Χωρισαμε οριστικά, αλλά... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Φιλε νηματοθετη , επειδη περασα μια παρομοια κατασταση πολυ προσφατα και με πονεσε πολυ ,δηλαδη ακομα με ποναει, η αποψη μου ειναι να κανεις οτι ειναι να κανεις και μετα εξαφανισου. Πρεπει να δεχτεις οτι την κουρασες οτι εκανες λαθη (αν και σε μια σχεση ποτε δεν φταει ο ενας) και ειναι καθαρα στο χερι της τι θα γινει παρακατω. Προσωπικα , σκοτωσε καθε ελπιδα μεσα σου μην περιμενεις τιποτα, αρχισε εντονη γυμναστικη (crossfit , πολεμικη τεχνη κτλ) και παρε αποφαση οτι θα συνεχισει να μην θελει να σε βλεπει και σε λιγο καιρο θα αδιαφορει παντελως. Με μενα ετσι εγινε , μαλιστα με τιμωρισε και κανα μηνα . Οσο πιο γρηγορα προχωρησεις τοσο πιο καλα θα ειναι για σενα. Να εισαι σιγουρος πως η κοπελα ηδη προχωραει.

Φιλικα ενας συναδελφος στον πονο!

Junior Member
    Αγάπη μην σκας!! Ναι είναι σκληρό, ναι πονάει ΑΛΛΑ μια φράση που έμαθα καλά είναι πως " ότι αξίζει μένει"! Μην κυνηγάς καμία έχε ψηλά το κεφάλι σου και κοίτα τι πραγματικά αξίζεις!! Πίστεψε με υπάρχουν άνθρωποι που θα σου πουν ΠΟΛΛΑ! Το θέμα είναι να βρεις καποια που τα εννοεί!! Να είσαι δυνατή και να γνωρίσεις νέο κοσμο!! Φιλιά <3

Quote Originally Posted by Bulldog101 View Post
    Αγάπη μην σκας!! Ναι είναι σκληρό, ναι πονάει ΑΛΛΑ μια φράση που έμαθα καλά είναι πως " ότι αξίζει μένει"! Μην κυνηγάς καμία έχε ψηλά το κεφάλι σου και κοίτα τι πραγματικά αξίζεις!! Πίστεψε με υπάρχουν άνθρωποι που θα σου πουν ΠΟΛΛΑ! Το θέμα είναι να βρεις καποια που τα εννοεί!! Να είσαι δυνατή και να γνωρίσεις νέο κοσμο!! Φιλιά <3
    Σωστό. Ισως να πρεπει να κοιταξεις αλλου. 28 εισαι . οχι 78.

Senior Member
    Quote Originally Posted by leonstone0088 View Post
    Τη θέλω πίσω γιατί την αγαπάω πολύ, παρα πολύ....

Το θέμα είναι πως να της δείξω και πως να τη πείσω για τα συναισθήματα μου και για τα λάθη μου που έχω καταλάβει και δε θέλω να επαναλάβω πότε ξανά, όταν εκείνη δεν θέλει καμιά επικοινωνία;;

Να στείλω ένα κατεβατό μήνυμα, ένα γραμμα;; τι να κανω;;

Με τιμωρεί με αυτή τη στάση της;;

Ευχαριστώ Ammos
    Κάντο. Αν δεν το κάνεις θα σκέφτεσαι συνέχεια πως δεν προσπάθησες αρκετά. Είτε θετική είτε αρνητική απάντηση πάρεις, θα βγεις πιο κερδισμένος συγκρινόμενα με τη τωρινή σου κατάσταση.
    Γράψε πρώτα τις σκέψεις σου στον υπολογιστή και αφού ολοκληρώσεις τις διορθώσεις σου, αντέγραψε το με στυλό σε επιστολόχαρτο, και στείλε το.

Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Σωστό. Ισως να πρεπει να κοιταξεις αλλου. 28 εισαι . οχι 78.
    Συμφωνώ κ εγώ!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234