Με απατησε επι πληρωμη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 151
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εφοσον θα την χωριζες λοιπον γιατι θεωρεις οτι μια γυναικα πρεπει να το περασει στο ντουκου;
    Και αυτο που λες οτι ο αντρας απαταει χωρις συναισθημα και η γυναικα με αρα οι αντρες ειναι οκ να απατανε και μπορει να συγχωρεθουν ενω οι γυναοκες οχι δεν με πειθει και θα σου εξηγησω το γιατι
    :

Αν ημουν σε αυτη τη θεση ποιος μου λεει οτι και μαζι μου δεν το κανει εξισου χωρις συναισθημα, αλλα επειδη ειμαστε παντρεμενοι, οχι επειδη με ερωτευτηκε/αγαπησε πραγματικα αλλα κυριως για να εχει συντροφικοτητα και φροντιδα για το σπιτι τα παιδια του και τις συναισθηματικες του αναγκες..; Το να δεχτουμε τον πληρη διαχωρισμο σεξ και συναισθηματος που λες λοιπον στον αντρα ειναι ακομα πιο τρομακτικο και αποκαρδιωτικο. Αμα το παμε ετσι δεν νιωθει τιποτα για καμια. Και το πιστευω αυτο για αντρες που πιστευουν σε αυτη τη δικαιολογια που παραθετεις...το πιστευω οτι δεν ξερουν να αγαπανε κανεναν περα απο τον εαυτουλη τους.

Επισης δεν ξερω σε τι βαθμο μπορει να ισχυει αυτος ο διαχωρισμος, δεν ειμαι αντρας, αλλα ξερω πως αποκλειεται να μην σημαινει τιποτα και για τα συναισθηματα του το να απιστησει. Επειδη το θεμα δεν ειναι μονο αμα κανει σεξ με συναισθημα η χωρις, το θεμα ειναι οτι επιλεγει να κανει κατι εις βαρος της συντροφου του και δεν τον νοιαζει. Θεωρει πως ειναι ενταξει να καλυπτει τις οποιες αναγκες του πισω απο τη πλατη της ενω μπορει να τις εχει και η ιδια η συζυγος και της το στερει αυτο, θεωρει πως ειναι ενταξει να της λεει ψεμματα και να εχει μια μυστικη ζωη κρυμμενη απο τον ανθρωπο του, θεωρει πως εχει το δικαιωμα να βαζει τις ορεξεις του και τη καλοπεραση του πανω απο τον ανθρωπο που υποτιθεται οτι αγαπα. Και ειναι κακο ειτε το μαθει η συζυγος ειτε οχι για τον πολυ απλο λογο του οτι οταν εξαπατας καποιον πεφτει στα ματια σου, δεν μπορεις να τον σεβεσαι πραγματικα. Τον κοιτας και υποτιμας τη νοϋμοσυνη του...πως γινεται λοιπον να αγαπας καποιον τον οποιον βαζεις σε αυτη τη θεση εν αγνοια του;
    Ακομα και αν απλα οπως λες θελει σεξ καποιος, ακομα και αν η γυναικα του δεν το μαθει ποτε, βλαπτει ετσι τη σχεση τους επειδη βλαπτει την εικονα της στα ιδια του τα ματια και το πως αισθανεται ο ιδιος. Καταλαβες;
    Οταν εισαι ζευγαρι δεν υπαρχει τιποτα που θα κανεις που να αφορα μονο εσενα που να χτυπαμε το κωλο μας κατω...και αυτο οποιος αγαπαει το καταλαβαινει.

Επισης διαφωνω και στο οτι τα κινητρα μεταξυ αντρων και γυναικων για την απιστια διαφερουν...απο την αναγκη για επιβεβαιωση πηγαζουν και τα δυο, στον αντρα για το ποσο ποθητος γαμιας ειναι και στη γυναικα για το ποσο ποθητη ειναι γενικα...για αυτο υπαρχει η παρανοηση οτι η γυναικα απατα με συναισθημα ενω ο αντρας χωρις. Μα και το να θες να επιβεβαιωθεις συναισθηματικη αναγκη ειναι. Και ποσο προσβλητικο ειναι να νιωθεις οτι μπορεις να καλυψεις τη συναισθηματικη σου αυτη αναγκη καλυτερα με την καθε ασχετη παρα με τον ανθρωπο που θαυμαζεις και αγαπας πιο πολυ απο ολα; Δηλαδη η γνωμη της καθε γκομενας για το ποσο τελειος εραστης εισαι ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωμη του ανθρωπου που αγαπας..!
    Η δικη του επιβεβαιωση δεν σου φτανει...γιατι; Γιατι τον υποτιμας. Γιατι; Ειτε γιατι καπου χαλασε η ισορροπια στη σχεση σας ειτε γιατι υποτιμας τον εαυτο σου...οτι πως γινεται να με ποθει η ταδε; Χαζη θα ειναι...σε καθε περιπτωση ομως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πληγωσεις τον ανθρωπο που υποτιθεται οτι αγαπας...
    Δεν ειναι κουλο; Δεν ειναι αδικο;
    Οποτε για εμενα ουτε το "δεν σημαινε τιποτα ενα π*τσο εριξα χωρις συναισθημα" ειναι καλη δικαιολογια. Γιατι καθε γυναικα που σεβεται τον εαυτο της τον απαιτει κι ολας, και το "σ'αγαπω" δεν δειχνει τον σεβασμο...οι αλλες πραξεις τον δειχνουν...
    ειπα οτι εγω σαν γιωργος πως θα εκανα.δεν ειπα οτι οι γυναικες πρεπει να το περνανε στο ντουκου.επισεις δεν ειπα οτι ο ανδραας κανει σεξ χωρις συναισθημα.ειπα μπορει να κανει σεξ και χωρις συναισθημα σε αντιθεση με μια γυναικα,γενικοτερα σεβομε αυτα που λες και σωστα ειναι.αλλα θα ηταν ακομα πιο σωστα αν ελεγα οτι συμφωνω στο κερατο.δεν συμφωνω στο κερατο ουτε απτον ανδρα προς τη γυναικα ουτε απτη γυναικα προς τον ανδρα.απλα προσπαθω να εξηγησω τα αιτια της απιστιας και απτης δυο πλευρες.καταλαβενω την ιφιγενεια το εχω πει σε πολλα σχολια μου.αλλα προσπαθω να καταλαβω και τον ανδρα της για πιο λογο το εκανε.και μαλιστα με τοσο σοβαρο προβλημα υγειας της γυναικας του.γενικοτερα ΠΕΡΑ απτην ιφιγενεια.αυτο το πιστευω οτι μεριδιο ευθυνης εχουν και οι δυο πλευρες οχι παντα αλλα της πιο πολλες φορες ναι. ιφιγενεια δεν το λεω για εσενα αυτο ελειπε να σου ριξω και ευθυνες.γενικοτερα για το κερατο μιλαω.natalia sups παραδεχεσε αυτο που λεω για το μεριδιο ευθυνης???

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Σε αυτο εχεις δικιο!κ εγω απορω πολλες φορες πως ντυνονται ετσι!να σου πω κατι ομως,οταν εγω φοραω κλειστη μπλουζα νταξ με κοιτανε μερικοι,οταν φοραω ανοιχτη???οι περισσοτεροι με κοιτανε κ οχι επειδη εχω κανα μεγαλο μπουστο,απλα φοραω ανοιχτο!οποτε αυτα τα κοριτσια παιρνουν την επιβεβαιωση τους με αυτον τροπο!
    καλως η κακως αυτο το ντυσυμο αναστατωνει της ανδρικες αισθησεις δεν γινετε να μην σου ανοιξει η ορεξη.αλλα μεχρι εκει.. αλλα απο κει και περα ειναι το κακο.που ειναι το κακο???οτι υπαρχουν και ανομαλοι που δεν μενουν μονο στο θαυμασμο αλλα τιποτα αλλο σαν εμενα και σαν τους πιο πολλους προχωρανε και παρα περα και ειναι πολυ κριμα.με αυτην την εννοια το λεω.και να το πω ακομα πιο σνοιχτα ο μεσως ανδρας που θα του ανοιξει οι ορεξη με κατι τετοιο θα αυτοικανοποιηθη και τελος.. ο ανωμαλος δεν θα μεινει μονο στην αυτο ικανοποιηση.δεν το λεω για να κατηγορησ τα κοριτσια. γιαυτο και ειπα τοπαραδειγμα με το κλεφτη και την ανοιχτη πορτα αλλα ακομα και αυτο παρεξηγηθηκε

