Διαταραχή πανικού και εργασία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Έχω δοκιμάσει συνεδρίες σε ψυχολόγο όπου και κάθε φορά που πήγαινα πάθαινα τις πιο έντονες κρισεις και το έκοψα. Έκανα διαλογισμό ο οποίος βοηθά μόνο την ώρα που τον κάνεις. Δεν έχει κάποιο μακροπροθεσμο αποτέλεσμα. Το μόνο που πραγματικά είδα ότι βοηθάει την ώρα που με πιάνει είναι να πιω μια πολύ παγωμένη μπύρα, χάχα. Ειλικρινά μου περνάν όλα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα γίνω και αλκοολικός για να τα βγάλω πέρα. Αύριο έχω κλείσει ραντεβού με παθολόγο, είναι η τελευταία φορά που πάω σε γιατρό. Αν και αυτός δεν μου βρει κάτι, από Δευτέρα πάω σε ψυχίατρο να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι
    Χαχαχαχ εγώ νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε.... ειναι και η μπύρα μια λύση αλλά όχι μην γίνεις αλκοολικός :-P όσο το σκέφτεσαι και ψάχνεις τρόπους μέσο γιατρών κτλ δεν θα ξεχαστεις ποτέ... αλήθεια πόσο χρονών εισαι?

Έχω δοκιμάσει συνεδρίες σε ψυχολόγο όπου και κάθε φορά που πήγαινα πάθαινα τις πιο έντονες κρισεις και το έκοψα. Έκανα διαλογισμό ο οποίος βοηθά μόνο την ώρα που τον κάνεις. Δεν έχει κάποιο μακροπροθεσμο αποτέλεσμα. Το μόνο που πραγματικά είδα ότι βοηθάει την ώρα που με πιάνει είναι να πιω μια πολύ παγωμένη μπύρα, χάχα. Ειλικρινά μου περνάν όλα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα γίνω και αλκοολικός για να τα βγάλω πέρα. Αύριο έχω κλείσει ραντεβού με παθολόγο, είναι η τελευταία φορά που πάω σε γιατρό. Αν και αυτός δεν μου βρει κάτι, από Δευτέρα πάω σε ψυχίατρο να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι
    πως γινεται να πηγαινεις σε ψυχολογο και να παθαινεις πιο εντονες κρισεις???

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Χαχαχαχ εγώ νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε.... ειναι και η μπύρα μια λύση αλλά όχι μην γίνεις αλκοολικός :-P όσο το σκέφτεσαι και ψάχνεις τρόπους μέσο γιατρών κτλ δεν θα ξεχαστεις ποτέ... αλήθεια πόσο χρονών εισαι?
    Είμαι 33. Κάθε δεύτερη εβδομάδα καταλήγω σε κάποιο ιατρείο. Σε καρδιολόγο συνήθως. Αλλά έχω πέρασει και από νευρολογο, παθολόγο κτλπ. Η αρρωστοφοβια με έχει τσακίσει κυριολεκτικά. Αν είχα όλα αυτά που φαντάζομαι θα έπρεπε να έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το μυαλό εκεί κολλημένο.

κι εγω εχω κανει ολες τις εξετεασεις γιατρους κλπ...ειμαι γερη σαν βοδι ευτυχως ....
    η αληθεια ειναι οτι με βοηθησατε πολυ ....τουλαχιστον δεν νιωθω μονη μονη μου
    πιστευετε οτι ειναι κληρονομικο?? η αδερφη της μανας μου υποφερει απο τα ιδια με μενα συμπτωματα και μαλιστα σε πολυ μεγαλο βαθμο ..ζει με χαπια
    το αλκοολ βοηθαει???

Senior Member
    Είμαι 33. Κάθε δεύτερη εβδομάδα καταλήγω σε κάποιο ιατρείο. Σε καρδιολόγο συνήθως. Αλλά έχω πέρασει και από νευρολογο, παθολόγο κτλπ. Η αρρωστοφοβια με έχει τσακίσει κυριολεκτικά. Αν είχα όλα αυτά που φαντάζομαι θα έπρεπε να έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το μυαλό εκεί κολλημένο.
    Βρε αγόρι μου γλυκό εσυ στα 33 έπρεπε να σκέφτεσαι μόνο κοπέλες και βόλτες. .. ποτά. . άσε τους γιατρούς για τους άρρωστους. .. :) είσαι πολύ μικρός ακόμα για να φοβάσαι τόσο πολύ.... κρίμα είναι!! θα λες "δεν έχω τπτ.... ξυπνα γιωργο ξυπνα" θα χαμογελάς και θα συνεχίζεις. .

Senior Member
    Quote Originally Posted by DOMINO View Post
    κι εγω εχω κανει ολες τις εξετεασεις γιατρους κλπ...ειμαι γερη σαν βοδι ευτυχως ....
    πιστευετε οτι ειναι κληρονομικο?? η αδερφη της μανας μου υποφερει απο τα ιδια με μενα συμπτωματα και μαλιστα σε πολυ μεγαλο βαθμο ..ζει με χαπια
    το αλκοολ βοηθαει???
    Δεν είναι φάρμακο το ποτο... απλώς σε χαλαρώνει για να μην σκέφτεσαι πολυυυ έντονα .. σκοπός είναι να το κάνουμε από μόνοι μας... νηφάλιοι

Senior Member
    πως γινεται να πηγαινεις σε ψυχολογο και να παθαινεις πιο εντονες κρισεις???
    Τα παιδικά μου χρόνια ήταν κάτι σαν ταινία τρόμου. Στην ψυχολόγο καλούμε να σκαλίζω αυτά τα χρόνια. Κάποιος άλλος ίσως το άντεχε. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ. Νομίζω πως αν συνεχιζα θα έπεφτα σε βαθιά κατάθλιψη

Senior Member
    το αλκοολ βοηθαει???
    Η αδερφή του πατέρα μου είναι έτσι μια ολόκληρη ζωή. Άργησε πολύ να ασχοληθεί με το θέμα. Όλα παίζουν ρόλο. Κληρονομικοτητα, παιδικά χρόνια, πως ζεις στο παρόν κτλπ. Αλλά ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο τον παίζει η σεροτονινη. Όταν εκείνη αρχίζει και πέφτει αυτά παθαίνουμε

κι εγω δεν περασα ευτυχισμενα παιδικα χρονια ειναι η αληθεια και επειδη σκεφτομαι να παω σε ψυχολογο πια γιατι κουραστηκα πολυ πλεον με την κατασταση λες να ειναι χειροτερο??? ομως δεν μπορω αλλο μονη μου....
    παιδακι μου οντως εισαι πολυ μικρος ......γιατι τετοιο λουκι??? το kounelaki εχει δικιο
    βγες διασκεδασε πιες χορεψε ταξιδεψε
    εγω ειμαι 45 εχω τρια παιδια ,τα περισσοτερα χρονια μου τα περασα στα νοσοκομεια .....και πολυ αντεξα νιωθω....ομως οταν ακουω τις δικες σας ηλικιες να υποφερετε απο τετοια πραγματα ...τι να σου πω???
    πιστευετε οτι φταιει και η κριση?? ή οχι???

τι εννοεις πεφτει η σεροτονινη???

Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Δεν είναι φάρμακο το ποτο... απλώς σε χαλαρώνει για να μην σκέφτεσαι πολυυυ έντονα .. σκοπός είναι να το κάνουμε από μόνοι μας... νηφάλιοι
    ναι φυσικα και δεν ειναι φαρμακο αλλα βλεπω οτι τους ανθρωπους που πινουν δεν τους πιανει τιποτα...οποτε ??? μηπως βοηθαει??

Senior Member
    το αλκοολ βοηθαει???
    Εννοείται πως δεν είσαι μόνη σου. Ότι είναι η γρυπη για την παθολογία είναι αυτα που παθαίνουμε εμείς για την ψυχολογία. Το αλκοόλ δεν συνιστάτε σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσα ίσα που απαγορεύεται. Απλά έτυχε δύο φορές και ένιωσα καλύτερα πίνοντας μια μπύρα. Η μόνη λύση είναι επίσκεψη στον αρμόδιο για τέτοια θέματα γιατρό. Εννοείται ότι θα κοιτάξει να σε μπουκοσει φάρμακα

Senior Member
    ναι φυσικα και δεν ειναι φαρμακο αλλα βλεπω οτι τους ανθρωπους που πινουν δεν τους πιανει τιποτα...οποτε ??? μηπως βοηθαει??
    Δεν τους πιάνει επειδή είναι στην κοσμαρα τους... όχι επειδή πίνουν [emoji12]

Senior Member
    Εννοείται πως δεν είσαι μόνη σου. Ότι είναι η γρυπη για την παθολογία είναι αυτα που παθαίνουμε εμείς για την ψυχολογία. Το αλκοόλ δεν συνιστάτε σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσα ίσα που απαγορεύεται. Απλά έτυχε δύο φορές και ένιωσα καλύτερα πίνοντας μια μπύρα. Η μόνη λύση είναι επίσκεψη στον αρμόδιο για τέτοια θέματα γιατρό. Εννοείται ότι θα κοιτάξει να σε μπουκοσει φάρμακα
    Δεν ξέρω γιατί κόπηκε η απάντηση. Άμα θέλεις τα παίρνεις όμως. Υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως η ψυχοθεραπεία που είναι και η πιο ενδεδειγμένη για την διαταραχή πανικού. Το ότι σε εμένα δεν πιάνει δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει και σε εσένα

δεν θα παρω φαρμακα .....δυστυχως ή ευτυχως δεν πιστευω στην φαρμακοθεραπεια .....ουτως ή αλλως κανω ομοιοπαθητικη
    αν μπορει να με βοηθησει με καποιον αλλο τροπο καλως ....αλλιως προσευχη και διαλογισμος και θα προσπαθησω να κανω αυτο που ειπε το κουνελακι ...να αντιμετωπισω τους φοβους μου να κανω πραγματα που φοβαμαι να κανω....

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast