Results 16 to 20 of 20
Thread: Πώς γνωριστηκατε?
-
02-05-2017, 14:03 #16
- 02-05-2017, 16:25 #17
02-05-2017, 17:48 #18
Ωχ. Άσχημη εμπειρία να υποθέσω. Καλά δεν επιμένω, μην γίνω αδιάκριτη χαχα. Από facebook δεν είχα κάποια εμπειρία παρά μόνο μια παλιά φιλία που κατάντησε τοξική. Σε φόρουμ από την άλλη όταν διαβάζεις κάποιον καιρό και τον εκτιμάς, αν είστε κοντά και ολοκληρωθεί η εικόνα που έχεις για τον άλλο, πάλι δεν το βρίσκω κακό. Μου έτυχε με μια κοπέλα, είμαστε φίλες ακόμη, εδώ και χρόνια. Τώρα για ερωτικά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, θα είναι ειρωνία μιας και απέχω από το άθλημα χαχα
02-05-2017, 18:13 #19
Δεν εχω φεις , ταπεχθανομαι........αηδιες και ξερασματα το φεις ......τσπαντων , στα 55 εχω πολλα να λεω , για τις σχεσεις μου , αλλα θα διηγηθω πως την επεσα σε μια ωραια φαρμακοποιο εσχατως ......αυτουσιος ο διαλογος , δεν ειχαμε ξαναμιλησει , αλλα μου γυαλισε αιφνης .....
στο φαρμακειο μεσα, κοσμος μπροστα , σκασιλα μου .....
δειχνοντας την ευγενικα , λεω , ' εσυ λοιπον ,Ελενη , πολυ μου αρεσεις , εισαι ακριβως ο τυπος μου , εχεις κατι πολυ γοητευτικο , και εχω καλο γουστο στο αλλο φυλο , δεν ξερω αν σου πεφτω μεγαλος ( ηταν στα 37 ) , αλλα καποια σαν εσενα ψαχνω '
-Σευχαριστω για τα καλα σου λογια , εισαι πολυ ευγενικος , αλλα ειμαι σε σχεση ( οντως ,δεν επαιζε το ματι της )
αρχισαν τα σχολια η φαρμακοποιος -αφεντικο , του στυλ , πω πω δηλωσεις ο Αγγελος κλπ. οποτε συνεχισαμε κατ ιδιαν ....
- Α ,εισαι σε σχεση , ε ? καλο για σενα , κακο για μενα ....... να υποθεσω οτι μια προταση γαμου ειναι out of question ?
- E , ναι , να το υποθεσεις ......
- Καλα Ελενη , χαρηκα για τον διαλογο , εισαι ευγενεστατη, κι εχεις κατι αριστοκρατικο επανω σου ( οντως εχει )
αλλληλοχαιρετηθηκαμε, κι εφυγα ...
Την ξαναειδα 3 φορες , ολο ρεπο εχει οποτε παω , μαλλον παει για γαμο ...αλλα παντα με χαιρεταει εγκαρδια ........
τουλαχιστον προσπαθησα , δεν με ενοχλησε η απορριψη .....θα μενοχλουσε αν δεν προσπαθουσα .......
02-05-2017, 21:45 #20
Εγώ τις μιλάω χωριάτικα ότι μου κατέβει στο κεφάλι δύο λεπτά μιλάω μόνος κ μετά άμα ψαρωσει τις λέω αλήθεια όσο ήμουν μικρός έλεγα μπαρουφεσ κ πεφτανε τώρα επειδή βαρέθηκα λέω αλήθεια δε πέφτει καμία
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....