Senior Member
    εγω θα την συγχωρουσα γι αυτο μιλαω δεν εισαι για τετοια τωρα ξεχνα το κι εμενα μου κανανε πολλα οι ομορφεσ μπορουμε να λεμε ιστοριεσ μεχρι αυριο ριξε βαροσ στα παιδια σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ειπα οτι εγω σαν γιωργος πως θα εκανα.δεν ειπα οτι οι γυναικες πρεπει να το περνανε στο ντουκου.επισεις δεν ειπα οτι ο ανδραας κανει σεξ χωρις συναισθημα.ειπα μπορει να κανει σεξ και χωρις συναισθημα σε αντιθεση με μια γυναικα,γενικοτερα σεβομε αυτα που λες και σωστα ειναι.αλλα θα ηταν ακομα πιο σωστα αν ελεγα οτι συμφωνω στο κερατο.δεν συμφωνω στο κερατο ουτε απτον ανδρα προς τη γυναικα ουτε απτη γυναικα προς τον ανδρα.απλα προσπαθω να εξηγησω τα αιτια της απιστιας και απτης δυο πλευρες.καταλαβενω την ιφιγενεια το εχω πει σε πολλα σχολια μου.αλλα προσπαθω να καταλαβω και τον ανδρα της για πιο λογο το εκανε.και μαλιστα με τοσο σοβαρο προβλημα υγειας της γυναικας του.γενικοτερα ΠΕΡΑ απτην ιφιγενεια.αυτο το πιστευω οτι μεριδιο ευθυνης εχουν και οι δυο πλευρες οχι παντα αλλα της πιο πολλες φορες ναι. ιφιγενεια δεν το λεω για εσενα αυτο ελειπε να σου ριξω και ευθυνες.γενικοτερα για το κερατο μιλαω.natalia sups παραδεχεσε αυτο που λεω για το μεριδιο ευθυνης???
    Οχι δεν το παραδεχομαι.
    Παραδεχομαι οτι εχουν και οι δυο μεριδιο ευθυνης αν εχει η σχεση προβλημα,αλλα δεν παραδεχομαι ως λυση/μπαλωμα στο προβλημα την απιστια.
    Καταλαβαινεις την διαφορα;
    Μπορω να καταλαβω γιατι ενας συντροφος δεν ειναι ευχαριστημενος στη σχεση του. Αλλα δεν απατανε ολοι οσοι δεν ειναι ευχαριστημενοι στη σχεση τους. Καποιοι προσπαθουν, καποιοι συζητουν, καποιοι χωριζουν πριν απιστησουν αναγνωριζοντας πως δεν λυνεται το προβλημα τους...υπαρχουν πολλοι τροποι να αντιδράσει κανεις. Οποιος απιστει λοιπον για εμενα φερει την αποκλειστικη ευθυνη 100%.

Senior Member
    Οχι δεν το παραδεχομαι.
    Παραδεχομαι οτι εχουν και οι δυο μεριδιο ευθυνης αν εχει η σχεση προβλημα,αλλα δεν παραδεχομαι ως λυση/μπαλωμα στο προβλημα την απιστια.
    Μπορω να καταλαβω γιατι ενας συντροφος δεν ειναι ευχαριστημενος στη σχεση του. Αλλα δεν απατανε ολοι οσοι δεν ειναι ευχαριστημενοι στη σχεση τους. Καποιοι προσπαθουν, καποιοι συζητουν, καποιοι χωριζουν πριν απιστησουν αναγνωριζοντας πως δεν λυνεται το προβλημα τους...υπαρχουν πολλοι τροποι να αντιδράσει κανεις. Οποιος απιστει λοιπον για εμενα φερει την αποκλειστικη ευθυνη 100%.
    το γεγονος οτι υπαρχει κερατο σε μια σχεση δεν ειναι προβλημα.στο ενδοχομενο συζητησεις με βρισκεις συμφωνω ενα ζευγαρι πρεπει να συζηταει ολα τα προβληματα.το κερατο εννοειτε οτι δεν ειναι η λυση.οσο στο οτι δεν παραδεχεσε οκ σεβομε την αποψη σου ασχετα αν διαφωνω.ουτε σι αλλος δεν περιμενα να το παραδεχοσουνα

Senior Member
    Οχι δεν το παραδεχομαι.

πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτη??ξερω και περιπτωσεις και στον ανδρα και στη γυναικα οπου φιρι φιρι το πηγεναν να φανε το κερατο.και αλλες περιπτωσεις που δεν φτεγανε καθολου οπως στην περιπτωση της θεματοθετριας.αλλα σε τιποτα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτη.δεν ξερουμε αναμεσα σε καθε ζευγαρι τη συμβενει

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    [/B]

πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτη??ξερω και περιπτωσεις και στον ανδρα και στη γυναικα οπου φιρι φιρι το πηγεναν να φανε το κερατο.και αλλες περιπτωσεις που δεν φτεγανε καθολου οπως στην περιπτωση της θεματοθετριας.αλλα σε τιποτα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτη.δεν ξερουμε αναμεσα σε καθε ζευγαρι τη συμβενει
    Σου εξηγησα το γιατι, δεν βλεπω που μπερδευεσαι. Αλλο το να συνεισφερει καποιος που δεν ειναι ο/η συντροφος τους ευχαριστημενος μεσα στη σχεση και αλλο να συνεισφερει στην απιστια.
    Δεχομαι οτι αυτοι που λες οτι το πανε "φυρι φυρι" εχουν ευθυνη στο οτι ο συντροφος τους δεν ειναι ευχαριστημενος. Δεν δεχομαι με την καμια ομως πως εχουν την ευθυνη για το πώς επιλεγει ο συντροφος τους να το διαχειριστει. Αυτο ειναι ευθυνη και επιλογη του απιστου.
    Υπαρχουν ανθρωποι που και να μην ειναι ολα μελι γαλα επιλέγουν να ΜΗΝ απιστησουν. Καταλαβες γιατι ειναι καθαρη επιλογη του απιστου και 100% δικια του ευθυνη;
    Νομιζω ειναι πολυ απλο οπως το εξηγησα.
    Δεν εχει σημασια τι κανει ο κακος ο συζυγος/η κακια η συζυγος...αμα δε σου καθεται, αμα τον/την βαριεσαι, αμα σε βασανιζει με κινεζικα βασανιστηρια καθε μερα και ευχεσαι να πεθανεις μεσα σε αυτο τον γαμο (γιατι ως γνωστον τετοια τερατα ειναι οι απατημενοι παντα), μπορεις απλα να τους μιλησεις, να κανεις κατι μηπως αλλαξει η κατασταση εσυ, να τους πας σε εναν ψυχολογο βρε αδερφε η ενα ταξιδακι να τσιλαρουν, η απλα να χωρισεις...! Δεν σε αναγκαζει κανεις να τους απατησεις, εχεις πολλες αλλες επιλογες! Αλλααα...επιλεγεις την βολικοτερη. Δεν θελεις ο κακουργος ο "βασανιστης" σου να παψει να σου φτιαχνει το φαι ετσι δεν ειναι; Πουυυυυ να τρεχεις τωρα να εισαι ελευθερος απο τα "βασανα", ε κακομοιρε ταλαιπωρημενε συζυγε; Λολ....
    Βλεπεις τωρα γιατι αυτο που λες δεν εφαρμοζει ποτε μα ποτε;

Senior Member
    Δεν ειναι οτι ειμαι ουτε ακαμπτη ουτε απολυτη ουτε καμια χαζη που δεν καταλαβαινει πως λειτουργει μια σχεση με την συνεισφορα και των δυο...αλλα μπορεις εσυ ειλικρινα να μου αρνηθεις αυτα που εγραψα στο τελευταιο μηνυμα;
    Οταν υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες για το τι μπορει να κανει κανεις που ειναι σε δυσκολη θεση στη σχεση του και επιλεγεις την απιστια ε δε το κανεις επειδη εισαι αναγκασμενος, επειδη γουσταρεις το κανεις!

Και αντι να λυσεις ετσι το υποτιθεμενο σου προβλημα επιβαρυνεις και αλλο τη σχεση σου που ηδη υποτιθεται δε πηγαινε πολυ καλα...ε ποια η λογικη σε αυτο; Καμια.
    Απλα ειχα ορεξη να απατησω. Δεν υπαρχει κατι αλλο.

Senior Member
    Δεν ειναι οτι ειμαι ουτε ακαμπτη ουτε απολυτη ουτε καμια χαζη που δεν καταλαβαινει πως λειτουργει μια σχεση με την συνεισφορα και των δυο...αλλα μπορεις εσυ ειλικρινα να μου αρνηθεις αυτα που εγραψα στο τελευταιο μηνυμα;
    Οταν υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες για το τι μπορει να κανει κανεις που ειναι σε δυσκολη θεση στη σχεση του και επιλεγεις την απιστια ε δε το κανεις επειδη εισαι αναγκασμενος, επειδη γουσταρεις το κανεις!

Και αντι να λυσεις ετσι το υποτιθεμενο σου προβλημα επιβαρυνεις και αλλο τη σχεση σου που ηδη υποτιθεται δε πηγαινε πολυ καλα...ε ποια η λογικη σε αυτο; Καμια.
    Απλα ειχα ορεξη να απατησω. Δεν υπαρχει κατι αλλο.
    χαζη δεν ειναι με τιποτα οσο γιαυτο ειμαι σιγουρος.φυσικα ουτε τα υπολοιπα εισαι(τουλαχιστον ετσ ιπστευσω)εγω δεν αρνουμε τιποτα οταν κατι ειναι σωστο ειναι σωστο ασχετα σν ειναι εναντιων του ανδρα η εναντιον της γυναικας δεν εχει καμια σημασια.

Senior Member
    Αν υπαρχουν και παιδια , που υπαρχουν , και 33 χρ. γαμου , η κοπελα να αποφασισει μονη της , εγω δεν ξερω λεπτομερειες του δεσμου τους , μια ιδεα πηρα μονον , θαταν επιπολαιο εκ μερους μου να εκφερω γνωμη , ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες , που τραβανε εις μηκος χρονου , και η τελευταια λεξη ανηκει στην κοπελα , αυτη ειναι η αποψη μου , δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ιδιοσυγκρασιες ....

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι και θελω να μου απαντησης ειλικρινα με το χερι στη καρδια.αν το θεμα που ανοιξε η θεμετοθετρια ηταν αντιθετα δηλαδη. Ο ανδρας να ηταν στη θεση της ιφιγενειας και η ιφιγενεια να ειχε απιστιση.και το θεμα να το ειχε ανοιξει ο ανδρας της.τη θεση θα επερνες στο θεμα ??????ποια θα ηταν η αποψη σου???θα ελεγες τα ιδια.οπως εγω απαντησα ειλικρινα στην ερωτηση σου για το ενδοχομενο της απιστιας της γυναικας μου ετσι και εσυ απαντησε ειλικρινα

Senior Member
    Η ερωτηση απευθυνετε στη natalia sups

Senior Member
    Παιδια μπορει να συμβει σε ολους μας!ολοι μπορει να το κανουμε μια φορα σε μια ευαλωτη στιγμη!η διαφορα ειναι οτι θα γινει μια φορα(οποιος οντως δεν θελει να κερατωσει)κ θα εχει τυψεις!εγω δεν εχω κερατωσει,αν ποτε το εκανα πιστευω θα πεθενα στις τυψεις κ θα το ελεγα!οπως ελεγε κ ενα φιλαρακι μπορει να συμβει κ στις καλυτερες οικογενειες!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Παιδια μπορει να συμβει σε ολους μας!ολοι μπορει να το κανουμε μια φορα σε μια ευαλωτη στιγμη!η διαφορα ειναι οτι θα γινει μια φορα(οποιος οντως δεν θελει να κερατωσει)κ θα εχει τυψεις!εγω δεν εχω κερατωσει,αν ποτε το εκανα πιστευω θα πεθενα στις τυψεις κ θα το ελεγα!οπως ελεγε κ ενα φιλαρακι μπορει να συμβει κ στις καλυτερες οικογενειες!

Εγω το ξερω και το υποστηριζω.
    Αυτο προσπαθω να πω αλλα τελοσπαντων

Senior Member
    Δεν μπορει κανεις να μπει στην θεση της κοπελας .........ισως καπως λιγο εγω , διοτι εχω τον κολλητο μου , τον απατησε η γυναικα του , μετα απο 18 χρονια γαμου , εχουν και 2 παιδια , μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ο φιλος , σκεπτεται να φυγει , αλλα σκεπτεται και τα παιδια , και τραιναρει η κατασταση κανα 6μηνο πλεον .....

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast