Results 76 to 90 of 135
Thread: Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο
-
22-06-2017, 12:32 #76
- 22-06-2017, 12:35 #77
κι εχω και μια απορια για το νικο που εκανε το θεμα.
εφοσον ηθελε και σχεση , οχι μονο σεξ, γιατι δεν εκανε σχεση με την β κοπελα που τα πηγαν τοσο καλα στο σεξ?
δεν ηθελε εκεινη? δεν ταιριαζαν σε τπτ αλλο απο το σεξ?
ειχε εκεινη επαφες με διαφορους και δεν ηθελε δεσμευση?
τι απ ολα συνεβαινε και πηγε παρακατω?
22-06-2017, 12:36 #78
22-06-2017, 12:59 #79
Η φράση είναι κατανοητή, δες περιπτώσεις κοριτσιών στις ΗΠΑ, που εμπειστεύθηκαν τα λάθος άτομα και έκαναν επιπόλαιες πράξεις. Το ότι έμαθε από κάποιον άλλον για εκείνη εμένα δεν μου λέει κάτι. Ήξερα μια τέτοια περίπτωση που ρώτησε το περιπτερά ενός χωριού! για μια κοπέλα που ενδιαφερόταν αυτός για εκείνη, ο περιπτεράς ισχυρίζονταν ότι είναι θείος της, αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό, γιατί εκείνος που ενδιαφερόταν για την κοπέλα δεν γνώριζε την οικογένεια. Του είπε λοιπόν ο περιπτεράς ότι αυτή η κοπέλα έχει "πάρει" όλη την Κομοτηνή, επειδή η κοπέλα σπούδαζε εκεί. Σημειωτέον να πούμε ότι την κοπέλα και την οικογένειά της, την ζηλεύουν γιατί έχουν αρκετά χρήματα, επειδή έχουν δικές τους μονάδες ζώων. Τέλος πάντων εμπειστεύθηκε λανθασμένα αυτόν τον κύριο, είπε τα χειρότερα λόγια, ενώ ένα δικό μας συγγενικό πρόσωπο που κάνει παρέα με αυτή την κοπέλα, χρόνια! Είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό που είπε ο περιπτεράς, ο οποίος τα είπε αυτά επειδή η οικογένεια του κοριτσιού, δεν τον βάζουν στα ποσοστά των κερδών, άρα εμπειστεύθηκε ένα άτομο, το οποίο είπε τα χειρότερα και στο τέλος, έφυγε με μια κακή εντύπωση για την κοπέλα, που ήταν λανθασμένη. Αυτό που θέλω να πω με αυτό το παράδειγμα, είναι για την εμπειστοσύνη σε λόγια άλλων, τρίτων ανθρώπων. Δεν ξέρεις αν σου λένε την αλήθεια ή όχι και ούτε είναι έγκυρη πηγή.
22-06-2017, 13:00 #80
22-06-2017, 13:05 #81
Δεν είναι από ταινίες, αλλά αν δεν κάτσεις να ψάξεις περιπτώσεις ανηλίκων, που ξεκίνησαν έτσι, δεν θα μάθεις ποτέ. Κάτσε και ψάξε. Μέχρι και ειδικές εκπομπές που μιλάνε άνθρωποι τις αστυνομίας των ΗΠΑ, που είχαν αναλάβει πριν 10 χρόνια την υπόθεση και κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα ο βιαστής ή ο υπαίτιος κάποια δολοφονίας και ακόμα και τώρα βάζουν όλα τα στοιχεία και προχωρούν την υπόθεση, άλλοι βρήκαν τον υπαίτιο, αλλά όχι το θύμα. Και αυτά αν νομίζεις ότι είναι ταινίες ή ότι δεν ισχύουν, απλά ψάξε να ενημερωθείς...
22-06-2017, 13:06 #82
22-06-2017, 13:07 #83
παλι σε αλλο σημειο απαντας απο αυτο που ειπα.
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΙΝΔΤΥΝΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗΞ ΕΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΙΗΣΕΙΣ, επειδη εσενα σου ξυνιζει η σε ξενιζει το θεμα του σεξ.
22-06-2017, 13:07 #84
22-06-2017, 13:10 #85
καλα, το ποιος δεν καταλαβαινει, αστο καλυτερα...
ξερεις μια γραμματικη εννοια που λεγεται "μεταφορα"? την "υπερβολη"?
ειναι εννοιες που χρησιμοποιουμε συχνα για να γινουμε κατανοητοι, ειδικα αν δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε με καποιον.
οταν λεω την 10η φορα, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ 10Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
απορω πως καταφερες να παρερμηνευσεις κι αυτο.
22-06-2017, 13:20 #86
22-06-2017, 13:27 #87
Απορείς από την στιγμή που η υπερβολή σου, είναι άκυρη και λανθασμένη, αφού ανέφερα μετά από 1-2 ραντεβού, για να γίνει μια πρώτη προσέγγιση και εσύ για να τέρψεις την ψυχούλα σου και να μου πας κόντρα, είπες αυτόν τον αριθμό προς χάριν της υπερβολής, προσθέτοντας ότι αυτά είναι μουσουλμανικές απόψεις. Συγχαρητήρια...
22-06-2017, 13:28 #88
Δεν είναι ειρωνεία προς εσένα αυτό!! Θα το έγραφα απευθείας σε σένα αν ήθελα.
Κρίνω την θέση, την άποψη η οποία ναι μου φαίνεται γελοία και προσβλητική προς κάποιους ανθρώπους που έχουν πέσει όντως θύματα κακοποίησης. Είναι σα να δίνει άλλοθι στους βιαστές αυτή η άποψη. Είναι σα να του κλείνει το μάτι, οτι ναι μωρε κ αυτή τα ήθελε ο πισινός της...Οχι! δεν είναι έτσι. Αν την βίαζε κάποιος αυτό δεν θα έκανε την κοπέλα επιπόλαιη, θα έκανε εκείνον βιαστή.
Και όσο για αυτό που σου είπε η Ρεμεντυ και θύμωσες οτι προφανώς εσύ αυτό θεωρείς ως λύση, συμφωνώ. Δεν το λες με τα λόγια, αλλά το δείχνουν οι πράξεις σου γιατί αυτό εφαρμόζεις στην δικιά σου ζωή. Εχεις φτιάξει ένα κλουβί και έχεις μπει μέσα από φόβο μη πληγωθείς. Αυτό δεν κάνει τους άλλους που είναι έξω από τα κλουβιά επιπόλαιους, κάνει εσένα πληγωμένο και φοβισμένο.
Δεν είναι επιπόλαιο ένα κοριτσάκι 17 χρονών που κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού, βασικά δεν το ξέρουμε αν είναι, είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπέρασμα δικό σου. Θα μπορούσαν να είχαν βγει 100 ραντεβού και πάλι να την κακοποιούσε ο άλλος αν ήταν μαλ@κας.
22-06-2017, 13:30 #89
Προφανώς η μία φορά διάβασμα δεν σε βοηθάει, διάβαζε δύο φορές αυτό το μήνυμα, εγώ έχω επιχειρήματα. Η διαφορά με εσένα βέβαια που λες ότι μιλάω με αφορισμούς και δαιμονοποιήσεις, καλύτερα μάθε τι σημαίνουν αυτά τα δύο, διότι δεν γνωρίζεις, αυτό φαίνεται και μάθε επίσης πότε, πως και σε ποιές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και ο στόχος αυτών των δύο λέξεων. Ο αφορισμός τέλος, είναι ειδική ευχή της Εκκλησίας και αν εσύ χρησιμοποίησες πάλι αυτόν τον όρο, ανεπιτυχώς για ειρωνεία, μάλλον αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι έχεις ένα κενό, όσον αφορά τα δικά μου μηνύματα...
22-06-2017, 13:35 #90
Εσύ έδωσες αυτή την εξήγηση λανθασμένα, στο δικό μου μήνυμα. Δεν ανέφερα εγώ κάτι τέτοιο, απλά εσύ έδωσες μια δική σου ερμηνεία. Ανώμαλοι, βιαστές και δολοφόνοι παντού υπάρχουν, γιατί να μην υπάρχει μια πρώτη γνωριμία για προστασία ΔΙΚΗ ΤΗΣ, για τον εαυτό της. Τον ανώμαλο δεν τον αλλάζεις, έτσι θα παραμείνει αυτό το ον, αυτό που πρέπει να κάνουν όμως οι γυναίκες κυρίως, είναι να προστατεύουν από μόνες τους, τον εαυτό τους, χωρίς να κάνουν επιπόλαιες κινήσεις. Αν θέλει η ρέμεντυ και η κάθε ρέμεντυ ή εσύ να κινήστε διαφορετικά, ας κάνετε ό,τι θέλετε. Η δική άποψη αυτή είναι...