Results 121 to 135 of 151
Thread: Με απατησε επι πληρωμη
-
26-05-2017, 11:12 #121
Κανεις δεν μπορει να μπει στην θεση!οσο κ να κραζουμε τον αντρα της ολοι της ειπαμε να το σκεφτει καλα κ να μην παρει βιαστικες αποφασεις!μακαρι να της πανε ολα καλα της γυναικας με οποια αποφαση κ να παρει!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
- 26-05-2017, 11:25 #122
26-05-2017, 15:12 #123
Με το χερι στην καρδια giorgos35 το ιδιο ακριβως θα ελεγα και στην αντιθετη περιπτωση. Για αυτο και σε ρωτησα τι θα εκανες εσυ αν σε ειχε απατησει η γυναικα σου, θεωρησα αυτονοητο πως θα την σουταρες και το χρησιμοποιησα ως επιχειρημα πως η απιστια δεν πρεπει να συγχωρειται γενικα. Για εμενα δηλαδη τα προβληματα που δειχνει αυτο στη σχεση και τα κινητρα του απιστου ειναι στην βαση τους ιδια ειτε μιλαμε για αντρες ειτε για γυναικες. Τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα.
Για αυτο και τα πηρα στο κρανιο με το επιχειρημα "εεε μωρε οι αντρες ειναι ετσι, και αγαπανε και ξενοπηδανε ταυτοχρονα και ειναι δικαιολογημενο" που εννοησες με τα λεγομενα σου. Αμα ελεγες πως μπορει το ιδιο να ισχυει και για μια γυναικα, να αγαπαει και να απαταει δηλαδη θα πηγαινα πασο (ασχετα που και ο ορισμος της αγαπης που δινεις σε αυτη τη περιπτωση μπαζει απο παντου).
Και δεν δεχομαι αυτο που λες οτι μια γυναικα δεν μπορει να εχει την περιπετειουλα της και να κατσει στα αυγα της με την οικογενεια της μετα γιατι η απιστια της εχει συναισθημα, επειδη εχω δει να γινεται, να μπορει και να παραμπορει.
Ειχε γεννησει κανα μισο-ενα χρονο πριν το κερατο κι ολας. Παρκαρε το μωρο στη πεθερα, ειπε παει για ψωνια και βολταρε με τον γκομενο. Τους ειδα εγω μαζι. Δεν εγινε τιποτα ομως μετα. Ο αντρας της δεν το εμαθε ποτε, κανανε και αλλα δυο παιδια μετα και τωρα ζουνε ολοι μαζι στο εξωτερικο. Ο τυπας διεγραμμενος απο τον χαρτη σαν να μην υπηρξε. Και αμα ενιωθε πια τοσα για τον τυπα θα ειχε κανει τα δικα του παιδακια μετα οχι παλι του αντρα της. Αρα χεστηκε η συγκεκριμενη απο ολες τις αποψεις. Τα ηθελε και τα πηρε ολα. Παρεπιπτοντως δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα στη ζωη της απο οσο ξερω, εξ'ου και γιατι καθεται με τον αντρα της που εχει χεσμενο. Πως θα θρεψει τα παιδια τους;
Βλεπεις λοιπον....υπαρχουν πολλοι λογοι ασχετοι με την αγαπη που κρατανε εναν γαμο δεκαετιες.....
26-05-2017, 16:39 #124
Δεν το ευμοχε καθολου πιστεψε με. Αλλα θα περιμενο πως και πως στο επομενο θεμα απιστιας οπου η απιστη θα ειναι γυναικα να παρεις θεση και να αποδηξεις αυτα που λες.ειλικρινα θελω πολυ να πιστεψω αυτα που λες. Αλλα δεν ξερω γιατι μου δινεις την εντύπωση. Πως οτι και να γινει εισαι εναντιον του ανδρα. Πως να στο πω δηλαδη με το φτυαρι στο χερι κατευθειαν να θαψεις. Αυτος ηταν και ο λογος της ερωτησεις μου. (συγγνωμη δεν στα κεω αυτα για να σε προσβάλλω) αλλα μου βγαζης αυτο που λεω πιο πανω.
26-05-2017, 16:59 #125
Κοιτα οτι εχω σε καποιο βαθμο απωθημενα με το αντρικο φυλο και με τσιτωνουν ευκολα αυτα τα θεματα με τσιτωνουν. Αμα υπαρχει αφορμη οχι φτυαρι πιανω, μπουλντοζα :P
Δεν εχεις αδικο.
Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα ελεγα τα ιδια σε περιπτωση που απιστουσε η γυναικα. Δεν θα την δικαιολογουσα καθολου, την ιδια αποψη θα εξεφραζα. Βασικα νομιζω καποτε ειχα απαντησει σε απατημενο αντρα μεσα στο φορουμ, θα σκαλισω στις παλιες απαντησεις μου και αμα το βρω θα σου το δειξω.
26-05-2017, 17:07 #126
26-05-2017, 17:09 #127
Να το...κοιταξε τι λεω και σε εναν αντρα που τον απατησε η γυναικα του. Δες τα δικα μου γραφομενα και στη σελιδα απο την οποια ξεκιναει το λινκ και στις επομενες:
https://www.e-psychology.gr/forum/th...λεια/page5
26-05-2017, 18:27 #128
Πωπωωωω με εκανες ρε giorgos35 να διαβασω εκεινο το παλιο θεμα και να συγχιστω παλι χαχαχα επειδη υπηρχαν μελη που δικαιολογουσαν τη γυναικα με τον τροπο που νομιζεις οτι θα το εκανα εγω κι εγω δεν το δεχομουν. Ολοκληρη διαφωνια ειχαμε...καλη ωρα με την elisabet που το θυμαται κι ολας :)
27-05-2017, 07:43 #129
τι διαβασαν τα ματια μου και δεν τα εβγαλαν τα χερια μου
απτην ωρα που το εστειλες ακομα διαβαζω.απτην αρχη βρομουσε η υποθεση αμεσως καταλαβα οτι η (κυρια ειχε γκομενο)
ειλικρινα τωρα στη συγκεκριμενη υποθεση πιστευης οτι δεν εχουν μεριδιο ευθυνης και οι δυο???η σεξουαλικη μας ζωη λεει οτι ηταν φυσιολογικη.καναμε σεξ 2 φορες το μηνα ακουσον ακουσον με γυναικα 36 χρονων και σεξ μονο δυο φορες το μηνα.και δεν βρεθηκε ενας χριαστινος να του πει γιατι κυριως απο ανδρα περιμενα αυτη την απαντηση.οτι εαν δεν ποτιζεις το χωραφι σου τακτικα θα βρεθει καποιος αλλος να στο ποτιζει.
αλλα θα μου πεις δεν ηταν ο μονος λογος αυτος οκ συμφωνω.ο τυπος αφησε τη σχεση του με τη γυναικα του να ειναι πλεον πως να το πω ας πουμε τυπικη.π.χ ειναι μια φιλη που ζει στο ιδιο σπιτη με εμενα ε που και που ριχνουμε και κανενα πηδουλο.αλλα ειναι φιλη.φυσικη και η αλλη δεν το διορθονε δεν εκανε κατι.ειδες αυτο που σου ελεγα?ο τυπος με επιβεβαιωσε και ΟΙ ΔΥΟ ΦΕΡΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ. ακομα δεν τελιωσα το διαβασμα.θα σου πω και αλλα.διαβαζω ολες της απαντησεις αλλα κυριως της δικες σου.
27-05-2017, 09:15 #130
Για εμενα δεν εχει σημασια ομως, δεν φερει ο αντρας σε εκεινο το θεμα για εμενα ευθυνη για την απιστια. Για το οτι χωλαινε η σχεση τους ναι. Για την απιστια οχι. Αυτη ειναι οπως βλεπεις σταθερα η θεση μου. Οι λεπτομερειες και οι διαφορετικες γυρω γυρω συνθηκες μπορει να προσφερουν εξηγηση για το που πηγε η σχεση στραβα, οχι ομως για το γιατι απιστησε καποιος. Ετσι το βλεπω σε καθε περιπτωση.
27-05-2017, 09:42 #131
χαχα δεν θυμάμαι το θέμα ακριβώς και τι είχα πει, αλλά θυμόμουν οτι γενικά είσαι κάθετη στο θέμα της απιστίας :)
Εγω μεγαλώνοντας δεν είμαι πια τόσο κάθετη, με την εννοια οτι δεν το βρίσκω το χειρότερο κακό που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση, μπορεί να σε προδώσει κάποιος με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτό.
27-05-2017, 10:30 #132
Συμφωνω απολυτα , δεν ειναι το χειροτερο που μπορει ννα συμβει σε μια σχεση , υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραματα /χαρακτηριστικα , οχι κατ αναγκη προδοσια , που μπορει να ενσκηψουν σε μια σχεση ..........εμενα , με ειχε απατησει μια κοπελα μου , με τον πρωην , περναγα κατω απο το σπιτι της 04.00 πμ ( ειχα ψιλιαστει κατι ) , και ειδα το αυτοκινητο του πρωην , δεν με ενοχλησε αυτο , πρωην ηταν , αντε αντι για 500 φορες που εχουν ' κοιμηθει ' μαζι , 501 , με ενοχλησε και ξενερωσα , οταν το αλλο πρωι , την πηρα τηλεφωνο , ρωτησα ηρεμα πωςε περασε το βραδυ της , αν ειχε επισκεψεις , και μουπε οχι .......οταν της ειπα οτι περασα και ειδα το αυτοκινητο , παντασε ηρεμο τονο , εβαλε αυτη τις φωνες , οτι δηθεν την παρακολουθω !!!! σε 3 μηνες , εφαγε οριστικο σουτ .........ε ,μαααα πια ....
27-05-2017, 11:09 #133
27-05-2017, 11:11 #134
27-05-2017, 11:18 #135