Results 151 to 165 of 196
Thread: ερωτεύτηκααααα
-
09-02-2017, 23:56 #151
Δεν θέλω να γινω μαντης αλλα δεν νομίζω να υπαρχουν εξαιρέσεις , δεν ξέρω αν η Μελινα πληρωνει...εχω διαβασει και αλλες ιστοριες κοριτσιων που τους κεντρισε το ενδιαφερον ο ψ.τους και εκτος αυτου του φορουμ, σιγουρα λοιπον κατι γίνεται με τους ψ. Μας ρωταγες αναζητηση αν ο ψ.σου ηταν τοξικος αν καποιος ψυχοθεραπευτης σου ζητα να βλεπεις ταινιες τρόμου τι είναι;; ειναι στα καλα του;
- 10-02-2017, 00:06 #152
γενικα ολοι οι ψυχιατροι σας σας λενε μαλακιες...ολοι
εγω εχω βρει πραγματικα καποιον πολυ καλο...
μου εχει χαρισε χαπια π ηταν πανακριβα...μου εχει βαλει τσαμπα συνεδρια.....οταν τ ειπα να ερθω νωριτερα μ ειπε οχι δεν χρειαζεται να πετας τα λεφτα σ ..ετσι ακριβως..
και δυο φορες π ειχα προβλημα και πηγα με βοηθησε και με το παραπανω....Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
10-02-2017, 00:37 #153Nefeli28GuestΕγω πολλες φορες σκεφτομαι και το άλλο:
μήπως τελικά αποτελουσα ενα ωραιότατο πειραματόζωο για τις καινουριες τεχνικες του και ολο αυτο ηταν στημένο και μεθοδευμενο ετσι ωστε να εξυπηρετηθούν οι στοχοι του πειραματος που διεξήγαγε με μενα.
Άλλωστε πληρουσα πολλα "προσόντα" για να πειραματιστεί ευκολα κάποιος πανω μου.
Συναισθηματικη κακοποιηση απο το σπιτι, εξαιρετικα μεγαλη ανοχή στην κακοποίηση, συνδρομα μειονεξιας/κατωτεροτητας, ενοχική, εξαρτητικες τασεις, εμμονές και δεν συμμαζεύεται...
Ποσο ευκολος ασθενης για να τον κουμαντάρει και να παιξει με τις τεχνικες/ιδεες/καινοτομες προσεγγίσεις του και παραλληλα να παρει την αναγκαια γι'αυτον επιβεβαίωση και να καθισει ακομα πιο ψηλα στο θρονο της δοξας και της αυθεντιας του....
Ουτε το φτυμα μου δεν του αξιζει.
10-02-2017, 00:41 #154
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
10-02-2017, 07:04 #155
Δεν το νομιζω νεφελη πως ησουν το πειραματοζωό του δεν νομίζω πως ήξερε καν ο ίδιος τι έκανε και τι ακολουθούσε ηταν τσαρλατανος
10-02-2017, 10:26 #156
Φυσικά και είναι τοξικός και διαστροφικός στο μυαλό, όπως ομολογεί ο ίδιος με καμάρι (!!!)
Αφού πρόσφατως τον πέρασα γενιές δεκατέσσερεις, του τα 'ψαλλα κανονικά δηλαδή, όσο περνάει ο καιρός νιώθω σα να σβήνει ή να μην υπήρξε ποτέ το άτομο αυτό στη ζωή μου.
Και, για να είναι η γυναίκα του τόσο απόλυτη και αυταρχική μαζί του, ίσως αυτός την αναγκάζει με τον χαρακτήρα του.
Μια μέρα τον είδα στο δρόμο, έξω από ένα περίπτερο. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν με είχε δει και ισχυρίστηκε ότι είναι σε μια συνεδρία.
Καλός ψυχολόγος είναι, βρε παιδιά, αλλά πλέον δεν ελέγχει την ανασφάλειά του.
Ε, πώς να μην τον μπινελικώσω εγώ, "η μαθητριά του" και πώς να μη γίνεται αυταρχική μαζί του η σύζυγος;;
Δεν έχει επιρροή, ισχύ πάνω μου πια κι αυτό μετράει. Τον απομυθοποίησα, έκλεισα την καταπακτή του.... "θηρίου".
Για τα αντικαταθλιπτικά, μόνο υπό την επιβλέψη υπεύθυνου γιατρού και μόνο σταδιακά γίνεται η διακοπή τους.
10-02-2017, 10:31 #157Nefeli28GuestΑναζητηση,
γιατι τον βλεπεις ακομα; Πρεπει να ολοκληρωθεί καποιος κυκλος ή εσυ δεν μπορεις να φυγεις απο εκει;
Η ολη θεραπευτική σχεση ειναι προβληματικη. Φαίνεται να υπαρχει κι εδω εντονο το ερωτικο-γκομενικο στοιχείο και αδιαμφισβήτητα οι ανασφαλειες και τα αλυτα θεματα του θεραπευτή.
Εχεις σκεφτει να απευθυνθεις αλλού;
10-02-2017, 10:39 #158
10-02-2017, 10:56 #159
Μα, έχω γράψει πολλές φορές εδώ, ότι δεν τον βλέπω πια εδώ και μήνες. Ευτυχώς για μένα, άρχισε να λειτουργεί το ένστικτο επιβίωσης μέσα μου, ύστερα από τρομερούς πανικούς που μου προκάλεσε η αγχώδης συμπεριφορά του. Εφτασα να είμαι 17 μερόνυχτα μούσκεμα ιδρωμένη, μετά από τρελή συμπεριφορά του μπροστά μου.
Κι αν νιώθω νοσταλγία κάποιες φορές, με τίποτα δεν ξαναπερνώ τον εφιάλτη των 17 ημερών συνεχώμενου ιδρώτα και πανικού μου.
10-02-2017, 12:38 #160
Οπότε αναζήτηση δεν φταινε και τα κοριτσια που ερωτεύτηκαν τους ψ. τους γιατί κάτι ανάλογο έζησες και συ και μπραβο πια που το ομολογεις και δεν το κρυβεις ειναι ανθρωπινο
10-02-2017, 13:01 #161
Αναζητηση εγω αλλαζα φανέλες μετά από μακροχρόνιο χωρισμό, απο ψ.ποτέ δεν άλλαξα φανέλες ποτέ ουτε που με νοιαζει που τους παρατησα αφου δεν ειδα βοηθεια! βλέπεις λοιπον και μονη σου πως δεν ειχατε νορμαλ σχεση ποτε ηταν ερωτικο το όλο κομματι και πως γινεται ενας ανθρωπος να ναι και καλός και διαστροφικός απλά δεν γίνεται! Η είναι το ένα ή το άλλο
10-02-2017, 14:24 #162Nefeli28GuestΘυμηθηκα σημερα αυτους τους στιχους (Π.Σιδηρόπουλος):
"Κάποτε θα'ρθουν γνωστικοι
λογαδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν.
Έχε το νου σου στο παιδι
κλεισε την πορτα με κλειδι
θα σε πουλήσουν.
Και οταν θα 'ρθουν οι καιροί
που θα 'χει σβήσει το κερι στην καταιγίδα
υπερασπίσου το παιδι
γιατί αν γλιτώσει το παιδί,
υπάρχει ελπιδα."
10-02-2017, 18:19 #163Nefeli28GuestΤι με εκανε να τον εμπιστευτώ;;;;
Μα η αναγκη μου να γίνω καλα, να σταθω στα ποδια μου, να μαθω να λειτουργώ ανθρωπινα ξανα κι οχι σαν ζομπι απο τους ψυχαναγκασμούς.
Εμπιστεύτηκα τη διαδικασία.Επενδυσα στη θεραπεία μου. Ολοι αυτο δεν κανουμε;
Το χειρότερο ειναι οτι πατησε πανω στη διαταραχή μου και τη χρησιμοποίησε για να ξεδιπλωσει ολα τα απωθημένα του.Να αποθεωθει, να δοξαστει και φυσικα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ.
Ριχνοντας εμενα στην άβυσσο των σκεψεων και εμμονων μου, σε καινουριες ψυχαναγκαστικες καταστασεις, στο χαος των ατελειωτων αβασταχτων ενοχων μου.
Αν δεν είναι αυτο εγκληματικο σε μια θεραπευτική διαδικασία, τι ειναι;
10-02-2017, 20:06 #164
δεν μας είπες πως πήγε το ραντεβού σου χτες με τον γιατρό?
10-02-2017, 20:17 #165
Ποιος η μελίνα; την δευτερα εχει
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή