of 28 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast