Με απατησε επι πληρωμη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 151
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δλδ θα ειναι οκ να τον 'αγαπαει" κι αυτη με τον ιδιο τροπο αλλα να πηδιεται με τον ενα και με τον αλλο.
    Αυτο...ας δεχτει ενας αντρας που τα λεει αυτα να τον "αγαπαει" η γυναικα του και να πηδιεται με τον εναν και με τον αλλον και ισως το πιστεψω οτι ετσι ειναι ο βιος ο ανθοσπαρτος λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τα κερατα ηταν πριν αρρωστησει αυτοσ ειναι ο γαμοσ αυτη ειναι η αληθεια αυτο δικαιολογω εγω πρωτον κ δευτερον το ξερουν απαντεσ οι παντρεμενοι κ τριτον την αγαπαει ασχετα τα κερατα αυτη ειναι η αληθεια
    Ρε συ ελις παει στο διαολο την κερατωνε πριν αρρωστησει!εγω λεω για την εποχη που ηταν αρρωστη!κ αντε πηγε ενα βραδυ με μια,τις συνομιλιες στο φβ?αντρας δεν ειμαι αλλα ξερω οτι οταν δεν ειστε καλα δεν σας κανει ευκολα κουκου!ποσο ηρεμος μπορει να ηταν αυτος ο ανθρωπος για να τα κανει συνεχεια?σορρυ αν ακουγομαι σκληρη αλλα ειπαμε κ η βλακεια εχει τα ορια της!επειδη ειναι 33 χρονια μαζι την αγαπαει?πως δλδ?σαν τι?πες μου που στο καλο βλεπεις την αγαπη?ο πατερας δεν ξερω αν ηταν παραδειγμα αντρος αλλα ξερω φιλε μου αν παθει κατι η μαμα μου χανει την γη κατω απο τα ποδια!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Κοιτα απο τις συζητησεις που εχω κανει με φιλους παντρεμενους ή μη εχω καταλαβει οτι!οταν καποιος το κανει επανελειμενα παντρευτικε για να κανει οικογενεια,για να εχει μια συντροφια,για να μην ειναι μονος του κλπ..οχι επειδη αγαπησε απαραιτητα την γυναικα αλλα γτ του εχουν περασει το μνμ οτι πρεπει να παντρευτει οπωσδιποτε κ να κανει οικογενει(διαφορετικα δεν εχει νοημα η ζωη)ειτε λογω φοβου(πχ μοναξιας).ενα λαθος ολοι μπορει να το κανουμε!αλλα οταν ειναι επανελημενα τοτε υπαρχει προβλημα!τωρα οντως ριχνω λαδι στην φωτια αλλα θα οω κ κατι που με εχει σκασει!ειναι δυνατον ο ανθρωπος σου να ειναι σοβαρα αρρωστος,να μην ξερεις αν θα ζησει ή οχι κ εσυ να εχεις την διαθεση για γκομενες?απαντησε μου ως αντρας!συγνωμη αλλα εγω δεν το μπορω να το χωνεψω αυτο!για ποια αγαπη μιλαμε?

θα σου απαντησω με ολη την ειλικρινεια μου.ειναι απανθρωπο αυτο που εκανε.πολλοι και πολλες νομιζουν οτι δινω συγχοροχαρτι τουλαχιστον στην προκειμενη περιπτωση οχι.και μαλιστα απορω με τη ψυχολογια του πως του σηκωθηκε.εγω αν ειμουν στη θεση του θα κοιτουσα να βρω τους καλυτερους γιατρους να σωσω τον ανθρωπο μου στα παντελονια που φοραω σου μιλαω ειλικρινα. ΟΜΩΣ δεν μπορω να παραβλεψω και το ενδοχομενο οτι αυτος την απατουσε και πριν τη ασθενεια διορθωστε με αν κανω λαθος.και δεν το αναφερω για σωστο ακομα κι αν το εκανε και τοτες παλι λαθος ειναι.βασικα αυτο που λεω κανονικα σηκωνει και συνεχεια αλλα δεν το κανω διοτι θα ειναι πολυ μεγαλο το κειμενο θα ειναι κουραστικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ρε συ γιωργο κ καποιο προβλημα να υπηρχε στην σχεση δεν επρεπε να συζητηθει?απο την μερια της γυναικας απ οτι καταλαβα ηταν ολα καλα αρα αυτος μαλλον ηθελε κατι παραπανω!αν δεν ανοιξεις το στομα κ να το ζητησεις η αλλη θα μυρισει τα νυχια της?
    το πιο σωστο ειναι αυτο που ειπε καποιος καποια χθες.δεν εχουμε πληρη εικονα το τι γινοταν ακριβως.γενικοτερα ναι ετσι ειναι καθε ζευγαρι πρεπει να κατσει και να συητηση τα προβληματα που εχουνε.η συζητηση λυνει πολλα προβληματα.ωστοσο καμια φορα δεν το κανουμε και πολυ κακως βεβαια. αλλα δεν το κανουμε διοτι ειτε δεν μας αφηνει ο εγωισμος μας ειτε για καποιο αλλο λογο.το αναφερω καθαρα για παραδειγμα και δεν το λεω για τη θεματοθετρια μην παρεξηγηθω παλι.αν καποιος/οια αισθανετε απορριψη απτον/την συντροφο του/της καμια φορα προτιμαμε να μην το πουμε και αφηνουμε τον/την συντροφο μας να τοκαταλαβη απο μονος του.διοτι λεγοντας το αισθανομαστε οτι ζητιανευουμε την προσοχη η το ενδιαφερον του/της συντροφουκακως γινετε αλλα γινετε

Senior Member
    giorgos35 κανε μου τη χαρη αμα θελεις και απαντησε μου ενα πραγμα:
    Εσυ, αν σε απατουσε η γυναικα που σου λεει οτι σε αγαπαει (ειτε η γυναικα σου ειτε μακροχρονια σχεση) θα την συγχωρουσες; Εστω αναλυσατε τους λογους, εστω καταληξατε στο οτι δεν της εδινες αρκετη σημασια. Θα δικαιολογουσες την απιστια της με αυτο τον λογο; Η θα πιστευες οτι ηταν επιλογη της να διαχειριστει την απορριψη που λαμβανε απο εσενα με το να σε απατησει ενω υπαρχουν και αλλοι τροποι;
    Θα καθοσουν λοιπον μαζι της; Θα το δεχοσουν οτι σε αγαπαει; Θα ενιωθες οτι σε αγαπαει; Θα το πιστευες; Θα συνεχιζες κανονικα τη ζωη σου μαζι της;
    Προσπαθησε να βαλεις τον εαυτο σου οσο πιο ζωντανα μπορεις στο μυαλο σου στη θεση που σου περιγραφω και απαντησε μου ειλικρινα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μα αφου ντυνονται προκλητικα λεει ντε, ποσο να αντεξει ο δολιος ο κακομοιρης ο αντρας; (ασχετα που πηγε και πληρωσε, δεν του κουνηθηκε καμια ξεκωλλη, ουτε μονο πηγε και πληρωσε, ξεκαθαρα ψαχνοταν κι ολας)...Θα πεθανει ρε συ ο ιδιος αμα δεν κανει σεξ οσο η γυναικα του παλευει για τη ζωη της, ειναι γνωστο απο το 1950 πως θα εκραγει το πουλακι τους εεεε αντρες τωρα χεχε...Πως τολμησε να ξεχασει/να μη μπορεσει να ειναι σεξυ και να εχει σεξυ διαθεση και αυτη η γυναικα του πια μονο και μονο επειδη αρρωστησε βαρια;

Συγνωμη για το κυνικο υφος αλλα κι εγω δε μπορω να το χωνεψω, ουτε μπορω να χωνεψω που καποια μελη πανε να το δικαιολογησουνε...
    αυτο το παραδειγμα δεν το ειπα για τον ανδρα της ιφιγενειας το ξεκαθαρισα εχθες γενικοτερα το ειπα.και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ψεμματα οι πιο πολλες το καλοκαιρι σχεδον γυμνες κυκλοφορουνε.πες μας τωρα οτι δεν ειναι αληθεια αυτο

Junior Member
    Θα προσπαθησω να σας πω πως ηταν η σχεση μου πριν γινουν ολα αυτα. Απο τη δικη μου τη μερια θα ελεγα αψογη. Παντου. Και στο σεξ και στη συννενοηση. Ακομα και σε πραγματα που επρεπε να προσεξω, εγω τιποτα, εμπιστοσυνη τυφλη. Οταν τα παιδια ανακαλυψαν ενα προφιλ με τη φωτογραφια του ειπα οτι καποιος τη χρησιμοποιησε, οτι αποκλειετα να ηταν δικο του αυτο το προφιλ. Τα ιδια τα παιδια με ψιλιασανε λεγοντας μου οτι κοιμαμαι ορθια. Μηνυμα ειχα πιασει και απλα μου ειπε οτι κατα λαθος θα το εστειλαν και εγω το πιστεψα χωρις δευτερη κουβεντα. Το καλοκαιρι πριν τον περασμενο σεπτεμβρη οι σεξουαλικες μας επαφες αραιωσαν γιατι ειχα προβλημα. Και μετα εγιναν ολα αυτα. Το χειροτερο ειναι οτι ακομα και τωρα μου λεει οτι δεν με απατησε. Αλαζονικα.

Έγραψα κάτι Ιφιγένεια αλλά με κάλυψες με το τελευταίο σου post.

Senior Member
    giorgos35 κανε μου τη χαρη αμα θελεις και απαντησε μου ενα πραγμα:
    Εσυ, αν σε απατουσε η γυναικα που σου λεει οτι σε αγαπαει (ειτε η γυναικα σου ειτε μακροχρονια σχεση) θα την συγχωρουσες; Εστω αναλυσατε τους λογους, εστω καταληξατε στο οτι δεν της εδινες αρκετη σημασια. Θα δικαιολογουσες την απιστια της με αυτο τον λογο; Η θα πιστευες οτι ηταν επιλογη της να διαχειριστει την απορριψη που λαμβανε απο εσενα με το να σε απατησει ενω υπαρχουν και αλλοι τροποι;
    Θα καθοσουν λοιπον μαζι της; Θα το δεχοσουν οτι σε αγαπαει; Θα ενιωθες οτι σε αγαπαει; Θα το πιστευες; Θα συνεχιζες κανονικα τη ζωη σου μαζι της;
    Προσπαθησε να βαλεις τον εαυτο σου οσο πιο ζωντανα μπορεις στο μυαλο σου στη θεση που σου περιγραφω και απαντησε μου ειλικρινα...
    θα σου απαντησω με ολη μου την ηλικρινεια και θα αφησω τους εγωισμους και το εγω μου στην ακρη.πρωτα ομως να ξεκαθαρισω οτι μιλαω καθαρα για εμενα τον γιωργο μην το παρει πανω της η θεματοθετρια.

μαθαινω ξαφνικα οτι η γυναικα μου με απατησε η με απαταει ακομα.θα θυμωνα πολυ θα με πληγωνε πολυ θα εκλεγε με μαυρο δακρυ θα ενιωθα προδομενος οκ.μεσα μου ομως θα καθομουν και θα σκεφτομουν και το δικο μου μεριδιο ευθυνης
    μηπως τη παραμελησα ως γυναικα??μηπως δεν της φερθηκα εστω και λιγο τρυφερα??μηπως την πληγωνα με τα λογια μου με τη σταση μου με τη συμπεριφορα μου απεναντι της??δεν γινετε να με απατηση και εγω να μην εχωκαθολου μα καθολου μεριδιο ευθυνη.και αφου αναλογηστο και το δικο μερτικο σε αυτη την απιστια θα την επιανα και θα το συζητουσα μαζη της θατης ζητουσα συγγνωμη για την αδιαφορια μου για την αναισθησια μου και γενικοτερα για τα λαθη μου.επειτα ομως θα τη χωριζα να σου εξηγησω ομως το γιατι θα τη χωριζα.
    Η γυναικες λειτουργουν τελειως διαφορετικα απτον ανδρα δηλαδη.μια γυναικα αν δεν αισθανετε κατι για εναν ανδρα δεω κανει σεξ μαζη του(μιλαω κατα κανονα οχι κατεξερεση)ζηταςι οικιοτητα ερωτα συναισθημα.αν δεν υπαρχουν αυτα δεν υπαρχει σεξ αρα εαν απηστηση θα εχει και συναισθημα δηλαδη θα απιστη με συναισθημα κυριως..
    ο ανδρας ανα πασα στιγμη μπορει να κανει σεξ με μια αγνωστη η αποδειξη ειναι τα σπιτακια.ειναι παντα ετοιμος για μαχη
    και παλι μιλαω κατα κανονα.μια γυναικα να πει σε δεκα ανδρες ελατε θα τρεξουν και οι δεκα οκ εστω οι 9.αρα ο ανδρας και ναμην αισθανετε κατι μπορει να κανει σεξ. αρα δεν σημενη οτι οποσδηποτε απαταει με αισθηματα αλλα κυριως για να ικανοποιηση της ορεξεις του.απαταει μονομε το σωμα(παντα υπαρχουν εξερεσεις)
    λοιπον τη γυναικα μου θα τη χωριζα διοτι θα ηξερα οτι κυριως με απατησε με συναισθηματα αυτο θα με πειραζε πιο πολυ απτο κερατω και οχι τοσο για το κερατο.αλλα οπως ειπα και πιο πανω θα αναλογιζομουν και το δικο μου μεριδιο ευθυνης που οποσδηποτε εχω.και απτα λαθη μου θα μαθαινω να μην τα ξανα κανω στην επομενη τουλαχιστον νατα μειωσω σε σημαντικο βαθμο.
    σου απαντααω περα απο εγωισμους και μαλακιες

Ωραία! Πες του κι εσύ οτι πρόκειται να πας με έναν όμορφο ζιγκολό και να τον πληρώσεις για μια ερωτική συνεύρεση. Λογικά πες του, δεν θα πρέπει να σε πειράξει, αφού επειδή θα πληρώσω δεν θα σε έχω απατήσει. Να δούμε τι θα πει. Ή πες του οτι ήδη το έχεις κάνει επειδή ήθελες να τον εκδικηθείς, να δεις πώς θα αντιδράσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    αυτο το παραδειγμα δεν το ειπα για τον ανδρα της ιφιγενειας το ξεκαθαρισα εχθες γενικοτερα το ειπα.και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ψεμματα οι πιο πολλες το καλοκαιρι σχεδον γυμνες κυκλοφορουνε.πες μας τωρα οτι δεν ειναι αληθεια αυτο
    Και τι με αυτο; Ζωα ειστε; Μηπως θα δικαιολογησουμε και τους βιασμους ετσι; Οτι να ντυνονται οι γυναικες προκλητικα και οι αντρες δεν εχουν κανεναν ελεγχο αμα δουν κωλο; Ασχετο το βρισκω το επιχειρημα σου ακομα και γενικα να το παρουμε. Πιστευω (η ανοητη) οτι ειμαστε οντα με ανεπτυγμενες νοητικες ικανοτητες και εχουμε παντα επιλογη, μπορουμε να εχουμε συνειδητα τον ελεγχο του εαυτου μας.
    Και αντρες μπορει να ειναι πολυ γοητευτικοι χειμωνα καλοκαιρι...σημαινει οτι ειναι δικαιολογημενη η καθε δεσμευμενη γυναικα να κανει οτι να 'ναι;

Senior Member
    Και τι με αυτο; Ζωα ειστε; Μηπως θα δικαιολογησουμε και τους βιασμους ετσι; Οτι να ντυνονται οι γυναικες προκλητικα και οι αντρες δεν εχουν κανεναν ελεγχο αμα δουν κωλο; Ασχετο το βρισκω το επιχειρημα σου ακομα και γενικα να το παρουμε. Πιστευω (η ανοητη) οτι ειμαστε οντα με ανεπτυγμενες νοητικες ικανοτητες και εχουμε παντα επιλογη, μπορουμε να εχουμε συνειδητα τον ελεγχο του εαυτου μας.
    Και αντρες μπορει να ειναι πολυ γοητευτικοι χειμωνα καλοκαιρι...σημαινει οτι ειναι δικαιολογημενη η καθε δεσμευμενη γυναικα να κανει οτι να 'ναι;
    αν με αυτο που λεω καταλαβενεις οτι δικαιολογο και τους βιασμους ακομα..τοτες τη να πω δεν μπορω να συνεχησω τη συζητηση.εννοειτε οτι επιλεγουμε της πραξεις μας. οσο για το σχολιο και τι μ΄αυτο??που η αλλη κυκλοφορη με το κολο εξω.ουδεν σχολιο.δικαιωμα της δηλαδη να κυκλοφορη και θεογυμνη.οκ παω πασω

Senior Member
    θα σου απαντησω με ολη μου την ηλικρινεια και θα αφησω τους εγωισμους και το εγω μου στην ακρη.πρωτα ομως να ξεκαθαρισω οτι μιλαω καθαρα για εμενα τον γιωργο μην το παρει πανω της η θεματοθετρια.

μαθαινω ξαφνικα οτι η γυναικα μου με απατησε η με απαταει ακομα.θα θυμωνα πολυ θα με πληγωνε πολυ θα εκλεγε με μαυρο δακρυ θα ενιωθα προδομενος οκ.μεσα μου ομως θα καθομουν και θα σκεφτομουν και το δικο μου μεριδιο ευθυνης
    μηπως τη παραμελησα ως γυναικα??μηπως δεν της φερθηκα εστω και λιγο τρυφερα??μηπως την πληγωνα με τα λογια μου με τη σταση μου με τη συμπεριφορα μου απεναντι της??δεν γινετε να με απατηση και εγω να μην εχωκαθολου μα καθολου μεριδιο ευθυνη.και αφου αναλογηστο και το δικο μερτικο σε αυτη την απιστια θα την επιανα και θα το συζητουσα μαζη της θατης ζητουσα συγγνωμη για την αδιαφορια μου για την αναισθησια μου και γενικοτερα για τα λαθη μου.επειτα ομως θα τη χωριζα να σου εξηγησω ομως το γιατι θα τη χωριζα.
    Η γυναικες λειτουργουν τελειως διαφορετικα απτον ανδρα δηλαδη.μια γυναικα αν δεν αισθανετε κατι για εναν ανδρα δεω κανει σεξ μαζη του(μιλαω κατα κανονα οχι κατεξερεση)ζηταςι οικιοτητα ερωτα συναισθημα.αν δεν υπαρχουν αυτα δεν υπαρχει σεξ αρα εαν απηστηση θα εχει και συναισθημα δηλαδη θα απιστη με συναισθημα κυριως..
    ο ανδρας ανα πασα στιγμη μπορει να κανει σεξ με μια αγνωστη η αποδειξη ειναι τα σπιτακια.ειναι παντα ετοιμος για μαχη
    και παλι μιλαω κατα κανονα.μια γυναικα να πει σε δεκα ανδρες ελατε θα τρεξουν και οι δεκα οκ εστω οι 9.αρα ο ανδρας και ναμην αισθανετε κατι μπορει να κανει σεξ. αρα δεν σημενη οτι οποσδηποτε απαταει με αισθηματα αλλα κυριως για να ικανοποιηση της ορεξεις του.απαταει μονομε το σωμα(παντα υπαρχουν εξερεσεις)
    λοιπον τη γυναικα μου θα τη χωριζα διοτι θα ηξερα οτι κυριως με απατησε με συναισθηματα αυτο θα με πειραζε πιο πολυ απτο κερατω και οχι τοσο για το κερατο.αλλα οπως ειπα και πιο πανω θα αναλογιζομουν και το δικο μου μεριδιο ευθυνης που οποσδηποτε εχω.και απτα λαθη μου θα μαθαινω να μην τα ξανα κανω στην επομενη τουλαχιστον νατα μειωσω σε σημαντικο βαθμο.
    σου απαντααω περα απο εγωισμους και μαλακιες
    Εφοσον θα την χωριζες λοιπον γιατι θεωρεις οτι μια γυναικα πρεπει να το περασει στο ντουκου;
    Και αυτο που λες οτι ο αντρας απαταει χωρις συναισθημα και η γυναικα με αρα οι αντρες ειναι οκ να απατανε και μπορει να συγχωρεθουν ενω οι γυναοκες οχι δεν με πειθει και θα σου εξηγησω το γιατι:

Αν ημουν σε αυτη τη θεση ποιος μου λεει οτι και μαζι μου δεν το κανει εξισου χωρις συναισθημα, αλλα επειδη ειμαστε παντρεμενοι, οχι επειδη με ερωτευτηκε/αγαπησε πραγματικα αλλα κυριως για να εχει συντροφικοτητα και φροντιδα για το σπιτι τα παιδια του και τις συναισθηματικες του αναγκες..; Το να δεχτουμε τον πληρη διαχωρισμο σεξ και συναισθηματος που λες λοιπον στον αντρα ειναι ακομα πιο τρομακτικο και αποκαρδιωτικο. Αμα το παμε ετσι δεν νιωθει τιποτα για καμια. Και το πιστευω αυτο για αντρες που πιστευουν σε αυτη τη δικαιολογια που παραθετεις...το πιστευω οτι δεν ξερουν να αγαπανε κανεναν περα απο τον εαυτουλη τους.

Επισης δεν ξερω σε τι βαθμο μπορει να ισχυει αυτος ο διαχωρισμος, δεν ειμαι αντρας, αλλα ξερω πως αποκλειεται να μην σημαινει τιποτα και για τα συναισθηματα του το να απιστησει. Επειδη το θεμα δεν ειναι μονο αμα κανει σεξ με συναισθημα η χωρις, το θεμα ειναι οτι επιλεγει να κανει κατι εις βαρος της συντροφου του και δεν τον νοιαζει. Θεωρει πως ειναι ενταξει να καλυπτει τις οποιες αναγκες του πισω απο τη πλατη της ενω μπορει να τις εχει και η ιδια η συζυγος και της το στερει αυτο, θεωρει πως ειναι ενταξει να της λεει ψεμματα και να εχει μια μυστικη ζωη κρυμμενη απο τον ανθρωπο του, θεωρει πως εχει το δικαιωμα να βαζει τις ορεξεις του και τη καλοπεραση του πανω απο τον ανθρωπο που υποτιθεται οτι αγαπα. Και ειναι κακο ειτε το μαθει η συζυγος ειτε οχι για τον πολυ απλο λογο του οτι οταν εξαπατας καποιον πεφτει στα ματια σου, δεν μπορεις να τον σεβεσαι πραγματικα. Τον κοιτας και υποτιμας τη νοϋμοσυνη του...πως γινεται λοιπον να αγαπας καποιον τον οποιον βαζεις σε αυτη τη θεση εν αγνοια του;
    Ακομα και αν απλα οπως λες θελει σεξ καποιος, ακομα και αν η γυναικα του δεν το μαθει ποτε, βλαπτει ετσι τη σχεση τους επειδη βλαπτει την εικονα της στα ιδια του τα ματια και το πως αισθανεται ο ιδιος. Καταλαβες;
    Οταν εισαι ζευγαρι δεν υπαρχει τιποτα που θα κανεις που να αφορα μονο εσενα που να χτυπαμε το κωλο μας κατω...και αυτο οποιος αγαπαει το καταλαβαινει.

Επισης διαφωνω και στο οτι τα κινητρα μεταξυ αντρων και γυναικων για την απιστια διαφερουν...απο την αναγκη για επιβεβαιωση πηγαζουν και τα δυο, στον αντρα για το ποσο ποθητος γαμιας ειναι και στη γυναικα για το ποσο ποθητη ειναι γενικα...για αυτο υπαρχει η παρανοηση οτι η γυναικα απατα με συναισθημα ενω ο αντρας χωρις. Μα και το να θες να επιβεβαιωθεις συναισθηματικη αναγκη ειναι. Και ποσο προσβλητικο ειναι να νιωθεις οτι μπορεις να καλυψεις τη συναισθηματικη σου αυτη αναγκη καλυτερα με την καθε ασχετη παρα με τον ανθρωπο που θαυμαζεις και αγαπας πιο πολυ απο ολα; Δηλαδη η γνωμη της καθε γκομενας για το ποσο τελειος εραστης εισαι ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωμη του ανθρωπου που αγαπας..!
    Η δικη του επιβεβαιωση δεν σου φτανει...γιατι; Γιατι τον υποτιμας. Γιατι; Ειτε γιατι καπου χαλασε η ισορροπια στη σχεση σας ειτε γιατι υποτιμας τον εαυτο σου...οτι πως γινεται να με ποθει η ταδε; Χαζη θα ειναι...σε καθε περιπτωση ομως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πληγωσεις τον ανθρωπο που υποτιθεται οτι αγαπας...
    Δεν ειναι κουλο; Δεν ειναι αδικο;
    Οποτε για εμενα ουτε το "δεν σημαινε τιποτα ενα π*τσο εριξα χωρις συναισθημα" ειναι καλη δικαιολογια. Γιατι καθε γυναικα που σεβεται τον εαυτο της τον απαιτει κι ολας, και το "σ'αγαπω" δεν δειχνει τον σεβασμο...οι αλλες πραξεις τον δειχνουν...

Senior Member
    αν με αυτο που λεω καταλαβενεις οτι δικαιολογο και τους βιασμους ακομα..τοτες τη να πω δεν μπορω να συνεχησω τη συζητηση.εννοειτε οτι επιλεγουμε της πραξεις μας. οσο για το σχολιο και τι μ΄αυτο??που η αλλη κυκλοφορη με το κολο εξω.ουδεν σχολιο.δικαιωμα της δηλαδη να κυκλοφορη και θεογυμνη.οκ παω πασω
    Σε αυτο εχεις δικιο!κ εγω απορω πολλες φορες πως ντυνονται ετσι!να σου πω κατι ομως,οταν εγω φοραω κλειστη μπλουζα νταξ με κοιτανε μερικοι,οταν φοραω ανοιχτη???οι περισσοτεροι με κοιτανε κ οχι επειδη εχω κανα μεγαλο μπουστο,απλα φοραω ανοιχτο!οποτε αυτα τα κοριτσια παιρνουν την επιβεβαιωση τους με αυτον τροπο!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ifigenia View Post
    Θα προσπαθησω να σας πω πως ηταν η σχεση μου πριν γινουν ολα αυτα. Απο τη δικη μου τη μερια θα ελεγα αψογη. Παντου. Και στο σεξ και στη συννενοηση. Ακομα και σε πραγματα που επρεπε να προσεξω, εγω τιποτα, εμπιστοσυνη τυφλη. Οταν τα παιδια ανακαλυψαν ενα προφιλ με τη φωτογραφια του ειπα οτι καποιος τη χρησιμοποιησε, οτι αποκλειετα να ηταν δικο του αυτο το προφιλ. Τα ιδια τα παιδια με ψιλιασανε λεγοντας μου οτι κοιμαμαι ορθια. Μηνυμα ειχα πιασει και απλα μου ειπε οτι κατα λαθος θα το εστειλαν και εγω το πιστεψα χωρις δευτερη κουβεντα. Το καλοκαιρι πριν τον περασμενο σεπτεμβρη οι σεξουαλικες μας επαφες αραιωσαν γιατι ειχα προβλημα. Και μετα εγιναν ολα αυτα. Το χειροτερο ειναι οτι ακομα και τωρα μου λεει οτι δεν με απατησε. Αλαζονικα.
    θα το πω οσο πιο κομψα μπορω αν και προσπαθουσα να κρατησω ισορροπιες μεχρι τωρα.
    ειναι για πολλες κλωτσιες ο ανθρωπος.
    δλδ, σιχαθηκα εγω, η ασχετη...

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast