Ιερεας πυροβολησε και σκοτωσε δυο σκυλια!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Για να μην απαντω παλι σολο το κατεβατο , το μονο που ξερω , ειναιοτι 10 χρονακια στη στενη , στα ριχνουν για πλακα , δεν ειναικαθολου χαλαρη η νομοθεσια περι ανθρωπονιων , οι ποινες ειναι πολυ αυστηρες , οι νομοι εφαρμοζονται , δεν τολμας να κουνηθεις , γι αυτο και η Αμερικη εχει ποσοσταια τους περισσοτερους φυλακισμενους , 2 εκατομ , και σου θυμιζω οτι ο Ομπαμα ειναι Αφροαμερικανος , λιγο περιεργο για εναν λαο που μισει τους Αφροαμερικανους ......................., οτι θα υπαρχουν ρατσιστες , εννοειται , οπως υπαρχουν ακομα ναζι , και ρατσιτες κι εδω στην Ελλαδα .................για το κυνηγι , αστο , οταν εγω εφτιαχνα τις δικες μου σφαιρες στα 15 μου ( εχω μεγαλωσει με οπλα , ειχα πυροβολο, φλομπερ στα 12 μου ) , ιδιοκατασκευης , εσυ ησουν αγεννητη ....τι να συζηταμε τωρα .....αν δεν καταλαβες στο προηγουμενο ποστ , δεν θα καταλαβεις ουτε τωρα .........................δεν παιρνω τιποτα προσωπικα ........

Senior Member
    Γιατί αρπάχτηκες βρε Μακ; Δεν ήταν καθόλου ειρωνικό το οτι δεν κατάλαβα που διαφωνούμε για το κυνήγι και εννοούσα προφανώς οτι ΣΥΜΦΩΝΩ με αυτά που είπες.
    Αυτά περί όπλων και σφαιρών, που κολλάνε; είπα πουθενά οτι ξέρω από όπλα και κυνήγια ή αμφισβήτησα τις γνώσεις σου ως κυνηγό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όσο για το κυνήγι που λες, χωρίς να είμαι υπερ, νομίζω οτι η λογική του νόμου που το επιτρέπει είναι οτι συγκεκριμένος πληθυσμός πουλιών κτλ είναι υπεραριθμος ή τελοσπάντων η μείωση του απο το κυνήγι θα είναι τέτοια που δεν θα προκαλέσει αλλαγές στο οικοσύστημα. Όλα αυτα βέβαια με την προϋπόθεση οτι γίνεται σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, σε συγκεκριμένα είδη κτλ
    Εδω γραφεις κατι για το κυνηγι , εχοντας αγνοια του αντικειμενου .......και δεν υπονοω οτι με ειρωνευεσαι , λαθος καταλαβες , ξερω οτι δεν ειρωνευεσαι ......τα γραφεις ευθεως ....
    Last edited by Macgyver; 06-04-2017 at 05:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οσο για το κυνηγι , εχοντας υπαρξει κυνηγος , το 78-82 , υπηρχαν αφθονα πουλια , πηγαινα στην Ανατολικη Αττικη ( Γραμματικο ) η στην Αταλαντη , τωρα εχουν αποδεκατιστει τα θηραματα , αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο , ειναι οτι ο ανθρωπος συνεχιζει ναχει πρωτογονα ενστικτα , και σκοτωνει για να σκοτωνει , παλια σκοτωνε για να φαει , τωρα ειναι φονος για τον φονο .......................απλως το κρατος εχει ακριβηνει κατα πολυ τν ανανεωση αδειας κυνηγιου , και ολη η ιστορια ειναι για να εισπραττει .......
    ...
    Και η πραματικοτητα , ειναι αυτη που αναφερω , ισως δεν την διαβασες προσεκτικα , με 2 κυνηγους που μιλω ακομη , ολοι αυτο λενε , οτι πλεον εχουν εκλειψει τα πουλια , αφου τα αποδεκατησαν οι κυνηγοι ......ολοι οι κυνηγοι αυτοαποκαλουνται οικολογοι , γιατι λενε οτι κανουν αυτο που λες , απαλλασουν την φυση απο τα υπεραριθμα θηραματα , λες να μην ξερω ?

οσο για την αυστηροτητα των ποινων ,επειδη εχω συνδρομητικη , και βλεπω ντοκυμαντερ με φυλακισμενους , για φονο , τρως ισοβια , ισως και σε θανατο , ετσι για την πλακα , τα 20 χρονακια τα ριχνουν , για ενοπλη ληστεια , εδω ειναι παιδικη χαρα μπροστα σαυτους .........μακαρι να ειχαμε τοσο αυστηρους νομους , εδω ΔΕΝ εχουμε νομους .... .......οι Αμερικανοι, επειδη τους εχω ζησει, ειναι περιεργος λαος , θαλεγα ενας υποκριτικος λαος , πολυ επαγγελματιες στην δουλεια τους , εχω συνεργασθει πολλακις μαυτους , οχι σαν το δικο μας μπαχαλο , τα ναρκωτικα ειναι μια μπιζνα 300 δισεκ $ /ετος , η εγκληματικοτητα ειναι στο ζενιθ , οταν εμενα στο Bronx ( διπλα στο Χαρλεμ ) , το 80 , ειχα τυχει σε μαχαιρωμα με τον φιλο μου τον Βαγγελη , φυσικα εξαφανιστηκαμε , και το οριο ταχυτητος των 95 χλμ /ωρα τους μαρανε , η αν πηδηξε ο Κλιντον την Λεβινσκι , και αμα εισαι μπατσος στην Αμερικη , εισαι ΜΠΑΤΣΟΣ , πρωτα πυροβολεις και μετα ρωτας , με τον υποκοσμο που εχεις να κανεις ................οσο για την οπλοκατοχη , τοχουν στο αιμα τους , οι Αμερικανοι , ειναι οι πραματικοι αγριοι του πλανητη , δεν εχουν ξεπερασει ακομη την αγια Δυση ,αλλωστε 130 χρονια περασαν μονο , τι πολιτισμο εχουν ? τιποτα ......μονο το Τζεσσε Τζειμς και το Μπιλυ δε Κιντ , αντε και το O.K CORRAL ..... οι ιθαγενεις στα βαθη της Αφρικης ειναι πιο πολιτισμενοι .........αγαπητη Ελισαβετ , σουχω πει , δεν παιρνω τιποτα μα τιποτα προσωπικα ....στο φορουμ ....αλλο η πραματικη ζωη ......εδω λεμε , λεμε , ε , θα ειπωθει και καμμια μπουρδα ,και απο μενα .........γιατι να τσαντιστω ? αλλο διαφωνω , αλλο τσαντιζομαι ......
    Last edited by Macgyver; 06-04-2017 at 06:07.

Senior Member
    Στο κομμάτι που παρέθεσες αναφέρω απλά ποια είναι η λογική του νόμου που επιτρέπει το κυνήγι! Ε αυτή είναι η λογική του νόμου για αυτό το επιτρέπει, τι να κάνουμε τώρα; Δεν γράφω εγώ τους νόμους! Ο νόμος θεωρεί πως δεν κινδυνευει ο πληθυσμος του τάδε είδους από το κυνήγι γιαυτό και σε συγκεκριμένα είδη που ο αριθμός τους είναι μικρότερος το απαγορεύει ή μετά από πυρκαγιές κτλ.

Εγώ διευκρίνισα κιόλας οτι δεν είμαι υπερ του κυνηγιού. Τυχαίνει να ασχολούμαι με την οικολογία και να είμαι μέλος σε φιλοζωική, αυτή είναι η απάντηση της "απέναντι" πλευράς για το κυνηγι και το επιβεβαιώνεις κιόλας λέγοντας πως κι εσύ ξέρεις κυνηγούς που αυτοαποκαλούνται οικολόγοι και λένε ακριβώς το ίδιο. Από τα υπόλοιπα που είπες οτι ο αριθμός των θηραμάτων έχει μειωθεί κι οτι υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι στο θέμα δεν διαφωνώ προσωπικά σε τίποτα. Γιαυτό σου είπα οτι δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε γιατί άρχισες ξαφνικά να μου λες για τις γνώσεις σου στο κυνήγι χωρίς να τις έχω αμφισβητήσει.

Ουτε εγώ παίρνω τίποτα προσωπικά εννοείται ,ίσως κι ο γραπτός λόγος οδηγεί σε παρανοήσεις εύκολα αλλά η δικη μου διατύπωση μια χαρα ηταν νομιζω και κακως παρεξηγηθηκε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ουτε εγώ παίρνω τίποτα προσωπικά εννοείται ,ίσως κι ο γραπτός λόγος οδηγεί σε παρανοήσεις εύκολα αλλά η δικη μου διατύπωση μια χαρα ηταν νομιζω και κακως παρεξηγηθηκε.

Oντως , τοχει ο γραπτος λογος αυτο .......θεωρω το θεμα ληξαν ........

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345