Results 16 to 30 of 119
-
28-05-2017, 17:42 #16
Αμα ειναι οντως αυτο ελις τοτε να μου λειπει το βυσσινο. Ποτε των ποτων, αντε γεια σας.
Αλλα επιφυλασσομαι, πιστευω πως για μερικους ανθρωπους μπορει να μην ειναι αυτο, μπορει να ειναι κατι τελειως αλλο.
- 28-05-2017, 17:49 #17
Δεν υπάρχει κάτι άλλο ρε Ναταλάκι η διάρκεια του γάμου είναι τέτοια που φτάνεις σε αυτό το σημείο τόσα τραγούδια το λένε εκεί καταντανε όλοι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-05-2017, 18:30 #18
Ε ενταξει αμα καταληγει εκει λογω διαρκειας και πολλων χρονων τι σημαινει; Οτι ειναι οκ να μενουν οι ανθρωποι σε σχεσεις που δεν ειναι χαρουμενοι επειδη δεν εχουν τι καλυτερο να κανουν; Αμα και οταν ληγει κατι ξεκιναει κατι αλλο.
28-05-2017, 18:33 #19
σιγουρα υπαρχουν και αυτες οι περπτωσεις.εχω δει παρα πολλες κυρα τασιες που πραγματικα δειχνουν πως δεν της νοιαζει.ξερεις τι εχω ακουσει να λεμε.τι με νοιαζη τι κανει εξω.αφου απενταντι σε εμενα (εννοωντας στο σπιτη και στα παιδια του) ειναι σωστος (εννοωντας οτι δεν του ξυλοφορτωνει και δεν τους αφηνει νηστικους.)απο κει και περα ας κανει οτι θελει εξω αφου υπαρχουν οι που..νες που καθονται εγω τι να κανω.κανει οτι κανει και παλι σπιτη του γυρναει.εσυ τη πιστευης τωρα οτι την ενοχλη???οσογια το υγιες συμφωνω οτι δεν ειναι υγιες.
οσο αφορα την ερωτηση σου την εχω απαντηση ηδη στο θεμα της κυριας ιφιγενειας.εννοειτε οτι δεν θα το δεχομουν.καθολου συμφωνοι.αυτην δεν θα την κατακρινη κανεις εμενα ολοι θα με που κερατα οπως στην ιστορια που μου εστειλες με τον απατηενο συζηγο.ποσα μελοι τον ειπαν κερατα καταμουτρα???η τουλαχιστον αυτο εννοουσαν.ενα μελος με το ονομα νικ του το ειπε και τελειως ανοιχτα και χρωντα.εισαι κερατας...ειδες ποτε καμια γυναικα να φωναζουν κερατου??ειπαμε αποτελει και ηρωας
28-05-2017, 18:38 #20
28-05-2017, 18:49 #21
Ε οι απατημενες γυναικες που μιλανε οπως περιγραφεις δεν αγαπουν τον αντρα τους, απλα ειναι εξαρτημενες, τον εχουν αναγκη. Δεν μπορουν να φανταστουν τη ζωη τους αλλιως, δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν. Γενικα ειναι για τα μπαζα τετοιοι γαμοι.
Οσο για αυτο που σε ρωτησα το ρωτησα για να σου δειξω οτι δεν εχει σημασια σαν επιχειρημα το "το εκανε χωρις συναισθηματα"...στο θεμα της ιφιγενειας ειπες οτι δεν θα συγχωρουσες την απιστια επειδη η γυναικα απαταει με συναισθημα. Εγω στην ερωτηση μου τωρα ειπα αν θα δεχοσουν να το κανει χωρις συναισθημα. Η απαντηση παλι ειναι οχι. Αρα μουφα το επιχειρημα περι συναισθηματος.
Ειναι θεμα αξιοπρεπειας λοιπον για εσενα απο οτι καταλαβαινω επειδη μιλας για κατακριση και τα ματια του κοσμου. Ε μια γυναικα δεν θελει την αξιοπρεπεια της νομιζεις; Δεν θα τη πει κανεις κερατου την απατημενη γυναικα που καθεται και το συγχωρει αλλα ουτε σεβασμο εμπνεει...ειναι μειωτικο, την ριχνει ακομα και στα ματια αλλων γυναικων θα σου πω εγω...οχι αμεσα, σπανια γινεται αμεσα. Αλλα το να σκεφεται ο κοσμος για εσενα "α τον καημενο/την καημενη" ειναι ωραιο νομιζεις; Μια γυναικα δεν θελει την αξιοπρεπεια της νομιζεις;
Απο την αλλη το θεμα της αξιοπρεπειας δεν εχει να κανει με το τι θα πει ο κοσμος...εχει να κανει με το πως νιωθεις και βλεπεις εσυ τον εαυτο σου και πως σε βλεπει ο συντροφος σου...κανεις αλλος δεν εχει σημασια. Και το οξυμωρο ξερεις ποιο ειναι;
Οτι απαξ και σε εχει μειωσει ετσι ο συντροφος σου ο μονος τροπος να αε σεβαστει ξανα ειναι να φυγεις οριστικα. Αλλα τοτε δεν εχει πια σημασια αν σε σεβεται παλι, ετσι δεν ειναι..; :)
Για αυτο λεω οτι εκει ολα τελειωνουν για μενα.
28-05-2017, 18:54 #22
Δεν ειμαι καλομαθημενη ελις, ολο μαλακιες βλεπω στη ζωη μου και γυρω μου. Αλλα αντι να υποκυψω στα στραβα και να πω "δε βαριεσαι ετσι ειναι το αναμενομενο, τι τα θες", πειθομαι περισσοτερο για τις δικες μου αξιες. Αλλοι ειναι αυγα και αλλοι ειναι πατατες...αλλοι στο βρασιμο μαλακωνουν και αλλοι σκληραινουν :P
Καταλαβες την διαφορα;
28-05-2017, 20:32 #23
πιστεψε με ειλικρινα εχω να ακουσω αυτη τη λεξη πολλα χρονια τη λεξη α τη καημενη.συνηθως ακουω μπραβο στη γυναικα,ειναι αξια σεβασμου μεχρι και αυτο λενε....
εχει να κανει με ολα και το πως νοιωθο εγω και με το τι θα πει ο κοσμος και με πως θα κοιμαμε με αυτη τη γυναικα καταρχην δεν θα μου κανει κουκου.δεν θα μπορω να ζησω με αυτη τη γυναικα ουτε ενα λεπτο.
οσο αφορα γιατο τι θα πει η κοινωνια να πω κατι που το θυμαθηκα τωρα καποτε ενας φιλος μου μου ειχε πει γιατι ειχαμε ανοιξει ακριβως την ιδια συζητηση περι απιστιας.και μου λεει ο φιλος μου (ο φιλος μου ειναι ανυπαντρος)ρε συ γιωργο εστω το οτι η γυναικα μου με απατησε εστω οτι τη λατρευω.και οτι δεν θελω να χωρισω μαζη της και θελω να τη συγχωρησω.οσο και να θελω να τη συγχωρησω δεν θα με αφησει η (κοινωνια) (θα με αναγκασουν να τη χωρισω ακομα και αν δεν θελω να χωρισω)
28-05-2017, 20:37 #24
28-05-2017, 20:43 #25
γαμοσ ειναι πολλα αλλα το κερατο ειναι στο προγραμμα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-05-2017, 20:48 #26
ο γαμος σιγουρα ειναι πολλα.και μπορει και στο καθενα να διαφερη δηλαδη ο καθενας να το αντιλαμβανετε αλλιως.οκ
οσο για το κερατο οχι φιλεμου κανεις λαθος δεν ειναι στο προγραμμα.μπορει πολλα ζευγαρια να κερατωνουν αλλα υπαρχουν και πολλα ζευγαρια που δεν κερατωνουν.δεν μπορουμε να τα ισοπεδοσουμε ολα
28-05-2017, 20:49 #27
Το ότι κάποιος δεν είχε αισθήματα και ήταν σκέτο σεξ, ούτε για μένα δίνει άλλοθι κι ούτε φυσικά σημαίνει οτι πρέπει η άλλη να το συγχωρήσει. Απλά το καθένα σημαίνει άλλα πράγματα και μερικές φορές.... όχι απαραίτητα χωρισμό. Και θα εξηγηθώ τι εννοώ :
Αν ένας άντρας με την τυπική συμπεριφορά, γκομενίζει δεξιά και αριστερά έστω και χωρίς να σημαίνει τίποτα για αυτόν εγώ θα τον χώριζα αλλά δεν θα το παίρνα προσωπικά. Δεν θα καθόμουν να σκεφτώ κάτσε να δω τι έκανα λάθος σε αυτή τη σχέση, πού δεν τον κάλυπτα κτλ Θα σκεφτόμουν απλά οτι ο τύπος είναι εντελώς ανώριμος/ πεινασμένος/ στερημένος/κομπλεξικός και δεν ξέρω γω τι άλλο οπότε έναν τέτοιο άνθρωπο δεν τον θέλω στην ζωή μου.
Αυτός που το κάνει συστηματικά λοιπόν θεωρώ οτι είναι καθαρά δικό του πρόβλημα.
Στην περίπτωση όμως που έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που είναι εντάξει απέναντι μου, που δεν μου δίνει δικαιώματα, που δεν δείχνει τέτοια συμπεριφορά αλλά παρόλα αυτά κάνει την βλακεία και το κάνει κάποια στιγμή...εγώ προσωπικά προτιμώ να μην το μάθω ποτέ. Θεωρώ (γιατί δεν μου έχει τύχει οπότε μόνο υποθετικά μπορώ να μιλήσω) πως δεν θα μπορώ να είμαι μαζί του όπως πριν κι ας ξέρω οτι δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν. Πάντα θα ζω με δυο αμφιβολίες : (α) οτι μπορεί κάτι να σήμαινε και να μην το παραδέχεται (β) οτι μπορεί να το ξανακάνει.
Παρόλα αυτά...κι έδω είναι η διαφωνία μου μαζί σου, έχω δει ανθρώπους που μπορούν να το συγχωρήσουν ως πράξη και με τον καιρό να συνεχίσουν. Έχω δει στο περιβάλλον μου και σχέσεις να δυναμώνουν (!!) μετά από κάτι τέτοιο. Ακριβώς επειδή ήταν λάθος της στιγμής που δεν σήμαινε τίποτα. Και μάλιστα στην περίπτωση που ξέρω αυτό έγινε από την πλευρά της γυναίκας, εκείνη το έκανε, ο σύντροφος της το έμαθε, την συγχώρεσε και είναι ακόμα μαζί. Ξέρω λοιπόν επειδή είναι φίλη μου και τα συζητάμε οτι καθόλου δεν τον υποτιμά, το μετάνιωσε οικτρά αυτό που έκανε και την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Και ο σύντροφος από την πλευρά του διόρθωσε λάθη που έκανε στην σχέση και που είχαν οδηγήσει στην απομάκρυνση τους.
Οπότε για αυτό λέω οτι σε θέματα σχέσεων δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, η κάθε περίπτωση είναι εντελώς ξεχωριστή και δεν γίνεται να τις αντιμετωπίζουμε όλες το ίδιο. Το ότι εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω ένα τέτοιο λάθος δεν σημαίνει οτι κανένας δεν πρέπει να το συγχωρεί.
28-05-2017, 21:03 #28
μαλλον ολοι εσεις οι παλιοι μελοι του φορουμ εχετε καλυτερο τροπο να εξηγητε αυτο που θελετε.γιατι βλεπω πως εγω δεν τα καταφερνω να πω αυτο που θελω τοσο καλα οσο εσεις.αυτο με το απολυτο/τη
της το ειπα και εγω της ναταλιας αν το θυματε.συγκεκριμενα της ειχα ρωτηση πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτη??ειναι πολυ απολυτη σχεδον σε ολα
28-05-2017, 21:08 #29
28-05-2017, 21:13 #30
τωρα γιατι με αναγκαζεις να συμφωνησω με τη ναταλι?????(χαριτολογοντας το λεω)
με συνχωρης πολυ ελισαβετ αλλα διαφωνω ριζικα σε αυτο το κομματι που τονιζω στο κειμενο.αν ηθελα να τον εκτιμηση περισσοτερο δεν ηταν αναγκη να τον κερατωση.εαν παλι ηθελε να ανανεωση τη σχεση-παθος- η οπως αλλιως θελεις πες το της με τον ανδρα της.θα μπορουσε να μπλοφαρη οτι απατησε αλλα δεν θα απατουσε.η τελος παντων θα εβρισκε καποιο αλλο τροπο να το κανει.αρα ειναι σκετο δικαιολογια ολο αυτο που σαβουρδισε στον ανδρα της οτι το εκανα για αυτο για τη σχεση μας η το γαμο μας....ωστοσο θα συμφωνηση ως προς τη μετανοια.μπορει να το μετανιωσε στα αληθεια δεν ειμαστε στη ψυχη κανενος για να ξερουμε τι γινετε.