Βασανιστήρια στα ζώα :((( - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ Mr.-know-it-all , αν δεν σαρεσει το φορουμ , μην συμμετεχεις , εμας μας αρεσει , κοψε λοιπον τις εξυπναδες .......
    συμφωνω...οπως επισης συμφωνω κ με την φραση οτι ο χορτοφαγος αν δεν διαθεσει χρηματα κ δεν ασχοληθει κ δεν ριξει διαβασμα, για συνδυασμους τροφων κλπ...θα φτασει σε αδιεξοδα..
    οπως εγω εχω φτασει σε αδιεξοδο μετα απο 2 χρονια χορτοφαγιας, δεν εχω λεφτα, δεν διαβαζω αρκετα κ δεν ξερω που παν τα 4!!
    τρωω καποια πραγματα που ωφελουν, οπως πχ φακορυζο, κακαο κλπ...για να παιρνω καποια συστατικα..ομως η κοπωση μου χτυπησε την πορτα..κ ναι τα αγαπω πολυ τα ζωα κ δεν θελω να τα τρωω..κ τι κανω τωρα??
    πινω σιδηρο κ neurobion...κ δεν ξερω τι θα γινει..
    οι γειτονες μου ειναι βιγκαν...αλλα εχουν απειρα λεφτα! καθε μερα ψωνιζουν απο ειδικα μαγαζια κ παιρνουν ολα τα παραιτητα!!
    πχ ...μαρεσει πολυ η διατροφικη μαγια, η οποια ειναι το τυρι των χορτοφαγων..πηγα να παρω κ επαθα σοκ!ενα σακουλακι 100mg ειχε 6 ευρω!! επαθα σοκ!
    οπως επισης ωφελει να τρωω πρωτεινη αρακα! τα 800mg εχουν 25 ευρω..πηγα να παρω κ επισης ξαναεπαθα σοκ!! εφυγα με αδεια χερια..
    επισης υπαρχουν μπιφτεκια απο τιγκα πρωτεινες απο σογια κ ξηρους καρπους σε αυτα τα μαγαζια..αλλα τι να το κανεις???το ενα μπιφτεκι εχει 5 ευρω!!
    τωρα υπαρχει περιπτωση εγω με τον μισθο που παιρνω να παω να παρω ολα αυτα τα αγαθα??οχι!!
    οποτε περιοριζομαι..κ κει ...εχω θεμα..
    οπως πχ παω να παρω βιταμινες φυτικου σιδηρου κ εχει το ενα μπουκαλακι 15 ευρω..ε οκ!
    αι σιχτιρ!!

Senior Member
    επισης ο χορτοφαγος πρεπει να βαζει σε ολα τα φαγητα του λιναροσπορο....ευτυχως αυτο ειναι πιο φτηνο..κ το κανω...αλλα δεν αρκει..ο λιναροσπορος ειναι τιγκα στην βιταμινη b.
    εδω περα δεν εχουμε λεφτα να παρουμε 1 ψωμι μερικες φορες...θα παμε στα βιγκαν καταστηματα να ψωνισουμε?ειναι δυνατον?αυτα ειναι για τους πλουσιους...

Senior Member
    Kι εγω που εχω την ανεση ναγοραζω τετοια προιοντα , αλλη ορεξη δεν ειχα , θα φαω οτι ολος ο κοσμος , κι οσο ζησω , δεν υποκυπτω στην μοδα αυτη , αρκετα υγεινα τρεφομαι , φτανει ........οχι υπερβολες .....

Senior Member
    Δεν το κανω για μοδα βρε μακ..το κανω επειδη αγαπω πολυ τα ζωα κ δεν αντεχω βρε μακ...

Senior Member
    Tο ξερω οτι δεν το κανεις για μοδα , αμα σενοχλει τοσο , μην τρως ζωα , τρωγε ψαρια , που δεν μας μοιαζουν ............η μην τρως ουτε ψαρια , τρωγε οτι θες.......
    στον κοσμο αυτο , καπου πρεπει να κανουμε τα στραβα ματια , δεν γινεται αλλιως , οπως στα 18.000 παιδια που πεθαινουν /μερα απο την πεινα, μην ειμαστε επιλεκτικοι στις ευαισθησιες μας ......

Senior Member
    ΘΑ ΔΩρε μακ...θα δω...πφφφ μη νομιζεςι προβληματιζομαι κ διχαζομαι κ γω..

Senior Member
    Αμα διχαζεσαι για κατι τοσο ασημαντο , σενα σοβαρο προβλημασ που παντα θα φερει η ζωη , θα πνιγεις .......... ξερεις ποιοι ζουνε ως τα βαθια τους γεραματα , υγιεις ? οχι οτι το εγκρινω , αλλα κατι τυποι σαν τον πατερα μου , που κοιτανε την παρτη τους , και οχι παραπερα , γι αυτο εφτασε εκει που εφτασε , ( και οχι μονον γι αυτο ) ...............κακο , αλλα αληθιινο ..........εχει κανει και καλες πραξεις , εχει βοηθησει κοσμο , αλλα δεν χαλαει την ζαχαρενια του με τιποτα , ουτε κι εγω να σου πω , θα βοηθησω τον-ην αλλον , αλλα δεν θα οικειοποιηθω το προβλημα του ........ ετσι εχει μεινει χωρις φιλους , αυτο ειναι το τιμημα,................., οτι κανουμε , αντηχει στην αιωνιοτητα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Όπα ρε μάγκα εσύ!! Ποιός μίλησε για κακή εμπειρία με φάρμακο και μας κατηγορείς άδικα και στην τελική και αυτό να έγινε θα το ζήτησε ο θεματοθέτης ή θα ήταν αναγκαίο να το πει ο συνομιλητής του για να τον βοηθήσει να μην το πάρει και γίνει χειρότερα! Σιγά ρε μάγκα! Φόρουμ ψυχολογίας δεν είναι για άλλους λόγους, γιατί μπαίνουν κάποιοι σαν εσένα και το παίζουν κάποιοι.

Ποιά προβλήματα τους δημιουργήσαμε δηλαδή; Επειδή είπαμε για την πραγματικότητα; Έτσι είναι η ζωή δεν φταίμε εμείς γι'αυτό, βάλτα με το Δημιουργό! Και αυτό το υφάκι δεν μ' αρέσει καθόλου.

Να μη σε νοιάζει τι κάνουμε εμείς. Κοίτα τα χάλια σου και μετά έλα κρίνε μας.
    μήπως να δεις καλύτερα τα δικά σου χαλια? και μετά να πεις για τους άλλους...!

όσο για το υφάκι δεν θα μου πεις πως θα απευθύνομαι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα διχαζεσαι για κατι τοσο ασημαντο , σενα σοβαρο προβλημασ που παντα θα φερει η ζωη , θα πνιγεις .......... ξερεις ποιοι ζουνε ως τα βαθια τους γεραματα , υγιεις ? οχι οτι το εγκρινω , αλλα κατι τυποι σαν τον πατερα μου , που κοιτανε την παρτη τους , και οχι παραπερα , γι αυτο εφτασε εκει που εφτασε , ( και οχι μονον γι αυτο ) ...............κακο , αλλα αληθιινο ..........εχει κανει και καλες πραξεις , εχει βοηθησει κοσμο , αλλα δεν χαλαει την ζαχαρενια του με τιποτα , ουτε κι εγω να σου πω , θα βοηθησω τον-ην αλλον , αλλα δεν θα οικειοποιηθω το προβλημα του ........ ετσι εχει μεινει χωρις φιλους , αυτο ειναι το τιμημα,................., οτι κανουμε , αντηχει στην αιωνιοτητα ......
    εχεις απολυτο δικιο....μη νομιζεις οτι επειδη αγαπω τα ζωα πολυ, οτι δεν κοτιω την παρτυ μου παντως...γενικα ειμαι σκληρη κ κυνικη οσο εκει που δεν παει μερικες φορες..δλδ δεν χαλιεμαι ιδιαιτερα ...τωρα οσον αφορα τα ζωα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο..τα προτιμω λιγο περισσοτερο απο τους ανθρωπους..κ ναι εχει δικιο..οσοι ειναι αναισθητοι ζουνε περισσοτερο..
    νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο να γινω αναισθητη..κανω καποια προπονηση σε αυτο η αληθεια ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    μήπως να δεις καλύτερα τα δικά σου χαλια? και μετά να πεις για τους άλλους...!

όσο για το υφάκι δεν θα μου πεις πως θα απευθύνομαι...!
    ξεμαλλιασμα...παιρνω ποπ-κορν..συνεχιστε..

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Πολύ αστείο γελάσαμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Πολύ αστείο γελάσαμε
    ωχ...το περιμενα...

Senior Member
    ρε always αφου ψηνεσαι ολη την ωρα για καυγα.. δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω..το εχεις καταλαβει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Φέρε λίγα και σε εμένα.:Ρ

Senior Member
    μα ρε συ δεν καταλαβαινουν καν το χιουμορ!......χιουμορ κανουμε καλη μου...ελεος..

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast