Μάτι/Κατάρα/Γλωσσοφαγιά/Ζώδια/Βουντού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Που είπα ότι το ματάκι σώζει; Έκανα μια ρητορική ερώτηση. Το ματάκι θα σε σώσει αν περάσεις πιωμένος και με κόκκινο;
    Προφανώς και όχι! Προσοχή σε αυτά που διαβάζουμε και που λέμε
    εγω περισσοτερο σταθηκα στο γεγονος οτι το ματακι δεν ειναι στην ουσια καποιο ''μετρο'' προληψης της καταρας...
    και αυτοι που το χρησιμοποιουνε υποτιθεται για να μη τρακαρουν, στην ουσια πιστεουν οτι μπορει καποιος να τους ματιασει και να χτυπησουν, αλλα δεν γνωριζουν τον σωστο τροπο να προφυλαχθουν απο αυτην την δαιμονικη ενεργεια...
    για αυτο συνεχισα παρακατω οτι το καλυτερα ειναι να διαβαστει απο τον ιερεα της εκκλησιας η ειδικη ευχη, για ασφαλη ταξιδια
    !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    εγω περισσοτερο σταθηκα στο γεγονος οτι το ματακι δεν ειναι στην ουσια καποιο ''μετρο'' προληψης της καταρας...
    και αυτοι που το χρησιμοποιουνε υποτιθεται για να μη τρακαρουν, στην ουσια πιστεουν οτι μπορει καποιος να τους ματιασει και να χτυπησουν, αλλα δεν γνωριζουν τον σωστο τροπο να προφυλαχθουν απο αυτην την δαιμονικη ενεργεια...
    για αυτο συνεχισα παρακατω οτι το καλυτερα ειναι να διαβαστει απο τον ιερεα της εκκλησιας η ειδικη ευχη, για ασφαλη ταξιδια
    !!!!
    Εντάξει κατάλαβα. Κανένα πρόβλημα.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post

εσυ τι κανεις όταν εχεις αρνητικες σκεψεις? τις αφηνεις να σε κατακλυζουν ή εχεις καποιο άλλο τροπο να τις απομακρύνεις?
    Σπανια εχω αρνητικες σκεψεις , δεν τους δινω σημασια , και φευγουν .........θεωρω τον εαυτο μου θετικο χαρακτηρα , και τον εκπαιδευσα να μην σκεφτεται αρνητικα , επι του peak της καταθλψης μου , ερχοταν μια αρνητικη σκεψη ? την σταματαγα , και την αντικαθιστουσα με μια ουδετερη , θετικη ηταν δυσκολο ...........ανακαλυψα μονος οτι ετρεφα πολλες αρνητικες σκεψεις , τις ξετρυπωσα μια μια , μονμες τους εμφανιζονταν , και πλεον τις αντικαθιστουσα με μια θετικη ......αυτο κρατησε εναν χρονο , το 14 ..........γι αυτον τον λογο ειμαι μακραν καλυτερα , ουτε που θυμαμαι πως ημουν τοτε , το 11-12-13 -14 , την εβγαζα στο κρεβατι , ουτε στο σμαρκετ δεν μπορουσα να παω , χαλι μαυρο ,..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    να το ονομασω συμπτωση? αλλα χθες εβλεπα ενα ντοκυμαντερ που αφορουσε αυτα!!! Οσο αφορα το μελος positive/wave που λεει οτι ενα ματακι στο αμαξι θα σε γλυτωσει απο ενα τρακαρισμα, αυτο δεν εχει καποια ισχυ...!!!
    αλλα θα μπορουσε αντιστοιχα ενα ευχελαιο απο ιερεα (ειδικη ευχη), να βοηθησει την κατασταση οταν καποιος περασει με κοκκινο, απλα να ειναι τυχερος και να μην χτυπησει ή να χτυπησει αλλα να μην σκοτωθει...
    ς....
    Μενη , με τις ταχυτητες που κινουμαι , για να προστατευτω , θαπρεπε ναχα μετατρεψει σε τέμπλο το ταμπλω ...........αλλα εκανα αγιασμο στο αυτοκινητο , ειδικο αγιασμο, ενισχυμενο για γρηγορα αμαξια !!!! , και ειχα δυο σοβαροτατα ατυχηματα , επινα παλια , ειναι μοντελο του 02 , εγω φυσικα εφταιγα , αφου ημουν υπο την επηρρεια , δεν φοραγα ζωνη , το ενα επισευη 20.000 ευρω , το αλλο 25.000 ευρω , εσπασα και με το κεφαλι μου το παρμπριζ , αφου επεσα πλαγιομετωπικα σε θωρακισμενο οχημα μεταφορας χρηματων ( ευτυχως ) , στην Παρνηθα , αλλιως σιγουρα θαχα σκοτωσει καποιον , ειχε γρεμο πλαι , δεν επαθα τιποτα , ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο , που τρακαρα διαδοχικα με 3 αμαξια , ουτε κανεις αλλος επαθε .....αυτο δεν ειναι τυχη , κατι αλλο ειναι ......

Senior Member
    Το ανεξηγητο το ονομάζουμε θεια πρόνοια και αυτό που καταλήγει σε ενα αποτέλεσμα μοίρα κ θέλημα θεού.

Εγώ τα βλέπω όλα αυτά σαν απόκουμπιά για να μειώσει ο άνθρωπος τον φόβο του κ την άγνοια του για τις δυνάμεις της φύσης,της μοίρας κ της τύχης ίσως.
    Άραγε ποιος είναι πιο ισχυρός αγιασμός;;Αυτός ενος ινδουιστής η ενος χριστιανού ορθόδοξου;;ενος καθολικου η ενος προτεστάντη;;

Η ζωή δημιουργεί ανασφάλεια μέσα απο τις δυνάμεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, τις συγκρούσεις που δημιουργούνται κ ο άνθρωπος πιεζόμενος απο την μοναξιά της ύπαρξης του κ του φόβου δίνει όνομα κ υπόσταση σ'αυτες τις δυνάμεις ανάλογα το πολιτιστικό, μορφωτικό κ κοινωνικό επιπεδο για να νιώσει απλα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάντως για το μάτι θυμάμαι που με ξεματιαζαν επειδή έδειχνα μελαγχολικος κ κακοκεφος μέχρι που πήγα σε ψυχίατρο.
    Απο τοτε δεν πίστεψα στο μάτι κ προσπαθώ να προσδωσω την κακή μου διάθεση κ τους πονοκεφάλους σε πιο ρεαλιστικές αιτίες παρα σε δαιμόνια.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Miliva21
    Guest
    Εγω την πιστη σε κατι τετοια παραφυσικα....την εξηγω με την διακιολογια οτι πολλες φορες οι ανθρωποι νοιωθουμε αδυναμοι να προβλεψουμε το μελλον....εχουμε χασει το προσανατολισμο μας .....ψαχνουμε ενα σημαδι απο το συμπαν να μας καθοδηγησει και να μας δειξει τη "σωστη"διαδρομη που πρεπει να ακολουθησουμε....ειναι η αναγκη να πιστεψουμε σε ενα καρμα...να βρουμε τον λογο για τον οποιο υπαρχουμε..ποιος ειναι ο προορισμος....οτι δεν υπαρχουμε ετσι ασκοπα....προσωπικα δν πιστευω σ τετοια ομως εχουν υπαρξει ελαχιστες στιγμες που ενιωθα αυτη την αναγκη ......

Πως μπορουμε να αντισταθουμε σε αυτα? Με το να πιστευουμε στον ανθρωπο ως υπαρξη....και οτι εμεις ειμαστε αυτοι που θα μας κανουμε ευτυχισμενους κ κανενας αλλος οπως κ οτι εμεις ειμαστε οι μονοι υπευθυνοι γ τις αποφασεις μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγω την πιστη σε κατι τετοια παραφυσικα....την εξηγω με την διακιολογια οτι πολλες φορες οι ανθρωποι νοιωθουμε αδυναμοι να προβλεψουμε το μελλον....εχουμε χασει το προσανατολισμο μας .....ψαχνουμε ενα σημαδι απο το συμπαν να μας καθοδηγησει και να μας δειξει τη "σωστη"διαδρομη που πρεπει να ακολουθησουμε....ειναι η αναγκη να πιστεψουμε σε ενα καρμα...ς
    Εγω σαυτες τις περιπτωσεις , Μιλιβα , προσευχομαι στο Θεο , η στον Αγιο που πιστευω, ναμε φωτισει τι να κανω , καοι συνηθως ερχεταιη απαντηση, αλλα ειμαι βαθια πιστος, αν και δεν εχω σχεση μεκκλησιες και παπαδες ........

τωρα που το σκεφτηκα , γιατι λεμε ' βρεχει παπαδες ' ? περιεργο δεν ειναι .......θα μπορουσε να βρεχει , πχ, υδραυλικους , η παχυσαρκους .......

Page 2 of 2 FirstFirst 12